Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hármasban meztelenül a kerti medencében

Egy barátom meghívott engem is, egy hétvégi kiruccanásra. Ez a barátom egy nő, Melindának hívják, aki közelebb van már a hetvenhez, ám ezzel együtt imádom őt, mert a legkedvesebb nő a világon. Egy problémánk van csak, hogy ritkán tudunk találkozni, a távolság miatt. Néha azért sikerül. Az ő barátnője, Veronika, aki szintén hetven felé jár, meghívta őt, ő pedig engem.

A megbeszélt időben elmentem hozzá, majd onnan az ő kocsijával mentünk az ő barátnőjéhez, mert ő már nem szívesen vezet. Alig másfél óra alatt oda is értünk. Vera szívélyesen fogad minket, főleg engem, mert láthatóan igyekezett körül rajongani. Talán az lehet az oka, hogy Melinda elmondta neki, hogy mi csak barátok vagyunk, és Vera úgy gondolta, hogy akkor mindent szabad.

Nyár van, és meleg. A teraszon ülünk, és beszélgetünk, mindenféle nagyis dolgokról, ami engem nem igazán köt le. Amikor delet üt az óra, a két nagyi a konyhában sürgölődik, hogy az ebéd időre elkészüljön. Vera igazán kitett magáért hisz az ebéd fenomenálisan finom lett, és ennek következménye, hogy tele ettem magam, és most alig tudok mozdulni.

Ebéd után ismét a csevej következik, én meg eközben elszunnyadok, az árnyékot adó napernyő alatt, amig ők a rumos kólát isszák. Amikor felébredek, és kinyitom a szemem, azt kell látnom, hogy egyedül ülök az asztalnál. Megérdemeltem, hisz magukra hagytam őket, én meg az álomvilágban kóboroltam. Körül nézek, de nem látom őket. Arra gondolok, hogy talán bementek a házba a meleg elől, és ott hűsölnek.

Felállok az asztaltól, és belépek a házba, de nincsenek ott, még a hangjukat is csak távolról hallom. Visszamegyek a teraszra, és a kertben is körülnéznek, amikor meglátom őket. Egy felfújható medencében ücsörögnek, és beszélgetnek. Azt tudtam hogy ők ketten nagyon sokat tudnak egymás közt beszélni. Odasétálok hozzájuk, ami látszólag örömmel tölti el őket.
– Jó hogy ismét velünk vagy. – mondja Vera, majd még hozzáteszi. – Gyere be te is, nagyon jó a víz.
– Szívesen veletek tartanék, de nem így készültem, nincs fürdőgatyám.
– Miért? talán rajtunk látsz fürdőruhát? – Kérdezi tőlem Melinda, miközben meglebegteti a hatalmas melleit a víz felszínén, amitől szívdobogást kapok.
– Gyere már, ne légy szégyenlős. – kontrázik Vera.
– Na jó. – mondom nekik, miközben kigombolom a nadrágomat, és leveszem. Felemelem az egyik lában, hogy belépjek a vízbe, amikor Vera rám szól.
– Hohó, a lábad előbb le kell mosni.
– De a lábam eddig a cipőben volt.
– Az nem számít. Mosd csak le mielőtt belépsz.

Mit tehettem volna, a medence melletti kis műanyag kádba léptem, és lemostam a lában, majd belépek a vízbe.
– Gyere csak, ülj ide közénk. – Mondja Vera, amiközben látszólagosan helyet csinál köztük.
Belecsobbanok a vízbe, és csatlakozok a csevejhez.
– Mi a téma? Miről beszélgettek?
– Épp rólad beszéltünk. – Mondja Vera, miközben Melindára kacsint.
– Mi a téma?
– Fogadtunk, hogy be mersz-e jönni meztelenül a vízbe, és Melinda nyert.
– Hát persze, ő már egy kicsit ismer engem, kibeszéltünk már szinte mindent.
– Még a mezteleséget is?
– Naná hogy megvolt. – mondja Melinda.
– Hát ti aztán jól elvagytok egymással.
– Ez igaz, csak az a baj, hogy keveset tudunk találkozni.
– Megvolt már az is? – kérdezi Vera, és megint Melindára kacsint.
– Az még nem.
– Miért nem?
– Nem volt meg hozzá a megfelelő alkalom. Mondja Melinda, miközben a hatalmas melleivel játszik a vízben.
Amikor ránézek Verára, azt látom, hogy ő is a melleivel játszadozik, ami nagyjából csak annyi, hogy felemeli a víz színére, majd engedi elmerülni. Izgalmas a dolog, ritkán láthatok nagy melleket, ám most duplán is élvezhetem a látványt. Felizgat a dolog.
– Kár hogy neked nincs ekkora melled, akkor hárman játszhatnánk ilyet. – Mondja Vera, mire Melinda egyből rávágja.
– Ne sajnáld, van neki más amivel játszhat.
– Tényleg. – Mondja nevetve Vera, és úgy tesz, mintha a lábam között keresgélne valamit a szemével. – Vagy mégsem?
– De de, ott van az, csak elő kell csalogatni, – Mondja Melinda, miközben tovább játszadozik a melleivel.

Ez a helyzet nagyon tetszik. Két nő, nagy dudákkal, és egyik sem szégyenlős vagy prűd. Annyira izgat a játékuk, hogy a farkam egyre inkább merevedik, amit észre is vesznek mindketten.
– Na ugye, hogy van neki is mivel játszani.
– Jé, tényleg. Te hogy szoktál játszani vele? Megmutatod?
Most egy kicsit zavarban vagyok, hisz egyszerre két csöcsös csaj izgat, és most meg azt várják tőlem, hogy verjem ki a faszom. Eleinte még a kezemmel takargatom, de Vera erélyesen rám szól, hogy ne tegyem. Elengedtem, mi mást tehettem volna a túlerővel szemben. Amint szabaddá válik a meredező farkam, Vera lecsap rá, és marokra fogja.
– Ez igen, ezzel aztán mindenféle játékot lehet játszani.
Melinda is beindul, és ő is megmarkolja. Immár mindketten a faszomat szorongatják, én meg attól tartok, hogy hamarabb elélvezek, mint az illendő lenne.
– Te is így szoktad csinálni?
– Igen, hasonló módon. – válaszolom a kérdésre.
– Mutasd, hogy csinálod?
Mindketten elengedik, így rám hárul a feladat. Megmarkolom, és húzgálni kezdem, miközben a két nő, áhítattal nézi a játékomat. Meg sem szólalnak, csak csodálják, ahogy kiverem a faszom nekik.

– Állj fel. – mondja Vera.
Felállok, hogy kéri, majd ő is feltérdel, és a szájába veszi a farkam, majd lassan szopogatni kezdi. Ez  így nagyon jó, bár ezzel a tempóval akár estig is cumizhatja. Eközben Melinda is feltérdel, és mögém csúszik a vízben. Megmarkolja a fenekem, jó alaposan széthúzza, és belenyal a segglyukamba. Áááááhhh… Ez baromi izgató, amitől a farkam még keményebben áll ellen Vera nyelvcsapásainak. Vera megáll egy pillanatra, és hátra szól Melindához.
– Mit csináltál? Ettől még keményebb lett ez a szép fasz.
– Csak belenyaltam a seggébe.
– Akkor csináld tovább, mert ez tetszik neki.

Kicsit zavar az, hogy úgy beszélnek rólam, mintha csak egy szex játék lennék, úgy tesznek, mintha itt sem lennék. Na mindegy, ettől függetlenül azért élvezem amit csinálnak. Vera szopja a faszom, Meli meg nyalja a seggem, én meg egészen közel vagyok ahhoz, hogy beleélvezzek a szájába. Amikor a remegésem egyre erősebbé válik, és a lában is egyre jobban ráz, Vera rám szól.
– Meg ne próbáld! Meli, cserélünk egy kicsit?
– Lehet róla szó. Fordulj. – mondja Meli, miközben rácsap egy nagyot a seggemre.
Megfordulok, és lenézek Melindára, aki a legjobb barátom, és akivel még nem volt semmi szex élményem.
– Ha nem akarod, akkor nem kell megtenned. Mondom neki, szinte súgva.
– De igen, akarom. – mondja nekem válaszként, miközben csillog a szeme.
– Jól van, akkor én is akarom.

Melinda a szájába veszi a farkam, és szopni kezdi. Nem olyan „mostjólleszoplak” módon, hanem élvezettel. Látom rajta, hogy élvezi hogy a szájában van a farkam, amit ő nyalogathat, szívhat és szophat. A szeme csukva, miközben teljes átéléssel teszi, amit szerinte tennie kell. Imádom őt.
Eközben Vera a seggemet nyalja. A nyelve hegyes és kemény, szinte felnyársal vele. Ha ez így folytatódik, akkor nem tudom tovább visszatartani. és elélvezek.

Mintha csak Vera meghallotta volna a gondolatomat, ismét vezényelni kezd.
– Figyelem. Váltás következik. Te feküdj bele vízbe. – mondja nekem, majd elkezd helyezkedni, amiből tudom, hogy mit szeretne.
Amint a hátamon fekszem, Vera átlép felettem, majd leereszkedik rám, hogy a farkam egyből belecsusszan a pinájába. Úgy lovagol rajtam, mintha még soha nem csinált volna ilyet. Amig Vera rajtam vágtázik, én intek Melindának, hogy jöjjön közelebb. Konkrétan azt szeretném ha a számra ülne, hogy nyalogathassam  a pináját. Amikor rám ereszkedik, szinte beborítja az arcomat. A puncija, a hideg víz ellenére is forró, és szaftos. Imádom nyalni. Szeretném ha a számba élvezne, mielőtt Vera ismét változtatást jelent be. Nem jött össze. Vera ismét változtat a felálláson, engem felrángat, és ő fekszik a vízbe oda, ahol eddig én feküdtem. Az ég felé emeli a lábait, majd így szül hozzám.
– Gyere te csődör tégy magadévá.
Odamegyek hozzá, és letérdelek előtte, majd belenyomom a farkam a pinájába, és baszni kezdem, remélve hogy hamar el fog élvezni. Mivel az érzékeny részünk a vízben van, attól tartok, hogy túlságosan lehűti a dolgokat, és emiatt sokáig for tartani a dolog. Szerencsére tévedtem, Vera némi fickándozás után, egy orgazmus sikongató gazdája lesz. Ezután feláll, és Melindához szól.
– Most te következel. Feküdj a vízbe.
Melinda tétován lefekszik, majd meggondolja magát, és hasra fordul.
– Én hátulról akarom. – mondja nekem, miközben a szemembe néz.
Amikor elhelyezkedik, fölé térdelek, és ahogy megemeli a seggét, én bele döföm a farkam a lucskos pinájába. Tűz forró és szűk. Nem fogom sokáig bírni. Amint Melindát dugom, Vera odameg hozzá, és az arcát simogatja, miközben Meli átszellemülten élvezi az aktust. Vera csak becézgeti, én meg lassú menetben kúrom hátulról, amikor azt érzem, hogy elkezd remegni. Nem kicsit, hanem nagyon. Szinte hangtalanul élvez el alattam, a remegésen kívül nem is látszik rajta semmi. Aztán egy ponton a remegése felerősödik, és ő egy hatalmas sóhajjal, eljut a csúcsra, amitől a remegése is megszűnik. Egy ideig még szuszog a vízben fekve, majd felül, és újra egymás mellett ülünk a medencében, ahogy az elején is. A két nő, csak kéjesen vigyorog, hogy rám, hol egymásra, miközben a farkam még mindig áll.

Melinda odahajol hozzám, megcsókol, majd lejjebb ereszkedik, és a szájába veszi a farkam, majd ugyan olyan élvezettel játszik vele, ahogy korábban is. Én eközben az egyik kezemmel a fejét simogatom, a másikkal meg a melleit dögönyözöm.
– Melinda. – kiált fel Vera. Nem is tudtam, hogy ilyen szépen tudsz szopni. Öröm nézni ahogy csinálod.
Melinda felnéz rá, de nem áll le, tovább szopj a faszom. Ez az a szopás, ami nem az orgazmusért van, hanem pusztán az élvezetért. Én élvezem is. Amikor érzi, hogy közel vagyok akkor kicsit lelassít, de utána újra az eredeti tempóban szopja tovább. Ezt négy-öt alkalommal megismétli, de a végén nem lassít, nem áll le, hanem inkább intenzívebben csinálja, aminek meg is van az eredménye. Egy hatalmas orgazmus járja át a testem, minden izmom megfeszül és remeg. Melinda kiveszi a szájából a farkam, és csak kézzel csinálja tovább, amitől megindul a kilövés, ami telespriccel mindent. A legtöbb Melinda arcára megy, de jut belőle Verának is.  Amikor vége a fröcskölésnek, Melinda újra a szájába veszi, és addig nyalogatja, amig teljesen le nem tisztítja.

Egy ideig még így ücsörgünk a vízben, amikor Vera így szól hozzánk.
– Hát ez szép volt. – mondja nekünk, miközben feláll, és elindul a terasz felé, kiközben visszaszól – Mit iszunk?
– Valami hideget. – szól utána Melinda.

Amikor Verát már nem látjuk, Magamhoz húzom Melindát, és megcsókolom.
– Még most is imádlak. – mondom neki, miközben ő csak mosolyog rám.
– Én is téged.

A nap hátralevő részében még sokat beszélgettünk, ittunk, és néha pancsiztunk a medencében is. A következő nap is hasonlóan telt el, és abban maradtunk, hogy ha lehet megismételjük. Amikor Vera már nyugovóra tért, akkor Melindával tovább imádtuk egymást, amig az álom ránk nem telepedett.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük