Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Melltartó és bugyi nélkül a munkahelyen

A minap találtam rá erre az oldalra, és nagyon megtetszett. Ennek az az oka, hogy én exhibicionista vagyok. Ha valaki nem tudná, ez azt jelenti, hogy élvezem ha kivillanhatok valamit. A legtöbbször a cicim szoktam megmutatni, mert az mondhatni kéznél van, és szemmagasságban, és persze technikai értelemben is egyszerű. Nagyon begerjedek, ha azt látom, hogy valaki észreveszi, és látom rajta hogy tetszik neki a helyzet, és még élvezi is. A Punci és popsi is bejátszik, ám ez csak bizonyos helyzetekben kivitelezhető.

Még viszonylag fiatal vagyok, (nem árulom el hogy mennyire) de már megcsömörlöttem a szextől. Miért? Mert a férfiak, csak addig jó fejek, és kedvesek, amig meg nem szerzik, amit akarnak. Eddig a pontig én is élvezem, hisz ez csak egy játék, és sokszor sokkal izgalmasabb, mint egy dugás. Szóval amikor egy pasi megszerez, akkor gyorsan letudja a dolgot, majd az ötödik percben valamilyen sürgős és halaszthatatlan dolga akad, és meg fejezzem be magam ha akarom. Persze vannak kivételek is, de ők jóval kevesebben vannak.

Szóval ez az oka annak hogy nem vonz igazán a szex. Nem vonz a néhány perces fűrészelés. Ha valami, vagy valaki felizgat, akkor inkább megsimizem magam, mert az mindig kielégít. Bizonyos helyzetek, szituációk sokkal izgatóbbak, mint azt valaha is gondoltam volna.

Egy alkalommal véletlenül nem vettem fel bugyit. Véletlenül? Igen. Amikor edzésen voltam, majd a végén átöltöztem, valamiért leesett, és nem vettem észre, és így el is ment róla a figyelmem. Aztán amikor hazafelé utaztam a metrón, a velem szemben ülő pasi viselkedése felkeltette a figyelmem. Állandóan vigyorgott, fészkelődött. Aztán észrevettem azt is, hogy a szoknyám alá nézeget, de én akkor még nem tudtam hogy miért.

Egy magállóval később, amikor már alig volt utas a szerelvényen, feltűnt hogy áll a fasza, amit a kezével masszíroz. Ekkor már kezdett gyanús lenni a dolog, de nem tudtam hogy csak egy pszichopata, vagy valami más van a háttérben. A következő megállónál leszállok, mert én a végállomásig utazok, és nem akartam a pasival végig utazni, mert már alig volt ember a metróban. Miután a szerelvény elmegy, és felsétálok a vécére, mert pisilnem kell. Ekkor döbbenek rá, hogy mi volt ez az egész. Nincs rajtam a bugyi, és így minden bizonnyal a pasi a puncimat bámulta, és ettől volt olyan fura a helyzet. Ez a felismerés ott, akkor a klotyóban annyira felizgatott, hogy magamhoz nyúltam, és egy kurva nagyot élveztem. A szívem úgy dobogott, mintha ki akarna ugrani.
Ez volt az első ilyen esemény, ami ráébresztett, hogy ez milyen izgalmas.

Ezek után már tudatosan kerestem az ilyen helyzeteket. Bugyi nélkül jártam ha nem volt hideg, nem vettem fel melltartót sem, vagy csak olyat, ami szinte semmit nem takart vagy tartott. A munkahelyem volt a legjobb hely, ebből a szempontból. Ott viszonylag sok a pasi, akik mindig és minden helyzetben csak a nőkkel vannak elfoglalva. a szemük majd kiesik a helyéről.

Egy nap úgy mentem a munkahelyemre, hogy figyelembe vettem ezeket a dolgokat. A melltartóm csak egy olyan tartó, ami a mell alatt egy keskeny csíkban tart, de elöl semmi nincs. Ettől nagyon durván helyke, és nagyon látványos. Szeretem ezt a darabot. Felülre egy vékony selyemblúzt vettem fel. mi még jobban kiemelte a melleimet, amivel igazán elégedett voltam. A szoknyám combközépig ér, amihez persze nem vettem fel bugyit. A tükör előtt nézegetem magam, és már maga a gondolat felizgat, hogy milyen hatással leszek a kollégákra.

Másnap reggel, amikor megérkezek, már a portás is másképp köszön. Aztán, amikor felérek az emeletre, érezhetően más minden, hisz úgy néznek ám, mintha valami idegen lennék, vagy valami sztár. Leülök a helyemre, és hozzálátok a szöszmötöléshez. Az irodai munka nagy részét ez teszi ki, csinálj valamit, ami úgy néz ki, mintha dolgoznál.

Velem szemben, egy másik asztalnál egy kollégám ül, István. Ő nős, gyerekei vannak, és amúgy is elég mulya fazon. Arra gondoltam, hogy rajta tesztelem az új perverziómat. (Van régi is, de erről majd máskor.) Szóval ahogy ott ülök vele szemben, igyekszem a lábaimat úgy rakosgatni, hogy ha odanéz, akkor biztosan észre vegye, hogy nincs rajtam bugyi. Mint említettem, István eléggé fura fazon, és talán akkor sem venne észre egy nedves puncit ha az az orra előtt lenne. Kénytelen voltam a cipőm sarkával olyan hangot lekopogni, amire talán odanéz, ahova kell. Percek telnek el, én kopogtatok, ő meg csak a papírjait bámulja. Aztán egyszer mégis csak odapillant.

István első reakciója az, hogy felpattan a helyéről, és elviharzik. Na, gondoltam, most világgá szalad ijedtében. Nem ez történ. Két perccel később ismét ott áll az asztalánál, és a kezében tartott kávéspohár tartalmát kevergeti. Mintha félne leülni, mert akkor meglátja a mumust. Magamban jókat röhögök rajta, de aztán rájövök, hogy nem ő lesz az aki miatt a szívem dobogásba kezd. Inkább összezárom a lábam, és az asztalom fülé görnyedek, mintha tényleg munkám lenne.

Egy kis idő múlva, megáll az asztaommal szemben egy másik kollégám, aki nem annyira mint István, de ő is eléggé, hogy is mondjam… olyan. Ott áll, és beszél hozzám, valami jegyzékről, és hogy az kellene aktualizálni, mert… Nem igazán figyelek arra amit mond. Inkább egy kicsit helyezkedek, hogy jobb belátása legyen a dekoltázsomba. A mocorgásom által, még a mellbimbóm is megkeményedik, mert a selyem anyag ilyen hatással van rá. Béla még mindig beszél, ám egyre többször elakad. Amikor ránézek, azt látom, hogy tátott szájjal bámulja a melleimet, miközben próbál megszólalni. Én csak nézem őt, és magamban őt is kinevetem, amiért ennyire szerencsétlen.

Amikor ismét a „munkám” felé fordulok, észreveszem, hogy Béla nadrágja igencsak kidudorodik. Ekkor felébred bennem a kisördög, és valahogy arra vágyom, hogy még nagyobbat döfjek a szerencsétlen lelkébe. Felállok vele szemben, megkerülöm az asztalom, majd oda lépek mellé, és a fülébe súgok.
– Béla. Volna kedved a klotyóban egy kis élvezethez?
A kérdéstől szinte megdermed, el sem tudja képzelni, hogy én ilyen mondok neki. Egy darabig csak áll, és bemutatja az azokat az vörös árnyalatokat, amit egy percen belül az arcára tud varázsolni. Én meg csak nézek rá, mintha csak a válaszra várnék. Béla egy darabid csak makog, látom rajta, hogy mondani próbál valamit, de hang nem jön ki a száján.
– Nos? – kérdezem tőle ismét, mire összerezzen, és csak ennyit mond.
– Igen. – na Béla, bekaptad a horgot, gondolom magamban.
– Jól van Béla, akkor most menj be szépen a klotyóba, és verd ki a farkad. mert így nem jelenhetsz meg hölgyek előtt.

Béla veszi a lapot, az arca most még pirosabb, mint eddig, majd amikor megérti a célzást, és lenéz a nadrágjára, akkor tudatosul benne, amit mondtam neki. Megfordul és elrohan a vécé irányába. Negyed óráig ki sem jön.

Így kezdődött nálam ez a dolog, és azóta szinte minden nap van valamilyen élményem, ami örömmel tölt el, és még izgalmas is.

25 Like után felteszek egy újabb történetet!!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

One thought on “Melltartó és bugyi nélkül a munkahelyen

  1. Dia szerint:

    Nyáron s is sokszor járok bugyi nélkül, ami baromira felizgat. Legfőképp akkor, amikor valaki kiszúrja hogy nincs rajtam. Aztán az is megnevettet, amikor mindent megtesz azért, hogy még többet láthasson.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük