iwiw red 001

  • +0
  • -1
  • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 100%

Cap d’Agde – A meztelen város

A híres Cap d’Agde a francia települést nem véletlenül nevezik meztelen városnak, 40 ezer ember meztelenkedik mindennap.

A Franciaország délkeleti részén található Cap d’Agde népszerű tengerparti üdülőhely, egyúttal a Naked City, vagyis a meztelen város cím birtokosa is, köszönhetően a napi körülbelül 40 ezer nudistának, aki itt tölti szabadidejét.

A naturista falut kerítés különíti el a város más részeitől – a strandon keresztül azonban nyitott -, önmagában is önálló településként funkcionál, ahol számos szolgáltatás megtalálható, az orvostól az éttermeken és bárokon át a különféle butikokig, élelmiszerüzletekig.

Ám a legérdekesebb, és egyben a legtöbb turistát idevonzó látványosság maga a nudista strand, (bizonyos részei) ahol nincs tabu a szó legszorosabb értelmében, itt a nap hevében felizzott férfiak és nők bármit megtehetnek,  amit más nudista közösségben nem lehet, vagyis szabad a szex minden formája, saját maguk és mások élvezetére.

 Ha további infóra van szükséged, nézz körül a neten!

Eddig 675 alkalommal olvasták ezt a történetet.
Ha tetszett, oszdd meg a barátaiddal is!

  • +0
  • -1
  • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 100%
iwiw red 005
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

© 2014 - 2020 Szex Blog - Szextörténetek, Sztorik, Izgalmas események.

Log in with your credentials

Forgot your details?