Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hűtsük le magunka egy kicsit

Elengedtem Kati kezét, mert én nem akartam a maradék italt a poharamban hagyni. Mikor a medence széléhez ért Betti vizet prüszkölve a szájából rászolt.
– Ez ruha mentes terület! – hangosan kacagott miközben a víz alá merült.
Katit láthatóan nem hatotta meg a meztelenség gondolata. Egy szempillantás alatt megszabadult bikinijétől, majd egy kecses fejessel ő is alámerült.
– Oszi! – Betti hangját hallottam, ahogy felhörpintettem az édeskés ital utolsó cseppjét. –Ide hoznád a türcsimet a székről! Betti a medence mély részénél lebegett, onnan kiabált felém.
– Persze hozom. – magamhoz vettem a puha sárga törölközőt és a medence felé vettem az irányt. A széléhez érve Betti velem is közölte, hogy ha szándékomban áll csatlakozni a fürdőzéshez, az esetben csak fedetlen testtel tehetem meg.

Kati csendben Betti mögé úszott.
– Mire vagy kíváncsi húgocskám! – azzal rátámaszkodott Betti fejére és a víz alá nyomta.
Mikor Betti feljött levegő után kapkodva, szembe fordult nővérével, és viszonozta az előbbit.
A két lány nevetve, viháncolva birkózott a vízben. A pucér testek látványától, izgalomba jöttem, így – miután sortomat a lábamról lerúgtam -, sietve beugrottam a vízbe. A felhevült testemnek elő pillantásra kellemetlen érzés volt a hűvös – alig 28 c°-s víz, de hamar hozzá szoktam, és élvezni kezdtem.

A két lány abba hagyta a birkózást és felém kezdtek úszni.
– Ne! Ne-ne! – kezemmel próbáltam tettetett ellenállást tanúsítani, de erősek, és gyönyörűek voltak. Én pedig hagytam magam. Hagytam, hogy a víz alá nyomjanak, hogy belém kapaszkodjanak, hogy hozzám simuljanak, miközben „harcoltam” velük.

Katin kívül Betti is jó pár alkalommal igyekezett ágaskodó férfiasságomat megragadni, néha sikerült is. Ekkor kaján vigyorral néhány húzogatás után elengedték, majd tovább folytatták reménytelen küzdelmüket ellenem. Persze én is igyekeztem alaposan megtapogatni minden intim porcikájukat. Mikor Kati, vagy Betti melle, popsija, vagy és csupasz puncija, akadt épp a tenyerembe, élvezettel fogdostam és markoltam őket, amiket kéjes sóhajokkal nyugtáztak.

Pajzán játékunknak Betti vetett véget. Együtt néztük a medence létráján kimászva, leterítette törölközőjét majd ráhasalt. Képtelen voltam levenni a szemem tökéletesen kerek fenekéről. A barna bőrén csillámló vízcseppek sokasága szikrázott a déli napsütésben.

Katit éreztem, ahogy a hátam mögé úszott, majd hozzám simult. Keze ágaskodó szerszámomra siklott és erősen megszorította. Másik kezével a mellkasomat cirógatta, mellbimbóimmal játszadozva. Teljesen hozzám simult. A hátamon éreztem melleit, ahogy kemény bimbók csiklandozták a bőröm. Hallkan suttogott a fülembe, miközben gyengéden a cimpámba harapott:
– Tetszik ugye? – nem tudtam, hogy húga fedetlen testének látványára, vagy kezének ügyes munkájára gondol, így válasz helyett, csak nyöszörögni tudtam az élvezettől, Ő pedig folytatta.

Keze ütemesen csúszkált a farkamon. A medence közepén voltunk, nem tudtam megtámaszkodni, pedig jó lett volna. Mert érzetem, ahogy a lábaimból lassan elszáll az erő. – Olyan nedves vagyok! – suttogta, én pedig hátra nyúltam. Kezemet a comjai közé fúrtam, ő pedig készségesen nyitotta szét őket. Ujjaimmal kitapintottam a puha dombot, majd a résbe csúsztattam. Sikamlós forróság fogadott. Kati a kéjes élvezettel sóhajtozott a fülembe. Megfordultam és magamra húztam. Ahogy az ölembe vettem teste könnyű volt, szinte lebegett. Duzzadt férfiasságom azonnal a hüvelyébe csúszott. Kati hangosan felnyögött – Ahh, igehhhn! -, majd gyengéden a nyakamba harapott, ahogy a feneke alá csúsztatva a tenyerem, ütemesen mozgatni kezdtem magamon.

A medence széléhez vittem. Kati hátát oda támasztva erőteljesebben tudtam belé hatolni, amit ő még hangosabb nyögésekkel viszonzott. – Aaaaaaaahhhhh! Ahhhhhaaahhhh!
Betti már a hátán, csupán néhány méterre feküdt tőlünk. Azonnal felfigyelt a buja hangokra. Könyökére támaszkodva szétnyitotta lábait, minket nézett.

Pontosan velünk szemben feküdt. Kati átszellemülten vonaglott rajtam lábaival szorosan körbe fonva derekamon együtt mozgott velem. Szenvedéllyel fűszerezett édes csókja megrészegített. Nyelve fürgén fickándozott a számban, majd fejét hátra vetve hagyta, hogy melleivel is játszadozzak. Kissé kiemeltem a vízből és a számba vettem, hogy egyik, hogy a másik bimbót. Szívogattam és harapdáltam tudva, hogy ezzel még nagyon gyönyört okozok neki. Majd megfordítottam. A medence szélre támaszkodott. Háta ívesen meghajlott, hogy kinyomta felém formás fenekét. Azonnal belé hatoltam és ütemesen mozogni kezdtem.
– Áhhhh! Áhhhh! – szakadt ki belőle. – Ez az dugjál meg keményen! Érzni akarom a kemény farkadat magamban! – Kati sikongatott.

Erőteljesen mozogtam. Vízzel átitatott lángvörös haját lófarokba kötötte. A kezem köré csavarva kissé meghúztam. Ettől fejét hátra hajtotta én pedig hevesen megcsókoltam.
– Ühhhhhmmmmmmmm! Aahhhhhhh imádlak! – mondta édesen. Én pedig igyekeztem minden érzékszervemmel rá koncentrálni, ami nem volt könnyű mert láttam, ahogy Betti egyik kezén megtámasztja magát, a másikat pedig széttárt comjai közé csúsztatta magához nyúl. A szemembe nézve ujjaival szétnyitotta rózsaszínű szeméremajkait. Láttam ahogy megcsillan rajtuk a fátyolosan áttetsző gyönyörnedve. Két ujját magába csúsztatva kezdte kényeztetni magát.
– Nézd a húgod! – suttogtam Kati fülébe, miközben mindkét kezemmel egy-egy mellét masszíroztam.
– Micsooooooooohdaaaa kis ribaaaanchhhh! – nyögte Kati, ahogy a kőkeményre duzzadt mellbimbóit gyengéden ujjaim közé csíptem.

A két lány most egymást figyelve élvezettel gyönyörködött a másik bujaságában. Betti ujjai cuppogva, egyre mélyebben tűntek el csillogó, szűk kis nyílásában. Fokozatosan gyorsulva kezdte ujjazni magát. Mellei lassan ide-oda ringatóztak. Vonagló testének látványa nem csak rám volt hatással. Kati teste remegni kezdett, a farkamat körül ölelő hüvelye pulzálva szűkült össze.
– Ahhhhhh! Áhhhhhh….ne hagyd abba! – kiáltozta – Dugjál! Dugd a puncihhhhhm!
Nem bírtam tovább. Betti látványa Kati vonaglása és mocskos szavai kivégeztek.

Katival egyszerre élveztünk el. Krémes forró magom mind belé engedtem. Orgazmusa hosszú és erőteljes volt. Hangja elcsuklott. Benne maradtam. Szorosan magamhoz öleltem és csókoltam a nyakát.
Betti elképesztően szexi volt. Teste ívesen meghajlott, mellei az ég felé emelkedtek. Szemét lehunyva lábait össze szorítva hangosan élvezett el. – Ahhhh! Isteneeehhm! Ahhhh!

Nem tudom, hogy látvány, vagy maga a tudat, hogy két ilyen elképesztően buja lány társaságában voltam volt rám olyan hatással, hogy a farkam egy cseppet sem lett puhább Katiban. Ő is érezte és fenekével apró köröket rajzolva tovább izgatott mindkettőnket. A nyakát csókolgattam.
– Abba kell hagynunk! – suttogta – Este is szükség lesz az erődre.
Az az érzékiség, ahogy ezt a fülembe búgta mámorító volt. Viszont nem akartam abba hagyni. Szűk, forró puncijában akartam maradni az idők végezetéig. Éreztem, hogy ő is egyre jobban átadja magát a gyönyörnek. Aztán erőt vett magán! Fenekét hirtelen kitolta felém majd elhúzta. Kicsusszantam belőle.
– Ahhhhhhhh Te! – nyúltam utána kaján vigyorral az arcomon!
– Nem! Nem! – integetett ujjával Kati – majd kislányos huncutsággal eltávolodott tőlem, aztán kimászott a medence falán.
Betti mellett elhaladva, mosolyogva megsimogatta hugicája buksiját. Nem szóltak semmit egymáshoz, mégis pontosan tudták mire gondol a másik.

*

Ez a kis mementó egy időre teljesen elfeledtette velünk Peter sietős távozását.
Jókedvűen, egymást ugratva készítettük elő az esti kis bulira a hozzá valókat. Katival kis szendvicseket csináltunk, házi szalámiból, főtt tojással, reszelt sajttal, pirosarany pöttyel, savanyú uborkával. Betti pedig lekevert jó pár adag finom pinacolada-t és mojito-t.

Én is teljesen átadtam magam a hangulatnak. Mire mindennel végeztünk, ránk alkonyodott. Nyugat felé a Balatont a lemenő nap bíbor és narancs fényei simogatták, akár egy anya pihenő gyermekét, de észak felől már gyülekeztek a sötét fellegek. Az egyre erősödő szél, a közeledő dörgések és a felhők között tácikázó villámok sejtelmes fényjátéka, viszont már természet ellentmondást nem tűrő erejét hozták hírül.
Miután minden előkészítettünk, Betti a lenti fürdőbe vonult készülődni. Kati is magamra hagyott egy gyengéd csók kíséretében.
– Megyek, lezuhanyzom – mondta hallkan, majd bikini bugyijába tekintve hozzátette -, ha van kedved rám férne egy tatarozás.

Bármennyire is furcsán hangzik én voltam Kati intim fodrásza. A csupasz dolgokért rajongott, ahogy én is. Egyszer – miután hímtagon és az akörüli részimet tanulmányozta, megjegyezte, hogy milyen jól bánok a pengével. Sehol egy kósza szőrszál. Amire én poénból rá vágtam, hogy Őt is kezelésbe veszem, ha gondolja. Még a kapcsolatunk elején voltunk, de annyira tetszett neki az eredmény, hogy azóta ez „hagyománnyá” vált köztünk.
– Rögtön jövök édes! – szóltam utána -, Csak elintézek még egy sms-t. Addig készülj elő! Miután hallottam, hogy Kati becsukja maga mögött a szoba ajtaját előkaptam a telefonom. „APA” néven egy új üzenet érkezett már több mint másfél órával ezelőtt. Ideges lettem! Nem csupán azért, mivel jeleztem a „mexikóinak”, hogy én fogom keresni, hanem amiatt is, amiért lenémítottam a telefonom és nem vettem észre, a jelzést. Az, hogy a mexikói üzent biztos, hogy nagyon fontos és semmi jóval nem kecsegetett.

– „Fiam! Itt az apád! Beszélünk kell azonnal” – a mexikói szavai azonnal kijózanítottak. Rémült izgalom lett rajtam úrrá. Megnyomta a hívás gombot, de csupán a „Hívott szám műszaki hiba miatt átmenetileg nem kapcsolható!” szöveg fogadott. Feltehetőleg a vihar megrongálta a kommunikációs eszközeink egy részét. Nem volt hát mit tenni, bele kellet törődnöm és várnom az újabb jelzésre. Így én is a szobánk felé vettem az irányt.

Mikor benyitottam Kati épp akkor terített le egy lepedőt az ágy szélére majd a pengét és a borotva krémes tubust. Mellett kis edényben vizet helyezett a földre, amiben ott úszkál a pamacs. Aztán egy laza hanyatt feküdt és felhúzott lábait széttárva rám pillantott.
– A legjobbkor – mondta -, már majdnem elkezdtem nélküled. – kuncogott. Azzal lehunyta szemeit és várt. – készen állok.

Kati meztelen testével nem tudok betelni. Kemény mellei lassú ütemben emelkedtek, és süllyedtek, ahogy nyugodtan lélegzett. Pici pocakja most teljesen eltűnt. Széttárt, felhúzott combjainak kecses ívétől azonnal vér szökött az ágyékomba. Elé térdeltem. Hasa alatt szeméremdombját, és ágyékát apró sötét borosta borította, amely egészen a popsi nyílásig húzódott.

Benedvesítettem kissé a területet, majd a krémtől egy keveset eloszltattam rajta. A lószőrből készült kis pamaccsal pillanatok alatt sűrű krémes fehér habbá változtattam. A szőrszálak gyengéd simogatásától Kati kisajkain apró áttetsző kis cseppecskék jelentek meg. Mindig izgalomba jön ettől. Emiatt sem éreztem tehernek ezt a kis kozmetikázást.

Gyakorlott mozdulatokkal varázsoltam tükörsimává Katit. Széthúzva a szemérem ajkakat minden részen alapos és tökéletes munkát végeztem. Lenyúlt és érzékien végig simított magán.
– Üühhhhmmmmm! Jó sima lettem. – mondta miközben ujjaival a csiklóját körbe rajzolva szétnyitotta a kisajkakat. Középső ujjának elejét a hüvelyébe csúsztatta és a nyálkás nedvekből egy keveset szétkent rajtuk.
– Na jó most fordulj meg! – kértem kissé rekedt hangon. Kati látványa megigézett, de tudtam, hogy még nem végeztünk.

Ő engedelmesen megfordult. Négykézláb helyezkedett el. Arcát és melleit a matracon pihentette. Széles terpeszben térdelt, háta ívesen meghajlott. Gömbölyű feszes fenekét pont az arcommal egy magasságban tolta ki, és kezével kissé szét húzta. Éreztem, hogy az előváladék átnedvesíti a sortomat. Ahogy így felkínálta magát nekem legszívesebben azonnal belé hatoltam volna. A hatással, amit kiváltott, persze ő is tisztában volt. Ismerte a saját testét, és tökéletesen használta. Engem is ismert már, pontosan tudta mivel tud felizgatni. Tűrtőztettem magam, és a pamaccsal habot kentem ánusza köré, hogy az ott lévő borostától is megszabadítsam. Pár szakavatott mozdulat után Kati rózsaszínű ánusz gyűrűjében gyönyörködtem. Letisztogattam a maradék habot is róla. Tudtam, hogy alaposan megtisztította magát nem csak kívül, de belül is. Nem akartam tovább ellenállni. Megmarkoltam Kati fenekét és bele csókoltam. Nyelvemmel a nyílást rajzoltam körbe, majd kissé belé fúrtam.
– Ahhhhhhhhhh! – Kati felnyögött. Közben éreztem, ahogy a kezével hátra nyúl és csiklóját kezdi simogatni. Végignyaltam a gáton majd, Kati ujjaival széthúzta az ajkakat és én mélyen a puncijába nyaltam. Nyelvem egészen mélyen toltam be forró sikamlós hüvelyébe, amitől egy újabb adag kéjnedv csorgott a számba. Csípőjét körbe-körbe mozgatta. Keményen megmarkoltam a fenekét, ő pedig fejemre tette a kezét úgy húzott magába.
– Ahhh! Ahhh! Ahhh! – Kati halk kéjes sóhajai kitöltötték a szoba csendjét. Fejét a takaróba fúrva élvezett el.

Az ágyra hasalt, zilálva felém fordult. Arcomat beborították nedvei, próbáltam megtörölni, de megfogta a kezem, majd az feltérdelve és szájon csókolt. Nyitott puha ajkai rá tapadtak az enyémre nyelve pedig vadul fickándozott a számban.
– Finom vagyok! – nyugtázta. Közben lenyúlt és nadrágomból kiszabadította a duzzadt szerszámom. Hátra húzta a bőrt, amit az átélt izgalmak következtében teljesen beborította az előváladék. Tenyere azonnal sikamlóssá vált. Erőteljesen szorítva mozgatta rajtam. Lábamból kiszállt az erő, a vállán támaszkodtam meg, nehogy elessek.
– Ülj le! – utasított gyengéden – majd elém térdelt. Mindkét kezét használva annyira hátra húzta a bőrt, amíg fel nem szisszentem az édes fájdalomtól.

Lassan engedett a szájába. Szinte teljesen elnyelte a farkam. Éreztem, hogy a torkát ingerlem, mert kissé öklendezni kezdett. Felemeltem a fejét, de határozott mozdulattal mindkét kezemet a hátam mögé irányította jelezve, hogy most ő irányít. Hagytam magam.

Kati kissé módosított a szögön és újra tövig a szájába vett. Most már nem öklendezett. Feje ütemesen járt fel-le rajtam, minden egyes mozdulattal teljesen eltűntem a szájában. Mikor felemelkedett hatalmas adag nyállal borította be ágaskodó dárdámat. Egyik kezét fel-le mozgatta rajtam, a másikkal közben a golyóimat masszírozta. Majd újra a szájába csúsztatott. Éreztem, hogy közeleg a vég.
– Mindjáhhhhhhhhhhrt elévezekhhhhhhh! – suttogva próbáltam a tudtára adni. Nem voltam benne biztos, hogy hallotta-e, vagy csak nem vett róla tudomást, de egy pillanatra sem állt meg. Kati szenvedélye magával sodort. Elementáris erőjű gyönyört okozott.

A mennyiség, ami kilövell belőlem elárasztotta Kati torkát. Nem öklendezett, de kijjebb engedett a szájából, és egy adag a padlón landolt. A nagyját azonban lenyelte, majd a maradékot finoman lenyalogatta rólam.
– Ezt nehéz lesz kiszedni! – mondta mosolyogva. Kati ezen a hétvégén miden egyes alkalommal meglepett. Még soha nem láttam ennyire átszellemülten cumizni. Sokszor csinálta már nekem, nem okozott neki gondot, de még egy alkalommal sem érzékeltem rajta, hogy igazán élvezettel engedne a szájába. Az pedig, hogy nem húzódott el, hanem a szájába élvezhettem, tegnapig csak egy vágy volt részemről.

Most csillogó szemekkel nézett rám! – Mi az – kérdezte -, talán nem volt jó? A lemenő nap utolsó sugarai még beragyogtak a szobába Kati arcát valami meseszerű fénybe burkolva. Vörös haja még kissé nedvesen pihent hátán. Barna bőrén fehéren világítottak azok a részek, amiket a ruha kitakart.
– Annyira gyönyörű vagy Nagyon szeretlek! – motyogtam felé, miközben megcsókoltam. Éreztem nedveim sós íztét a számban.
– Én is szeretlek! – hangja vidám és élettel teli volt. – Most nyomás zuhanyozni, mert egy óra múlva itt lesznek a vendégeink.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Orális orgiák - Szex Blog

Orális orgiák

Időt kell hagyni a nőnek és a férfinak is a teljes kibontakozásra, a feloldódásra, hogy ezt követően eljuthassanak mindketten a teljes odaadásig, a gyönyörteljes kényeztetésig.

puncinyalás

Nyelvlecke férfiaknak – avagy mi kell a nőnek

Nyelvlecke férfiaknak - avagy mi kell a nőnek A nő a férfiakkal ellentétben általában "nem esik hasra" a látványtól, őt más módon kell megközelíteni és behálózni. Számára fontos a nyugalmas helyszín, a hangulat varázsa, az időzítés, a gyengéd simogatás, a becéző szavak. A nők bőrérzete sokkal kifinomultabb a férfiakénál. A nő nem ütős-hangszer, hanem olyan, mint egy csodálatos hárfa, amelyen érdemes szépen játszani. Türelmes megközelítéssel kinyithatjuk személyiségét, eljuthatunk igazi énje legbelsőbb zugaiba. Figyelni kell testbeszédét, reakcióit, hogy meg tudjuk...
A perverz barátnőm - Szex Blog Történetek

A perverz barátnőm

– Mit szeretnél megmutatni?
– Ház ezt. – Mondja nekem, majd az egyik ujjával bele nyúl a puncijába, és amikor kiveszi, és az orrom elé tartja, akkor láthatom, hogy az ujjait vastagon beborítja az az átlátszó és sűrű nyálka, ami belőle jön.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük