Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Cap d’Agde – A meztelen város

A híres Cap d’Agde a francia települést nem véletlenül nevezik meztelen városnak, 40 ezer ember meztelenkedik mindennap.

A Franciaország délkeleti részén található Cap d’Agde népszerű tengerparti üdülőhely, egyúttal a Naked City, vagyis a meztelen város cím birtokosa is, köszönhetően a napi körülbelül 40 ezer nudistának, aki itt tölti szabadidejét.

A naturista falut kerítés különíti el a város más részeitől – a strandon keresztül azonban nyitott -, önmagában is önálló településként funkcionál, ahol számos szolgáltatás megtalálható, az orvostól az éttermeken és bárokon át a különféle butikokig, élelmiszerüzletekig.

Ám a legérdekesebb, és egyben a legtöbb turistát idevonzó látványosság maga a nudista strand, (bizonyos részei) ahol nincs tabu a szó legszorosabb értelmében, itt a nap hevében felizzott férfiak és nők bármit megtehetnek,  amit más nudista közösségben nem lehet, vagyis szabad a szex minden formája, saját maguk és mások élvezetére.

 Ha további infóra van szükséged, nézz körül a neten!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

A női orgazmus

A női orgazmus titkai

A női orgazmus titkai A nők többsége köztudomásúlag nehezebben éri el az orgazmust, mint a férfiak. Vajon mi lehet ennek az oka? A férfiak és a nők közötti különbségeket nagyon sokan boncolgatták már, hiszen a téma kimeríthetetlen forrásból fakad. Milliók élnek át orgazmussal kapcsolatos zavarokat, s most, amikor a korlátlan férfiuralom már a múlté, természetes, hogy foglalkozzunk a problémával. Elmúlt az az időszak, amikor a szexualitásról tilos volt beszélni, s csak a férfiak élvezhették az együttléteket. Az...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük