Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A mikrobikini

A nyár elmúltával nehezen találhatnánk jelenleg a bikininél kevésbé aktuális témát, de azért reméljük, lesz olyan olvasónk, akiket felüdít ez az apropó nélküli felvetés, amennyiben legalább egy pillanatra feledtetni tudja ezt a hideg őszi időt.

A szemérmetlenül szexi fürdőruhákra a mikrobikini szakkifejezést alkalmazzák azok, akik nap mint nap foglalkoznak ezzel az idők során egyre kevesebb anyag felhasználásával készülő ruhadarabbal. A tervezőknek szemlátomást más gondja sincs évek óta, mint hogy honnan lehet még lecsippenteni egy-egy fecnit a nudizmus határait súroló kétrészesekből.

MIcro-Bikini

MIcro-Bikini

Excite69-MIcro-Bikini-2013-123MIcro-Bikini-2013MIcro-Bikini-2013Excite69-MIcro-Bikini-2013-159Excite69-MIcro-Bikini-2013-107Excite69-MIcro-Bikini-2013-149Excite69-MIcro-Bikini-2013-124Excite69-MIcro-Bikini-2013-115Excite69-MIcro-Bikini-2013-155MIcro-Bikini-2013Excite69-MIcro-Bikini-2013-132Excite69-MIcro-Bikini-2013-148

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hárman az ágyban - Szex Blog

Hárman az ágyban

Egy pillanattal később, a kedvesem felült, majd egy gyors mozdulat után velem szemben a könyökére támaszkodva, nyalogatta a farkamról az ő saját édes nedvet, és közben a csillogóan mosolygó szemével engem nézett. Ezután ketten két oldalról nyaldosták végig, időnként az egyikük szájában tűnt el, mint a testvérek, akik megosztoznak a legjobb falatokon, néha pedig a zacsimat nyalogatták körbe, persze ezt is megosztva egymás közt.

Óra után, a szexi matektanárnővel - Szex Blog

Óra után, a szexi matektanárnővel

Nem tudom mennyi idő telt el, talán csak egy perc, de lehetett akár egy óra is. Emma már egyre intenzívebben remeg, szinte minden porcikája vibrál, amikor megérzem az összehúzódást.
Előbb csak egy erős szorítást érzek a farkamon, majd ez megismétlődik, aztán csak egy vibráló sorozat lesz belőle, ami ütemesen pumpálja a farkam. Az orgazmusa engem is magával ragad, ahogy a fülembe liheg, és közben a puncija egyszerűen kiszívja belőlem is az élvezetet.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük