Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A klitorisz – tiltott gyönyörök

A klitorisz. A nők orgazmusa című írás olvasottsága láttán, úgy gondolom, hogy ez a téma sokakat érdekel. Akár tabu a téma, akár nem, szinte minden ember szembesül vele akár naponta is, de vannak olyanok, akik ennél ritkábban. Aki napi szinten élvezi a szex adta élményeket, azoknak valószínűleg nincs problémája ezzel, de aki ritkán vagy egyáltalán nem szexel, azoknak lehet hogy a tudás hiánya, esetleg a megfelelő tudású partner hiánya miatt nincs jó élménye a szex terén, ezért nem is próbál ez irányban közeledni másokhoz.

A dokumentumfilm a női szervezet egy olyan szervének szentel időt, melynek nem igazán van evolúciós túlélési értéke, „mindössze” arra szolgál, hogy szexuális gyönyörben részesítse az emberiség felét. A filmben pszichológusok és szexuálterapeuták szólalnak meg, és megismerjük az ausztrál Helen O’Connel urológus munkásságát is: ő az egyetlen kutató, aki modern orvosi módszerekkel vizsgálta a köznyelvi nevén csiklónak nevezett szervecskét. Csúcsán 8000 idegvégződésével a klitorisz minden más emberi szervnél sűrűbben beidegzett: érzékenyebb a nyelvnél, de még a hímvesszőnél is!

A filmet ajánlom mindenkinek, aki tabuként kezeli a kérdést, és azoknak, akik szeretnének többet megtudni e rejtélyes szervről. Az anatómiai ismereteken túl a filmben utánajárunk, miként reagálnak a nők az erotikára.

Nézd meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=B5DbEajoO5o

 


Szüzesség elvesztése - Szex Blog Történetek

Szüzesség elvesztése

Egyre csak azt kiabálta „dugd már bele! nem bírom tovább érezni ararom hogy bennem vagy, na mi lesz basszál már!” én sem tudtam ellenállni az ágy elé térdelve beledugtam a meleg barlangba, ki-be, ki-be csak úgy csattogott a segge. Jót élveztünk. Szinte nem is vérzett. Iszonyúan leizzadtunk.

Jó reggelt Drágám.

Jó reggelt Kedvesem

Ahogy a tested mozgása egyre szaporábbá válik, úgy gyorsítom én is a tempót. Ahogy közeledsz a csúcs felé, úgy nő bennem is a vágy, hogy minél többet kaphassak meg belőled, hogy jobban érezhessem hogy valóban élvezed.

fasz-a-puncin

Így nyúlj a nődhöz

Így nyúlj a nődhöz A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.Csikló kontra nyelvUgorjunk egy keveset és szexuális kisfilmünket tekerjük ahhoz a részhez, ahol kedvesünk laza terpeszben fekszik előttünk, és elérkezettnek látjuk az időt ölének nyelves kényeztetésére. Kezünkkel finoman kapaszkodjunk meg combjainak belső részeinél, finoman toljuk szét őket, majd...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük