Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Édes Ébredés

Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában jutattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél.

Azt nem árultam el, hogy terveim közt szerepelt már egy ideje, hogy amíg alszik, eljátszadozok vele kicsit. Az első együttlétünk óta mintha késztetést éreznénk arra, hogy együtt legyünk. Minden adandó alkalmat megragadunk arra, hogy néhány órát együtt tölthessünk. Így esett ez egyik hétvégén is. Kivettük újra a szobát, ahol már egy felejthetetlen éjszakát töltöttünk. A szobába lépve magához húzott és olyan szorosan ölelt magához, mintha ez lenne életünk utolsó napja. Mikor már alig kaptam levegőt, kibújtam az öleléséből és nekiláttam a kellő romantikus hangulat kialakításához. Ezúttal már felkészültebbek voltunk. Gyertyafény, lágy zene…..türelmesen várta az ágy szélén ülve, hogy végezzek.

Amikor a villanyt is eloltottam és gondosan bezártam az ajtót is, elindítottam a cd-t, amin az első dal egy sztriptízhez megfelelő volt. Ritmusosan kezdtem mozogni a dalra…..miközben szépen lassan megszabadultam ruháimtól, a fehérneműt magamon hagyva. Kikerekedett szemein és egyre szorosabb nadrágján láttam, hogy tetszik neki a látvány. Közelebb léptem hozzá, elé térdeltem és levettem róla pólóját, majd kigomboltam nadrágját és őt hanyatt döntve az ágyon, lehúztam róla. Az alsónacit hagytam csak rajta. Hátrébb léptem és folytattam a táncolást.

Egy hirtelen mozdulattal lekaptam magamról a melltartót és odadobtam hozzá, melyet az arcához emelt és beleszimatolt.

Hátat fordítottam neki, heves csípőmozgások között a neki vásárolt szexi tangám pántját megfogtam kétoldalt, majd előre hajoltam és lehúztam magamról. Felegyenesedtem és hátranéztem. Láttam, hogy az előbbi mutatvány nagyon tetszett neki. Kiléptem a bugyimból és szégyenlősen megkértem csukja be a szemét, amit nem túl kitörő örömmel teljesített. Az ágy széléhez mentem, a lábai közé térdeltem és finoman megfogva alsónaciját, megszabadítottam tőle. A látvány magáért beszélt. Finom csókot leheltem pénisze hegyére, majd melléfeküdtem az ágyba. Várta a folytatást, de ezúttal nem volt. Kinyitotta szemét, rám nézett és megcsókolt. Olyan szenvedélyesen és vadul csókolt, hogy kedvet kaptam egy kis játékhoz. Kezemmel megmarkoltam férfiasságát és lassan fel-le mozgattam rajta. Ajkaim elváltak az övétől és belecsókoltam a nyakába, finoman bekaptam fülcimpáját, majd a melle felé haladtam.

Mellbimbóin kissé elidőztem….míg egyiket megnedvesített kezemmel simogattam, csipkedtem, addig másikat nyelvemmel kényeztettem. Hol apró csókokat leheltem rá, hol egy nagyot nyaltam. Míg számmal a hasát csókoltam, kezemmel a combjai belső felét simogattam, amiről férfiassága egy-egy mozdulattal jelezte, hogy élvezi. Aztán egy óvatlan pillanatban pénisze máris a számban volt, amitől kéjesen felsóhajtott. Kezemmel a heréit simogattam, markolásztam, miközben nyelvemmel büszkeségét kóstolgattam. Néha éppen csak a nyelvem hegyével érintettem, máskor pedig az egészét a számban –szinte már a torkomban- érezte. Élvezetének hangja olyan izgató volt, hogy én is benedvesedtem tőle .

Amikor közeledett a gyönyör kapujához, a szájához emeltem az enyémet és megcsókoltam, miközben nedves szeméremdombomat a péniszéhez dörzsöltem. Fel-le mozogtam rajta, hogy érezhesse ez nem csak neki volt jó. Nem engedtem, hogy belém hatoljon, kizárólag orálisan akartam kielégíteni. Magamon éreztem, hogy egyre inkább nem tud uralkodni magán, lejjebb csúsztam rajta, és a mellemmel simogattam. A mellbimbóm első érintésével egyidőben elélvezett, aminek bizonyítéka a mellkasomon landolt. Melléfeküdtem az ágyra és egyik kezem a mellkasán nyugtatva hozzábújtam. Ő csak szuszogott és feküdt mozdulatlanul. Az, hogy kipihente magát, világossá vált számomra, amikor karját a fejem alól kihúzta és fölém hajolva, gyengéden megcsókolt. Erős, mégis gyengéd kezével végigsimította oldalam, majd a csípőmön hagyta. Isteni csókjaival borította a nyakamat, a mellkasomat, a hasamat, majd visszatért a melleimhez. Finoman megcsókolta mindkettőt, nyelvével játszott felváltva mindkettővel, majd egyre vadabbul csókolta és szívta őket, amitől teljesen lázba jöttem és ezt halk nyögdécselésekkel a tudtára is hoztam.

Keze eközben egyre közeledett az én legérzékenyebb testrészemhez, a szeméremdombomhoz. Végigsimított rajta, majd csiklómat kezdte kényeztetni….egyre erősebben és gyorsabban simogatta, amitől én egyre hangosabban nyögtem. A két erogén zónám együttes izgatásától teljesen elgyengültem és csak hagytam magam. Egyik pillanatban nem éreztem semmit, majd arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmasat nyalt belém. Csiklómat nyalogatta, kóstolgatta, szeméremajkaim a szájába vette és megszívta kicsit, amitől a fellegekben jártam. Már nem tudtam kordában tartani a hangomat, nagyokat nyögtem és egyre gyorsabban vettem a levegőt. A már amúgy is nedves testrészem most még több gyönyörnedvet termelt, amit ő a nyelvével szétkent rajtam, majd nyelve hegyét belém helyezte és körbe-körbe mozgatta.

Kezeivel mindeközben a melleimet simogatta, masszírozta. Megfogtam egyik kezét és a csiklómhoz irányítottam, hogy még nagyobb legyen az élvezet. Annak hatására, hogy egyszerre izgatott kívülről és belülről, egy hangos sikítással elélveztem. Lassan eltávolodott tőlem, felkúszott mellém, majd szájon csókolt, hogy érezzem az ízt, amit ő annyira szeret, aztán mellém feküdt és átkarolt. Egymás karjaiban szenderedtünk el. Éjjel felébredtem arra hogy kedvesem horkol. Gondoltam ez egy jó alkalom arra, hogy az álmát valóra váltsam.

Csendben és óvatosan a takarója alá dugtam a kezem és megkerestem férfiasságát, ami most vele együtt nyugodtan aludt. Körmöm hegyével végigsimítottam rajta, majd ujjbegyemmel simogattam, aztán néha megmarkoltam. Néhány percnyi foglalkozás után feléledt és kezdett megmerevedni. Óvatosan bebújtam a takaró alá. Egy pillanatra megijedtem, mivel a horkolás abbamaradt. Azt hittem talán felébredt, de szerencsére nem. Forrót leheltem férfiasságára és megpusziltam, aztán játszottam vele. Mint egy tölcsér fagyival. Nyelvem teljes hosszával érintettem őt, aztán körbenyaltam a hegyét, majd pedig puha ajkaimmal apró csókokat adtam neki, egyetlen millimétert sem kihagyva. Közben néha meg-megnéztem biztosan alszik-e. A levegővételéből arra következtettem, hogy igen. Csak a pénisze volt, aki tudomást adott arról, hogy jólesik neki a kényeztetés.

A kis csókok után a számba vettem, de csak annyira, hogy éppen a számban legyen. Kezemmel a kint maradt péniszt simogattam. Mozgásából ítélve egyre jobban élvezte a játékot, így egyre többet kaptam be belőle, addig, míg már alig maradt kint a számból valamennyi merev férfiasságából. Addig húzogattam a számból ki-be, míg légzése egyre szaporább nem lett. Ekkor úgy, mint a mellbimbóját szoktam, kicsit megszívtam, és nyelvem hegyével ondója kapuját ingereltem. Nyelvem néhány körkörös mozgatása után a számba élvezett. Ekkor egy hangos nyögést hallottam. Kibújtam a takaró alól és láttam, hogy felébredt. Nem szólt semmit, csak a szemembe nézett. Szemei azt mondták: köszönöm. Megcsókoltam.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Jó reggelt Drágám.

Jó reggelt Kedvesem

Ahogy a tested mozgása egyre szaporábbá válik, úgy gyorsítom én is a tempót. Ahogy közeledsz a csúcs felé, úgy nő bennem is a vágy, hogy minél többet kaphassak meg belőled, hogy jobban érezhessem hogy valóban élvezed.

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII - Szex Blog

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII

Kinga elém térdel négykézláb, és én bedugtam neki. Semmit sem éreztem eleinte, de a mozgástól, meg attól, hogy az a kis bőrszíj ingerelni kezdte a csiklóm, teljesen beindultam, ami a látvánnyal együtt elég volt egy újabb orgazmushoz. Kinga után aztán,… Kinga után – elcsukott a hangja – …utána, Zolit kellett megdugnom. – Hogy mi van? – kerekedett el a szemem. – Jól hallottad! Kinga és Betti franciázni kezdett. Betti felül volt. Aztán Zoli mögé térdelt a fenekébe hatolt, én meg Zoliéba. Fura póz volt, de megoldottuk.

Meleg vágyak

Meleg vágyak

Mire felocsúdtam,már azon kaptam magam,hogy a combjai között térdelek és hatalmas odaadással szopom a farkát.Nem volt már semmi kétségem hogy mit akarok: Azt hogy jól megdugjon.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük