Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A csajom leszopja az ételfutárt

A csajom is szereti az izgalmakat, sok dolog van amire rá tud izgulni. Többek között az egyik ilyen, amikor rajtakap, hogy maszturbálok. Ilyenkor teljesen izgalomba jön, nem tudja magát visszafogni sem, szinte azonnal ram veti magát, és szopni kezdi a faszomat. Szeretem ezt is.

Más esetekben viszont ő nyúl magához, majd amikor én észreveszem, akkor izgul fel igazán, ha nézem őt közben. Ilyenkor remeg a keze, a hangja, és olyan intenzíven tud elélvezni, hogy szinte abba sem bírja hagyni. Ilyenkor persze nem állunk meg a masztinál, minden esetben a jó dugás lesz belőle.

Azt már észrevettem, hogy különösen izgalomba hozza őt, ha más is meglátja, pontosabban, ha mások is meglátják, ha maszturbál, vagy csak kilátszik a segge, vagy a mellei, a ruha alól. Mi lenne, ha valóban más is meglesné őt? Mi lenne, ha valaki meglátná őt maszti közben? Vajon attól is ennyire felizgulna?

Egyszer rákérdeztem, hogy vajon mit szólna ahhoz, ha mondjuk rendelünk egy pizzát, és amikor megjön a fizzafuti, akkor ő a szobában elterülve simogatja magát, amig én átveszem a kaját, és ami közben persze a futár is meglátná őt, ahogy a pináját simogatja. Erre a felvetésre, szinte gondolkodás nélkül meg is kaptam a választ tőle.
– Persze, hogy izgatna a dolog.

A továbbiakban azon járt az agyam, hogyan lehetne ezt megvalósítani. Persze egyszerű, rendelni kell valamit, amit a futár kihoz, és az átvétel közben megláthatja őt, ahogy maszturbál. Tuti, hogy elélvezne a gyönyörtől.

***

– Mit együnk ma ebédre? Mit főzzek? – kérdezi tőlem Anett, ám nekem egyből beugrik egy pajzán gondolat.
– Ne főzzél, inkább rendeljünk valamit.
– Jó de mit?
– Mindegy. Lehet pizza, vagy kínai, amit szívesen megennél.
– Legyen pizza, azt már rég ettünk.
– Ám legyen.

Kézbe veszem a mobilom, és hívom a számot, ahonnan pizzát szoktunk rendelni. A rendelésfelvételnél azt az infót kapom, hogy harminc perc, és itt a futár. Remek.
– Mit szólnál ahhoz, ha te vennéd át a kaját?
– Persze. – mondja Anett mit sem sejtve.
– Mi lenne, ha meztelenül vennéd át? – kérdezem tőle ismét.
Meztelenül?
– Persze, ha jól tudom, az téged felizgat, nem?
– Általában igen, de…
– Mi de?
– De hát mindig onnan szoktunk rendelni, és hát majdnem ismerősök.
– Az miért baj? Gondolod, hogy még nem láttak ilyet?
– Nem is tudom. – mondja Anett tétován, bár én látom rajta, hogy izgatja a gondolat.

Nem firtatom tovább a dolgot, leülök mellé a másik fotelba, és mintha csak elkalandozna a kezem, a farkam kezdem simogatni, amitől az hamar feláll. Anett csak néz egy ideig, majd ő is letolja a nadrágot, majd a bugyit is, aztán ő is simogatni kezdi magát. Így izgatjuk egymást, jó hosszan elhúzva, amikor egyszer csak megszólal a csengő.

Egymásra nézünk, miközben Anett egyre intenzívebben simogatja a punciját.
– Mész te, vagy intézzem el én? – kérdezem tőle, ám ő szinte csak suttogva válaszol.
– Menj te.

Felállok, és elindulok az ajtó felé, amikor rájövök, hogy nincs rajtam nadrág, és még a faszom is áll. Sebaj. Oda lépek az ajtóhoz, a kezem e kilincsre teszem, amikor még vissza nézek Anettre, aki még most is, megállás nélkül maszturbál. Kinyitom az ajtót, és meglepetésemre nem egy pasi a pizzafuti, hanem egy nő. Most már mindegy.
– Ohhh… – mondja a csaj, amikor meglát engem.
– Szia. – mondom neki üdvözlésképpen, majd még hozzáteszem. – Bocsi, épp akcióban vagyunk.
– Semmi baj, meghoztam a rendelésedet.
– Drágám, megjött a kaja. – mondom Anettnek, mire a csaj is benéz mellettem a szobába, és meglátja őt, amint a fotelban ül, a lábai a fotel oldalán, miközben a punciját simogatja. A csaj egy pillanatra lemerevedik, majd előszedi a táskájából a pizzát, és a kezembe nyomja. Megfordulok vele, és a konyhába viszem, leteszem az asztalra, aztán visszafordulok felé, amikor meghallom, hogy lift ajtaja kinyílik.
– Gyere beljebb. – mondom a pizzás csajnak, miközben becsukom mögötte az ajtót.
– Mennyit fizetek? – kérdezem tőle, de nem válaszol, mert megbűvölten nézi Anett játékát, amint éppen elélvez.

Anett csak néz ránk, hol a csajra, hol meg rám, miközben halkan nyögdécsel, miközben vastag sugárban lövelli a puncija a nedveit. Én is csak bámulom őt, ahogy a pizzás csaj is, ő sem jut szóhoz, csak miután Anett befejezi, majd feláll, elsétál mellettünk, és bemegy a fürdőbe.
– Bocsi, mint mondtam épp…
– Jól van, semmi baj, itt a számla.

Elveszem tőle, majd előszedem a kártyámat, és lehúzom neki. Ekkor veszem észre, hogy a csaj a farkamat bámulja, szinte rátapad a tekintete. Miután kifizetem  a számlát, ő felkapja a táskáját, majd kilép az ajtón. Én bemegyek a szobába, leülök a fotelba, amikor  Anett kilép a fürdőből, körülnéz, majd ő is leül mellettem.
– Na milyen volt? – kérdezem tőle.
– Izgi volt.
– Még így is, hogy nő volt a pizzafuti?
– Igen, sőt így még izgibb volt.
– Hogy lehet az?
– Nem is tudom. Eleinte nem is volt semmi különös, ám amikor észrevettem hogy a farkad bámulja, beindult a fantáziám, és ahogy simogattam magam, egyből elélveztem.
– Igen, ezt észrevettem. De mi van a fantáziáddal?
– Tudod, arra gondoltam, hogy… Amikor nézett, amikor a farkad bámulta, arra gondoltam, hogy mindjárt letérdel, és le fog szopni.
– Ez izgatott fel?
– Igen.
– De hát én úgy tudtam, hogy féltékeny vagy, és ilyen még a gondolatodban sem bukkanna fel.
– Én is azt hittem, de most valahogy minden más volt.
– Szóval izgi volt?
– Nagyon.
– Legközelebb majd talán le is fog szopni.
– Talán.
– Tényleg élveznéd nézni, hogy egy idegen nő leszopna?
– Azt hiszem igen.

Erre a napra ennyi volt az élvezetekből, de még sokáig beszéltünk róla, amiből kiderült, hogy Anett tényleg élvezi ezt a játékot, legalább annyira mint én. Az az igazság, hogy nem ellenkeztem volna, ha a pizzás csaj leszopott volna.

***

Másnap megismételtük a dolgot, de most nem pizza volt a rendelés, hanem igazi kaja, vagyis rántotthús meg a többi hozzá való. Más helyről hozták, és persze más futár, de az élmény legalább olyan jó volt, mint az előző napon.

Ezen a napon is hasonló volt a forgatókönyv, a megrendelés után megint egymást izgattuk, amikor megszólalt a csengő. Anett felugrik a fotelből, majd így szól hozzám:
– Mit szólsz ha én megyek ma?
– Jól van, csináld. Én majd nézlek.
Anett kicsit igaztgatja magán azt a kevés ruhát, ami még rajta van, majd amikor az ajtóhoz ér, egyszerűen kibújik belőle, majd tök meztelenül nyit ajtót. Izgi. Ahogy kinyílik az ajtó, meghallom a pasi hangját, de aztán elhallgat, csend áll be. Anett csak nézi egy ideig, az ajtóban tátogó futárt, de aztán mégis behívja, ne az ajtóban kelljen megtárgyalni a részleteket.

Anett, kicsit hátralép, hogy helyet adjon a kajásembernek, aki ekkor vesz észre engem is, ahogy a fotelben terpeszkedek, és ahogy a farkammal játszom. Anett csak áll előtte, csendben kivárja, hogy az ember végre magára találjon, és kipakolja a kaját, amit hozott.
– Gyere beljebb, és tedd ide az asztalra. – mondja neki Anett, miközben ő belép a konyhába, és mutatja hogy hova kéri az ételt.
A pasi elkezdi kipakolni, miközben az egyik szemét még most is Anettre szegezi. Anett meg csak áll, án figyeli a mozdulatait. Én is a futárt nézem, de nem is annyira az érdeklődés miatt, hanem mert feltűnik, hogy az emberünk nadrágja egyre jobban kidudorodik neki elől. Ezt persze Anett is észreveszi, és nem hagyja szó nélkül.
– Mi van a nadrágodban? – kérdezi meg a futártól.
– Öööö… semmi.
– De látom hogy van ott valami. – mondja megint Anett, miközben, mintha csak véletlenül tenné, megérinti a punciját, majd az egyik ujját is felnyomja magának, amit a futár csak tátott szájjal néz.
– Te is láttad az enyémet, most te mutasd meg, mi van a nadrágodban.

Ahogy ezt mondja, a futár csak hátrál, majd amikor a háta a bejárati ajtónak feszül, megáll, és csak néz.
– Legalább engedd, hogy megfogjam. – nyomul tovább Anett.
Választ nem várva, Anett odanyúl a pasi nadrágjához, és megmarkolja. De nem áll meg, nem elégszik meg ennyivel, elkezdi kicsatolni az övét, aztán a sliccét is kinyitja, majd egy másodperccel később ott állnak az ajtóban, Anett kezében a futár farkával. Eddig nem tudtam, hogyan reagálnék egy ilyen eseményre, most azonban már tudom. Felizgat a dolog, hogy a csajom egy idegen faszi faszát markolja. Ennek örömére én is egyre intenzívebben húzgálom a saját faszom, és csak nézem őt, ahogy a szégyenlős nőcskéből, egy ilyen fenevad bukkan elő.

Mielőtt tovább elmélkednék a dolgon, azt látom, hogy Anett előre hajol, majd a szájába veszi a faszt, és lassan szopni kezdi. A futár erre sem ellenkezik, csak hátradől, a feje az ajtón koppan, és szemmel láthatóan élvezi az ajándék szopást. Annetten is azt látom, hogy élvezettel szopja, ami engem még jobban felizgat.

Már egy ideje megy a műsor, a futár meg sem mozdul, ám Anett egyre jobban belemerül a dologba. Már nem csak a fasz jár ki-be a szájában, hanem a keze is a punciját simogatja, amitől hamarosan el fog élvezni. Ahogy mézem a formás seggét, ahogy az ujjai ujjazzák a nedves pináját, elfog a vágy, mire felállok a fotelből, odamegyek hozzá, majd a farkam belenyomom. Anett erre megremeg, és még erőteljesebben szopja a fickót, miközben én hátulról megkúrom őt.

Anett hamar elélvez, ahogy én is vele együtt. Minden anyagot beletöltök a pinájába, majd visszasétálok a fotelemehez, újra elterülök benne, hogy tovább figyeljem a fejleményeket. Anett még most is a pináját simogatja, miközben sorozatosan el is élvez. A pasi is közeledik a véghez, mert most már ő is hangosan liheg, majd egy rövid morgás, és egy hosszan elnyújtott visszafogott ordítás közepette beleélvez Anett szájába, aki csak nyeli, nem engedi hogy a padlóra cseppenjen.

Ezután Anett felegyenesedik, és csak a szája szélét nyalogatja, és a kézfejével meg is törli, miközben a futár felhúzza a nadrágját, becsatolja az övét, majd egy szó, és köszönés nélkül kilép az ajtón.
– Hozd a kaját, már éhes vagyok. – Mondom Anettnek, aki még mindig ott áll, az előszobában, és vigyorog rám.
Anett fordul egyet, majd a kajás cuccal a kezében leül mellém, a kajánkat meg az asztalra teszi, és csak úgy, ahogy van, dobozból látunk hozzá az evésnek.

Miután már túl vagyunk az első falatokon, és ne nem veszélyeztet minket az éhenhalás, Anett megszólal.
– Tudod, ez nagyon izgi volt.
– Melyik része?
– Amikor a számba vettem a pasi faszát, az nagyon izgi volt, de nem a legizgalmasabb.
– Hanem? Mi volt a legizgibb?
– Tényleg tudni akarod?
– Persze hogy akarom tudni.
– Szóval… – mondja Anett, miután lenyeli a falatot. Amikor rádnéztem, és láttam ahogy a faszod kivered rám, az volt a legizgalmasabb. Ahogy nézed hogy szopom a faszt, és ahogy a pinámat ujjazom, és ez téged mennyire felizgatott, hát ez volt az, amitől elélveztem. Baromira felizgattál.
– Akkor én is elmondom neked, hogy számomra is nagyon izgató volt téged nézni. Annyira, hogy nem bírtam megállni, hogy megbasszalak, és érezzem, ahogy a faszomra élvezel. Ami kissé zavart, az maga a pasi volt, ahogy ott állt előtted, és ahogy lihegett.
– Hát igen, kicsit nekem is fura volt, de aztán úgy gondoltam rá, mint egy eszköz, ami közelebb hoz minket egymáshoz, és ami még nagyobb s több élvezetet nyújt nekünk.
– Akarod, hogy megismételjük? – kérdezem tőle, mire ő azonnal válaszol is.
– Igen.
– Hú, ez gyors válasz volt.
– Ezt vártad nem?
– De.

Ebben maradtunk. Ezután minden adódó alkalmat kihasználtunk arra, hogy közös élményeket, és évezeteket találjuk magunknak.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Zsuzsi és Márti a két stoppos lány esete - Szex Blog

Zsuzsi és Márti a két stoppos lány esete

Amikor leállítom a kocsit a pihenőben, már javában szopja a farkam, a hátam mögött meg Márti maszturbál, a valahonnan előkerült vibrátorával. Imádom ezt az érzést, bármeddig el tudnám viselni, hogy egy nő szopja a farkam. Zsuzsi feltérdel az ülésen, és amig a farkam szopja, az egyik kezével a punciját izgatja.

Pornómozi kirándulás után - Szex Blog

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük