Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A haverom spanjai kúrták meg a csajomat

Szereted nézni amikor egy nő maszturbál? Igen? Akkod vidd el a csajomat. Már tele van vele a faszom, mert állandóan masztizik. Amikor fürdik vagy az ágyban fekszik, és akkor is, amikor tévét nézünk. Eleinte még tetszett a dolog, időnként én is csatlakoztam hozzá, és kivertem rá a farkam, de ez nálam nem működik naponta tíz-tizenöt alkalommal.

Rózsa, – nevezzük így, – egyfajta személyiségzavarral küzd, aminek az a neve, hogy autoszex. Ez nem összetévesztendő az autós szexel, bár nála ez is mindegy. Mint említettem, eleinte még tetszett a dolog, ám ma már ott tartunk, hogy mindenhol nyomot hagy maga után. Az ülőbúrotokon, az ágyban, és gyakorlatilag mindenhol, ahol épp elkapja őt a gépszíj, és megujjazza magát. Már kezd elegem lenni belőle. Ezt még nem is lenne nagy baj, ám a csaj értelmi képességei, vagyis annak a hiánya, eléggé korlátozza a kapcsolatunkat. Nem tudok vele beszélgetni, semmiről nincs véleménye, és sokszor nincs szerencséje, amikor gondolkodni kellene.

Egy alkalommal, felhívott egy haverom, hogy feljönne, mertszüksége van egy programra a számítógépéhez, ami a partícionálásban segít neki. Mondta, hogy jöjjön nyugodtan, egyedül vagyok itthon, addig legfeljebb előkeresem neki azt a progit, amit keres. A gép előtt ülök, és épp egy USB drive-ra másolom amit kért, amikor megjön Rózsa. Köszön nekem, majd bemegy a fürdőbe, és egy órát szuttyog, mire előkerül.

Időközben megérkezett Béla is, akivel épp beszélgetünk a programról, és egyéb fontos témákat is érintünk, amikor Rózsa kijön a fürdőből, és persze megint pucéran. Leül velünk szemben a fotelba, felhúzott lábakkal, és megkérdezi, hogy miről beszélgetünk.
– Semmi fontos, ami téged érdekelne, csak a számítógépes dolgokat beszéltük meg.
– Jól van. – mondja a csaj, majd a körmeit kezdi vizsgálni, mintha azokkal baj lenne.

Béla csak ül a széken, és majd kiesik a szeme, amit Rózsát bámulja.
– Mi van veled? – kérdezem tőle, pedig tudom a választ.
– Rózsa…
– Igen ez ő. Nem láttál még pucér nőt?

Miután eleget bámulta a csajt, belemerülünk már témákba is, hisz régen beszélgettünk. Béla időnként a nőre pislant, úgy tesz, mintha titokban akarná meglesni, ám erről szó sincs. A beszélgetés során egyszer csak Béla szeme kikerekedik, és még válaszolni is elfelejt. Gondoltam, hogy Rózsa miatt van, és amikor odanézek rá, azt látom, hogy a fotel karfájára feltett lábakkal a pináját simogatja. Na már megint, és még a vendégemre sincs tekintettel.
– Figyi Béla, ha zavar bemehetünk a másik szobába. – mondom neki, ám ő teljesen belemerült a műsorba.
– Nem. jó így. – mondja válaszként, miközben a nadrágját gyömöszöli.
– Tetszik mi?
– Aha, nagyon.
– Akkor csak nézd. Mondom neki, miközben én kimegyek a konyhába, és összedobok magamnak egy szendvicset.
Amikor visszatérek, Béla már Rózsával szemben ül a kanapén, és a faszát hegyezi. Na, gondolom, ezek jól összeillenek. Leülök az asztalhoz, és hozzálátok a szendvicsnek, miközben nézem őket, ahogy egymás előtt maszturbálnak. Aztán támad egy ötletem.

– Te Béla, figyi. Ha közelebb mész hozzá, akkor a szájába is teheted.
Béla nagyra nyílt szemekkel kérdez vissza.
– Tényleg?
– Persze, nyugodtan szájba is baszhatod.
Béla feláll, és odalép Rózsa elé, aki vágyakozva nézi Béla farkát, ahogy az egyre hevesebben veri a faszát. Amikor már elég közel van, kissé előrehajol, és a szájába veszi, hogy szophassa, miközben saját magát simogatja.

Bevallom, ez az ötlet abból adódott, hogy megszabaduljak Rózsától. Arra számítottam, hogy egy ilyen nyilvánvaló használat ellen, majd reagálni fog, megsértődik, behisztizik, vagy valami, ám semmi ilyen nem történt. Nála talán kiment ez a biztosíték.

Egy ideig nézem őket, ahogy Béla a csajom száját bassza, és ahogy rózsa maszturbál. De hamar vége lett a játéknak, mert Béla tele nyomta Rózsa száját, az meg közben elélvezett. Béla elteszi a cuccát, majd visszajön hozzám, és csak vigyorog. Rózsa meg eközben ismét beveti magát a fürdőbe.
– Állati jól tud szopni a csajod.
– Tényleg? Én nem is vettem észre.
– Ne már haver, ő egy valódi őstehetség.

Ennyiben maradtunk, mert Béla elköszönt, és hazament. Itthon meg minden maradt a régiben.

***

Másnap még kora reggel megint felhív Béla, arra hivatkozva, hogy kell neki még egy progi. Én gyanítom hogy nem a progi miatt akar jönni, hanem Rózsa miatt, de nem firtatom a dolgot, inkább annyiban hagyom. aztán egy kicsivel később támad egy újabb ötletem. Mi lenne, ha Béla nem egyedül jönne, hanem hozná az egyik spanját is. Ez talán Rózsát is meghátrálásra készteti, és végre lelép. Persze én is meneszthetném, ám akkor a felmerülő kérdésre. a „miért”-re bármit mondanék, nem értené meg, talán fel sem fogná. Amúgy ezzel már próbálkoztam.

Felhívom Bélát, és elmondom neki, hogy mi a tervem, és hogy hozzon magával valakit. Ő egyből felajánlja az egyik haverját, akinek már hetek óta nincs csaja, ő biztosan eljön.

Másnap meg is érkeznek, a megbeszélt időben, és szinte minden úgy alakult, hogy az előző napon. Leülünk az étkező asztal körül, és beszélgetünk, amikor Rózsa kijön a fürdőből, – persze most is meztelenül, majd leül a tegnapi helyére, ugyan abban a pózban. A két fiú tátott szájjal, és kikerekedett szemekkel bámulja a csajt, aki ismét csak a körmeit reszeli. Béla ismét izgalomba jön a dologtól.
– Lehet? Ma is lehet? – kérdezi tőlem.
– Mit lehet? – kérdezi Zsolt, aki semmit nem sejt. Bár lehet hogy Béla elmondott neki ezt-azt.
– Nyugi csak figyelj. – mondja Béla, és elindul Rózsa felé, miközben kiszabadítja a nadrágjából a farkát, és megáll Rózsa előtt.
– Ne már, most nincs kedvem. -nyafogja a csaj.
– Dehogy nem Drágám, tudjuk hogy szeretsz faszt szopni, láss hozzá, ne kéresd magad.
– Na jó. – mondja Rózsa, majd még hozzáteszi. – A másik csávót nem fogom leszopni.
Rózsa leteszi a körömreszelőjét, majd hozzá lát, hogy leszopja Bélát. Zsolt csak néz, miközben a fejét kapkodja.
– Mond csak Rózsavirág, Zsoltot miért nem akarod leszopni?
– Mert nem tetszik a feje.
– Oh, csak ennyi a baj vele? Ezen könnyen segíthetünk.

Odamegyek hozzá, és megfordítom őt, hogy térdeljen a fotelban, miközben kényelmesen tudja Béla faszát szopni, Addig Zsolt megbaszhatja hátulról. Így már sokkal jobb, mindenki boldog, és mindenki azt kapja, amit szeretne.

Másnap is megismétlődött a móka, ám Béla immár három haverját is elhozta, ami Rózsának már láthatóan kissé soknak tűnt. De nem baj, Egyszer majd megunja, és továbbáll. A következő héten, szinte minden nap rendeztünk ilyen orgiát. Az egyik nap hat pasi tömte meg a csajomat, ami már tényleg kiverte nála a biztosítékot, és követelte, hogy elég legyen ebből, mert ő nem arra való, hogy a haverjaimat kielégítse. Baszták őt elölről, hátulról, volt hogy egyszerre többen is kúrták.  Valójában már napok óta nem is nyúltam hozzá, mert taszított az a dolog, hogy minden alkalommal tele volt gecivel, megbaszták minden testnyílását, volt aki többször is kiverte rá, és ő szívesen kiszopta mindegyik faszt, és csak nyelte a sok gecit.

Az utolsó parti akkor történt, amikor ismét hatan jöttek látogatóba, akiknek már nem volt elég, hogy kiverik rá a faszt, minannyian meg is akarták baszni, ami végül is összejött. Rózsa ettől egy kicsit kiborult, de azért élvezte. Ez a nap is úgy zajlott le, ahogy máskor is, a lényegi változás másnap történt.

Egy szombati nap van, és madárcsicsergésre ébredek. Kinyitom a szemem, és látom, hogy besüt a nap a szobába, ám amikor az ágy másik oldalára fordulok, nincs mellettem Rózsa. Ez önmagában még nem lenne feltűnő, ám ő soha nem kelt fel megától, mindig nekem kellett kirugdosni az ágyból. Amikor felkönyökölök, akkor meglátom a cédulát, ami a párnáján van. Nagyot dobban a szívem és elkezdem olvasni.

Elegem van abból, hogy a haverjaidat szórakoztassam, ezentúl ezt neked kell megtenned.
Isten veled,
Rózsa.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Kerti fürdetés Katival - Szex Blog

Kerti fürdetés Katival

Most már nem mímelem a hátmosást, csak megkúrom, hogy végre elélvezzen nekem. Ahogy a zacsim csattog alatta, ő közben nyöszörög, és erőteljesen rátart minden lökésemre, aminek a végeredménye az, hogy elélvez. Nem állok meg, csak baszom tovább, amíg én is elérek az orgazmusig. Amikor belövöm neki az első adagot, akkor szinte sikít, mintha megint élvezne, de ez csak az öröm jele nála, hogy végre valaki alaposan megbaszta.

leszbi-csók

Egy forró este Katival

Egy forró este Katival Ez még tavaly nyáron történt, talán júliusban. Forró egy hét volt, arra emlékszem, és minden este kitört egy hatalmas, tomboló vihar. Egyik este egyedül voltam otthon. Nagyon félek a viharoktól, ezért nyugtalanul járkáltam az üres lakásban, ahogy közelgett a fergeteg. A szüleim nyaraltak, a nővérem pedig pasizott valahol. Általában örülök az egyedüllétnek, amikor senki nem nyaggat, de most nem ez volt a helyzet. Nyugtalanul pillantgattam ki a borús égre, hallgatva a távolban morajló...
Szilvia a megcsalt feleség - Szex Blog

Szilvia a megcsalt feleség

Nem fejezi be a mondatot, mert még közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi a farkam, és mint az előbb is, ügyesen játszani kezd vele, ám meglepetés éri őt, mert ebben a pillanatban elsülök, és beborítom őt a gecimmel. Szilvi meg sem lepődik ezen, csak a kezével simogatja a farkam, amiből ütemesen spriccel az anyag az arcára, a szájába, és ő láthatóan élvezi ezt.
Amikor vége, felül, majd kivesz egy zsepit a dobozból, amivel letörölgeti az arcát, ám az orrán ott marad egy foszlány, ami viccesen remeg rajta, amint beszélni kezd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük