Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A klitorisz – tiltott gyönyörök

A klitorisz. A nők orgazmusa című írás olvasottsága láttán, úgy gondolom, hogy ez a téma sokakat érdekel. Akár tabu a téma, akár nem, szinte minden ember szembesül vele akár naponta is, de vannak olyanok, akik ennél ritkábban. Aki napi szinten élvezi a szex adta élményeket, azoknak valószínűleg nincs problémája ezzel, de aki ritkán vagy egyáltalán nem szexel, azoknak lehet hogy a tudás hiánya, esetleg a megfelelő tudású partner hiánya miatt nincs jó élménye a szex terén, ezért nem is próbál ez irányban közeledni másokhoz.

A dokumentumfilm a női szervezet egy olyan szervének szentel időt, melynek nem igazán van evolúciós túlélési értéke, „mindössze” arra szolgál, hogy szexuális gyönyörben részesítse az emberiség felét. A filmben pszichológusok és szexuálterapeuták szólalnak meg, és megismerjük az ausztrál Helen O’Connel urológus munkásságát is: ő az egyetlen kutató, aki modern orvosi módszerekkel vizsgálta a köznyelvi nevén csiklónak nevezett szervecskét. Csúcsán 8000 idegvégződésével a klitorisz minden más emberi szervnél sűrűbben beidegzett: érzékenyebb a nyelvnél, de még a hímvesszőnél is!

A filmet ajánlom mindenkinek, aki tabuként kezeli a kérdést, és azoknak, akik szeretnének többet megtudni e rejtélyes szervről. Az anatómiai ismereteken túl a filmben utánajárunk, miként reagálnak a nők az erotikára.

Nézd meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=B5DbEajoO5o

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Aranka néhány napig a vendégem - Szex Blog

Aranka néhány napig a vendégem

Aranka belép hozzám, és a farkamat bámulja. – Így sokkal nagyobbnak látszik, mint a gatyában. – mondja nekem, majd kérdés nélkül odalép az ágyamhoz, rátérdel, majd egészen közel kúszik hozzám, aztán megint csak kérdés nélkül megfogja a farkam, és ő veri tovább, miközben időnként rám pillant, és vigyorog. Ha nem jól csinálom, szólj és abbahagyom.

orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük