Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Együtt élvezzük a ruhapróbát

Egy unalmas hétköznapon, egy még unalmasabb estén, a tévé előtt ülünk de nem találunk olyan műsort, ami érdekelne. Ott hagyom Editet, mert ő egy főzőcske műsornál elakadt. ami engem nem igazán érdekel, inkább bekapcsolom a gépemet, és keresek valami izgalmasat.

A tévében épp a rántás készül, én meg egy idegen fajjal harcolok a képernyőn, amikor csengetnek. Ránézek az órára, de még csak félhét van.04 Senki nem szokott ilyenkor jönni. Kíváncsian megyek ajtót nyitni, majd amikor kitárom azt, a szomszédasszony mosolyog rám.
– Szia, Edit itthon van?
– Persze. – mondom neki, majd félreállok előle, hogy bejöhessen. – Tudod, hogy este mindig itthon vagyunk.
Margit eltipeg mellettem, majd a tévé előtt heverő Editet meglepve, belekezd a mondókájába.
– Szia Drágám, képzeld el, ma vásárolni voltam, és vettem magamnak egy tök édi kis rucit, de kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy szerinted hogy áll nekem.

Nekem ennyi elég is, megint divatozni fognak, ahogy már máskor is, amikor Margit vesz magának valamit, mindig megbeszélik, hogy…
Visszaülök a gép elé, és folytatom a játékot, ők meg csak csacsognak, és a szatyorból előkerült ruhákat vizsgálgatják, és alapos elemzésnek vetik alá.

Én tovább játszom, amikor eljut a tudatomig egy mondatfoszlány.
– Nem baj, ha játszik, akkor nem figyel másra. – mondja Edit.
Úgy tűnik, hogy ez rólam szól, ezért kíváncsi leszek, hogy vajon mi az amit én nem veszek észre, amikor játszom. Mivel nem akarom, hogy tudják, hallottam a kijelentést, ezért csak lopva nézek oda, hogy lássam miről is van szó. Meglep amit látok.

Margit éppen kibújuk a ruhájából, ami alatt csak egy bugyi van, és így szinte pucéran magára ölti az új ruháját, amit már alaposan kibeszélnek. Csak a szemem sarkából nézem a jelenetet, ám ezt ők észre sem veszik. Máskor is volt már ilyen „ruhapróba”, De még sosem láttam Margitot ennyire kitárulkozni. Felizgat a dolog, de túlteszem magam rajta, és a továbbiakban csak a játékra figyelek.

A következő pillanatban megint hozzám szólnak, így megállítom a játékot, és feléjük fordulok.
Margit a szoba közepén illegeti magát az újruhájában, miközben Edit is őt csodálja, sőt mi több, a ruhát tapogatja, és igazgatja a Margiton, aminek valójában nincs is oka, mert tökéletesen áll rajta.
– Mit Szólsz Miki, milyen az új ruhám? – kérdezi tőlem Margit, miközben megint körbeforog.
– Szerintem csinos vagy benne. – mondom neki kissé lakonikusan.
– Tényleg? – kérdez vissza ő.
– Elhiheted, ha mondom, van benne mémi tapasztalatom.
– Elhiszem, de nekem a másik jobban tetszik.
– Van másik is? – kérdezek vissza meglepetten.
– Persze. Mindjárt megmutatom.

Margit kérés nélkül, csak kibújik a ruhából, és megint csak meztelenül áll előttem, én meg csak tátom a szám, és megcsodálom az idomait. Formásak a mellei, az alakjában sincs semmi kivetni való. Szemrevaló és izgató nő, be kell vallanom. Amíg Margit magára ölti a másik ruhát, a pillantásom Editre vetem, aki csak vigyorogva néz rám, majd Margitra. Ettől kissé zavarba jövök, mert nem megszokott dolog, hogy a nőm jelenlétében más nőket is megcsodálhatok.

Amikor Margit már benne van a ruhában, Edit ismét rámnéz, és kacsint is egyet, amit nem tudok mire vélni. Margit ismét körbefordul előttem, és én megcsodálhatom a másik ruhában is. Ez még az előzőnél is szexibb, nagyon jól áll  neki.
– Na hogy tetszik?
– Csodás. – mondom röviden.
– Csak ennyit tudsz mondani? – kérdezi tőlem Edit, amiközben körbejárja Margitot.
Margit csak néz rám, miközben Edit igazgatja rajta a ruhát. kicsit feljebb húzza az alját, kissé megigazítja a melleit, hogy jobban mutasson. Én csak nézem a műveletet, miközben a farkam egyre inkább megmerevedik, amit már titkolni sem tudok, mert csak egy laza játszónadrág van rajtam, ami megmutatja mi van alatta.
– Látom tényleg tetszik. – mondja Margit.
Erre Edit is megáll, majd rámnéz, majd így szól hozzám:
– Szóval tényleg tetszik.
– Hát persze.
– Mi tetszik benne? – kérdezi megint Edit. miközben ő is végignéz a szomszédasszony új ruháján.
– Hát, úgy az egész.
– De mégis mi tetszik a legjobban? – kérdezi megint Edit, miközben megmarkolja Margit melleit. – Ez tetszik?
– Igen, kifejezetten tetszik.

Edit ekkor lehúzza a ruhát Margitról, aki ott áll előttem, szinte pucéran. A farkam már jócskán áll, elrejteni sem tudnám, mert a nadrágom jócskán kidudorodik. Margit kissé szégyenlősen próbálja magát eltakarni, ami korántsem egyszerű feladat, hiszen a mellei nem kicsik, és Edit sem teszi neki könnyebbé a dolgot. Már csak azáltal sem, hogy ebben a pillanatban, Margitról lerángatja a bugyiját is.
– Szóval tetszik neked? – Kérdezi Edit, miközben szinte élvezettel tárja fel előttem a szomszédasszony bájait.
– Igen.
– Mutasd meg nekünk mennyire tetszik.
– Hogy mutassam meg?
– Told le a nadrágodat, hogy láthassuk.

Kissé megemelkedek a széken, majd letolom a nadrágomat a térdemig, majd a lábaimat is kihúzom belőle, és ledobom a padlóra. A két nő előttem állva bámulja a farkam, ami már igen csak kemény, és egyenesen feléjük meredezik.
– Margit. Neked is tetszik a pasim farka?
– Igen, nagyon izgató.
– Szeretnéd megfogni?
– Szívesen megfognám ha megengeded.
– Akkor térdelj elé, és markod meg.

Margit nem kéreti magát, letérdel előttem, majd megmarkolja a farkam, és lassan, érzékien húzgálni kezdi. Edit eközben odahúz mellém egy másik széket, majd leül mellettem, és élvezettel nézi, ahogy Margit simogat engem.
– Mit tennél még vele? – kérdezi őt Edit.
Erre Margit ránéz, majd válasz helyett odahajol hozzám, és megnyalja a makkomat. Edit szinte megbabonázva nézi a nőt, aki a farkam nyalogatja, aki időnként felnéz rá, majd egy pillantást vet rám is.
– Jó így neked?
Margit megint csak nem válaszol, ehelyett a szájába veszi a farkam, és most már úgy szopja, ahogy azt kell. Edit csak ül mellettem, és tátott szájjal nézi Margitot, aki élvezettel szopja a faszomat. Aztán a tétlenséget felváltja a tettvágy. Edit megfogja az arcom, maga felé fordít, és megcsókol. A csók kicsit hosszabbra sikerül, mint a helyzet megkívánná, ám nem akarom megszakítani, mert számomra is izgalmas ez az új helyzet.

Eddig csak beszéltünk róla, hogy mi lenne ha, ám a valódi cselevés eddig mindig elmaradt. Azt azért tudtam, hogy Edit számára is izgalmas lehet egy ilyen helyzet, ám azt nem gondoltam volna hogy ennyire. Miután az ajkaink szétválnak, megint Margitot nézi, ahogy a farkam eltűnik a szájában. Edit közelebb húzza a székét, majd megfogja a farkam, amit aztán Margit ütemében húzgálni kezd, szinte beleveri a szájába, ami Margitnak sincs ellenére, mert továbbra is élvezettel nyeli be a farkam.

Amikor már közel járok ahhoz, hogy elélvezzek, mintha csak tudná, Edit megint utasítja Margitot.
– Margit. Fordulj meg.
Margit megáll a szopásban, és kérdőn néz Edit re, aki mutatja neki, hogy miként gondolja. Margit megfordul, majd lassan araszolva visszatolat elém. Edit megmarkolj a farkam, amit oda tart a hozzám közelítő pinához, majd amikor már elég közel van, egyszerűen betolja neki a faszom. Margit felszisszen, mintha meglepetés érné őt. Aztán amikor már érzi mire megy ki a játék, saját maga igyekszik minél beljebb kerülni, hogy a farkam tövig belecsúszhasson. Margit jól csinálja, úgy mozog a farkamon, mintha mindig ezt csinálta volna, pedig még soha nem volt ilyen.

Edit egy ideig csak nézi, ahogy a faszomon csúszkál a barátnője, majd odahajol hozzám, és a fülembe súg.
– Nagyon izgalmas így nézni téged.
– Nekem is izgalmas így.
Edit kezem engem simogat. A farkam, a hasam, a szőrös mellkasom, miközben még mindig a farkam nézi, ahogy ki-be jár Margit pinájában. Aztán a keze másfelé kalandozik, a saját pináját kezdi simogatni, majd az ujjaival izgatja magát. Eleinte még csak egy ujjával játszik, majd kettő, és három tűnik el benne, miközben egészen közelről hallom, ahogy a pinája cuppog, és egyre gyorsabban közelít a csúcs felé.

Aztán néhány pillanattal később, a fejét hátra hajtva, egy nagy sóhaj kíséretében elélvez, miközben a pinájából egy aranyló sugár tör elő, ami részben a farkamra csurran, ám Margit fenekére is jut belőle bőven. Aztán jön az ismétlés, majd újra és újra elélvez, minden alkalommal telespriccel engem, és Margit seggét is. Eközben Margit is hátrafordul, hogy megtudja mi történik. Láthatóan őt is felizgatja a látvány, mert a következő csurrantás alkalmával ő is elélvez. Ő nem spriccelve, ám jól érzem, ahogy a pinája összehúzódik, és szinte kiszívja a farkam, amitől majdnem én is a csúcsra érek.

Amikor Margit kész van, lecsusszan a farkamról, megfordul, majd a szájába veszi, és úgy szopja tovább a faszom, hogy attól én is elélvezek. Ezzel egy időben, Edit is megbabonázva nézi, ahogy Margit a faszomat szopva a csúcsra repít engem, amitől ő is újra elélvez, miközben Margit arcába spriccelve nézi ahogy a a nő szájába élvezek. Margit nincs hozzászokva az ilyen játékokhoz, ezért nem is nagyon bírja nyelni a sok gecit, mert az a szája szélén csordogál le a padlóra.

Margit lecsüccsen a szőnyeg szélére, és csak nyalogatja a szája szélét, amig Edit megint csak elélvez, amivel újra lespriccel minket. Amikor már neki is elég, odahajol hozzám, és még lenyalogatja a farkamról, amit Edit ott hagyott. Ezután rámnéz, majd így szól hozzám:
– Ugye, hogy nem is olyan unalmas egy ilyen ruhapróba?
– Persze hogy nem. – mondom neki válaszként, és kacsintok is rá, hogy megerősítsem a dolgot.
– Margit, mit szólnál, ha megismételnénk? Van még olyan ruhád, amit szívesen megmutatnál?
– Persze, hogy van. De ha nem így lenne, akkor is beszereznék egyet.
– Ezt örömmel hallom. Ugye szívem, megnézzük Margit új ruháját?
– Ez természetes.

Ennyiben maradtunk. Margit miután felöltözik, hazamegy, mi meg visszatelepedünk a tévé elé, hátha van benne valami érdekes műsor. Nem volt.

Másnap korán reggel, csengetésre ébredtünk.
– Ki a fene lehet az ilyen korán? – Kérdezi Edit, miközben feltápászkodik, és elindul, hogy ajtót nyisson.
Amikor az ajtó feltárul, Margit, a szomszédasszony áll az ajtóban, ám most a szokásostól eltérően csak egy köntös van rajta.
– Jó reggelt. Ti még ágyban vagytok?
– Igen, de már készülődünk a reggeli kávéhoz. Velünk tartasz?
– Persze. Ki nem hagynám.
– Amúgy mi járatban vagy ilyen korán?
– Csak arra gondoltam, hogy megmutatom nektek a legújabb ruhaszerzeményem.
– Ne ne mond, hogy éjjel beszereztél egy új ruhát.
– Hát… Igazság szent nem új, de még jó állapotban van. Megmutassam?
– Persze. Mutasd.

Margit megoldja a köntöse övét, majd szétnyitja magán, aztán egy laza mozdulattal le is vesz, ami alatt nincs rajta semmi. A köntöst egy székre dobja, majd körbefordul.
– Na? hogy tetszik? – kérdezi vigyorogva.
– Remek a szabása, és jól áll neked. – mondom neki, mivel ekkor már én is ott állok mellettük, így egészen közelről csodálhatom meg a „ruháját”.
– Ugye nem baj, ha ebben az új ruhámban isszuk meg a kávét?
– Dehogy baj. – mondom neki, miközben Edit már a kévét készíti, Margit meg még hozzáteszi.
– Jól van. Látom ez a kávézós ruhám is tetszik neked.

Miután megittuk a kávét, ismét a ruhabemutató következezett, de most kicsit másképpen.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Karácsonyi buli

Karácsonyi buli A céges karácsonyi partik idejét éljük, lévén mindjárt itt a karácsony. Nálunk is volt egy jó "kis" puccos (kisestélyis-öltönyös) összejövetel. Az elején a szokásos évértékelés, meg fejtágítás a főnökség részéről, majd egy svédasztalos vacsora, aztán "szolid" bulizgatás. Utóbbira azért rendesen rákészültek, bár így is sikerült majdnem kiinni a helyet a tömény készletből 😉 A hölgyek rendesen kitettek magukért, és kihasználták azon opciót is, hogy a cég állta az oda-vissza utat taxin, így aztán mindegyikük alaposan kirittyentette...
reggeli-kave

Reggeli Kávé

Reggeli Kávé - Reggelt, itt a kávé... (nesze, bazd meg... a tehénnek meg tessék...) azért a kávét így is az ágyba kaptad.., és azért persze odaülök melléd..... a hátamat az ágyvégnek támasztom, felhúzott térdekkel ülök, és nem néznek rád...Te csak iszod a kávét, és nem figyelsz rám (látszólag..de minden idegszáladdal érzel..érzed....mint ahogy én is...), most helyzet van.. Miután a halvány mosoly a szád szögletéből eltűnik, (én is igyekszem megőrizni a szerep kívánta komolyságomat) odafordulsz lenyelve az...
hazibuli-a-szomszedban

A megoldás

A megoldás 42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk. Aztán úgy két éve jelentkeztek a problémák. Egyre nehezebben ment a szeretkezés. Tetszett a nejem, de egyre több és keményebb előjáték kellett, hogy a szerszámom megkeményedjen, és harcra...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük