Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A jakuzziban

Üdv nyár, pihenésre fel! Vége az évnek, vágjunk bele a szünetbe, bulizzunk!!!! Ki akarok kapcsolni teljes mértékben, maximálisan! Pápá internet, viszlát facebook, telefon off, csak lazulás és semmi több. Csak ÉLVEZNI a nyarat, az életet, a szabadságot. Sunshine baby!!!

Egy ideje ismerjük már egymást Karllal. Mindig volt köztünk valami, ezt nem tagadhatjuk… Évekkel ezelőtt kezdődött sima kis kis csókokkal, se veled se nélküled állapottal, és így tovább, aztán úgy eltűntünk, jártuk a saját kis utunkat messzi egymástól, más országban. 2 év telt el, hogy semmit nem beszéltünk egymással, aztán egyszer csak random újra szóba elegyedtünk. 2-3 bájcsevej után ismét a “lényegre” tértünk. 3 hónapon át gerjesztettük egymást. Chat-szexszel kezdve webcamerán át szinte minden nap… Esélytelen volt megoldani, hogy találkozzunk, de valami kellett. Úgyhogy így tartottuk egymásban a lelket.

Elkezdődött hát a nyár, és az első hétvégén, ami jött, elutaztunk a Markleeberg See-hez. 2 éve nem találkoztunk: szóval “meggyőzőnek” kellett lennem. Felvettem hát egy mini fekete sortot, amiben nem csupán bomba jó seggem volt, de megfogni is pont kézre állt. Egy fehér ujjatlan trikó feszült rajtam, úgyhogy a mellem domborulatai tökéletesen látszottak. A dekoltázs nem volt túl sok, csak annyit mutatott, amennyi kellett… Sejtetés csupán, mégsem lőhetek le minden poént már az elején.

Meleg volt, csak egy jéghideg sörre vágytam, úgyhogy feltankoltunk még a vonatút előtt. A bájcsevejkedésben persze semmi nem mutatkozott meg az elmúlt pár hónap egymást gerjesztéséből, de persze, amint leszálltunk a vonatról, Karl lesmárolt, és megmarkolta a fenekem.
Megérkezett a taxi, elmentünk a hotelbe ahol a kulcsfelvételnél észrevettük a wellness részleget. Nem is kellett több, felmentünk a szobánkba, ahol mindketten csak egy hideg zuhanyra vágytunk, hogy utána beülhessünk a jakuzziba.

Nem jutottunk el odáig… Egyből ledöntött az ágyra, és hevesen csókolni kezdett. Végig harpadálta a nyakam, amitől annyira beindultam, hogy a hátára fordítottam, és nekiestem a nyakának. Először csókoknak, és harapásnak indult, de a lila foltok nagyon erőteljes, szenvedélyes kis hancúrról árulkodtak… Kiszívtam a nyakát mindkét oldalt. Nem tudtam megálljt parancsolni.

Természetesen ott nem álltam meg. Levettem a nadrágját, és a kezembe vettem az iránytást, majd a számba vettem a farkát. Folyamatosan csak azt mondogatta “te jó ég, ezt nagyon nagyon nagyon durván jól csinálod… ezt nagyon kigyúrtad… te jó ég… nem hiszlek el”. Mitagadás, be voltam indulva, és ha be vagyok indulva, akkor nagyon heves tudok lenni. Nem akarom a kezdeti rövid “felvezetővel” húzni az időt, mert ez a történetnek csupán apró eleme.

Kis ejtőzés, strandolás, sörözés után, amikor már beesteledett, lementünk a wellness részleghez. Magunkra zártuk az ajtót, csak mi voltunk ott. Sötét volt, a jakuzziban bugyogott a víz. Kék és lila fények színezték a vizet. Bemásztunk, és maximális pezsgésre állítottuk a jakuzzit. Karl beült a sarokba, én pedig közelebb csúsztam hozzá. Megfogott, és magával szembe az ölébe ültetett.
Egy szó nélkül kikötöttem a bikini-felsőmet, és félrehajítottam. Azt mondtam, “Karl, meg akarok tenni valamit, amire most nagyon nagyon ráfeszültem”. Elmosolyodott, és csak annyit mondott: “Cheryl, van valami, ami minden férfinak bakancslistás álma….” A szitu adta magát, ugyanarra gondoltunk.

Úgyhogy nagy levegőt vettem, lehúztam a fürdőnadrágját, és szopni kezdtem. Kezembe vettem, és közben vertem a farkát. Feljöttem a víz alól levegőért. Megkérdeztem: “na?” Karl csak annyit felelt: “Te jó ég, Cheryl, ez nagyon durva… elképesztő vagy”. Újabb nagy levegő, és megint. Élveztem, nagyon élveztem. Piros fények… ketten a bugyogó jakuzziban… meztelenül… és közben kegyetlenül kielégítem. Egyre csak hevesebb lettem, utána már csak másodpercekre jöttem fel, a hajam az arcomba tapadt, újra víz alá mentem. Egyre tovább bírtam a odalent levedő nélkül. Aztán az utolsónál megszólalt: “Cheryl, nem bírom tovább, el fogok menni… ez most kegyetlen….” Úgyhogy felkészültem egy utolsó kézimunkára némi szopással kombinálva, majd elélvezett a számba. Én lenyeltem, aztán felvettem a bikini-felsőmet, és kiszálltam a jakuzziból, hogy kiöblítsem a számat, Karlt pedig hagyjam magához térni.

Bakancslistás álmot pipáltam ki, ez az!!! 🙂 szeretem az extrém helyszíneket, felizgatnak, még jobban beindulok tőlük. És ilyenkor csak még jobban teljesítek…

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Amikor megáll a föld - Amina kalandjai - Szex Blog

Amikor megáll a föld

Csakhogy már megint nem az övé lett az irányítás. Mert a leány, a soron lévő ütemnél, egyszerűen lecsusszant a faszról, ami a másik lyukban már el is tűnt a következő pillanatban. Lassabban behatolva ugyan, de szinte minden ellenállás nélkül. A leány benne ül a férfi ölében teljes súlyával, seggében a fasszal, lábait felhúzva, hogy éppen csak lábujjhegye érintse az anyaföldet. Tövig benne a vastag péló.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük