Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Cap d’Agde – A meztelen város

A híres Cap d’Agde a francia települést nem véletlenül nevezik meztelen városnak, 40 ezer ember meztelenkedik mindennap.

A Franciaország délkeleti részén található Cap d’Agde népszerű tengerparti üdülőhely, egyúttal a Naked City, vagyis a meztelen város cím birtokosa is, köszönhetően a napi körülbelül 40 ezer nudistának, aki itt tölti szabadidejét.

A naturista falut kerítés különíti el a város más részeitől – a strandon keresztül azonban nyitott -, önmagában is önálló településként funkcionál, ahol számos szolgáltatás megtalálható, az orvostól az éttermeken és bárokon át a különféle butikokig, élelmiszerüzletekig.

Ám a legérdekesebb, és egyben a legtöbb turistát idevonzó látványosság maga a nudista strand, (bizonyos részei) ahol nincs tabu a szó legszorosabb értelmében, itt a nap hevében felizzott férfiak és nők bármit megtehetnek,  amit más nudista közösségben nem lehet, vagyis szabad a szex minden formája, saját maguk és mások élvezetére.

 Ha további infóra van szükséged, nézz körül a neten!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Titkok – Ruhynga VI - Szex Blog

Titkok – Ruhynga VI

Alig vártam, hogy este legyen és végre ágyba kerüljünk de aztán, már zuhany alatt megtettem. Azt hittem már alszik, de ez a kis mocsok végig nézte az ajtóban állva. Én annyira el voltam foglalva magammal, hogy észre sem vettem. Csak amikor elzártam a vizet. Gondolhatod milyen zavarban voltam. Erre ő csak annyit mondott, hogy „Ez nagyon szexi volt.”

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük