Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A barátnőmmel élvezünk a szaunában

Az elmúlt télen, a barátnőm elhívott szaunázni. Még sosem voltam, ezért elfogadtam a meghívást. Egy közeli fürdőbe mentünk, aminek a hangulata megfogott. Eddig csak filmeken láttam ilyet, amiben a férfiak és a nők meztelenül vannak egy helységben, ahol meleg van és gőz. Már a gondolat is felizgatott, hogy másokkal együtt lehetek meztelenül.

Amikor beléptünk a kabinba, még senki nem volt bent, így Erika leterítette a törölközőjét a padra, és pucéran leült rá, én pedig követtem a példáját. Kissé feszélyezve érzetem magam, hogy nem takar el semmi, de hamar elmúlt ez az érzés, és kezdtem élvezni a dolgot, amikor belépett egy pár. Velünk szemben ültek le, a legmagasabb padra, majd becsukott szemmel, ültek tovább.

Egy kis idő elteltével, azt vettem észre, hogy a pasinak kezd merevedni a farka, és ezt jeleztem Erikának is, aki csak a vállát meghúzva, relaxál tovább. Én egy ideig még néztem a meredező faszt, ami egyre inkább felpörgette a pulzusomat, ezért inkább becsuktam a szemem, és magamban meditáltam. Vagy valami hasonló.

Amikor legközelebb kinyitom a szemem, azt látom, hogy a nő, a pasi farkát markolja, még mindig csukott szemmel. Kivert az izzadság, ami persze a gőznek is köszönhető, de én tudtam hogy mi a valódi oka. Megint becsukom a szemem, és tovább mélázok ezen az eseten, amikor mocorgást érzékelek. Aztán észreveszem, hogy mi volt az a mocorgás. Erika mellettem ül, a lábai szétrakva, miközben a punciját simogatja elmélyülten, és közben nézi a rögtönzött műsort. A szemben ülő nő, most már nem csak markolja az álló faszt, hanem húzgálja is, amitől a pasi megremeg, és hangosan lihegni kezd. A nő a pasi faszát nézi, majd időnként ránk is vet egy pillantást. Zavaromban elfordulok, ám ettől még az izgatottság megmarad.

Ülök a padon, csukott szemmel, miközben a puncim bizsereg, és érzem hogy folyik is. Baromira felizgat a dolog, legszívesebben én is magamhoz nyúlnék, de valami visszatart. Ekkor ismét kinyílik az ajtó, majd belép egy férfi, aki még a törölközőjét is csak a kezében tartja. Amikor ránézek, ismét elfog a remegés, hisz pont az a zsáner, aki nekem bejön. Magas, izmos, jóképű, és mindezt megfejeli azzal, hogy leül mellém. Ettől teljesen kész vagyok. Próbálom úgy megnézni, hogy lehetőleg ne vegy észre. A puncim még jobban bizsereg, és most már konkrétan úgy érzem, hogy már egy tócsa van alattam.

Az új jövevény, szintén a szemben ülő pár játékát nézi, és persze neki is feláll a farka. Én nézem őt, meg a párocskát, ők meg minket. Igen a pasi engem bámul, majd megfogja a farkát, és játszani kezd vele. Nem maszturbál, csak simogatja. Amint nézem ezt a játékot, egyfajta késztetést érzek, hogy megfogjam. A kezem már nyúlna érte, de a tudatom nem engedi. A gyomrom táján remegést érzek, amiről tudom, hogy az orgazmus előjele nálam. Már remeg mindenem, ülni is alig tudok, amikor engedek a kísértésnek, és a lábam közé nyúlok. Mintha egy tubus síkosítóban ülnék, tocsog a puncim, és amint hozzáérek, és megsimítom a csiklómat, elélvezek. Hang nélkül, de a remegésem elárul engem, így minden szem rám szegeződik.

Amikor a remegés elmúlik, még lihegek egy kissé, ám az újabb orgazmus már közeledik. Ekkor elborul az agyam, és nem törődve semmivel, megmarkolom a mellettem ülő pasi farkát, és csak fogom. Az érzés szavakkal ki sem fejezhető. A szemben ülő nő, a pasija faszát már rendesen veri, amitől az egyszer csak elélvez. és hangos ordítás közepette szerte szét fröcsköli a gecit. Ez olyan hatással van rám, ami önkénytelen mozdulatokra sarkall, és a kezemben lévő faszt húzgálni kezdem, mire ő sem marad tétlen, és a lában közé nyúlva a csiklómat simogatja. Eközben a szemben lévő pasi, csak néz minket, a farka már lekonyult, ám a szemében még ég a tűz. A nője mellette most a saját pináját simogatja, miközben minket néz, láthatóan őt sem hagyja hidegen a jelenet.

A következő pillanatban Erika, aki mellettem ül eléri az orgazmusa csúcspontját, vergődik, mint egy partra vetett hal, miközben a mellettem ülő pasi is ellővi a magját, mi szintén beterít mindent, már rám is jut belőle. A szemben maszturbáló csaj is jól időzít, mert ő is élvezni készül, ami nem annyira látványos, inkább csak izgalmas. Miután mindenki túl van az élményen, Magamra tekerem a türcsimet, majd sietős léptekkel kimegyek a kabinból, és beülök a medencébe. A hideg víz sokként hat rám, ám ez most egy cseppet sem zavar, inkább örülök hogy kissé lehűt.

Amikor már didergek a hidegvíztől, akkor kijövök a vízből, és pont szembe találkozok Erikával, majd elé állok és megállítom.
– Baszki. Te tudtad, hogy itt ez megy?
– Ne hari, nem tudtam, de kurva jó volt. Neked nem?
– Nem is tudom, igazán élveztem a dolgot, csak felkészületlenül ért.
– Megértelek, mert engem is. Ha tudom, akkor többször jöttem volna.
– Hát, nem vagyok benne biztos, hogy eljövök, ha tudom előre.
– Ne viccelj már. Én eljövök holnap is. Remélem velem tartasz.
– Nem. De! Veled tartok. de most keressük meg a melegvizet, hogy megmelegedjek.
– Visszamenjünk a gőzbe?
– De csak ha nincs bent senki.

Erika odatipeg az ajtóhoz, benéz az ablakon, majd kinyitja az ajtót, és belép, miközben int nekem, hogy mehetek. A kabin üres, így leülünk egymás mellé a padra.
– Engem baromira felizgatott ez az egész.
– Engem is.
– Amikor a pasi mellettem elkezdett a farkával játszani, akkor elszakadt a cérna. Még most is lucskos puncim.
– Nekem is. – Mondja Erika, majd benyúl, és mutatja nekem, hogy mennyire nedves.
Éni s belenyúlok a puncimba, amitől elkap a vágy, és megsimogatom, ám képtelen vagyok abbahagyni.
– Te most masztizol?
– Igen, remélem nem zavar.
– Dehogy, inkább én is csatlakozok hozzád.

Így ültünk egymás mellett, miközben több orgazmust éltünk át. Másnap ismét elmentünk, de ne volt szerencsénk, Mindössze egy nyugdíjas házaspár volt ott, és egy öregúr, aki még menni is alig tudott. Talán majd máskor több szerencsénk lesz.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses. Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
  • +0
  • -1
  • 1
1 X
Tetszik
0% 100%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük