Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az éjszakai fürdő után

A fürdő éjfélkor bezárt, így tovább kellett állnunk. Mielőtt a kapukat ránk zártál volna, a forró víz ölelésben még tovább folytattuk a mi kis játékunkat, immár szemérmetlenül felfedezve, minden rejtett zugot, így mire a kapun kívül voltunk, részint a forró víz hatása, nagy részben az átélt izgalmak miatt egy cseppet sem fáztunk.

Kéz a kézben sétálunk hazafelé, egyetlen szó nélkül, nem volt mit hozzáfűzni a történtekhez.
Amikor beléptünk az ajtón, mintha csak egy jelre történt volna, újra egymásnak estünk. Nyaltuk-faltuk egymást, s közben a rajtunk lévő ruhák sorban hullottak le, immár nem volt ok a rejtőzködésre.

Mire beértünk a szobába, mindketten meztelenek voltunk. Ahogy hátrálsz az ágy felé, én szinte rátapadva követlek. Az ágy szélénél egy pillanatnyi megtorpanás után leülsz, így pont szemben találod magad a meredező farkammal, amit mohon megmarkolva, húzol magad felé, majd finoman megérinted a nyelved hegyével. Mire ez eljut a tudatomig, addigra szinte el is tűnik a szádban, és mohón szopni kezded, én pedig mintegy ritmusra, veled ringok.

nyelved hegyével

Néhány pillanattal később, veszel csak egy nagy és mély lélegzetet, és már folytatnád is az izgató játékot, én én egy laza mozdulattal de határozottan hátra döntelek az ágyon, és letérdelek eléd, úgy hogy a puncid pont az arcom előtt van. csak nézem egy pillanatig az ajkaidat, ahogy félig szétnyílva szinte hívogat. Engedek a csábításnak, és a lábaid egy kissé szétnyitva még közelebb nyomulok, és közben a kezemmel még jobban szétnyitom a kéj nyílását, amikor is egy csillogó könnycseppre emlékeztető nedű csurran ki a nyíláson, amire én azonnal le is csapok, és a nyelvem hegyével, magamévá teszem. A nyelvem lassan elindul felfelé, közben megérintve az ajkakat mindkét oldalon, apró mozdulatokkal egyre jobban szétveszítve őket, és egyre hevesebben nyalom az édes nedűt.

egyre hevesebben

Érzem hogy ez jó neked, ezért tovább folytatom, kicsit erősebben, kicsit gyorsabban, amíg el nem érek a csiklódhoz, ami szinte egy szem cseresznyeként várja hogy meghódítsam. Nem is váratom meg sokáig, a szám rátapasztom, és megszívom, hogy még élvezetesebb legyen neked, és közben a nyelvemmel körbe-körbe nyalogatom.
Amikor már érzem hogy a remegésed fokozódik, akkor elindulok lefelé, közben folyamatosan jár a nyelvem, gondosan ügyelve arra, hogy ne maradjon ki semmi. Mire odaérek a bejárathoz, érzem hogy már nagyon nedves, és mivel ezt imádom, gondosan felnyalom mindet az utolsó cseppig, és közben a nyelvem mélyen bedugom neked, amennyire csak lehet.

Ekkor a lábaidat a vállamra teszed, amitől a feneked egy kicsit megemelkedik, és így hozzáférek az ánuszodhoz is, amit szintén a nyelvemmel kényeztetve közbe nyalogatom, a nyelvem is megmártom benne, amennyire csak lehetséges. Ezután elindulok megint felfelé, immár egy gyorsabb iramban, és végignyalom a puncid teljes hosszában, a csiklódnál egy kicsit jobban elidőzve, majd vissza lefelé.

Ezt ismételgetem de amikor már érzem hogy közeledik a csúcs, akkor már csak a csiklódra koncentrálva a számba veszem és szopom, közben a nyelvemmel játszadozok rajta. Már érzem hogy egyre hoszabb időre kihagy a lélegzeted, egyre hosszabban tartod azt vissza, és egyre hevesebb a remegésed is. Már itt is van, érzem ahogy a puncid lüktet, ahogy az élvezet közbejárja, érzem az egész tested végigjáró görcsös hullámokat, én pedig tovább szopom a csiklódat, hogy minél tovább tartson. Amikor a csúcsok csúcsán vagy, akkor az egyik ujjam megnyalom és lassan feldugom az ánuszodba, az pedig a lökések hullámait követbe szinte magába szippantja az ujjam.

elélvezel

Amikor a lüktetés csillapodik, lassan feltérdelek, és a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat. Közben a kezemmel a puncidat simogatom, az egyik az oldalát, ameddig csak hozzáfér a kezem, a másikkal pedig a csiklódat masszírozom, pont abban az ütemben ahogy azt nekem diktálod.

Mivel szinte az előző folytatását élvezzük, szinte azonnal jön neked a következő. Isteni érzés, hogy a puncid szinte magába szívja a farkam, amikor elélvezel, szinte szopja, hogy már majdnem jó nekem is. Miután másodszor is elélvezel, ismét letérdelek eléd , és újra kinyalom a puncidból az édes nedűt, ami ilyenkor a legfinomabb.

magába szívja

Ekkor feljebb csúszol az ágyon, és mutatod hogy menjek veled. Hogyan is gondoltad? Hanyatt fekszem, míg te mellettem hasalsz úgy hogy a farkam szinte az arcod előtt van, de aztán rá kell jönnöm, hogy ez is volt a célod. Ahogy a szádba veszed, ahogy a nyelved játszik rajta, ez utánozhatatlan, és mennyei érzés, már tudom hogy csak pillanataim vannak hátra, ezért én is kérek cserébe valamit.
Ahogy hasalsz, szinte alád mászok, közben kissé feltérdelsz és én bebújok a combjaid közé, úgy hogy a puncid pont felettem van, és így rám ereszkedsz, hogy én is nyalhassalak, miközben engem szopsz.

Isteni finom vagy, szinte az arcomra folyik az édes nedved, nem győzöm nyalni, körbe mindenhol és alaposan, aminek meg is van a hatása, mert szinte megmerevedsz és csak a remegés marad, ami egyre hevesebb, és egybefonódik a lüktetéssel, ami jelzi hogy megint élvezel, és ez így van jól.
Ahogy jönnek nálad a hullámok, úgy mozog a csípőd is, szinte rátapadsz a puncival a számra, és a lüktetések ütemében, a csípőd is rám mozdul, szó szerint megbaszod a számat, és én meg csak nyalom és nyelem a finom nedvedet.

Na ez az, amitől nálam elszakad a cérna, és szinte kirobban belőlem is, közben érzem ahogy szopod és nyalod, a kezeddel a zacsimat masszírozva, szinte megállíthatatlanul lövell belőlem a friss meleg sperma, ami beterít szinte mindent. Az érzés leírhatatlan, és mámorító, csak fekszem, és remeg mindenem, mozdulni sem tudok, de nem is akarok, csal elengedem magam.

Nálad is pont így van ez, csak fekszel rajtam és lihegünk. Néhány perc eltelik, mire megmozdulunk, felülünk egymással szemben, és csak mosolygunk. A szád szélén még cseppekben ott van a friss meleg tejcsi, de hamar le is nyalogatom a bajszodról.

Aztán hanyatt fekve egymás mellett csak pihegünk egy darabig. Szótlanul. Mit is mondhatnánk egymásnak?

Aztán amikor kinyitom a szemem, csak annyit látok hogy sötét van. Az óra szerinte elaludtunk úgy ahogy voltunk. Aztán egy takarót magunkra terítek, hozzád bújok, és egy pillanattal később már alszom is. Mikor mindketten felébredünk már reggel van.

Hamarosan tengernyi dolguk lesz.
Folytatás következik.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
tanuljunk-a-pornobol

Tanuljunk a pornóból!

Tanuljunk a pornóból! Sok nő panaszkodik, hogy férje, barátja titokban pornót néz, ahelyett, hogy vele töltené idejét, és ami a legfőbb, vele osztaná meg szexuális vágyait és kívánalmait. Ha düh helyett nyitottsággal közelítünk a témához, kiderülhet, egyes elemeket a pornóból könnyen átültethetünk saját szexuális életünkbe, vita helyett ezzel is csökkentve a monitorban lakó nőkkel töltött órák számát. Ha tetszik, ha nem, a pornónak nagyon is sokat köszönhetünk. Tömeges terjedése legalább akkora felszabadító és formáló erővel bírt, mint...
Pornómozi kirándulás után - Szex Blog

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük