IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +12
  • -1
  • 13
13 X
Tetszik! Nem tetszik!
92.3% 7.7%

A klitorisz – tiltott gyönyörök

A nők orgazmusa című írás olvasottsága láttán, úgy gondolom, hogy ez a téma sokakat érdekel. Akár tabu a téma, akár nem, szinte minden ember szembesül vele akár naponta is, de vannak olyanok, akik ennél ritkábban. Aki napi szinten élvezi a szex adta élményeket, azoknak valószínűleg nincs problémája ezzel, de aki ritkán vagy egyáltalán nem szexel, azoknak lehet hogy a tudás hiánya, esetleg a megfelelő tudású partner hiánya miatt nincs jó élménye a szex terén, ezért nem is próbál ez irányban közeledni másokhoz.

A dokumentumfilm a női szervezet egy olyan szervének szentel időt, melynek nem igazán van evolúciós túlélési értéke, “mindössze” arra szolgál, hogy szexuális gyönyörben részesítse az emberiség felét. A filmben pszichológusok és szexuálterapeuták szólalnak meg, és megismerjük az ausztrál Helen O’Connel urológus munkásságát is: ő az egyetlen kutató, aki modern orvosi módszerekkel vizsgálta a köznyelvi nevén csiklónak nevezett szervecskét. Csúcsán 8000 idegvégződésével a klitorisz minden más emberi szervnél sűrűbben beidegzett: érzékenyebb a nyelvnél, de még a hímvesszőnél is!

A filmet ajánlom mindenkinek, aki tabuként kezeli a kérdést, és azoknak, akik szeretnének többet megtudni e rejtélyes szervről. Az anatómiai ismereteken túl a filmben utánajárunk, miként reagálnak a nők az erotikára.

  • +12
  • -1
  • 13
13 X
Tetszik! Nem tetszik!
92.3% 7.7%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account