Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Karácsony este van, én meg pornót nézek a kedvenc fotelemből, miközben maszturbálok. Volna jobb programom is, de egyedül… Nem igazán az a célom, hogy elélvezzek, inkább csak az érzés fenntartása a lényeg, hosszan elnyújtva, hogy aztán képtelen leszek elkerülni a végét, és eldurranok.

Váltogatom a filmeket, kicsit belenézek, aztán jöhet a következő. Amíg nézem, ahogy a jobbnál jobb nők milyen élvezettel szopják a faszt, eszembe jut, hogy most akár én is lehetnék hasonló helyzetben, ha a csajom nem mondja le az utolsó percben. Persze megértem, neki a szülei fontosabbak, na de mégis.

A következő filmben a medence partján fiúk és lányok elégítik ki egymást, amiről megint eszembe jut valami. Nyáron mi is részt vettünk egy ilyen buliban, és valóban élveztük. Még Zita is, pedig ő igazán féltékeny, mégis örömmel nézte végig, ahogy idegen csajok leszopnak, persze eközben őt is megbaszták hátulról. Szóval mindketten élveztük, nem is egyszer.

A következő videóban pedig…
Csengetnek. Ki a csoda lehet az ilyenkor? Karácsony este.

Kicsoszogok az ajtóhoz, és kilesek a lyukon. A szomszéd csaj, Heni! Mi a fenét akarhat?
Kinyitom az ajtót, de csak a résen nézek ki, mert még most is pucér vagyok, és még mindig áll a faszom.
– Szia Gábor, nem zavarlak?
– Szia. Nem zavarsz – mondom neki, pedig tényleg zavar, most indult az a videó, amiben a szomszédasszonyt megdugják a vendégek. – Miről van szó?
– Tudod, most díszítettem fel a karifát, minden kész, csak éppen az égők nem világítanak. Megtennéd, hogy vetsz rá egy pillantást, hogy vajon mi lehet az oka?
– Persze, megnézem, de kérek még pár percet.
– Jól van, várni foglak. Szia.

Becsukom az ajtót, majd megyek vissza a tévé elé. Leülök, és tovább nézem a pornót, ám közben a csaj jár a fejemben, minduntalan bevillan egy gondolat, hogy nem ez az igazi oka a segítségkérésnek.

Amikor vége a videónak, belebújok a játszónadrágomba, magamra kapok egy pólót, és elindulok. Heni szinte azonnal ajtót nyit, és amikor belépek, van rá alkalmam, hogy alaposan szemügyre vegyem. Formás és szexi. Egyenesen a szobába megyünk, ahol az a bizonyos karifa áll, és ami pillanatnyilag sötéten ásít bele a sötét szobába. Heni fényt gyújt, én meg odalépek hozzá, hogy alaposabban megvizsgáljam.

Ez az a fajta égősor, ami elemmel működik, apró led fényforrásokat működtetve. Az első dolgom az elemeket megnézni. Kiveszem mindkettőt, és már meg is van a hiba. Fordítva lett betéve. Miután megfordítom, egyből fényárba öltözik a fa, én meg készen vagyok a feladattal.

Heni örömében a nyakamba csimpaszkodik, és hirtelen felindulásból kapok tőle két puszit is.
– Most lett kész a kávé, velem tartasz?
– Lehet róla szó – mondom neki, majd követem őt a konyhába.
– Ülj csak le, mindjárt elkészülök.

Leülök az asztal mellé egy székre, és csak nézem őt, ahogy serénykedik. Az első dolog, ami feltűnik nekem, hogy a ruha, ami rajta van, eléggé laza, vagy inkább átlátszó, ami által látom, hogy nincs alatta semmi. Ezt hogy nem vettem észre, amikor bejöttem? Aztán eszembe jut az elem hibája is. Mi van akkor, ha nem is hiba volt, csak ürügy arra, hogy áthívjon, és hogy…
– Cukrot, tejet, kérsz bele?
– Csak egy pici tejet kérek.

A két kávé már az asztalon van, mellé teszi a tejet és a cukrot is, majd leül velem szemben. Pontosabban nem szemben, mert az asztal sarkát fogjuk közre, így szinte egymás mellett ülünk, ám mégis szemben.
– Nagyon köszönöm a segítséget.
– Ugyan, nincs mit, nem is hiba volt, csak az elemek lettek fordítva betéve.
– Tényleg? Mivel tartozom a munkádért?

Amíg ezt kérdezi, mintha csak véletlenül tenné, a lábain szétcsúszik a ruha két oldala, ami jelentős belátást enged a ruha alá, a lába közé, így tisztán látom, hogy nincs alatta semmi, csak a sima puncija. Átlátok rajta, immár biztosra veszem, hogy ez csak színjáték, a valódi szándéka egészen más. Ezért nem is kertelek, hanem a szemébe mondom.

– Nézd, Heni. Nem vagyok nyeretlen kétéves. Az elemek direkt fordítva lettek betéve, és az a tény, hogy bugyi nélkül ülsz most velem szemben, hogy megcsodálhassam a puncidat, feltételezem, hogy valami más volt az eredeti szándékot.
– Hát jó. Lebuktam. Az az igazság, hogy már egy ideje egyedül élek, és mivel a karácsony a nyakunkon van, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha kicsit kellemesebbé tennénk az ünnepet, ha már a barátnőm is lemondta.
– Ünnepélyesebbé? A barátnőd?
– Így is mondhatjuk. De ne érts félre, nem akartalak befolyásolni, csak egy kicsit motiválni. Hátha… Igen, a barátnőm. Úgy volt, hogy átjön, és iszunk valamit, hogy elteljen ez a nap is, de más programja akadt.
– Én is így jártam.
– Ez mit jelent?
– A barátnőm jött volna, de közbejött valami.
– Szóval akkor, van hozzá kedved, hogy…?
– Én benne vagyok. Mi a terved?
– Nincs tervem. Eleinte csak a reakciódra voltam kíváncsi, hogy miként reagálsz, ha meglátsz, aztán a többit meglátjuk.
– Értelek. Szóval…?
– Te mit szeretnél?
– Hogy őszinte legyek, épp pornót néztem, amikor csengettél. Az volt a tervem, hogy kiverem, aztán majd lesz valami.
– Mit szólnál ahhoz, ha én verném ki neked?
– Jól hangzik, de azzal egyedül is boldogulok. Esetleg van ötleted, arra nézve, hogy valami más legyen inkább?
Heni erre nem válaszol, csak feláll, ledobja magáról a ruhát, majd letérdel elém, és hozzálát, hogy megszabadítson a nadrágomtól. Kicsit segítek neki. Amikor a farkam kiszabadul, ő a kezébe veszi, és nyalogatni kezdi.
– Ehhez mit szólsz? – kérdezi tőlem, miközben felnéz rám.
– Ezt szeretem.

Heni már nem csak nyalogat, hanem a szájába veszi, és szopja. Kellemes érzés, leginkább arra hasonlít a játéka, mintha egy nyalóka lenne a szájában, amit csak úgy szopogat. Átadom magam az élvezeteknek, amikor megáll. Kinyitom a szemem, és őt látom magam előtt, ám most már állva, és épp rám tolat. Aztán a punciját egyszerűen ráhúzza a farkamra, és mozgásba lendül.

Finom a nő, formás, illatos, és kívánatos. Amíg ő a faszomat lovagolja meg, én csak simogatom. A seggét, a hátát, és ahogy magamhoz ölelem, a melleit markolom meg, amitől felszisszen. Kicsit lazítok a fogáson, inkább csak simogatom, ám ösztönösen újra megmarkolom, és ő megint felszisszen, de most másképp.
– A mellemmel vigyázz, mert attól elélvezek!
– Ezt, hogy érted?
– Annyira érzékeny, hogy úgyis el tudok élvezni, ha játszol vele, vagy szopod.
– Akkor fordulj meg!

Heni felemelkedik, majd felém fordul, a térdei közé veszi a lábaimat, csak néz rám. Élek a lehetőséggel, és a lába közé nyúlok, megérintve a nedvességet, ami folydogál belőle. A kezem végigsimít rajta, kicsit beljebb is megsimogatom, amitől Heni megint csak felszisszen. Megmarkolom a seggét, magam felé húzom, és ő ismét rám ereszkedik, a farkam tövig hatol belé.

Most pont velem szemben vannak a mellei, amik nem túl nagyok, ám formásak, szinte hívogatnak. Közelebb hajolok hozzá, és az egyiket megnyalom, majd ráfújok kissé, amitől egy pillanat alatt megkeményedik, úgy mered felém, hogy szinte kiált. „Kapjál be és szopjál!”

Amíg Heni a farkamon mozog, én a melleit veszem kezelésbe. A számba veszem, és megszívom, szopom, a bimbóját harapdálom. Hol az egyiket, hol a másikat veszem kezelésbe, amitől Heni szinte sikongat, és egyre hevesebben lovagol rajtam. Aztán Heni megáll, szinte mozdulatlanná dermed, miközben érzem a remegését. Liheg és remeg, miközben érzem a farkamon a lüktetését, és azt, hogy elélvez rajtam. Én sem mozdulok, csak élvezem őt, a testét, miközben szopom a mellét, ahogy az orgazmusa közben folyik rám a nedve. A farkamról indul, végigfolyik a zacsimon, és a combomra csordogál, majd onnan lecsepeg a padlóra.

Egy idő után kinyitja a szemét, és rám néz.
– Ez kurva jó volt – mondja szinte csak suttogva.
– Akkor ne állj meg, folytassuk!
– Nem. Most hátulról akarom!

Heni felemelkedik rólam, az asztalon lévő poharakat a fal mellé kotorja, majd ráhasal.
– Szereted hátulról is ugye?
– Naná! Imádom – mondom neki, miközben már a feneke mögött állok, és becélzom a nyílását.
– Ez az! – szakad fel belőle egy sóhaj kíséretében. – Basszál meg jó alaposan!
Már benne van a farkam, és döngetem őt hátulról, amikor ismét elélvez. Nem tudom, hogy az izgalmi váladéka, vagy pisi az, ami rám fröccsen, majd végigfolyik rajtam, de most nem is érdekel. Csak baszom tovább, mert szinte egymásba érnek nála az orgazmusok, szinte vég nélkül élvez el, ami engem is felspanol.

Már vagy harmadszorra élvez el, amikor hátranyúl, és eltol magától.
– Most a segglyukam is megbaszhatnád!
Ahogy ezt kimondja, egy kissé meg is emeli a seggét, miközben a kezeivel megmarkolja a farpofákat, és széthúzza. Odaillesztem a farkam, majd lassan megnyomom. Ellenállásra számítok, ám meglepően könnyen becsúszik. Miután tövig benne van, megbaszom a seggét is, ami egy cseppet sem szűkebb, mint a pinája, érezhetően alaposan be van már járatva. Meglepetésemre ismét elélvez, szinte az egész nő remeg tőle, miközben visong, és liheg. Már én is készen állok rá, hogy elélvezzek, ám Heni ezt megérzi, és megállít.
– Állj meg, nem akarom, hogy belém élvezz!
Ezzel egy időben megint eltol magától, majd lecsusszan az asztalról, és elém térdel. Miután megbizonyosodik arról, hogy nem érte baleset a farkam, rábukik, és szopni kezd. Nem csak ímmel-ámmal, hanem úgy igazából, aminek következményeként végre elélvezek én is.

Heni az első néhány kortyot lelkesen nyeli, majd amikor már besokall, kienged a szájából, csak kézzel folytatja a fejést, amitől a többi az arcára megy. Amikor már nincs bennem több anyag feláll, és megcsókol.

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk:
– Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki.
Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

Amikor szétválnak, Heni mosolyogva fordul felém.
– Gábor, ő itt a legjobb barátnőm, Viki. Viki, ő itt Gábor, a szomszédom.
– Nem is tudtam, hogy ilyen jóképű a szomszédod – mondja Viki, miközben elém lép, majd a kezét nyújtja, amit én megfogok, és kicsit megsimítom a kézfejét.
– Szia Viki.
– Szia, látom jókor jöttem, már befejeztétek.
– Így járnak a későn jövők – mondja Heni, majd kilép a konyhából. – Gyertek!

Már a szobában vagyunk. Mindketten pucéran, hisz meglepett minket Viki, ám ő egy cseppet sem zavartatja magát ezen, ő is elkezd vetkőzni.
– Mit gondolsz Heni, mára vége, vagy még számíthatok némi élvezetre én is?
– Részemről semmi akadálya, hisz eleve rád vártam. De hogyhogy nem mentél el?
– Igazság szerint nem volt hozzá kedvem, inkább rád vágytam, hogy veled legyek, ezért otthagytam a társaságot.
– Jól tetted. Gábor, neked mi a karácsonyi programod? Hazamész, és tovább nézed a pornót, vagy inkább velünk töltöd az estét?
– Jaj, Heni, ez igazán béna kérdés volt.
– Jól van na, csak tudni akartam, mire számíthatunk.
– Persze hogy maradok, ha akarjátok.

– Naná, hogy akarjuk – mondja Viki, aki immár teljesen meztelen, leült mellém a kanapéra, és éppen felém hajol, hogy egy pillanattal később eltűnhessen a farkam a szájában.
– Szerinted milyen Viki technikája? – kérdezi tőlem Heni, miközben alaposan megnézi Vikit, ahogy az nyálazza a farkam.
– Isteni finom! – válaszolok az igazságnak megfelelően, de Heni tovább mondja.
– Gondoltam. Bár még nem láttam őt, fasszopás közben, de azt elmondhatom, hogy puncit nyalni igazán jól tud. Ugye Viki?
A kérdezett, válasz helyett csak bólogat, ami kifejezetten jólesik nekem.
– És van még valami, amit nagyon jól tud csinálni.
– Igen? Mi lenne az?
– Mit gondolsz Viki, elmondjuk neki?
Viki ismét bólogat.
– Jól van. Szóval a mi kedvenc játékunk, hogy kikötözzük egymást, és így azt tehetünk egymással, ami csak jólesik, a másik nem tud ellenkezni, de szerintem nem is akar. Igaz Viki?
– Szóval engem akartok kikötözni?
– Persze. Van ellene kifogásod?
– Nem is tudom, engem valahogy nem vonz a dolog, és nem is tudom, mit kell csinálnom.
– Neked semmit. Szó szerint semmit, mindent mi csinálunk.
– De mégis mit csináltok?
– Ez legyen meglepetés. Szóval benne vagy, vagy sem?

Egy pillanatig elgondolkodom azon, hogy vajon akarom-e. Bevallom kicsit tartok tőle, ám a kíváncsiság erősebb, ezért rábólintok.
– Legyen.
– Jaj, de jó! Viki segíts nekem!

Viki elengedi a farkam, majd mielőtt Heni segítségére sietne, odahajol hozzám, és megcsókol. Mindketten átmennek a másik szobába. Miután már elég sokáig váratnak, utánuk megyek, hogy meglessem mit csinálnak. A szoba alapvetően olyan, mint egy szoba, másságot talán azokban az eszközökben látok, amik az ágyra kerültek. Van köztük ostor, bilincs, dildó, és még megannyi játékszer, amiknek többnyire a nevüket sem ismerem.
– Jó, hogy jössz, már készen állunk.
– Mit kell tennem?
– Semmit. Azon kívül, hogy idefekszel, semmit nem kell tenned, mi fogunk rajtad dolgozni, te meg élvezed.
– És mi van akkor, ha nem élvezem?
– Akkor csak szólnod kell, ki kell mondani a kilépőszót, és máris abbahagyjuk a játékot.
– Nem ismerem azt a szót.
– Persze, mert még nem választottál.
– Milyen szó legyen?
– Amit, ha kimondasz, vége a bulinak, ám amíg ezt a szót nem mondod ki, miént a terep. Szóval válassz egy ilyen szót!
– Az lehet, hogy: még akarom?
– Nem. Egy olyan szót válassz, amit ilyen helyzetben tutira soha nem használnál. Például azt, hogy eperfagyi.
– Ez jó lesz, szeretem az eperfagyit.
– Remek, akkor kérlek feküdj le ide, és engedd el magad, lazíts!

Úgy teszek, ahogy a lányok mondják. Lefekszem az ágyra, és csak nézem őket, ahogy megbilincselnek, ahogy kikötöznek az ágyhoz. Gondoltam teszek egy próbát.
– Eperfagyi.
Abban a pillanatban ahogy kimondom, mindkét nő szinte megmerevedik, és csak néznek rám.
– Most szívatsz? – kérdezi Viki.
– Dehogy, csak kipróbáltam, hogy tényleg működik-e ez a szó. Eperfagyi.

A két nő tovább ügyködik rajtam, amikor a szemtakaró rám kerül. Ettől kezdve semmit sem látok, csak az érzékeimre hagyatkozhatok. Amikor elhalnak a neszek, egy ideig semmi nem történik. A következő, amit megérzek, egy intenzív punciszag. Egészen közel lehet, mert szinte érzem a meleget is, amit kisugároz. Kinyújtom a nyelvem, hogy meggyőződjek az igazamról. Semmi. Megpróbálom újra, ám ekkor a farkamat egy forró, és puha valami veszi körbe, ami csúszkál rajta le és fel. Ezt megismerem, az egyik csaj lehet, amint ráhúzza magát a farkamra. Jó.

A punciszagot továbbra is érzem, ám ezzel együtt valamilyen cuppogó hang is eljut a fülembe. Egészen közelről hallom. Aztán valami az államra cseppen, ismét kinyújtom a nyelvem, ami valamihez hozzáér. Visszahúzom a nyelvem és megízlelem a valamit. Friss punciíze van. Tovább nyújtogatom, amikor valami váratlan dolog történik. A mellbimbómba éles fájdalom hasít, ami nem túl erős, inkább csak váratlanul ért. Talán egy csipesz lehet. Aztán a másikon is érzem ugyanezt az érzést.

Ettől kezdve az események felgyorsulnak. Aki a farkamon lovagolt eddig, az most abbahagyja, csak azt érzem, hogy az ágy mozog alattam, ahogy ők is jönnek-mennek körülöttem. Most megint az orrom előtt érzem a puncit, de hiába nyújtogatom a nyelvem, nem érem el vele. Aztán mégis, de egészen másképpen. A punci, ami eddig az orrom előtt volt csupán, most rátapad az arcomra, és le fel jár rajtam, hogy szinte alig kapok levegőt. De nem csak hogy rám tapad, hanem erővel nyomódik rám, majd az előre-hátra mozgástól lecsúszik a szemtakaróm is. Az orrom belefúródik a bejárati nyílásba, a csikló pedig pont a nyelvem előtt van, ezért gyorsan a számba veszem, és megszívom. Erre a mozgás még intenzívebbé válik, valósággal szájbabaszik engem ez a csaj, én meg nyalom, ahol érem.

Eközben a másik csaj a farkamat lovagolja meg, ám ő sem a kíméletes módon, szinte beledönget az ágyba. Így telik el néhány perc, amit én kifejezetten élvezek, amikor a számon ülő elélvez. A nedvei a számba csorognak, miközben a csiklóját az orromra, és a számra dörzsöli. Az orgazmus végeztével ismét melegséget érzek. Ez pisi. A csaj az arcomra csorgatja a pisijét, aztán még tovább is. A mellemen érzem a forró sugár csordogálását, majd a farkamra is megy belőle. A farkamon lovagló, is kaphat belőle, mert nem érzem annyira, csak azt, hogy ráfolyik róla a vizelet.

Ebben a pillanatban a farkamat meglovagló is elélvez, majd amikor lecsillapodik az orgazmusa, felemelkedik rólam. A szemtakaró ismét a szememen van, így nem látom, hogy ki van fent, és ki lent, ám most cserélnek. A számra most a pisis punci helyett egy forró és nedves punci ül, és pont, mint az előbb, egyszerűen megbassza a számat.

Aközben a másik a farkamra ül, és meglovagol. Ügyesek a lányok, mert mindent úgy időzítenek, hogy én nehogy elélvezzek, ami már kezd egy kicsit frusztrálni, ám ezzel együtt nagyon élvezem a műsort, főleg, hogy én vagyok a középpontban. Ez a váltás még vagy kétszer megismétlődik, amikor végre lenyugszanak, mindkét nő mellettem fekszik.
– Én már nem bírom, Viki.
– Nem számít Heni, én sem bírom már.
– Nézd már, Gábornak még mindig áll a farka!
– Hát ja, neki nem volt annyi.
– Mi legyen vele?
– Nem tudom, még pihenni akarok.
– Jól van, akkor én is hunyok egyet.
– Ne már lányok, oldozzatok el! – mondom nekik, de hiába, úgy tűnik, tényleg elaludtak.

Rángatom a kötelékeimet, dobálom magam, szólongatom őket, de semmi reakció. Még egy darabig próbálkozok, aztán feladom. Ami a legjobban zavar, hogy nem látok semmit, ráadásul a farkam is áll még, pedig jó lenne könnyíteni rajta, hiszen már jó ideje csak gyötörnek.

A csend, a kellemes meleg megteszi a hatását, aminek köszönhetően én is elszunnyadok. Valamikor mégis felébredek, de még most sem látok, ám hangokat hallok. A szobán kívülről jön be hozzám az érthetetlen beszédfoszlány. Ezek szerint ők felébredtek, de engem vajon miért hagytak megkötözve?
– Heniiii! Vikiiiii! – kiáltom, de nincs válasz.
– Hahóóóó! Én is itt vagyok még.
Továbbra sincs változás. Már majdnem újra elszunnyadok, amikor meghallom, hogy bejönnek a szobába, és beszélgetnek.
– Most én ülök a farkára, te meg kinyalathatod magad!
– Az előbb is te voltál a faszán, most én akarom, hogy megbasszon, aztán majd cserélünk.
– Nem, ebből nem engedek! Én akarom a faszát és kész.
Amíg őket hallgatom, rájövök, hogy nem vagyok abban az állapotban, hogy újra végigcsináljam az előbbi tortúrát. Ma nem, talán majd máskor.
– Hé, lányok!
– Mi van? – kérdezik egyszerre.
– Eperfagyi.
– Mi van?
– Mondom eperfagyi.
– Az nincs itthon, kérj valami mást.

Baszki, egy kicsit megrémít a dolog, hogy nem működik a jelszó. Ha ezek most megint rámvetik magukat, akkor nekem végem. Mit tegyek?
– A kilépőszó az eperfagyi. Rémlik? Ha ezt kimondom, akkor abbahagyjátok, ez volt a megállapodás.
– Miről beszélsz? – kérdezi az egyik.
– Ilyen szó nincs is – mondja a másik.

Basszus, nekem most végem. Ebben a pillanatban az egyik a lában közé telepedik, és a farkam végét nyalogatja. Ezzel még ki tudnék egyezni, de többre most nekem sincs erőm. A farkam egyre mélyebben hatol a szájába, egészen tövig benyeli, miközben a másik a fejem mellett matat.
– Nyugi, engedd el magad! – súgja a fülembe.
Hiába, már nem hiszek nekik, még hogy nyugodjak le. A farkamon játszó csaj annyira ügyes, hogy egy pillanatra tényleg megfeledkezem arról, hogy ki vagyok szolgáltatva nekik.

Hideget érzek. Ami nem lenne baj, csakhogy a farkamon érzem a hideget, amitől egy kicsit megrémülök. Aztán ahogy a hideg érzés felenged, már nem is annyira hideg, főleg azért nem, mert a csaj most a farkam szopogatja, valami hideggel a szájában. Ettől egy kissé megnyugszom.

Egy kattanást hallok, majd azt, hogy az egyik kezemről lekerült a bilincs. Végre. Aztán letépem a szememről a szemtakarót, és lenézek a lányra, aki a farkamat szopja még most is, meglehetősen átszellemülten. Szóvak Viki szájában van valami hideg. Aztán a másik lányra nézek, aki mellettem matat még most is, mert lekattintja rólam a másik bilincset is, így szabaddá válik legalább a kezem. Henire nézek, aki csak mosolyog rám. Aztán valamit a kezembe nyom. Ránézek, és látom, hogy egy doboz eperfagyi van a kezében. Heni a másik kezében lévő kanalat a fagyiba nyomja, majd a számba teszi.

Meglepetés! Eperfagyival etet engem, miközben a másik lány épp a farkam szopja. Megkönnyebbülés árad szét bennem. Mégsem olyan rosszak, mint az imént gondoltam, csak jól megszívattak. Heni egy újabb adagot tol a számba, miközben megkérdezi.
– Ezt kérted ugye? Eperfagyit.
– Igen, ezt. Köszönöm.
– Mondd Gábor. Viki jól csinálja? Vagy esetleg akarod, hogy leváltsam őt?
– Nem is tudom. Azt hiszem elég ügyes, te meg kellemesen tudod a számba kanalazni az eperfagyit. Egyelőre maradhat így minden, később esetleg változtathatunk.

Heni továbbra is etet, Viki meg szorgalmasan szopja a faszom. Kell ennél több? Viki szorgalmának és ügyességének köszönhetően, hamar elélvezek, de nem a szájába, ahogy azt gondoltam. Amikor a csúcs felé közeledek, Heni odatipeg hozzá, és a fagyisdobozt elétartja.

Viki befejezi a szopást, majd kézimunkára vált, és a farkamat egyenesen a fagyira irányítva, belelövi az összes gecimet. Amikor már nincs több, lenyalogatja a makkomat, majd beül közénk és a kanállal eszik egy nyalat fagyit. Eközben Heni leveszi a lábamról is a bilincseket, így én is tudok rendesen mozogni, és főleg ülni.

Amikor belenézek a fagyisdobozba, akkor látom csak meg, hogy mennyi anyag volt bennem. A hideg hatására a gecim is kezd megkeményedni, így már szinte nem is látszik, hogy mi van benne. Viki a kanalas, ő adogatja körbe az édességet, ami hamarosan el is fogy.

A fagyizás végeztével megint leheverednek mellém az ágyra, és hamarosan ismét elalszunk, de másnap kezdődik minden elölről.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
punci

A női orgazmus titkai – 2. rész

A női orgazmus titkai - 2. rész A női orgazmus megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével. Bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek. A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes (vagyis a csikló ingerlésével kiváltott és a hüvelyi orgazmusra), sőt ezen nők egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük