Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Fokozd az izgalmakat!

Vízben – a zuhanyrózsa segítségével is lehet ám önkielégítést végezni. Állítsd be a vízsugár erősségét úgy, hogy az pont kellemes legyen neked. Tárd szét a lábaidat, és fordítsd fel a zuhanyrózsát. Hagyd, hogy a kiáramló vízsugár simogassa a csiklódat. Ha ettől izgalomba jössz, ujjadat be is csúsztathatod a hüvelyedbe, bár van, akinek már önmagában a vízsugár is elég. Arra azonban ügyelj, hogy ne legyen szappanos az ujjad, amivel magadba hatolsz, mert a szappan könnyen kiszáríthatja a hüvelyedet, és ezzel elősegíti a baktériumok elszaporodását.

zuhanyozás közben

Dörzsölve – nem fontos mindig csak az ujjaidat használni. Nemi szervedet hozzádörzsölheted egy plüssjáték bizonyos részéhez, vagy egy kispárna csücskével is izgathatod magad. De a kanapé vagy fotel karfájára is rácsücsülhetsz… Ez azért is jó, mert szabad kezeiddel közben masszírozhatod a melleidet, vagy a csiklódat, vagy akár simogathatod magad az egész testeden. Hidd el, pótolhatatlan élményben lesz részed.

Vibrátor – csak ha muszáj! Ma már egyre több fajta vibrátor áll rendelkezésedre ahhoz, hogy tökéletesítsd a szexuális életedet. Ne feledkezz meg azonban a cikk elején leírtakról! Nem jó ugyanis, ha teljesen rákapsz, mert előfordulhat, hogy a végén már csak “vele” tudsz kielégülni, és pasival csak csalódás lesz az együttlét. Ezt ugye nem akarod? Na, azért néha-néha előveheted – itt van néhány jó tipp hozzá. Ha olyan vibrátorod van, amelyiken szabályozni lehet a sebességet, kísérletezd ki, melyik a számodra legkellemesebb fokozat. Óvatosan nyomd a nagyajkakhoz, mielőtt péniszként használnád, de izgathatod vele a csiklódat is… ahogy neked a legjobban esik.

Egy kis extra síkosító csodákra képes, csak ne feledd az aktus végén alaposan megtisztítani. Ha már eléggé fel vagy izgulva, hatolj magadba, és maradj mozdulatlan. Hagyd, hogy egy ideig csak a vibrátor dolgozzon, rezegjen benned. Amikor már úgy érzed, hogy majdnem a csúcson vagy, kapcsold ki a rezgést, vagy vedd finomabbra. A lényeg, hogy minél tovább tartsd magad az extázis csúcsán. Ha kicsit lecsillapodtál, jöhet a mozgás. Ne rezegjen még mindig a szerszám, most csak te mozogsz. Körözz úgy a csípőddel, hogy úgy érezd, egy pénisz van benned. Amikor megint majdnem a csúcsra érnél, állj meg. Jöhet megint a rezgés. A végső csúcsra érve rezeghet, mozoghatsz, sőt a kezeidet is használhatod. Ezen a ponton már úgyis érezni fogod, mi esik jól.

Ne ess túlzásokba!

A maszturbálást túlzásba is lehet ám vinni. Na, ha már itt tartunk, akkor feltehetjük bátran a kérdést, mi számít soknak? Mennyi a normális, és mi számít már-már betegesnek? Nyugodj meg, heti egy-két alkalom még nem a világ vége. Akkor sem, ha párkapcsolatban élsz, és akkor sem, ha szingli vagy. Ha azonban van párod, és többször igényelnéd az önkielégítést, akkor már érdemes elgondolkodni. Vajon, mi lehet ennek az oka? Hiszen akkor van okod maszturbálni, ha valami nem stimmel, tehát nem elégülsz ki rendesen, vagy más hiányaid vannak.

Szingli vagy? Maszturbálj!

Ha azonban szingli vagy, akkor egészen más a helyzet. Neked különösképpen ajánlott a test ilyen irányú kényeztetése. Hogy miért? Mert a szexuális vágy kielégítése hozzátartozik az egészséges élethez. A kielégületlenséggel ugyanis könnyen felborulhat az egyensúly, és ennek hatására testileg és lelkileg egyaránt legyengülhet a szervezet.

És ami már kóros…

Bizony az már kórosnak számít, ha naponta többször bújsz ágyba azért, hogy magaddal szeretkezhess. Ez ugyanis lehet pótcselekvés, vagy rosszabb esetben függőség. A háttérben sok minden állhat. Sokan így vezetik le a feszültséget, és a felgyülemlett stresszt, viszont nagyon boldogtalanok. Ha úgy érzed, hogy állandó önkielégítés iránti vágyad van, akkor már érdemes szakemberhez fordulni. Főképp akkor, ha a mindennapi rutinodat is felborítja. De akkor is szakemberhez érdemes fordulni, ha a párod teszi ugyanezt. Tehát ha többet maszturbál, mint amennyit veled szeretkezik.

közös-maszti

A pasikat is nagyon izgatja

Célszerű a maszturbálást szexuális segédeszközként alkalmazni az együttlétek alatt. A pasik ugyanis vizuális típusok, tehát elsősorban a látványtól jönnek izgalomba. Szinte garantált a siker, ha a szeretkezést úgy indítod, hogy elkezded simogatni magad. Nincs olyan pasi, aki ettől ne gerjedne be…

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt - Szex Blog

Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt

Amikor elérem, és az ujjam hegye megérinti a nedves részt, ő ismét megremeg, ahogy én is. Az ujjaim egyre merészebbek, és egyre mélyebben túrnak bele, amitől az egyre nedvesebbé, és lüktetőbbé válik. Így éljük át egymás felfedezésének az örömét, amikor megérzem, hogy nem bírom visszatartani a belőlem kitörni készülő áradatot. Érzem, amikor elindul, és azt is, amikor az első cseppek elszállnak a messzeségbe, amikor az ajtóban megjelenik Móni, és mondana valamit, de az arca valami rosszat sejtet.

A Pride szó jelentése: büszkeség - Szex Blog Hírek

A Pride szó jelentése: büszkeség

A Pride szó jelentése: büszkeség. Ebben az értelemben büszke vagy arra, hogy mersz más lenni. Ám ez nem az aminek látszik. Ez tudatlanság, és információ hiány. Ha egy férfi, aki biológiailag is férfi, úgy viselkedik mint egy idióta szőke nő, arra nincs oka hogy büszke legyen. Sokkal inkább nevetséges.  Ez csak a viselkedésre vonatkozik, de elmondjuk hogy mi van ennek a hátterében Az ember nem csak test, az ember nem azonos a materialista szemlélet állati mivoltával. Az...
Margit is szereti ha finom - Szex Blog

Margit is szereti ha finom

Ami végül meghozza a várt eredményt, az Margit. Ő is a lába közé nyúl és megsimogatja magát, amiben nincs semmi különleges, semmi extra, ám én mégis elélvezek tőle. Ekkor a farkam már úgy tartom, hogy a kilövellő geci, pont a bögrébe csurranjon. Több ütemben tör fel belőlem, és én igyekszem a mennyiséget igazságosan elosztani a két bögrébe, hogy mindketten kapjanak belőle bőségesen. Amikor már nincs több, a két nő rám vigyorog, és hozzálát kevergetni a kávét. Aztán leteszik a kanalat, majd felemelik, és szinte egyszerre kortyolnak bele. Amikor leteszik a bögréjüket, Margit szólal meg elsőként. – Hát ez tényleg isteni finom.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük