Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nem csak nudizunk a Tisza partján

– Mit gondolsz? Itt jó lesz?
– Szerintem igen. De végre elmondanád, hogy miért jöttünk el ilyen messzire, ha csak nudizni akarunk?
– Persze. Szeretnék veled végre a szabadban szerelmeskedni, úgy hogy ne kelljen attól tartani, hogy meglesnek.
– Nahát, hogy te milyen romantikus lettél!
– Igyekszem. A szerelmemért bármit megtennék.
– Miért pont ide jöttünk?
– Itt már voltam régebben is, és tudom, hogy itt nem jár senki.
– Hát jó, akkor vetkőzzünk le.

Lilla máris kibújik a ruhájából, majd a bugyiját is leveszi, majd felém fordul.
– Te meg mit bámulsz így?
– Csak gyönyörködöm benned.
– Ha már kigyönyörködted magad, akkor mehetnénk fürdeni is.

Ezt olyan bájosan, és egyben kihívóan mondja nekem, hogy nem tudok ellenállni. Ledobálom magamról a ruháimat, majd kézenfogva megyünk be a vízbe. A víz hideg, de tiszta, szinte mindent lehet látni a meder alján. Szeretem a Tisza ezen szakaszát, mert…
Lilla lebukik előttem a vízben, majd érzem, ahogy matat az ágyékomnál, majd megérzem, hogy a farkam a szájába veszi, és magába szívja. A hideg vízben, ez különösen édes érzés, ahogy a szája forrósága körbeöleli a makkomat. Csak élvezem a pillanat varázsát.

Amikor Lilla feljön levegőt venni, magamhoz ölelem őt, és megcsókolom.
– Ez az amire vágytam. Csak mi ketten, és a természet.
– Igen, ez tényleg jó konstelláció. Mi lenne ha a napon is megismételnénk ezt?

Mit is válaszolhattam volna erre. Kimentünk a partra, majd leheveredtünk a takaróra, amikor Lilla újra a szájába veszi a farkam, immár lendületesen és élvezettel szopja. Én a hátamon fekszem, átadva magam az élvezeteknek, amikor meghallom a hangot.

– Sziasztok, van itt még szabad hely?
Felkönyökölök, és a hang irányába nézek. Egy fiatal pár áll, tőlünk alig két méterre, akik tök meztelenek, és akik Lillát nézik, ahogy a farkam cumizza. Már nyitnám a szám, hogy udvariasan elhessentsem őket, mivel hogy szeretnénk kettesben lenni, de Lilla megelőz.
– Persze, van itt bőven hely. Telepedjetek csak le.
– Köszi. – mondja a szőke lány, majd hozzálátnak leteríteni a pokrócaikat.
Az ember azt várná az ilyen helyzetekben, hogy legalább a komfortzónánkat figyelembe véve, egy kissé távolabb vernek tanyát, de nem. A lány, közvetlenül mellettünk teríti le a takarót, amire a fiú egyből rá is fekszik, majd a lány is követi őt. Mindketten minket néznek, pontosabban Lilla köti le a figyelmüket, amint a farkamat nyálazza.

A csaj egyfolytában csak néz, a pasi meg a csajával van elfoglalva. Simogatja a hátát, a seggét, benyúl a lába közé, miközben a lány, csak érdeklődve néz minket. Ahogy a szeme Lillán, és a farkamon, amit épp csak nyalogat, az érdeklődése engem is felizgat. Ahogy néz, a farkam egyre jobban megkeményedik, amit Lilla is örömmel nyalogat tovább.

– Ti honnan jöttetek? – kérdezi a lány.
– Egy közeli városból. – mondja Lilla két nyalintás között. – Tetszik neked, ahogy nyalogatom a pasim faszát?
– Igen, nagyon tetszik.
– Miért pont ide jöttetek le?
– Mert ez a kedvenc helyünk, itt szinte sosem jár senki. Persze kivétel mindig van.
– Érdekes, mi is így gondoltunk.

Amig a lányok csevegnek, a szomszéd pasi, aki alig lehet több húsz évesnél, elhelyezkedik a lány mögött, miközben a lába között matat. A lány, amikor ezt érzékeli, megemeli egy kissé a fenekét, hogy jobban hozzáférjen, mire a fiú odahasal és belenyal a fenekébe, majd egyre mélyebben és alaposabban nyalogatja a lány hátsóját.

A lány immár felkönyököl, és úgy néz minket, közben szinte centinkként egyre közelebb araszol, miközben a szemét le sem veszi rólam.
– Bocsi. – mondja a lány. – Még be sem mutatkoztunk. Én Ani vagyok, ő meg Zsolt. – mutat a háta mögé, ahol a fiú serénykedik.
– Örvendek, én Lilla vagyok, a férjem meg Tamás.
– Örülök hogy itt vagytok, mert így sokkal izgibb, mintha csak ketten vagyunk.
– Miért? Ha ketten vagytok csak, az miért nem jó?
– Az is jó, csak így izgalmasabb. Persze csak ha jó fejekkel találkozunk.
– Miért izgalmasabb?
– Mert én szeretem nézni, ahogy mások… Ami… Szóval ha ilyeneket csináltok, az nekem tök izgi.
– Felizgat a látvány?
– Igen, nagyon. Szeretem nézni, de azt is, amikor minket néznek közben.
– Az én is szeretem. Nem vagy ezzel egyedül. Kérsz egy nyalást?

Nahát, a csajom a farkamat kínálgatja egy idegen nőnek. A csaj nem szégyenlősködik, még közelebb araszol, hogy hozzáférjen. Lilla meg szinte felkínálja neki, a farkam, amit a lány először csak megnyal, majd a makkomat a szájába veszi, és szopogatja egy kicsit.
– Fincsi.
– Persze hogy az. Mondja Lilla, mire visszaveszi tőle, és ő maga szopja tovább.

Egy kis idő elteltével a csaj megint megszólal.
– Kérhetek megint egy kicsit?
– A te pasid nem szereti ha a faszát kényezteted?
– Nem igazán. Ő csak nézni szereti, ahogy szexelek, vagy csak faszt szopok, miközben ő csak kiveri. Ez van.
– Hát ez szar ügy. Na gyere, szopogasd még ha jól esik.
A csajszi meging közelebb araszol, miközben a pasija is igazodik hozzá, és kúszik mögötte. Amikor Ani rácuppan a farkamra, a fiú felnéz, amikor meglátja mi történik, már nem is tér vissza a puncihoz, hanem feltérdel, és nézi ahogy a lány a farkam szopja. Mindkét nő a farkam nyalja, szopja, én meg csak élvezem.

Lilla talán megunja, hogy osztozzon rajtam, ezért pozíciót vált, majd a hátán fekve úgy közelít felém, hogy a punciját egészen közel helyezi hozzám. Tudom mit akar, és nem is váratom meg. Kiveszem a csajszi szájából, majd bedugom Lilla lucskos puncijába a farkam, és lassan járok benne ki és be. Eközben a másik nő sem adja fel a dolgot, míg a farkam Lillában van, ő a csiklóját nyalogatja, ám időnként, kihúzza belőle, a szájába veszi, alaposan megnyálazza, és visszadugja belé. Lillának ez egészen rendkívüli izgalmat jelent, hisz miközben a punciját kúrom, hangosan elélvez.

Ezek után felül, és olyan tekintettel néz rám, hogy attól én is majdnem elélvezek. Kicsit még helyezkedik, miközben a Anit is elhúzza a faszomtól, és úgy terelgeti, hogy a farkam a nő pinájához kerül, majd megfogja, és egyszerűen bevezeti az idegen csajsziba. Amikör már tövig benne van, rámnéz, és szinte felfal a szemével. Én élek az új lehetőséggel, igy az új pinában csúszkálok ki majd be, miközben Lilla a zacsimat morzsolgatja, és szinte tolja be a farkam a lányba, amitől az egyre inkább közeledik az orgazmus felé.

Amikor a csúcsra ér, csak vonaglik rajtam, halkan liheg, és remeg, mint a kocsonya. Eközben Lilla, már nem a zacsimat markolja, hanem szinte kiveri a farkam, egyenesen bele Ani pinájába, amiből vastagon csordogál a nedve. Ám Ani sem akar itt megállni, mert amikor a remegése csillapodik, megfordul, majd rábukik a farkamra, és hevesen szopja, miközben Lilla még mindig markolja, és így a lány szájába veri ki a farkam. Ani csak szopja, és nyeli a gecimet, ami többnyire a szájába megy, de jut belőle az arcára is.

Amikor már nincs több, Lilla lenyalogatja a maradékot, majd odahajol Anihoz, és az orráról le lenyalja azt a csöppet, ami éppen lehullani igyekszik. Amikor vége a mókának, mindhárman leheveredünk a mi takarónkra, és ekkor vesszük észre Zsoltot, aki még most is maszturbál, miközben a szeme a kedvesén legelteti.

Zsolt közelebb jön, majd Ani hasára veri a ki a farkát, ami vastagon beteríti a lányt. Lilla felül, majd lenyalja a friss gecit a lány hasáról, ezután odahajol hozzá, és a szájából az ő szájába csurgatja. A mozdulatot megismétli, és addig folytatja, amig minden cseppet fel nem nyal, és át nem adja azt, Aninak.

Zsolt még mindig ott térdel mellettünk, és még mindig maszturbál, mintha mi sem történt volna. Ani felül, és csak nézi, majd megszólal.
– Verd csak ki Bébi, tudod, hogy szeretem nézni, ahogy maszturbálsz.
– Ez az Zsolt verd ki a faszod. – kontrázik rá Lilla is.
A két lány már ülve nézi Zsolt mutatványát, ám ez engem nem köt le igazán. Amikor végre elsül, a két lány szinte megtapsolja öt, ám Zsolt ezzel már nem törődik, csak elheveredik a pléden, és az eget bámulja.

– Ki jön velem egyet úszni? – kérdezi Lilla.
– Én megyek. – válaszol neki Ani, majd szinte egyszerre állnak fel, majd kézenfogva bemennek a vízbe.
Én csak nézem őket, ahogy pancsolnak, fröcskölik egymásra a vizet, és önfeledten hancúroznak. Amig nézem őket, a farkam megint ágaskodni kezd. Rá kell jönnöm, hogy Ani is belevaló csaj, ott domborodik, ahol én azt a legjobban szeretem. Ideje lenne csatlakozni hozzájuk.

Bemegyek én is a vízbe, mire mindketten odaúsznak hozzám, és közrefognak. Lilla megcsókol, miközben a farkamat simogatja. Ani is csatlakozik hozzá, így már ketten izgatnak a vízben, ami a kívülállók számára láthatatlan, így Zsolt sem látja, de ő már nem is érdekel, csak a két nő.
– Szoptak le már vízben? – kérdezi tőlem Ani, miközben megszorítja a farkam.
– Még nem. – mondom neki vigyorogva.
– Szeretnéd? – kérdezi ismét, ám közben Lillára néz, aki szintén vigyorog rá.
– Persze, hogy szeretném.
Ani nem vár többet, lebukik előttem a vízben, és abban a pillanatban megérzem a forró száját, ahogy a hideg vízben körbeöleli a farkam. Lilla felém fordul, majd a száját az enyémre tapasztja, és forrón megcsókol. A csók hosszan tart, de nem elég hosszan ahhoz, hogy kiélvezzük a pillanat varázsát, mert Ani felbukkan előttünk, majd néni lihegés után megszólal.
– Most te jössz Lilla.
Ő sem hezitál, szinte azonnal lebukik, és pont úgy, ahogy az előbb Ani tette, a szájába veszi a farkam, és vadul szopni kezd. Ani ekkor felémhajol, és lesmárol. Kicsit más, kicsit furcsa is, de kibaszott izgalmas a csókja, mert érzem közben, ahogy Lilla igyekszik kisajtolni belőlem a maradékot. A levegő neki is elfogy, ezért feljön, és ahelyett hogy Anit félretolná, úgy próbálja a nyelvét a számba dugni, hogy ott már van egy. Felváltva játszom a két nő nyelvével, miközben az izgalmam, egyre csak fokozódik.

A lányok, mintha csak összebeszéltek volna, elengednek, majd megindulnak a part felé, de nem lépnek ki a vízből, hanem térden állva, egymás mellett bevárnak, hogy én is megérkezzek. Mindketten felém fordítják a formás seggüket, ami csillog a víztől, így számomra nem marad más választás, minthogy magamévá tegyem őket.

Letérdelek Lilla mögött, majd szinte felnyársalom a keményre szopott farkammal. Egy gyors sorozat után, azonban kihúzom belőle, majd odébb mozdulok, és Ani pinájába nyomom be tövig. Szintén egy gyors sorozatú lökéshullám, majd vissza a kedvesemhez. Ez így megy egy darabig, mindkettőjüket megbaszom, hol az egyik, hogy a másik puncit húzom a farkamra.

Már nem bírom tovább visszatartani, érzem, hogy pillanatokon belül elélvezek, ezért felállok, lépek egyet hátra, mire a két nő is felém fordul, miközben tátott szájjal nézik, ahogy a kezem a farkamon, ami egyre hevesebben veri rájuk a friss gecit. Mindkettőt célzom váltogatva, így mindkét lány arcát beterítem a lövésekkel. Amikor már nincs több, előbb Lilla nyalogatja a lankadó farkam, majd csatlakozik hozzá Ani is.

Miután ismét a takarókon heverészünk, Lilla a kezem fogja, és szinte sugárzik belőle, hogy jól érzi magát. Csak fekszik csukott szemmel, én meg mellette. Ali is a saját térfelén fekszik, és minket néz, mellette Zsolt, aki úgy tűnik elaludt, csak a farka áll még álmában is.
– Máskor is voltatok már itt? – kérdezi Ani, miközben felkönyököl.
– Én már régen voltam itt, de akkor még teljesen néptelen volta környék, nem is gondoltam, hogy mások is járnak ide.
– Na igen. Mióta a városi strandot beszántották, egyre többen járnak ki ide. Mi is csak most vagyunk itt harmadjára.
– Ezek szerint lesz még rá alkalom, hogy összefussunk.
– Persze. Eddig minden hétvégén itt voltunk, mert jó a hely, szép a táj, és mert még nincsenek sokan.
– Mit szólnál, ha jövő héten is lejönnénk?
– O, az jó lenne.
– Az megoldható, hogy csak egyedül jössz? – Kérdezi Lilla, halkan, szinte suttogva, miközben rámutat Zsoltra, aki szemmel láthatóan szundikál.
– Persze. – súg vissza Ani, miközben kacsint egyet.
– Remek. Mondom válaszként szintén suttogva, miközben Lillára kacsintok, aki megszorítja a kezem, jelezvén, hogy ő is benne van a dologban.

így alakult, hogy azon a nyáron, szinte minden hétvégén leautóztunk a Tisza mellé, hogy igazán jól érezzük magunkat.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük