Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kukkoló

Az éjjeliszekrényen álló rádiós óra piros számlapja hajnali fél 4-et mutatott, amikor felébredtem a rémes álomból, amely olyan valóságosnak hatott, hogy egy pillanatra nem tudtam eldönteni, hol vagyok valójában. Katiról álmodtam, akit elragadott tőlem egy groteszk kétfejű emberszerű szörny, és egy sötét füstfelhőbe burkolózva örökre eltűnt vele. Krokodilbőrszerű páncélos teste egy hegyes farokban végződött. Két lábon járt. Alfelét egy bőrnadrág fedte, amiből kikandikált egy akkora hímvessző, mint az alkarom, és amely vörösen izzott, akár a szeme.  Arca teljesen emberi volt – hasonlított Betti óriására. A kemény bőrt mindenféle jelek díszítették. Nem tudnám felidézni milyenek voltak, csak egy maradt meg az emlékeimben, ami jóval nagyobb volt a többinél, és a lény mellkasára volt rajzolva. Kör alakú volt. A körön belül az újhold ragyogott.

Rémisztő álom volt. Ösztönösen Kati felé nyúltam, aki békésen szuszogott mellettem. A szobában kellemes meleg volt, annak ellenére, hogy az erkély ajtaját nyitva hagytuk. Majdnem teli hold volt. Ezüstös fénye beragyogott rajta, sejtelmes árnyakat rajzolva a falra. Felültem. Kati meztelenül, elnyújtózva aludta édes álmát. Rajzolni sem lehetett volna nála szebbet. Szívemet a büszkeség, a szerelem és a félelem fura együttes érzése járta át. Még bennem volt az álom. Gyengéden végigsimítottam rajta. Meg sem mozdult, csak halkan nyöszörgött kicsit.

Nem tudtam visszaaludni, így felkeltem és kiléptem az erkélyre, amely pont az udvarra nézett. A kovácsoltvas korlátra támaszkodtam. Most végre volt alkalmam körülnézni rendesen.

A telek ezen részét faragott kőkerítés zárta körbe. Az autófeljárót egy sűrű, embermagasságú bukszus választotta el a hátsóudvartól, amin egy kis fehér, szintén kovácsoltvas kapu engedett csak átjárást. Az udvart a középen elterülő medence uralta, amely a távolabbi végénél köríves, míg a házhoz közelebbi részénél egyenes volt. Itt helyezkedett a napozó rész és rajta a napágyak, a körív tetején pedig a földbe süllyesztett pezsgőfürdő. A medencét, az odáig vezető rövid kis járdát, valamint a napozó részt, és az udvar legtávolabbi szegletében elhelyezett fedett tűzrakó helyet is – amit egy cseresznyefából faragott féltető fedett -, hófehér márvány járólapokkal rakták le. A terasz előtt és körbe a kerítés mellett is aprócska tujafák tették teljesé a képet. Szép volt és rendezett, figyelmem mégis a pezsgőfürdőre koncentrálódott. A kusza, kavargó, habos buborékrengetegben buján egymásba gabalyodott két alakot néztem.

Betti két karját keresztbe fonta gladiátor formájú barátja nyakán. Szemben ült vele, az ölében. Ütemes fel-le mozgásából, és gyönyörittas arcából, nem volt nehéz kitalálni, mit műveltek odalent. Aztán az óriás – mintha csak egy rongybabát fogna – felemelte és maga mellé tette a partra, majd szembe fordult vele. Fejét Betti szétnyitott combjai közé fúrta. A lány kissé hátra nyúlva megtámasztotta magát, combjait a férfi széles vállaira tette, így fel tudta emelni csípőjét. Peter a feneke alá nyúlva megtámasztotta és kényelmes helyzetbe hozta így erőfeszítés nélkül tudott nyelvével a lány szeméremajkai között munkálkodni. Betti fejét hátra vetve átadta magát barátja nyelvjátékának.

Talán húsz, vagy huszonöt méter volt a köztünk lévő távolság, de innen is hallottam Betti kéjes nyögéseit. Na igen, Betti jóval hangosabb volt szex közben, mint Kati. Az én drágaságom viszont beszédes, és buján mocskos szájú. Agyamat elöntötték a délutáni erotikus játék képei. A bizsergés és a Katival átéltek hatására jelentkező kis feszítő fájdalom jelezte, hogy újra tettre kész állapotba került férfiasságom. Lenyúltam, kézbe vettem. Ismét keményre duzzadt. Automatikusan mozgatni kezdtem a kezem rajta.

Betti megfordult és visszacsúszott a derékig érő vízbe. Megtámaszkodott a karjain és a popsiját kinyomta. Peti mögötte állt és egy jól irányzott mozdulattal hátulról belé hatolt. Látszott rajta, hogy extázisban van. Simogatta Betti ívben hajló hátát, majd a hajába túrt és megmarkolta a fürtöket. Betti felsikoltott, de innen is látszott, hogy inkább az élvezettől, sem mint a fájdalomtól. Peti szabad kezével Betti formás fenekét masszírozta, paskolta, simogatta. Hátra húzta a lány haját és Betti engedelmesen felemelte a fejét. Amikor kinyitotta a szemét, egyenesen az enyémbe nézett. Gyönyörittas nyögései között szája mosolyra nyílt. Tisztában volt vele, hogy őket nézem és láthatta a kezem, ahogy a farkamon járt fel s alá. A másodpercek, amíg így néztük egymást Bettivel, óráknak tűntek. Még nem láttam senkit élőben szeretkezni, és a látvány teljesen megrészegített.

Peti abba hagyta Betti döngetését, letérdelt széthúzta formás félgömbjeit és arcát közéjük fúrta. Nem láttam jól, de sejtettem, vagyis inkább elképzeltem, ahogy végig nyalja a csupasz gyönyörnedvektől sikamlós szeméremajkakat, majd a szőrtelen hátsó bejáratot. Betti nyögései tudatták, nem járok messze a valóságtól.

Aztán Peti újra felállt. Ebből a távolságból is jól kivehető volt, testméretével egyenes arányban álló férfiassága. Csak azért nem fogott el kisebbségi komplexus, mivel Kati annyiszor adott már hálát nekem, amiért nem egy 20 cm-es farkat kell hátulról magába fogadnia, ami után aztán napokig fáj a feneke – mint az előző pasijától.

Így egy-egy popsiszex után, elelégedetten és kielégülten nyújtózhatott el. Nincs fájdalom, csak az élvezet emiatt pedig szívesen és gyakran választotta a gyönyörszerzés e módját is. Szerencsénkre.

Betti ellenben más volt. Ő szerette és élvezte a fájdalom eme erotikus formáját. Ez már a délután folyamán is kiderült számomra, és most sem hazudtolta meg önmagát.

Egyik kezével hátra nyúlt és a popsija bejáratához illesztette Peti méretes dorongját. Irányította a behatolást, ami nem csak látszólag ment könnyedén. Betti arcán a fájdalom legkisebb jelét sem tapasztaltam. Lehunyt szemmel, élvezettel fogadta magába a férfit, aki azért kellő óvatossággal nyomta egyre beljebb és beljebb duzzadt férfiasságát. Elképzelni sem tudtam, hová fért el Betti apró testében, de tövig a lányba hatolt. A könyökeire rogyott. Nyögései hangja megváltoztak. Egészen mélyre váltott.

Ahogy záróizmai engedtek és ellazultak úgy változott Peti lassú ütemű mozgása behatolásról behatolásra egyre gyorsabbá, hevesebbé és keményebbé. Betti a füvet tépte, nyögései kéjesek és szenvedélytől telítettek voltak. Az óriás hangja is megjött. Dörmögött akár az ég vihar idején. Hatalmas lapát kezeit Betti vállaira tette úgy húzta magára a lányt, aki csípőjét tekergetve engedelmesen követte a mozdulatokat. Lebilincselő látványt nyújtott a két test, amit egy ütemre mozogva buján eggyé váltak. Betti orgazmusa hatására hosszú másodpercekig vonaglott. Peti lelassított, majd megállt, csak simogatta a hátát. Megvárta, amíg a lány remegése abba marad, csak ekkor húzta ki a még mindig keményen meredező falloszát.

Betti aztán szembe fordult vele. Peti felette tornyosult. Maszturbált. Betti egészen közel húzódott hozzá. Simogatta a kockás hasat, az ütemesen mozgó kezet. Pillanatokkal később Betti arcára és nyitott szájába ürítette magvait, amit a lány buja mohósággal fogadott. Amit nem nyelt le azt szétkente, majd lemosta arcáról és melleiről, hogy aztán szerelemtől ittasan egymás karjaiba vesszenek.

Peti pezsgőt töltött mindkettőjüknek. Betti mindeközben úgy pillantott fel rám, hogy barátja véletlenül se vegyen észre semmit. Nem szól, csak nézünk egymásra cinkosan, amitől magam sem értem miért, de zavarba jöttem. Olyan intim pillanataiknak lettem részese, amik nem tartoztak volna rám. Ideje volt hát kilépnem és magukra hagynom Őket. Bár azzal is tisztában voltam, hogy Bettit jelentős mértékben izgatta a tudata annak, hogy nézem őt, és közben önkielégítést végzek.

*

A szobába visszalépve értetlenül tűnődtem el azon, mennyire az iménti jelenet, vagy inkább Betti hatása alá kerültem. Szívem vadul kalapált, és a fülemben hallottam minden dobbanást. Kellemes idő volt a szobában, mégis izzadtam. A farkam mereven ágaskodott.

Betti arca és vonagló testének látványa, még mindig ott lebegett a szemem előtt. Kimentem a fürdőbe és beálltam a zuhany alá, majd Bettiről fantáziálva, langyos víz alatt kielégítettem magam.

Mikor végeztem, nem az ilyenkor szokásos eufórikus érzés, hanem a bűntudat lett úrrá rajtam. Megtörölköztem és visszafeküdtem a békésen szundikáló Kati mellé, aki az egészből semmit sem vett észre. Szerencsére.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Halloween szex éjjel a temetőben - Szex Blog

Halloween szex, éjjel a temetőben

A lány megint elém lép, majd egy erőteljes mozdulattal hanyattdönt, hogy szinte koppan a fejem a hideg kövön. Majd fölém guggol, majd újra rám ereszkedik, és kezdi előlről az aktust. Szinte ugrál rajtam, megállás nélkül vonyít, amitől a hideg futkos a hátamon. A vonyítása olyan, mint aki épp az orgazmushoz közelit, ám van benne némi állatias morgásszerű hang is. A mozgása már annyira erőteljes, és annyira vad, hogy szinte fáj mindenem. A hátam, amit a hideg kőhöz présel, a lábam, amire támaszkodik, és úgy érzem, hogy a farkam is fáj, pedig az most a legjobb helyen van.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük