Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex

Néhány éve még elképzelhetetlen lett volna itthon az, hogy a párok nyíltan a szabadban szexeljenek, legfeljebb eldugott helyeken, illetve ahol a madár sem jár. Mára azonban ez megváltozni látszik, ugyanis egyre több ilyen célzatú cikk jelenik meg szerte az országban, aminek a lényege, hogy szervezetten a természet lágy ölén szerelmeskednek a párok, akár még idegenek bevonásával is.

Itthon is népszerű a szabadtéri szex

Az ilyen indíttatású párok, vagy szóló személyek, hirdetést adnak fel, vagy keresik azokat, akiknek hasonló az érdeklődésük. „30-pár 32/28 a hétvégére szabadtéri szeretkezést tervez, párokat keresünk akiknek van kedve csatlakozni hozzánk.”

A nyugati országokban már hagyománya van ennek a szexuális magatartásformának, ami egyre népszerűbb Magyarországon is.
„A dogging, azaz a nyilvános szex imádata a hetvenes években kezdődött. A szó a kutyasétáltatásból eredeztethető, bár pontos adat nincs erről, feltelezhető, hogy a kutyatélsáltatás közben látott szexelő emberek, azok kukkolása miatt alakulhatott ki a dogging fogalom. ”

Itthon is népszerű a szabadtéri szex 2

Ez a jellegű társasági forma, hasonló a szvinger szexhez, a különbség csak annyi, hogy ott a helyszín egy zárt hely, egy klub, míg a dogging lehet szinte bárhol. Amszterdamban egy parkban már 2008-ban legálissá tették a szabadtéri légyottokat, ám Magyarországon erről még szó sincs.

A helyszínek elég változatosak, lehet a szabadban, erdő mellett, tóparton, de a bátrabbak már a városban is megtalálják a kedvenc helyüket, parkokban, elhagyatott helyeken, autóban, de akár közösségi rendezvények is otthont adnak az ilyen kezdeményezésnek. Legkedveltebb helyek a Margit-sziget és a Gellérthegy, dunapart. A doggingolók sajátos módon jelzik, ha a jelenlétüket, autó fényszórójával, mobiltelefon fényével, fényjelzésekkel üzennek egymásnak, hogy a sötét parkokban hol találhatók.

Az ilyesfajta élvezethez exhibicionizmus kell. Az a tény, hogy megleshetik az embert közben, nem riasztja el a résztvevőket, hanem pont ellenkezőleg, ez az ami még jobban felizgatja őket.

Itthon is népszerű a szabadtéri szex 1

Akármilyen izgalmasan is hangzik, ennek a dolognak veszélye is van, az egyik, ha idegennel szexelnek, ami a betegségek vonatkozásában jelent kockázatot, bár, a védekezés szinte kötelező. A másik elrettentő tényező a rendőri közbelépés, ugyanis e tevékenység közszeméremsértésnek minősül, ha a rendőr észreveszi, pénzbírsággal járhat a közösségi szórakozás. Ha pedig a partiban prostituált is rész veszt, akkor a büntetés hatványozódhat.

És még valami, amit jó észben tartani, ha nyilvánosan, elégítjük ki egymást, vagy akár egy idegen is benne van a játékban, bárki, csinálhat az eseményről képeket, vagy videókat, és ha ez beleegyezésünk nélkül felkerül a netre, az mindenkinek kellemetlen lehet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Éjszakai fürdőzés

Éjszakai fürdőzés

És ebben a pillanatban kitör belőled egy hatalmas sóhaj, ezt követi a remegés, ami az egész tested átjárja, és a megfeszülő izmok szinte pattanásig feszülő ívbe hajtják az egész tested és csak remegsz, luktetve, lélegzetvisszafojtva

A csajom, a húga szájába veri bele a faszom - Szex Blog

A csajom, a húga szájába veri bele a faszom

Amikor az első csepp előbukkan, Abi szája a füléig ér, majd lelassít, talán, hogy jobban lássa mi történik. Az az első csepp egyenesen Nilla szájába repül, majd a következő is. Abi a szemeivel követi a fehér csepp útját, és amikor az eltűnik a húga torkában, enyhe remegés fut végig rajta. A következő csepp már célt téveszt, így Nilla orra alatt landol, majd lassú nyúlással igyekszik a társai után, de Abi megelőzi, és lenyalja róla.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük