Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Őrjítő forróság a szaunában

Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem Őrjítő forróság. Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra.

– Minek? – kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok… Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé. Hatalmasat sóhajtottam.
– Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal – mondta felháborodottan.

Jól van, hagytam jóvá. Megyünk pasizni… De volt itt egy kis hiba a dolgokban… Teljesen kiment a fejemből, hogy Levente, a testkontroll vezetőm, alias szexi-tanárbácsi úszómesterkedik mellékágon.

Beültünk az ezüst BMW-be a cuccunkkal együtt, és nekivágtunk az őrjítő napsütésnek, buján a szám megnyalva, hogy mit tartogat nekem még ma ez a nap. Átöltöztünk, hófehér egyrészes Givenchy fürdőruha takarta bronz barna testem. A hátamat egyáltalán nem takarta, és elöl vékony szalagok fűzték össze dekoltázsomat, amely a köldökömig ért. Aranyszőke hajam leomlott egészen a derekamig. Csillogó zöld szemem egy Adidas fehér üveges napszemüveg sejtette. Fejemre nagy karimájú fehér kalapot tettem. Vékony, hófehér átlátszó muszlinkendőt kötöttem a derekamra, ami a bokámig ért..

élménymedence

Így indultam ki az élménymedencékhez, ahol már Pálma várt rám egy fekete bikiniben, és krém színű kalapban. Együtt indultunk el a sodró medencéig, ahol az én szeretőm, Levente egy térdig érő tapadós fürdőnadrágban, és fekete napszemüvegben figyelt a játszadozókra.

Felé intettem, és ő meredten bámult rám. A szája is tátva maradt… Kedvesen magához intett, és elindultunk Pálmával felé.

– Sziasztok, csajok! – így ő, majd csevejbe kezdtünk. Közben hallottam, ahogy egyre rekedtebb, és a szemüveg üvege mögül is engem pásztáz…
– Óh. Itt jön Karesz! – mutatott egy pasira, aki közeledett. Ő volt a másik úszómester, és Adonisznak is látszott, ami Pálmát jól felfűtötte. – Szeretnék beszélni veled! Mosolygott rám, és felvezetett a lépcsőn, be az épületbe. Végigmentünk a folyosókon, míg egyszer csak a szaunákhoz érkeztünk…
– Gyere, cicám! – kacsintott rám cinkosan, és beinvitált az aromaterápiás 60 fokos kabinba. Becsukta az ajtót.

Keményen megcsókolt, és én átöleltem a nyakát.
– Minek jöttél ide, cukorfalat? Tudtad, hogy nem bírom ki, hogy ne érezzem a faszom körül a nedves kis puncidat. – suttogta a gőzben a fülembe.
– Beszélni akartál velem. – nevettem.
– Én ? Én ilyet nem mondtam. – és ő is nevetett.

A kalapom a fapadon landolt, és a szoknyám is. A szemüvegem már azt sem tudtam, merre találom. Kioldotta a fürdőruhám masniját a nyakamnál, és lehúzta rólam a derekamig. A szájába vette a jobb mellbimbómat, és szopogatni kezdte a forróságtól párás bimbómat. A másik keze lenyúlt a csiklómig, és körkörösen… Le, fel. Azt hittem, menten elájulok.

Felfektetett az egyik felső padra, és kitárta a combjaimat. A dressz már nem volt rajtam. Finoman a kelyhembe ejtette a nyelvét, és így húzta a nyelvét végig a vágatomon. Le, föl bólintgatott. A fejét szorítottam még jobban magamhoz, és sóhajtoztam.

– Mit csinálsz? – kérdeztem félholtan az orgazmus határán.
– Lefetyelek, cicus. Nagyon finom vagy, és most kutyát játszom. A te kutyádat. – szuszogta a csiklóm fölé. Hátrahajtottam a fejem, és még jobban széttettem a lábamat. És Levi, az én szexi-tanárbácsim szopogatott, lefetyelt, nyalt. Mint egy kutya… És elélveztem torokból, mélyet nyögve.

A hónom alá nyúlt, és az alsó padra fektetett. A lábam közé térdelt, és lassan, elnyújtva újabban kitörni vágyó gyönyöröm, a hatalmas makkal benyomult a hüvelyembe. Óriásit sóhajtottam. És… Kihúzta.
– Kérlek. – mondtam a sírás határán állva. – Most azonnal. – Kérlek, gyere vissza! – hívtam szelíden.
– A kutyád vagyok. Parancsold. – mondta rekedten, remegve az őrülettől.
Lehunytam a szemem, és úgy mondtam:
– Hatolj belém teljesen! Ahogy csak tudsz, és vágtass! Légy gyors!

Be is tartotta a szavát. Éreztem, mint már mindig, hogy a hatalmas fallosz majd szétszakít, majd az intenzív gyönyör hullámait. És elkezdte a csípőjátékot.
– Ez az! – sóhajtoztam. – Erősebben!

És be is tartotta a szavát. Mélyen felnyögtem az utolsó pillanatban. Ő felhördült. Éreztem, ahogy a forró sperma végigfolyik a feszes fenekemen… Ő a vállamra hajtotta a fejét, úgy lélegzett. Én magamhoz öleltem, és megcsókoltam a nyakát.

És ebben a pillanatban kinyílt a szauna ajtaja.

Pálma állt ott, kitágult szemmel. Nem mondott semmit, csak becsukta az ajtót. Levi észre sem vette, csak én. Egymás pillantását fürkésztük, és elmosolyodtam. Tüzelő tekintete megértette velem, mit is szeretne. Legyen. Mondtam én a szememmel, és a mutató ujjammal magamhoz csalogattam. Pálma lehajtotta a fejét, és a nyelve végigfutott a szexi-tanárbácsi gerincárkában.

Levente megremegett fölöttem, és láttam, ahogy a keze megtapogatja a barátnőm fenekét. Mélyen a nyakamba nyögött, és éreztem a még bennem lüktető farkat, hogy még keményebb, mint volt.
– Tetszik a helyzet? – kérdeztem a fülébe suttogva.
– Cukorfalat, minden férfinak az a vágya, hogy két szőke szexbomba kényeztesse. – lihegte a fülembe, majd összeesve a gyönyörtől.

Elmosolyodtam, és Pálmára néztem, aki cinkosan kacsintott rám. Akkor édesem, most megtudod, hogy milyen is az az álom!
Mondtam, álljon fel. Szinte őrjítő volt, ahogy kihúzta belőlem a hatalmas falloszt. Halkan felnyögtem, és hozzáfeszítettem a testem.

Az Adoniszom felállt, és Pálmával egymás mellé álltunk. Mind ketten meztelenek voltunk, és természet adta domborulatainkkal, és tökéletességünkkel pásztáztuk őt. Lazán neki dőltünk a padnak, és néztük tovább. Pálma a melle alá kulcsolta a kezét, és nagyokat nyelt a tüzelő tekintete mögül. Én is a tökéletes pasit csodáltam, és smaragdzöld szemeim csillogva futottak végig a kemény bicepszeken és tricepszeken, az izmos hasfalon, és a futballistás fenéken és combokon.

szauna-szex

Felé indultam, és megmarkoltam a falloszát. Hatalmasat nyögött, én egy csókkal fojtottam el azt. Közben Pálma hátulra került, megmarkolta a fenekét, és a hátát csókolgatta. Levi egy rántással előre húzta őt is. Egyik karjában engem, a másikban Pálmát tartotta. Mindketten hozzá simultunk a szexi-tanárbácsi oldalához, és ő egyszer az én mellemet, majd Pálmáét csókolta.

– Várj! – így Pálma. Remegett a hangja. – Mi kényeztetünk téged. Nem?
Levi csak elmosolyodott, és elengedett mindkettőnket.

– Hajrá, csajok! – csak ennyit mondott. Én mosolyogva hátra löktem a padra, és a lába közé térdeltem. Marokra fogtam a bársonnyal borított acél falloszt, és egy nyalintással lenyaltam róla a gyönyör első nedveit. Levi felszisszent. A fényes, vörös makk csillogott. Megfogtam a heréit, és úgy nyaltam fel a pénisz tövétől egészen fel a tetejéig. Újabb hatalmas szisszenés. És végül bekaptam…

Pálma lihegve figyelt minket, majd ő is odatérdelt mellém, és most ő markolta meg a heréjét. A két mellem között átbújtatta a fejét, és a szájába szívta az egyik golyót, végül ő is mellém szegődött, és egymás szájából „veszekedtük ki” a vastag, és kemény péniszt. Levi kínjában a hajunkat markolászta már, és óriásikat nyögött.

– Ez az… Gyerünk, csajok… Oh… Belehalok… Belehalok… Belehaloooook! – ordította, és kilővellt. A bőséges spermafolyam a melleinkre, az arcunkba, és a nyakunkra spriccelt. Még éppen magamba szívtam az utolját. Gyengéden izgatva nyalakodtam le róla a maradékot, nem hagyva a barátnőmnek belőle. Levente hátravetett fejjel reszketett. Izmos karján kidagadtak az erek is. Pálmára néztem. Mindketten nyakig úsztunk a forró ondóban.

És akkor nagy meglepetésemre Pálma a mellemhez hajolt, és elkezdte édes kis nyelvecskéjével lenyalakodni rólam a forró nedűt. Én is neki estem, és leszopogattam Pálma bimbójáról. Mindketten lihegtünk, és amikor már nem volt több lenyalni való, Pálma a másik padra fektetett engem, és széttárta a combjaimat. Fölém ült, és behajolt a combom közé. A szemem előtt kitárulkozott az ő borotvált kelyhe. Remegtem, annyira vártam már az ő édes nyelvét magamba…

De én sem tétlenkedtem. Finom lökésekkel behatoltam a nyelvemmel a rugalmas kis hüvelyébe. És már az övé is ott járt az enyémben. Reszketve nyalakodtam tovább. Minden cseppjét magamnak akartam ennek a finom puncinak. Nyögve, reszketve az orgazmus határán nyaltam tovább, forró lélegzetem a vágatát simogatta. Az ő feneke is remegett, a puncija pedig egyenesen rángatózott. És akkor benyúlt az ujjával is. Először csak egy, majd kettővel, és megkereste a G-pontomat. Finoman nyalt, és masszírozta a hüvelyem belülről. A nyelvem gyorsabb tempóra váltott az izgalomtól, és éreztem, ahogy a gyönyör mindkettőnket ugyan akkor lep meg.

Felocsúdtam. Oldalra néztem, ahol Levente a falloszát masszírozva, és markolva minket figyelt, majd kilövellt ismét. Pálmával szinte versenyt futva térdeltünk elé, és szopogattuk azt. Hirtelen újból lövellt, és én pontosan abban a pillanatban nyeltem el a torkomba a falloszt. Éreztem, ahogy a forró nedű lefolyik. Felemelően jó volt.

Amikor már kezdett lankadni, kiengedtem, és Pálmára néztem. Egyként kezdtünk el nevetni.
– Ti lányok nem vagytok semmik! – dicsért minket a szexi-tanárbácsi ugyancsak nevetve.
– Finom volt. – nézett felém a barátnőm.
Nevettem, és hátra dőltem kimerültségemben.
– Én megyek is. További jó szórakozást! – és már nyitotta is ki az ajtót, amikor Levente felugrott, és megfogta felkarját.
– Ne szaladjatok, kiscicáim…! Most én mutatom meg, hogy milyen is egy igazi férfi. Garantált jutalom élvezet lesz! – kacsintott rám. A szeme tűzben égett, és mennyi mindent tartogatott számunkra. Pálma bent maradt, és éhesen nyalva a szája szélét a szexi-tanárbácsit figyelte.

Levi ebben a pillanatban odaült mellém, hatalmas, vastag pénisze már újabb csatára kész. Nem bírtam tovább. Libabőrös lettem, egyszerre fáztam, és melegem volt a 60 fokos szaunakabinban. Átöleltem a széles vállat, és átlendítettem a feszes bronz barna combjaimat a lábain. Forró, nedves kelyhem egyből rátalált a fényes, csúszós fallosz hegyére..

Éppen csak segítenem kellett a testsúlyommal egy kicsit, és már tövig benne ültem. De így is maradt kívül vagy egy maréknyi. Eddig észre sem vettem, hogy ez a bársonnyal borított acélszerszám soha nem volt bennem teljesen. Őrült vágtába kezdtem. Hátravetettem a fejem, és élveztem, ahogy Levente megfeszül a meglepődöttségtől, és az élvezettől.

Megmarkolta a fenekemet, és ő segített tovább a vad vágtában. Hirtelen úgy éreztem, mintha forró méz csordogált volna az ereimben. Óriásit nyögtem teli torokból, és a végső pillanatban elélveztem. Reszketve dőltem Levente vállára. Ő is ugyan úgy reszketett, mint én, de. Beletúrt a hajamban, és megcsókolta a homlokomat.

Egyszer csak forró leheletet éreztem a fenekemnél, majd a puncimnál, ahova még mindig Levente pénisze feszült. Hirtelen egy csúszós valami végigszaladt a vágatomon a két popsim alatt. Majd átsiklott Levi farkára. Mindketten hatalmasat nyögtünk. Pálma nyalogatott. Mindkettőnket egyszerre.

Levi újabb lovaglásra biztatott, és én megtettem azt, amit kért, de most lassabban. Hátra néztem, ahogy fellöktem magam, és láttam, amint Pálma a hüvelyemből kiszaladó pénisz részét tisztára nyalja, hogy úgy kerüljön vissza belém… Levi gyorsabb ütemre ösztökélt, és már majdnem elélveztünk mind a ketten, amikor Pálma felállt a padra, és közénk állt szétterpesztett lábbal. Levente felől volt a puncija, én a fenekét kaptam. Levi lehajtotta a fejét, és belenyalintott a barátnőm nyílásába, majd egyre gyorsabb volt. Én is lehajtottam a fejem, és a nyelvem Pálma hüvelyéhez vezettem. Én is nyalakodtam, egyre gyorsabban, és mélyebben, amíg éreztem, hogy hirtelen Levente nyelvébe botlok. Levi megszorította a fenekemet, és erre elkezdtem mozogni, közben egymás nyelvével játszottunk lihegve Pálma édes, sima puncikája alatt. Pálma nyöszörgött, ordított. Remegett az élvezettől.

Nyelvem szakadatlanul Leviét kereste a csöpögő, forró, lucskos nyílásnál. Szinte azon át csókolództunk. Majd egyszerre, egymás nyelvét segítve behatoltunk a rugalmas kivörösödött nyílásba…

Pálma óriásit sikoltott, és összeesett. Épp hogy átlépett, és mellénk került a padra. Én a szexi-tanárbácsin kezdtem el irdatlanul vágtatni. Csókoltuk egymást, és éreztünk még mindig a barátnőm ízét egymás ajkán. Izzadtunk, remegtünk. Majd én nyöszörögve, Levente ordítva áldoztunk a gyönyör oltárán. Fáradtan hajtottam a fejem a vállára, és éreztem, ahogy a hüvelyem és az ő fallosza egy ütemre pulzál.

Elaludtunk a szaunában. Még mindig rajta ültem. A fenekem tiszta nedves volt még a spermától, és a nedvemtől. Pálma sehol. Elmosolyodtam. Leventét nem osztom meg soha vele. Ez volt az egyetlen, és az utolsó alkalom.

A hajam a szemembe hullott, és őt figyeltem. Kinyitotta a szemét, és beletúrt a szőke zuhatagomba.
– Tévedtem, édesem. – suttogta, és belecsókolt a nyakamba. – Nem álmodom arról, hogy két szőke nővel legyek. Nem volt olyan. Rád gondoltam csak, kis szívem. Veled szeretnék lenni, kis cicus. – suttogta a fülembe:
– Csak Veled!

A szemem csillogott, ahogy ránéztem. Talán még könnyeztem is. Én könnyeztem. Én, a világ egyik legforróvérűbb nője. És egy igazi macsó mondja ezt nekem. Mi lesz ebből?

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Itthon is népszerű a szabadtéri szex

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex Néhány éve még elképzelhetetlen lett volna itthon az, hogy a párok nyíltan a szabadban szexeljenek, legfeljebb eldugott helyeken, illetve ahol a madár sem jár. Mára azonban ez megváltozni látszik, ugyanis egyre több ilyen célzatú cikk jelenik meg szerte az országban, aminek a lényege, hogy szervezetten a természet lágy ölén szerelmeskednek a párok, akár még idegenek bevonásával is. Az ilyen indíttatású párok, vagy szóló személyek, hirdetést adnak fel, vagy keresik azokat,...
Ébredés - Szex Blog Történetek

Ébredés

Lassan elkezdesz ráereszkedni. Nagyon szűk vagy és csak picit nedves. Ez teszi a legszebbé és legkellemesebbé ilyenkor a behatolást, ahogy makkom utat tör magának a forró puncid legmélyére, miközben hüvelyed minden pontját érinti és ingerli.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük