Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Leszbi élmény a barátnőmmel

Venni akartam egy nadrágot, ezért betértem egy Plázába Pesten. Hosszan nézelődtem egy hangulatos kis butikban, már több ruhát is kinéztem magamnak, tornyosultak a csinosabbnál csinosabb nadrágok a kosaramban, ideje volt próbafülke után nézni. Egy volt csak, nyilván nem nagy forgalom lehet itt, de pont volt bent valaki. Megálltam hát a fülke függönye előtt, vártam a soromra. Az árakon gondolkodtam, hogy vajon kettő vagy három darab belefér e most a keretbe. Újítani szeretnék a ruhatáramon, mindenképpen többet szeretnék. Ha a munkahelyemen a csajok megtehetik, hogy egy nadrágot csak egyszer vesznek fel, akkor én miért nem?

Mögém lépett valaki, ez mozdított csak ki a gondolataimból. Ismerős volt a parfüm illata. Hátranéztem: Nóra! Nagyon megörültem, régen találkoztunk, fel kellett volna már hívnom, hogy fussunk össze valahol egy kicsit beszélgetni, de mindig halasztottam! Mindketten ritkán járunk ezen a környéken, elég valószínűtlen volt itt az összetalálkozás, de vannak véletlenek! Nóra csinosabb volt, mint valaha. Szűk farmert, és mélyen kivágott bordó felsőt viselt, arany nyakláncán a kis halacska medál óhatatlanul is a mellére irányította a figyelmet. Ha még az enyémet is, akkor gondolom, hogy minden férfiét is, aki így látja! Választott magának két felsőt, azt mutatta nekem. Mindkettő meglehetősen kirívó, én nem venném fel, a szolidabb darabokat kedvelem, de az ő stílusához nagyon is illett. Miközben kellemesen elcsevegtünk, a próbafülkéből kócos hajú fiatal lány lépett ki. Én következtem. Gyorsan magamra kaptam a nadrágokat, háromból kettő pont a méretem volt, és tetszett is, döntöttem hát, ezek lesznek. Elhúztam a függönyt, mikor végeztem, Nóra durcásan nézett rám:

– Azt hittem, megmutatod! – mondta.

Kicsit meglepett. Igaza van, jó lett volna hallani a véleményét, de már megszoktam, hogy mindig egyedül döntök, többnyire senki nem ér rá velem jönni, amikor ruhákat próbálgatok. Nóra gyorsan magára kapta az egyik blúzt, majd húzta is a függönyt résnyire, hogy engem lásson:

– Na, milyen? – kérdezte.

Bekukucskáltam a fülkébe. Alig jutottam szóhoz. Büszke lehet a méreteire. Formás, nagy melle van, vékony dereka. Piros fekete kockás blúzt próbált fel, éppen a melltartóig gombolta be. Látszott a fehér, hamvas bőre. Eldadogtam, hogy nagyon csinos.

– Segítened kellene, mert a másik felsőn hátul van a cipzár.

Behúzott a próbafülkébe. Először egy kicsit zavarba jöttem, mert a hely nagyon szűk volt, ő meg azonnal ledobta a blúzt, és melltartóban sürgött-forgott körülöttem. Egy egyszerű fehér melltartót viselt. Gyorsan magára kapta a blúzt, de annyira feszes volt rá, hogy alig bírtam a cipzárt felhúzni. Szembefordult velem, feszültek benne a mellei, kicsi volt rá, ő is érezte, hogy szorítja mindenhol.

