Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Rajtakapott a csajom maszti közben

Ez az eset mér régen történt meg velem, de a mai napig meghatározó számomra. Az történt, hogy egy napon, amikor egyedül voltam otthon, mert a csajom épp valami dolgát intézte, úgy alakult, hogy magamhoz nyúltam. A kertben ültem éppen a ház végében egy kényelmes gyékényfotelben, amikor elkapott a vágy. Először csak megvakargattam a farkam, aztán rájöttem hogy ez jól esik, és folytattam a masszírozást.

Annyira belemerültem a mókába, hogy észre sem vettem, amikor Mónika hazaért. Szóval ott ülök a ház végében, a farkam a kezemben, és már egészen közel járok ahhoz, hogy elélvezzek, amikor a ház sarkánál megjelenik a nő, és egy sikkantás közepette rám kiált.
– Hát te meg mit csinálsz itt?

Jó kérdés, hisz látja hogy mit csinálok. De nem is ez a lényeg. Maga a tény, hogy meglátott, és rajtakapott, olyan izgalmi állapotba hozott, hogy abban a pillanatban elélveztem, és megállíthatatlanul spriccelt belőlem a sok geci. A lebukás ténye miatt én teljesen lemerevedtem, és ijedten bámultam rá, ő meg viszont engem bámult, pontosabban a farkam, ahogy fel s alá vergődik, és ontja magából a gecit.

Amikor eláll a zuhatag, Móni még mindig engem néz, én meg őt, és nem tudom mit kell tenni ilyen helyzetben. Aztán mégis felállok, felhúzom a nadrágomat, és odalépek hozzá üdvözölni?
– Szia. Hamar hazaértél. Sikerült elintézni amit akartál?
– Szia. Azt látom hogy korábban érkeztem. Mégis mit csinálsz te itt a kertben?
– Mintha nem láttad volna. Máskor is láttál már ilyet nem?
– Na de…
– Semmi de, felállt és kivertem. Nincs ebben semmi különös.

Ezek után az napra feledésbe merült a dolog, ám a fejemben folyamatosan ott motoszkált a gondolat, hogy mennyire izgalmas volt a jelenet, amikor lebuktam. Számtalanszor eszembe jut, hogy milyen szívdobogást kaptam, mennyire felizgatott a helyzet, és hogy minden porcikám remegett, még jóval az eset után is. A mai napig baromira felizgat az ilyen vagy hasonló helyzet. Ettől kezdve tudatosan kerestem az ilyen helyzeteket, mert újra és újra át akartam élni ezt az izgalmat.

A következő alkalom, amikor megint rajtakapott, még az elsőnél is izgalmasabb volt. Az történt, hogy megint nem volt otthon, ám tudtam hogy merre jár, és mikor fog hazaérkezni. Úgy készültem, hogy amikor megérkezik, ismét rajtakaphasson, ahogy kiverem a farkam. Minden jól alakult, de a várt időpontban nem érkezett meg. Sebaj, gondoltam, addig is kiélvezem a dolgot, és szép lassan húzgáltam a farkam, nehogy idő előtt elsüljön.

Aztán meghallom a kertkapu hangját, aztán azt, hogy bemegy a házba. Gondoltam majd kijön, így hát tovább maszturbáltam, szép lassan, ám jó keményen. Alig egy perccel később a ház sarkánál felbukkan a nő, ám ez a nő nem Mónika. Egy pillanatra ledermedek, mert nem ismerem meg, hogy ki az, mert a kezét a szája elé kapja, és elszalad. Aztán néhány pillanattal később mégis megjön Mónika, mögötte a másik csaj, aki a barátnője, Kati, és immár ketten bámulnak rám, ám én még nem vagyok kész, kell még néhány húzás.

Keményebben markolom a farkam, és kissé felgyorsítom a dolgot, így mire ők szóhoz jutnának, kitör belőlem az élvezet. Ekkor már nem is foglalkozok velük, csak az élvezetre koncentrálok. Remeg mindenem, a geci meg messzire száll belőlem, és kibaszott nagy orgazmus lesz a jutalmam. Amikor vége van, rájuk nézek. Mónika épp Katit lökdösi odébb.
– Kati te ne nézd. – mondja neki, ami amúgy elég viccesnek hangzik ebben a szituációban.
Kati mégis néz, miközben a szemével követi a kezem, ahogy a farkam a nadrágba rejtem, azt látom, hogy a szája szélét nyalogatja. Mire elpakolom a cuccot, mindketten otthagynak. Aznap Móni már szinte nem is szólt hozzám, sőt, kifejezetten barátságtalan volt velem. Még néhány alkalommal történt ilyen rajtakapás, de aztán lemondtam róla, mert elég negatív volt a visszajelzés tőle, így jobbnak láttam ha nem firtatom tovább a dolgot. Mónival nem sokkal később szakítottunk, de nem ez volt az oka.

Ezek után, szinte minden csajommal eljátszottam ezt a játékot, volt akinek tetszett, de volt aki nem értékelte. Viszont volt egy csaj, akivel nem költöztünk össze, de sokat találkoztunk, és a netes lehetőségeken sokat beszélgettünk. Ő volt az egyetlen olyan nő, aki igazán élvezte ezt a játékot. Amikor rajtakapott, akkor őt is mindig felizgatta a dolog, és ott helyben magához nyúlt, és így együtt folytattuk a játékot. Ez így igazán élvezetes volt. Amikor nem tudtunk találkozni, akkor egy netes csevegő programmal tartottuk a kapcsolatot. Hamar kiderült, hogy ez a játék így is működik nála. Imádta ha ekkor hívott, amikor épp maszturbáltam, és neki is nagy örömet okozott, ha rajtakaphatott.

Azóta szívesen maszturbálok lányokkal közösen, ha van aki ezt élvezi. Hozzáteszem, én imádom nézni, amikor egy nő kényezteti magát, és eljut a csúcsra.

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam Véletlenül nem szoktam szopni, de pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget. Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük