Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Ébredés

Nem magamtól ébredtem, valami felébresztett, valami nagyon kellemes. Kinyitottam a szemem. Ott feküdtél a lábaim közt és merev kemény farkamat csókolgattad. Gyönyörű voltál. Az izgató vörösre festett körmeid világítottak a félhomályban ahogy markoltad a farkamat és a szádat, szemedet simogattad a makkommal.

Elmosolyodtál ahogy észrevetted hogy felébredtem, megnyaltad a makkomat és megkérdezted :
– Mit kívánsz drága?
Álmos de izgatott hangon válaszoltam:
– Kérlek szopd a farkamat!

Elmosolyodtál megint és behunyva a szemedet elkezdted finoman puszilgatni a merev dákót. Sok-sok pici puszit és nyalintást kaptam rá. Végig nyaltad föntről le aztán lentről föl közben huncut kék szemeiddel rám néztél és megkérdezted:
– Jól látsz? Tudod hogy nézned kell!

Kicsit helyezkedtem a párnán, hogy tényleg jól lássam a soha meg nem unható műsort. Az ujjaid fel le szánkáztak a farkamon miközben csak a makkot szopogattad és szívtad az ajkaiddal. Aztán újra simogattad az arcodat a bíborszínű makkal a nyakadtól a szemedig és a homlokodat és körbe-körbe. Nagyon ki voltál pirulva és olyan nyugalom és boldogság ült az arcodon, mint mindig ha megkaparintod a farkamat. Eszembe jutott az elmúlt időszakunk. Először nem volt igazán jó nekünk együtt. Sérültek voltunk a szakítások után. Megijedtél, amikor először föléd térdeltem és szoptatni akartalak. Aztán lassan összeszoktunk. Emlékszem a ködös éjszakára hazafelé, amikor vezetés közben szoptál le, hogy ne aludjak el. Aztán az albérletben, amikor először nyelted le és milyen büszke voltál. Aztán a fogadásból a farkamról elfogyasztott pohárpezsgő. Aztán a lakásfelújítás, amikor a munkásnadrágomból varázsoltad elő a farkamat és előttem térdelve frissítettél fel, mert mindketten nagyon fáradtak voltunk. Arra nem emlékszem mikor engedted először hogy az arcodra élvezzek, de ma már azt is imádod, ahogy imádsz szopni a kezedben tartani a farkamat és engem is, hogy azt add nekem ami minden férfi álma: Mennyei boldogsággal az arcodon nyeled vagy öntözöd magadra a spermát, mert szereted és nagyon élvezed amit csinálsz. Néha nem is tudom azt élvezed-e jobban ha puncid van tele velem vagy ha a szád?!

Újra rád nézek teljesen el vagy merülve, mélyen a szádban van a farkam. Ütemesen módszeresen szopsz, a nyelveddel simogatod a makkomat és szívod közben a kezeddel simogatod, ami nem fér a szádba… Összegyűjtöm szőke fürtjeidet egy picit meghúzom a hajad és hátra csavarom a fejed. Felnyögsz ezt imádod. Lassan megemelem a fejedet kinyitod a szemed, tudod mi következik. Lassan lenyomom a fejedet megemelem a csípőmet és most teljesen eltűnik a farkam a szádban, érzem a torkodat a makkommal és nagyon élvezem. Teljesen felfaltál, tudod hogy ezt szeretem a legjobban. A nyelveddel a szájpadlásodhoz szorítasz és piciket mozogsz fel -le. Ez a mennyország. Aztán megemelem a fejedet te pedig rám nézel és megjátszott méreggel mosolyogva kérdezed:
– Meg akarsz fullasztani te dög?

Ez is a játék része. Persze hogy nem akarsz megfulladni, sőt már újra a szádban van és nyalod szopod dédelgeted mindenféle módon, ahogy csak te tudod. Aztán megfogom a farkamat és te örömmel adod át a helyet a kezemnek. Ez is a kedvenced. Fogom a hajadat a másik a kezemmel a farkamat és irányítalak. Szoptatlak, és boldog vagyok, mert tudom, hogy mindketten nagyon élvezzük. A technikád zseniális egyetlen egy ütem sem ugyanolyan, mindig máshol a nyelved, mindig más erővel szorítod és máshol.

Nem is bírom sokáig.

Megállunk.

Rám nézel, és gyönyörű vagy ahogy kék szemed ragyog és az ajkaidon fénylik a nyál és a faroklé. Elszorítom a farkamat egy kicsit és duzzadt vörös makkommal “megverem” az ajkaidat. Nyöszörögsz, behunyod a szemed és boldogság ül ki az arcodra.
– Foglalkozz egy kicsit a golyóimmal is ….
Szereted a golyókat is, mindig azt mondod átlagon felülien nagyok. Most befúrod a fejedet a lábaim közé és elkezded nyalogatni, szopni és masszírozni őket. Szinte az egész arcodat betakarod a zacskómmal és nagyon lágyan de őrjítően simogatod, és csókolod és csókolod…

Egy gyönyörcsepp jelenik meg a makkom hegyén, ahogy észreveszed, nem hagyod ki. Nyelved hegyével emeled le róla és megízleled. Olyan finom édes – mondod és belefúrod hegyes kis nyelvedet a makk nyílásába hátha van meg ott is egy pici. Játszol a nyelveddel és próbálsz minél mélyebbre jutni a nyílásban. Nagyon jól esik.

Behunyt szemmel adom át magam a gyönyörnek. Aztán váratlanul, szinte fájdalmasan, teljesen hátrarántod a fitymát, bekapod a makkomat, odaszorítod a szájpadlásodhoz és kicsiket mozogva ingerelsz tovább. Egyik kezedbe veszed a golyóimat, finoman morzsolgatod a másikkal, marokra fogod a szádból kimaradt részt és hevesen nagyokat mozogva a torkodig leengedve szopni kezdesz.

Most én kezdek el nyöszörögni. Mindkét kezemmel a hajadba markolok és föl le mozgatom a fejedet. Szép kék szemeiddel felnézel rám és tudod hogy nem sokára itt a vég. Megállítod a fejed egy pillanatra, nagy cuppanással ugrik ki ajkaid közül a hatalmasra duzzadt vörös makkom. Miközben a kezeddel egyre gyorsabban tovább vered a farkam, huncutul mosolyogva megkérdezed:
– A számba akarod vagy az arcomra spriccelni?
Én tudom hogy így pillanatok alatt elsülök, de meg élvezkedni akarok, inkább azt mondom:
Basszál meg, ülj bele édes! A puncidat akarom teleélvezni és meg akarlak csókolni… Kérlek…!
– De nem ér visszatartani magad – válaszolod és már újra a szádban vagyok.

Most lassan bő nyállal többször is végigfuttatod rajta az ajkaidat. Szükség lesz rá mert reggelente ilyen gyorsan nem szoktál nedvesedni. Abbahagyod és megmozdulsz hogy fölém térdelj. Ahogy átemeled rajtam a lábadat meglátom teljesen sima még zárt nagyajkaidat. Eszembe jut a tegnap este. Mint mindig, most is én borotváltalak és ugyanúgy felizgultál és fergetegeset élveztél, ahogy utána szétnyaltam a puncidat. Imádom amikor teljesen simák az ajkaid, most is megkívánom hogy addig nyalogassam finoman érzékien, amíg maguktól szét nem nyílnak. Biztos van még belül is valami az éjszakai adagból amivel megtöltöttem.

– Ülj a számra kérlek, hagyj nyaljalak ki! – nézek rád kérlelőn, amíg helyezkedsz.
– Most nem akarom drága és ez most a te ébresztőd – válaszolod, miközben a hasamra ereszkedsz és a farkam a két félgömböd között a hátad mögé csúszik megérintve a hátsó lyukacskádat is.
– Egyébként is csókolózni akartál – folytatod, és már rám is borulsz.

Én mohón kezdem csókolni imádott szopás ízű ajkaidat. Megfogom a farkamat egy kicsit megütögetem vele a fenekedet, aztán erőteljesen belemarkolok mindkét félgömbbe és megmasszírozom őket. Már nem is csók az amit csinálunk, én kidugom és megmerevítem a nyelvemet, te pedig elkezded rajta járatni az ajkaidat, mintha szopnál.

Elengedem a fenekedet, nagyon finoman végig húzom ujjaimat a vágatban, aztán végig a gerinceden és a végén a tarkódnál állok meg. Masszírozom a tarkódat mindkét kezemmel, megfogom a fejedet, ellazítom a nyelvem és most egy igazán érzéki, lágy csókot váltunk. Kibontakozol, felemelkedsz egy kicsit rólam, megnyálazod az egyik ujjadat és nagyajkaid közé nyúlsz vele. Nagyon izgató látvány, ahogy a vörös hosszú körmű ujjad eltűnik a sima ajkak között. Segítek neked. Ismét mögéd nyúlok és finoman, amennyire csak tudom széthúzom az ajkakat. Ha már ott járok meg is simogatom, hiszen olyan hihetetlenül puha a tapintásuk. Homorítva hátra nyúlsz, megfogod a farkamat hátra húzod a fitymát és megjáratod a csiklódtól a hüvelyedig. Én nagyot sóhajtok miközben beigazítod a makkot a helyére, oda ahol mindig lenni szeretne.
– Csak finoman – figyelmeztetsz – nem ér szétbaszni, tudod milyen érzékeny ilyenkor, főleg a tegnapi este után!

Lassan elkezdesz ráereszkedni. Nagyon szűk vagy és csak picit nedves. Ez teszi a legszebbé és legkellemesebbé ilyenkor a behatolást, ahogy makkom utat tör magának a forró puncid legmélyére, miközben hüvelyed minden pontját érinti és ingerli.

Halk sóhajok közepette, nagyon lassan felnyársalod magad és én kiveszem a kezem a feneked alól, hogy teljesen befogadj, inkább most két tenyérbe illő melledet fogom meg és kezdem simogatni. Ahogy teljesen bent vagyok megállsz. Megszorítod a farkamat odabent és ha lehet még jobban érzem teljes hosszában hüvelyed forró puhaságát. Ebben a pillanatban én sem tudom eldönteni vajon azt szeretem-e jobban, ha tövig nyeled farkamat vagy ha tövig benned van és ilyen csodásan szorítod. Simogatom a melleidet, bimbóid lassan megmerevednek egy kicsit összehúzódnak és kibújnak ujjaim között. Picit megszorítom őket. Ujjaim közé fogom a bimbókat egy kicsit meghúzom őket és finoman morzsolgatom. Újra nyöszörögsz, aztán kinyitod a szemed egy kicsit fátyolos a tekinteted, de megvillan benne a ragadozó, rám hajolsz és mielőtt megcsókolnál azt suttogod a jól ismert tónusban:
– Imádom a farkadat!

Szinte belemarsz a az ajkaimba, de nem fáj, sőt… Megtámaszkodsz a mellemen és nagyon lassan elkezded mozgatni a csípődet. Először csak előre hátra hintázva mintha fészkelődnél, közben végig a szemembe nézel és ott van a szemedben, amit mindig öröm látni, mert azt jelenti: “a tiéd vagyok szeretlek”. Nem hagysz időt gondolkodni.

– Húzogasd a csípőmet! – kéred és én azonnal megfogom azt a helyet a csípődön, aminél fogva akkor is mozgatlak ha hátulról vagyok benned. Erősen húzogatlak előre hátra, egyre nedvesebb és tágabb vagy egyre hosszabban mozog benned a farkam és még mélyebbre jár. Sóhajtozni kezdesz, mélyen, lassan de ez csak kezdet, az ágyra támaszkodsz, én pedig fejemet megemelve elérem számmal a melledet és mozgás közben megpróbálom minél többször és minél hosszabban a számba venni vagy csak megnyalni a bimbóidat. Egyre nagyobb erővel mozogsz vagy mozgatlak és már teljes hosszában ki-be jár benned a farkam, már lihegünk mind a ketten és úgy szorítom a csípődet, hogy biztosan fáj. Hirtelen megállsz. Felhúzod a térdeidet és rám guggolsz, egy pillanat alatt újra beigazítod magadnak és elkezdesz fel alá mozogni.

A combjaid tövénél alád nyúlok úgy, hogy ha lehet még jobban széthúzzam a puncidat és emelgetlek erősen és magasra hogy teljes egészében átjárjon a farkam… Fantasztikus a látvány a fel le himbálódzó melleid a kőkemény meredező bimbókkal, de a legszebb ahogy a megduzzadt vörösen szétnyíló sima ajkaid között dugattyúzik a farkam.

– Nézzed, nézzed ahogy baszlak – liheged és még magasabbra emelkedsz. Folyik rólunk az izzadság, zihálunk mindketten zsibbad a kezem de nem érdekes. Nagyon jó veled és gyönyörű vagy ahogy jajongva ugrálsz rajtam. Egyszer csak túl nagy az ugrás és kicsusszanok belőled. Egy pillanat és már újra térdelsz és szinte úgy vágódsz rá újra a rúdra. Halk sikoly, felértem a méhszájadig. Én is érzem és hörgök, és egyre kevésbe tudunk magunkról. Teljes súlyoddal rám nyomod magad, hüvelyedet összeszorítod és erősen nagyon erősen mozogsz előre hátra dörzsölöd a méhszájadat a makkomhoz. Elkapom a csípődet, még jobban belenyomlak az ölembe és teljes erőmből előre hátra húzogatlak.
– Juuuuuj… húúzogasd… mééég… méég.. – sikoltod.

Olyan erővel húzlak magamra hogy valószínűleg nekem is fáj, de nem érezzük, már csak a kéj számít. A makkom már szinte behatol a méhszájon szinte felfalod a farkamat, most a punciddal.
– Basszál… basszál még… – hörgöm és közben gyönyörködöm benned. Mindened mozog, szőke hajkoronád teljesen eltakarja az arcodat melleid himbálódznak, a csípőd pedig önálló életet él.
– Juuuuj…. – sikítod utoljára és elemi erővel szorítod meg combjaiddal a testemet.

Tested megfeszül melleidet kidomborítod, fejedet hátraveted és élvezel és élvezel. Olyan szép vagy hogy csak ezért a látványért is érdemes élni. Pici apró mozdulatokra váltasz így próbálod még jobban fokozni és nyújtani gyönyörödet. Én fogom a csípődet és nyomlak rá a farkamra hogy még jobban élvezz és sokáig és nagyon, de nagyon.

Lassan megnyugszol, először a combod szorítása enged, nem mozogsz már. A hátadat simogatom csak finoman az ujjaim hegyével a gerinceden végig föl a tarkódig. Megborzongasz. Előre hajolsz és mielőtt megszólalnál már a melleidet fogom két kézzel és egymáshoz nyomom őket. Felváltva szopom a bimbókat minél többet a számba véve a finomságból. Aztán szétválasztom a dombokat és benyalok közéjük. Megfogod a fejemet hátrahajtod és a számat csókolod.
– Mondtam hogy nem ér szétbaszni, és nem ér visszatartani magadat- suttogod és megcsókolsz újra.
– És most mit szeretnél édes gazdám? – kérdezed azzal az imádott kifejezéssel a szemedben.
– Ülj bele háttal kérlek- válaszolom kiszáradt szájjal. Mosolyogsz mert tudtad hogy ezt fogom kérni..

Lassan mozdulsz meg, legalább egy csomó pici puszi után miközben én is cirógatom a hátadat. Felemelkedsz, cuppanva hagyja el kicsit megpuhult farkam legkedvesebb zugát. Megfordulsz de csak az ágyékomig jutsz nem tudod megállni hogy ne puszilgasd meg aztán bekapod és néhány bólintás után újra mereven és keményen áll. Megfogod a bokáimat és fölém térdelsz. Megállsz mert tudod hogy ezért a látványért megőrülök. Azt hiszem ez a legizgatóbb amit valaha is láttam. Sima nagyajkaid széttárva közte a szétnyílt vérvörös puncivirág, a barlangba teljesen belátni és szivárog belőle a finom puncilé. Egy kicsit feljebb pedig az a még érintetlen barnásvörös lyukacska. Válladat leteszed az ágyra hátranyúlsz és széthúzod nekem még jobban és megrázod egy kicsit a feneked. Nem állom meg hogy ne húzzak párat a farkamon. Te kuncogsz és megkérdezed:
– Jól megnézted drága? Beleülhetek?

Nem szólok semmit csak benyúlok a combjaid közé végig húzom a középső ujjamat a csiklódtól a popsilyukig. Újra megfogod a bokámat és hátra nézve igazodsz rám, én pedig a helyére teszem a farkamat.

Lassan ráereszkedsz miközben széthúzom a fenekedet és az ánuszodat simogatom. Finoman érzékkel mozogsz, de úgy mint egy hastáncosnő, fel- le, előre hátra és körbe-körbe. Néha az ajkaidat húzom szét még jobban és gyönyörködöm a látványban. Ha felfelé mozdulsz hüvelyed belseje egy kicsit kitüremkedik mintha nem akarná elengedni a megszerzett farkam, hisz ott a helye. A látvány és a mozgásod óriási hatású és egyre jobban sóhajtozok és érzem hogy nem sok van hátra. Te egy kicsit intenzívebben kezdesz mozogni, elsősorban fel le és búgó hangon tovább hergelsz:
– Élvezz drága, élvezz! Élvezd tele a puncimat az édes forró spermáddal!

Ez már a vég. Érzem hogy nincs visszaút, hörögve megemelem a csípőmet és tövig döföm beléd a farkamat. Te felegyenesedsz, rám ülsz teljesen megszorítod a farkamat és körbe-körbe kezded mozgatni a csípődet, lenyúlsz a lábaid közé és markolászod a golyóimat. Hörögve markolom a seggedet, jobbra balra dobálom a fejemet egész testem rángatózik és forró spermával pumpálom tele imádott puncidat. Kinyitom a szemem, te egyre kisebbeket mozogsz rajtam, aztán elengeded a golyóimat, lassan kiengedsz magadból. Megfordulsz rám mosolyogsz, újra a lábaim közé fekszel és lágyan elkezded szopogatni, megnyugtatni a farkamat. Ezt is csak te tudod így. Ennek semmi köze az izgatáshoz, földöntúlian kellemes megnyugtató érzés ahogy körbenyalogatod, megszopogatod a makkomat aztán az egész lankadó szerszámot elnyeled. Megtisztítod az utolsó cseppet is lenyalod róla. Eligazítod a golyóimat ráfekteted a péniszt, mert már csak az, és adsz rá még egy pici puszikát.

Odabújsz az oldalamhoz, fejedet a kezemre hajtod, egyik comboddal átkarolod a csípőmet és hozzám nyomod a még mindig forró, spermától tocsogó puncikádat. Feléd fordítom a fejemet, egy ondóízű hosszú meghitt csókot kapok, aztán annyit mondasz:
– Jó reggelt drága!

Mindkét kezemmel szorosan átölellek, és behunyom a szemem. Nagyon szeretlek, de ezt fölösleges kimondanom. A puncidból lassan szivárog a sperma végig az oldalamon.


férfi erogén zonák

A férfi erogén zónái

A férfi erogén zónái Erosz a görög mitológiában a testi szerelem istene. Talán úgy is lehetne nevezni, hogy a szexuális vágy megvalósulására buzdító, csábító szellem, de lehetne úgyis nevezni, hogy a „test ördöge”. Az erotika felkészítés, előkészületi állapot a nemi együttlétre. Az erotikus gondolatok, akár partner nélkül is eláraszthatják a tudatot, sőt álomban is működhet. Ennek nemcsak az erotikus álmok a megszemélyesítői, hanem az ébredéskor tapasztalható erekció vagy éppen - főleg kamaszkorban - az éjszakai spontán...
pennis pump

A vákuum áldásos hatása – Péniszpumpák, puncipumpák

A vákuum áldásos hatása – Péniszpumpák, puncipumpák… A vákuum áldásos hatását elég korán felfedezték a szexipar szakavatott feltalálói is és ügyesen játékszerekbe építették, így született meg a pénisz-, a klitorisz-, vagy a mellpumpa, melyeknek manapság élvezkedve örül több ezer férfi és nő egyaránt.PéniszpumpaA legtöbben szexuális segédeszközként használják és a segítségével maszturbálnak, azonban tudni kell hogy a szerkezetet elsősorban terápiás célzattal alakították ki az erekciós zavarok kezelésére. A vákuum hatására a péniszben vérbőség alakul ki, megduzzad, így...
Hárman dugjuk meg a barátnőmet.

Hárman dugjuk meg a barátnőmet

Hárman dugjuk meg a barátnőmet. Először csak halkan, majd egyre hangosabban nyögdécselni kezdett, miközben tovább szopta a farkamat. Megszűnt a külvilág, csak a szerelmemet láttam, amint az élvezet hullámokban elborítja a testét. Az, hogy neki mindjárt jó lesz, erősebb inger volt számomra bárminél.

Igaz történetem - Szex Blog

Igaz történetem

Amikor is a férfitest megfeszült, és kirobbant belőle magja, meleg spermája, egyenesen Amina szájába, aki egyetlenegy cseppet sem hagyott kiszabadulni börtönéből. Akkor Jázmin nyögött fel, és szorította össze combjait, Amina kezével együtt, amivel a nő izgatta sokat látott pináját. Ugyanakkor az orgazmusa hatására, ujjaival megszorította a lány csiklóját. Amina először fájdalommal reagált, majd a fájdalom átalakult élvezetté, az élvezet hullámai meg felostorozták orgazmusát, ami még neki is szokatlan hevességgel jött, rombolt le mindent, és ment. Hangosan hörögve, nyögve élvezett el, csukott szemekkel, még épp időben elengedve mind a férfi makkját, mind heréit, belekarolva az ízlésesen izmos meztelen férficombba.

Egy sikertelen üzlet - Szex Blog

Egy sikertelen üzlet

Eközben Jack sem marad tétlen és megfosztva kosztümöm nadrág részétől, majd a bugyimtól, azonnal nyalni kezdi a bejáratomat. Nemcsak a puncira fordít figyelmet, mindenhol „tisztogat”. Dan fél kézzel a kezeim tartja magunk fölé, másik kezével kiszabadítja kosarukból a melleim. E kettős támadás hatására nem tudok mit tenni. Eleinte vergődök, tiltakozok, de a vágy felülkerekedik bennem.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük