IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +3
  • -0
  • 3
3 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

A legboldogabb ember a világon

– Na, hogy tetszett? – hangja a legédesebb dallam volt, amit valaha halottam. – Nem is olyan rossz az ízed, mint gondoltam de, azért ha szeretnéd ezt még máskor is, akkor rá kell szoknod az ananászra.
– Azt hittem, Te ezt nem szereted!? –most már, hogy a pulzusom 100 alá kezdett süllyedni, és meg tudtam szólalni végre. – Mi… mi történt Veled? Ma, egyszerűen nem ismerek rád!

– A délután, meg most ez is… – próbáltam kifejezni, amit érzek, de nem ment, így csak széttártam a kezem és hümmögtem. – Titokzatos vagy, mégis ezeket a „dolgokat” úgy adod elő, mintha a legtermészetesebb volna, mintha mindig így csináltuk volna? Két napja nem láttalak, de mintha kicseréltek volna?
– Még nem, még nincs itt az ideje! – felugrott és kilépett a kádból. Megragadtam a kezét.
– Nem! Most kell beszélnünk! – bőre sikamlós volt. Könnyedén csusszan ki ujjaim közül.
– Tévedsz! – vágott vissza kacér mosollyal arcán -. Kati vizesen és habosan a szobába szaladt. Felpattantam, utána rohantam én is, mit sem törődve azzal, hogy összevizezem a hófehér perzsa szőnyeget.

Kati a hatalmas francia ágyon állt. – Majd beszélgetünk, ha végre rendesen megdugtál, de ahhoz előbb el kell kapnod!
– Azon ne múljon! – Nem számított arra, hogy ösztönösen kitaláltam, merre fog mozdulni. Mire leugrott az ágyról, hogy az erkélyajtó felé szaladjon két lépéssel ott voltam, és hátulról elkaptam a derekát. A levegőbe emeltem a játékosan kapálózó kis testét. Az ágyhoz fordultam vele és rádobtam.

Elhasalt, ahogy lehuppant. Azonnal menekülni próbált, de elkaptam a kapálózó vádlikat. Visszahúztam és ráfeküdtem. Nem kellett különösebben nagy erőt kifejtenem, hogy az ágyra nyomjam a hátánál fogva, mert ellenállása inkább játékos volt, mintsem igazi menekülés.
Fenekét kinyomta, dereka már-már természetellenesen homorított. A farkam új erőre kapott ettől a macska-egér játéktól. Lábait terpeszbe csúsztatta, megérzetem izgatottságának illatát. Ahogy lepillantottam láttam, hogy nedvei csillognak a combja tövében. Késlekedés nélkül, keményen belé hatoltam.

Teste lángolt. Duzzadt szerszámom olyan könnyedén csusszan be nedves puncijába akár a kard a hüvelyébe. Hangosan felnyögött.
– Ahhhh! Ez az! Dugj meg! – mondta kéjesen, ahogy hátra nézett. Szemében ugyan az a vad szenvedély lángolt, mint amit a kádban is láttam. Tudtam, mire vágyik. Kezeim a csípőjére tettem. Keményen megmarkoltam, és a farkamra húztam. Vad és ütemes mozgásba kezdtem. Puncija cuppogott, ahogy ki-be csúszkáltam benne. Paskolni kezdtem a popsiját először finoman, aztán egy picit mindig erősebben. Ezt nagyon szerette, felizgatta.
– Ihhhgeeen! Csináld! Aaaaahhhhhhh! – lihegte.

Gyorsítottam, kicsit a tempón, amit Ő egy fokkal, hangosabb nyögdécselésekkel jutalmazott. Felhúztam magamhoz, de nem hagytuk abba a mozgást. Testünk egy ütemre járt. Puncija feszült a farkamon. Éreztem, hogy lüktet, minden behatolásnál. Bal kezemmel a melleit markoltam. Nem túl erősen, de határozottan. Másikkal tartottam. Felnyúlt és hátulról átkarolta a nyakam. Felém fordította arcát. Csókolózni kezdtünk. Édes és vad volt a csókja. Mikor a szánk elvált egymástól egyenesen a fülembe nyögdécselt. Hanga rendkívül izgató volt.
– Dugjál! Ahhhh dugjál! – suttogta – Istenem de jóóóh!
Visszaengedtem hát, és ő négykézláb támaszkodott. Nem kíméltem. Olyan erővel és olyan szenvedéllyel tettem magamévá, ami csak tőlem telt.

Az első orgazmusa nem váratott magára sokáig. Hangja egy pillanatra elcsuklott, aztán feltört belőle egy hangos nyögés sorozat, amit a szája elé tartott kispárnával tompított. Apró teste remegett előttem!
– Ne hagyd abba! – kiáltozta élvezettől átitatott hangon.
Nem hagytam! Nem lassítottam, és nem vettem vissza az erőből sem. Legalább fél percig tartott az orgazmusa. Akkor lassítottam csak le. Azt kihasználva eltávolodott tőlem.
– Feküdj le! – mondta.

A hátamra feküdtem Ő rám pattant. Hozzám simulva egy lágy, gyengéd csókot lehelt a számra. Bőre még mindig nedves volt. Bronzosan csillogott az éjjeli lámpa fényénél. Gyönyörű látvány volt.

Megtámaszkodott a kezein, közben csípőjét igazgatta. Addig ügyeskedett, amíg újra magába nem fogadta meredező hímtagom. Lassan csusszant bele, és ugyanilyen lassú mozdulatokkal kezdett köröket leírni. Fenekére tettem kezeim, majd a csípőjére csúsztattam, mikor felegyenesedett, és a térdeire támaszkodva folytatta a mozgást. Olyan volt, mint egy hastáncot lejtő háremhölgy. Kezeit finoman vezette végig formás mellein. Megmarkolva, cirógatva őket. Gyönyörködtem benne, ahogy emelkedni kezdett fel-le, aztán újra körbe-körbe. A félhomályban világított a szemérem dombján kirajzolódó fehér delfinalak.
– Ahhhhhhh! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh! – Szemeit lehunyta, fejét kissé lehajtva kéjesen sóhajtozott. Ahogy kiengedett haja az arcába hullott, ő volt számomra a leggyönyörűbb nő a világon.

Nem gyorsított a tempón inkább tartotta a lassú ütemet, amivel még inkább fokozta és elnyújtotta a saját gyönyörét. A farkamon éreztem, ahogy egyre szűkebbé válik kéjbarlangja az orgazmusa előtt, amely aztán roham szerűen tört rá. Néztem és hallottam, hogy hangszíne pillanatok alatt elvékonyodik, elcsuklik, aztán kitört belőle.
– Áhháhhháhhhhhhh! Áhhhhh! – Teste megfeszült, a melleibe markolva hangosan sikongatott az élvezettől. Aztán rám borult.
– Szeretlek! – suttogta lihegve. – ahhhh istenem, annyira Szeretlek!
– Én is Szeretlek! – mi mást mondhattam volna erre. Kati törékeny szexi testét súlytalannak éreztem. Még nem csusszantam ki belőle így folyamatosan érzetem, puncija lüktetését magamon miközben gyengéden cirógattam a hátát. Szerette, ettől mindig libabőrössé vált. Most is.
Nem ellenkezett mikor átöleltem és magamhoz szorítva átfordultam vele. Alattam volt. Ágyékomat teljesen hozzá nyomtam az övéhez. Halk nyögéssel jelezte, hogy nincs kifogása egy újabb menet ellen.
– Csináld! – suttogta lecsukott szemekkel! – Dugj meg! Kérlek dugj meg! Akarom!

A kezemre támaszkodtam. Először lassú, majd egyre hevesebben kezdtem mozogni benne. Ő is egyre hangosabbá változott velem együtt. A hatalmas faragott tölgyfa francia ágy nyikorogni kezdett alattunk. Kati a fenekemet és a hátamat simogatta, majd kezdett magára húzni. Ahogy nőtt kéjérzése úgy változott a gyengéd cirógatás heves szorítássá.
– Áhhhh! Áhhhhhh! Igeeeeeeen! Áhhhhhhh! – Kati gyönyörsikolyai ismét bezengték a szobát. Körmeit a hátamba mélyesztette. Fájt, de ez most olyan fájdalom volt, amit bármikor szívesen viselek. Megszűnt a világ körülöttünk. Repültünk a szerelemtől fűszerezett gyönyörök tengerén!

Mielőtt az egyszerre, együtt átélt orgazmus felemelő érzése utáni eufórikus állapotban, egymás karjaiban álomba merültünk volna, a legboldogabb embernek éreztem magam a világon.

  • +3
  • -0
  • 3
3 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Kedves látogatók, Szex Blog és Szextörténetek olvasói!

Mint azt már észrevettétek, az oldalon megjelent néhány hirdetés is. Ezek a mi társoldalaink, amiből idővel lesz még több is. Bártan kattintsatok rájuk, mert egy kivételével mind releváns témát kínál nektek. A True Dating, egy társkereső közösség, ami ingyenesen bárki számára elérhető, mert már elegünk van az olyan "ingyenes" oldalakból, aminek a használatáért fizetni kell. A Szexi Lányok, kifejezetten exhibicionista lányoknak szól, és szintén ingyenes. Az Idegenek közösség pedig a földönkívüli élet kutatóit, rajongóit célozza. Jó szórakozást mindenkinek. 

EZEKET IS OLVASTAD MÁR?

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account