Ahogy ilyen közelről figyeltem a testét, vonzalmat éreztem. Csinos fiatal nő, finom illata van, mindig mosolyog, és sugárzik belőle valami, amitől az ember jobban érzi magát a közelében, mint nélküle. Hosszan a szemembe nézett, amitől egy kicsit zavarba jöttem. Láttam, hogy ő se úgy néz rám, mint a barátnőjére, aki csak a cipzárt segít neki felhúzni. Gyerekkorom óta ismertem őt, mindig jó barátnők voltunk, igaz, hogy az évek során egyre jobban eltávolodtunk egymástól, és nagyon ritkán találkoztunk, mégis szinte mindent megbeszéltünk egymással. Most mégis olyan ismeretlennek tűnt. Átkaroltam a derekát, és bújtam hozzá. Az arcom hozzáért az arcához, a szám majdnem a nyakához, amitől ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megcsókoljam a nyakát. Az első puszitól felszisszent, és még közelebb bújt hozzám. Végigcsókoltam a vállától az arcáig, már szinte az ajkánál tartottam. Bizsergett az egész testem, és rajta is éreztem, hogy szinte remeg. Egy kicsit eltávolodott tőlem, hogy a szemembe tudjon nézni. Nem mondott semmit, csak hosszan nézett a szemembe, majd lassan közeledett, és megcsókolt. Ahogy a puha ajka hozzáért az enyémhez, kiszáradt a szám, a lábam szinte a földbe gyökerezett, csak álltam ott, és hagytam, hogy csókoljon, öleljen. Érzéki volt, és gyengéd. De nem hagytak sokáig minket belefeledkezni az érzésbe, valaki sürgősen ruhát akart próbálni.

– Van bent valaki? – kérdezte.

Megrémültem, nehogy valaki elhúzza a függönyt, és meglásson így együtt Nórával. Gyorsan lehúztam a cipzárt a hátán, majd Nóra felkapta a felsőjét, fizettünk, majd eljöttünk. A Pláza bejáratánál szólalt meg Nóra először, hívott, hogy menjek el hozzájuk. Kocsival volt, én meg busszal. Buszra az ő házuk előtt is felszállhatok. Egy jó beszélgetés már nagyon hiányzott vele, erre gondoltam, mikor beszálltam a kocsijába. Tudtam, hogy beszélgetésről szó sem lehet most közöttünk, de ezzel nyugtattam magam. Felkavartak az események. Vonzalmat eddig nem éreztem iránta, ennek ellenére mindig is tetszett nekem Nóra, mint nő. Ezzel szerintem sok más barátnője, ismerőse is így volt, és főleg a férfiak. Nem váltogatta sűrűn a partnereit, hűséges és kitartó volt mindig a pasikhoz. Azt nem említette soha, hogy nővel volt-e már együtt, bár most úgy érzem, hogy nagyon is tapasztalt ilyen téren. Nagyon magabiztosnak tűnt a próbafülkében.

Majdnem fél óra is volt az út, mire odaértünk a házuk előtti garázssorhoz. Leparkolt, kiszálltunk a kocsiból, majd felsétáltunk a második emeletre. Voltam itt már máskor is, de akkor itthon volt a pasija is. Csendes, kis lakásban laknak, két kis szoba, a megszokottnál nagyobb konyha, és gyönyörű fürdőszoba. Miután a felújítással végeztek, elhívott, hogy nézzem meg. Legjobban a fürdőszoba fogott meg: fekete csempe, aranyszínű díszelemekkel, hatalmas fürdőkáddal.

A konyhába mentünk, üdítőt töltött. Az izgalomtól még mindig ki volt száradva a szám, így igazán jól esett végre inni valamit. Keveset beszélgettünk amióta kijöttünk a Plázából, mindketten elmerültünk gondolatinkban. Fel kellett dolgozni az eseményeket. Nóra felült a konyhapultra pohárral a kezében. Láttam a szemén, hogy várja, hogy közeledjek hozzá. Odamentem, megálltam előtte, aztán megfogta a kezem, és húzott magához. Az üdítőt letettük mindketten, elég volt, már semmi másra nem vágytam, csak Nórára. Átkaroltam a derekát, és néztem a szemébe. Szőke vállig érő haja van, zöld szeme, ami úgy tud csillogni, hogy ilyet még nem is láttam! Vágytam a csókjára, és érzetem, hogy minél tovább húzzuk, annál nagyobb a vágy, ami már így is szinte elviselhetetlen. Kezével simogatta a hátam, majd lecsúszott a fenekemre. Hosszan lágyan, gyengéden simogatott, alig éreztem az érintését. Nagyon izgatott. Végül ő csókolt meg. Nyelvével simogatta a nyelvem, közben a keze szüntelenül járt a fenekemen. Forró csókokkal borította az arcom, nyakam, miközben a keze a pólóm alá csúszott, lassan felhúzta a melltartóig, mire én jobbnak láttam levetni! Hálából ő is azonnal ledobta a felsőjét.

Leszbi élmény a barátnömmel

Csókolgatni, nyalogatni kezdte a hasamat. Hamar lekerült a melltartóm is, és persze az övé is. Isteni finom volt, ahogy a mellünk összeért. Közben bementünk a szobába, leültünk a kanapéra, Nóráról észrevétlenül „potyogtak” le a még rajta lévő ruhadarabok, és engem is olyan kedvesen vetkőztetett, hogy fel se tűnt, hogy már meztelenül simogattuk, becézgettük egymást. Egyre forróbb lett a hangulat. Sosem kívántam így még senkit! Hanyatt feküdtem a kanapén, ő oldalt mellettem, kezével simogatta a combomat, közben nyelvével egyre mélyebbre hatolt a számban. Ő is egyre izgatottabb volt, a szeme párás, az arca szenvedélyes. Lassan, nagyon lassan közeledett a puncimhoz, s mire hozzáért, már annyira kívántam, hogy alig bírtam már magammal a vágytól. Az ujja hegyével körkörösen simogatta csiklómat, amitől szinte az őrületbe kergetett. Remegtem a vágytól, húztam magamhoz, hogy még közelebb érezzem, aztán mikor már nem lehetett tovább húzni, egy hatalmas orgazmus után hihetetlen nyugalom áradt keresztül a testemben. Én következtem, alig vártam már, hogy érezzem a puncija ízét. A combja önkéntelenül is közel engedett ahhoz a testrészéhez, amely a legjobban várta már az érintésemet. Nyelvemmel kezdtem izgatni a csiklóját, közben egyik ujjammal behatoltam a nedves hüvelyébe, finoman mozgattam ki-be. Hallottam, hogy egyre sűrűbb, egyre mélyebb a lélegzete. Kezével saját mellét kezdte simogatni, majd ahogy a vágy egyre jobban elhatalmasodott rajta, már inkább gyömöszölte, gyúrta, aztán egy rövid sikollyal jelezte, a csúcson van!

Melléfeküdtem, és még sokáig néztem meztelen mellét, hasát. Csodálatos élményt szerzett nekem, tudtam, hogy hetekkel, hónapokkal később is, ha becsukom a szemem, ez a kép fog előttem megjelenni. Meg is fogadtam, hogy ezentúl sűrűbben fogom keresni őt, és amikor csak hív, feljövök hozzá!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Zsuzsi és Márti a két stoppos lány esete - Szex Blog

Zsuzsi és Márti a két stoppos lány esete

Amikor leállítom a kocsit a pihenőben, már javában szopja a farkam, a hátam mögött meg Márti maszturbál, a valahonnan előkerült vibrátorával. Imádom ezt az érzést, bármeddig el tudnám viselni, hogy egy nő szopja a farkam. Zsuzsi feltérdel az ülésen, és amig a farkam szopja, az egyik kezével a punciját izgatja.

Halloween szex éjjel a temetőben - Szex Blog

Halloween szex, éjjel a temetőben

A lány megint elém lép, majd egy erőteljes mozdulattal hanyattdönt, hogy szinte koppan a fejem a hideg kövön. Majd fölém guggol, majd újra rám ereszkedik, és kezdi előlről az aktust. Szinte ugrál rajtam, megállás nélkül vonyít, amitől a hideg futkos a hátamon. A vonyítása olyan, mint aki épp az orgazmushoz közelit, ám van benne némi állatias morgásszerű hang is. A mozgása már annyira erőteljes, és annyira vad, hogy szinte fáj mindenem. A hátam, amit a hideg kőhöz présel, a lábam, amire támaszkodik, és úgy érzem, hogy a farkam is fáj, pedig az most a legjobb helyen van.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük