Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A télapó elhozta nekem, a karácsonyi ajándékomat

A télapó, unottan ül a járműben, miközben a látóhatárt fürkészi. Örömmel konstatálja, hogy hamarosan megérkezik, mert már elege van az esőből, nem szokott még mindig hozzá, pedig ideje lenne, hiszen már nem olyan az időjárás, mint régen volt. Egyre inkább azon elmélkedik, hogy be kellene végre szerezni egy olyan járművet, amiben minden holmija elfér, és aminek teteje is van.

Amikor meglátja az első házak fényét, kissé lassít, majd amikor már egészen közel van, erőteljes fékezéssel állítja meg, a kocsit, amit kényelmesen leparkol, ahogy már évek óta is teszi. Kikászálódik, majd a bejárat felé fordul, amit néhány lépéssel el is ér. A bejárat egyre szűkebb számára, ami ilyenkor eszébe juttatja, hogy fogyókúrázni kellene, ám amikor épp nincs munkája, ez már eszébe sem jut.

Nagy nehezen bepréseli magát a nyílásba, majd némi morgolódás közepette megérkezik arra a címre, ahogy teljesíteni kell a feladatát, mint már annyi éve rendszeresen. Az évek alatt szinte semmi nem változik, csak a kuncsaftok. Aki ma még gyerek, jövőre talán már felnőttként… Na mindegy.

Amikor már bent van a házban, körülnéz, hogy vajon vártak-e már rá. Nem szereti azt, amikor nincs semmi, amikor csak a puszta padló meg a bútorok várják odabent. Hozzá szokott már a hosszú évek alatt, hogy ünnepi hangulat várja a megérkezését. Most sem csalódik. Amerre csak néz, mindenhol díszek, csecse-becsék, és persze a számára kikészített meglepetések. Ezek csak apróságok, néha csak egy pohár tej, ám van amikor finom sütemények is várnak rá, ahogy most is. Megfogja az egyiket, az orra elé emeli, és megszagolja, aztán egy pillanat alatt a szájába gyűri az egészet. Miközben továbbmegy a célja felé, elropogtatja, de már bánja is hogy nem vett belőle többet, mert ez tényleg finom.

A télapó megérkezik az emeletre, majd benyit a szobába. aztán a legcsendesebb járását elővéve óvatosan belép, hogy körülnézzen. A szobában sötét van, de még emlékszik arra, hogy mit hol talál. Elindul arra, ahol sejtése szerint most is megtalálja, amiért jött. Amikor már egészen közel van, kinyújtja a karját, amikor egy éles kattanást hall, majd ezt követően az egész szobát elönti a fény.

A télapó, meglepetésében hátratántorodik, miközben megigézve nézi a meztelen nőt, aki az ágyon fekszik. Mondana valamit de nem jön meg a hangja, csak tátog, miközben a szemeit a nőre szegezi, és csak pislog.
– Szia, már nagyon vártalak. – mondja neki a még most is pucér nő, miközben felül, majd odalép hozzá, és megöleli a rémültnek látszó öreget.
– Hát te ki vagy? Kérdezi a szakállas, miután végre megjön a hangja is.
– Betti vagyok. Hát nem emlékszel rám?
– Nem. Ne haragudj Betti, de én egy kislányhoz jöttem. Hol van ő?
– Milyen kislány?
– Hát Betti.
– De hát mondom, hogy én vagyok az.
– Az nem lehet, mert… mert… – dadogja az öreg, amiközben a zsebében kotorászva előhúz egy papírlapot, majd olvasni kezdi.
– Tényleg nem emlékszel rám?

A télapó nem válaszol, csak a cetlit nézi, aztán egyszer csak felvidul, és megszólal.
– Megvan. Betti most tizennyolc éves, szőke kislány.
– Igen, ez vagyok én.
– Tizennyolc éves?
– Igen.
– De hát, tavaly még csak tizennégy voltál.
– Nem, nem. Tavaly már tizenhét.
– Akkor itt valami baj van. Én csak gyerekeknek hozok ajándékot, úgyhogy már megyek is.
– Ne. Várj még. Nem hoztad el nekem, amit kértem?
– Nem. Hiszen én csak gyerekeknek hozok ajándékot.
– Akkor idén nem kapom meg, amit szeretnék?
– Úgy tűnik hogy már nem, hisz kinőttél abból a korból.
– Egészen biztos? Nézz bele a zsákodba, biztosan ott lesz az.
– Mit is kértél idén?
– Egy vibrátort.
– Micsoda? vibrátort?
– Igen. Mi van ebben olyan furcsa?
– Hát… nem is tudom. – mondja az öreg, majd maga elé kapja a zsákját, és jó mélyen belenyúl.
Némi kotorászás után kihúzza a kezét a zsákból, majd csodálkozva néz a kezében lévő ajándékra. Egy jó nagy vibrátor az, ami természetes formájú és alakú eszköz. Amikor Betti meglátja azt, örömében ismét az apó nyakába ugrik, és puszilgatja, ahol éri.
– Tudtam, hogy nem felejtettél el. – mondja Betti, majd azzal a lendülettel ki is csomagolja az ajándékát, aztán ismét az ágyra veti magát, majd a vibrátorát a puncijához nyomja, miközben kéjes sikkantások közepette teljesen felnyomja magába.

A Télapó csak nézi őt, tátott szájjal, földbegyökerezett lábbal, miközben megszólalni sem tud. Betti örömében ki-be tolja magába a játékot, amikor rájön, hogy valami hiányzik. Abbahagyja az elkezdett műveletet, majd ismét az öreghez fordul.
– Van még valami a zsákodban, amire szükségem van.
A télapó, válasz helyett megint csak tátog, próbálja kitalálni, hogy vajon mi lehet az, ami még hiányzik.
Tudod. – mondja tovább Betti. – Egy olyan kis tubus, amiben a síkosító van.
A fickó, a piros kabátban csak néz rá, látszik rajta, hogy fogalma sincs arról, hogy mire gondolhat Betti. Erre Betti elveszíti a türelmét, kikapja az öreg kezéből a zsák száját, majd saját maga kezd benne turkálni. Egy pillanattal később, már a kezében van a keresett dolog. Betti ismét leveti magát az ágyára, majd miután alaposan bekente a vibrátort és a punciját is, újra benyomja magának a játékát.

Az öregember meg csak nézi őt megbabonázva, ilyet ő még soha nem látott. Döbbenetében tesz egy lépést hátrafelé, aminek következtében belehuppan egy fotelba, onnan nézi tovább a lányt, aki éppen kielégíti magát, az ajándékba kapott vibrátorával. Amig nézi őt, leveszi a sapkáját, majd a kabátját is kioldja, a vastag sálat csak ledobja maga mellé a szőnyegre, majd megtörli a homlokát. Az első gondolat, ami bevillan neki, hogy szerencse, hogy Télanyó nem látja, ami itt folyik, mert akkor talán soha többé nem engedné el őt egyedül.

A következő, ami bevillan neki, hogy Télanyó az, aki a kérések listáját összeállítja, és beteszi a zsákba, amit a gyerek kérnek. Tudni kellett volna, hogy Betti már nem gyerek, és ezért ajándék sem jár neki, ám mégis ott volt a zsákban, amit kért. Szóval igazából ne is ő a hibás. Ettől a gondolattól kissé megnyugszik, ám az előtte lejátszódó jelent épp az ellenkező hatást fejti ki rá. Ahogy nézi Bettit, Maga sem tudja miért, de az ágyékában valami furcsát érez. Odanyúl, és szinte megijed attól, amit érez. Amivel eddig csak pisilni szokott, most meg van keményedve, és szinte alig fér el a nadrágjában. Riadalmában kioldja a nadrágját is, majd amikor kibukkan belőle a nemi szerve, nem tudja mit csináljon vele, ezért csak megmarkolja.

Amig a lényt nézi, és amig a farka a kezében van, apránként előjönnek az ok az emlékek, amik már a múlt ködébe vesztek. Bevillan neki egy kép arról, hogy azt, ami most a kezében van, régen Tálanyó kényeztette, és az is bevillan neki, hogy beledugta. Ez az. Tálanyónak is ilyen van a lába között, és azt nagyon szerette, amikor…

Még most is a fotelben ül, kezében a farkával, jóleső érzéssel tölti el, ahogy a keze mozog rajta. Csak nézi, ahogy Betti maszturbál, ahogy beledugja a pinájába a vibrátort. De jó lenne, ha én is beledughatnám neki a farkam. Ábrándozik az öreg, de nem mozdul, fél attól, hogy a lány esetleg nem veszi jónéven a közeledését.

Betti Hanyattfekve döngeti magába a műfaszt, amikor feltűnik neki, hogy csend van. Felül, mert kíváncsi hogy mi történik. Amikor meglátja az öreget, kissé meglepődik, ám ezzel együtt ismét fellángol benne az izgalom.
– Ez az Miki, verd ki rám a faszodat.
Miki nem válaszol, csak nézi tovább a lányt, ám azt érzi, hogy az öreg testét egy olyan érzés járja át, ami már régen feledésbe merült, ám percről percre egyre több dolog jut eszébe, amiről már azt hitte, hogy végképp elfelejtette. Feláll a fotelből, majd odalép a lány ágyához hogy jobban láthassa őt, és amit tesz magával. A kezében szorongatott testrésze egyre keményebbé válik, és ezáltal egyre kellemesebb érzés járja át a testét.

Betti ismét felnéz, és meglepve látja, hogy az öreg ott áll az ágya mellett, miközben a hatalmas farkát simogatja.
– Szeretnéd nekem bedugni?
– Igen. Azt hiszem.
– Azt hiszed?
– Tudod, már nagyon régen láttam ilyet, és az az igazság, hogy elfelejtettem, mit is kellene csinálnom.
– Nem baj, majd én segítek neked. gyere közelebb.

A télapó közelebb lép a lányhoz, aki megfogja a farkát, egy kicsit megnyalja, majd az egészet a szájába veszi, és szopni kezdi.
– Ahhh… Már emlékszem. Mondja az öreg, miközben egyre jobban kezd ráérezni, hogy mi is az, ami most vele történik.
– Engedd el magad, és csak élvezd. – mondja neki Betti.
– Jól van, ne beszélj, csak csináld tovább.
A Télapó élvezettel adja át magát az érzéseinek, ami végigjárja őt, miközben egyre több elfeledett élményt hoz a felszínre. Amikor már érzi, hogy közeledik a csúcshoz, megállítja Bettit, majd ledobja a kabátját, majd a nadrágját is. Betti izgatottan nézi őt, ahogy megszabadul a ruháitól, aztán, amikor már semmi nincs rajta, maga felé rántja őt, mire az öreg elterül az ágyon, Betti meg fülé térdel.
– Mit szeretnél? Mit tegyek meg neked? – kérdezi Betti.
– Bármit, amit szeretnél, vagy amire azt gondolod, hogy jó lehet nekem is.
– Jól van, akkor most lazíts.

Betti, a térdelésből felemelkedik, majd megfordul, és ráül az öreg szájára. Betti számára egy kicsit fura az érzés, mert csinált már ugyan ilyet, ám a nagy fehér szakáll keltette csiklandós érzés merőben új volt számára, de nem kellemetlen, inkább izgalmas. Lassan mozgásba lendül, miközben a punciját az alatta fekvő szájához dörzsöli, ami kellemes bizsergést indít be nála. Az öreg sem tétlenkedik, a nyelvével izgatja a lány pinácskáját, mire az egyre gyorsabb mozgásba lendül.

Az öregember élvezettel nyalja a fincsi és illatos puncit, szinte nem is tud betelni vele, hisz már pontosan emlékszik arra, amikor még fiatal volt, amikor még szinte minden nő őt akarta. De persze nem volt köztük semmi, hiszen Télanyó mindent megadott neki, amire csak vágyott. Ám ez a mostani érzés mindent felülír, amit eddig valaha átélt. Nem tudja mi az, de azt igen, hogy ilyen érzéssel még soha nem találkozott.

Arra eszmél, hogy Betti föléhajol, és hozzá beszél.
– Jól vagy? Minden rendben?
– Persze, jól vagyok.
– Már azt hittem…
– Nem, dehogy, csak arra gondoltam, hogy vajon mit szólnál ahhoz, ha… Inkább úgy mondom, hogy szeretnélek megdugni.
– Ennek örülök, már azt hittem, hogy nem is jelentek neked semmit, hogy hidegen hagy, amit csinálok.
– Ebben tévedsz, épp ellenkezőleg, már nagyon régóta nem volt ilyen élményem, és most, ha már itt vagyunk, szeretnék mindent bepótolni, amit az évek alatt kihagytam.
– Szóval Télanyó nem ad neked pinát?
– Sajnos nem, hiszen tudod, ő már nem fiatal, és…
– Jól van, ne is mondj többet, csak csináld amit szeretnél.

Betti megint a hátára fekszik, majd a lábait széttárva, és felemelve, az öreget arra ösztönzi, hogy végre tegye magáévá. Az öreg nem teketóriázik, feltérdel az ágyra, majd a farkát odailleszti a lány puncijához, és hozzálát ahhoz, ami már csak az emlékeiben létezett, ám most ez itt és most a valóság.

Ahogy a farkát beletolja a nedves punciba, egy pillanat alatt elárasztja őt a sok amlékkép, ami valamikor régen az élete szerves részét képezte. Szerette a szexet, szerette a nőket, és meg is tett mindent azért, hogy a lehető legtöbb nőnek megadja az a boldogságot, amire vágytak. Ám miután feleségül vette Télanyót, attól kezdve már csak vele osztotta meg ezt az élményt. Ám most megint átélheti.
– Hú Miki, kibaszott nagy a farkad, legyél velem kíméletes.
– Jól van, majd igyekszem.

Miki valóban kíméletesen kúrja meg a lányt, ám a méretei miatt, az inkább sikoltozik, ami az öreget méh inkább felizgatja, és amitől hamar el is élvez, bele a lányba. Betti csak vonaglik, miközben őt is átjárja az orgazmus, valójában ilyen élménye még soha életében nem volt, ez az élvezet túltett mindenen, amiben eddig rész volt.

Amikor az öreg már befejezte az aktust, feláll, majd elkezdi a ruháit magára húzgálni.
– Csak nem máris menni akarsz?
– De igen, ma éjjel még nagyon sok gyereket kell meglátogatnom, és ajándékokkal elhalmozni őket.
– Ha végeztél, visszajössz még hozzám?
– Nem, Betti, majd jövőre.
– Sajnálom.

Betti ismét kiül az ágy szélére, és amig az öreg, az ingét igyekszik magra húzni, megfogja az öreg faszát, a szájába veszi, és alaposan lenyalogatja.
– Csak hogy ne bukj le, amikor hazaértsz.
– Kedves vagy.

Alig negyed órával később, Betti még mindig az ágya szélén ücsörög, és a történteken elmélkedik. Megfogadja, hogy jövőre is ír a Mikulásnak, hátha megint meglátogatja őt.

***

Tizenegy hónappal később, amikor a Télapó és a Télanyó a meleg szobában ücsörögnek, és a borítékokat bontogatják, amiben a gyerekek sorolják fel a kívánságaikat, az öreg kezébe kerül egy boríték, amire csak annyi van írva.

Mikinek

A télapó remegő kézzel bontja ki a borítékot, majd olvasni kezdi a levelet.

Kedves Miki. 
Csak remélni tudom, hogy idén is meglátogatsz, ezért most megírom neked, hogy mit szeretnénk. 
Én szeretnék egy vadonatúj vibrátort, mert a tavalyi már tönkre ment, ám ez most legyen nagyobb és vastagabb, hogy rád emlékezhessek. 
A kilányunknak meg szeretnék egy új kiságyat, mert már lassan szüksége van rá. Ha jössz, legyél óvatos, mert most még a kicsi mellettem alszik. 

Szeretettel, 
Betti és a kis Anna

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses. Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...

A rózsa illata

A rózsa illata Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze. - Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki. - Drágám!...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük