Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Útmutató a szabadtéri szexhez – lebukás nélkül

Útmutató a szabadtéri szexhez. A filmjeleneteket felejtsd el, ha a szabadban akarsz szexelni, vagy legalábbis az esélyét szeretnéd megadni a szabad ég alatti légyottnak. Az se jó, ha direkt rákészülsz, majd idegeskedve minden erőddel azon vagy, hogy összejöjjön legalább egy térdelés a fa tövében.

A The Frisky összeszedte azokat, amikre érdemes odafigyelni, ha nem akar lebukni, vagy ha nem akarja magát viszontlátni a Youtube-on, ahogy éppen a Margitsziget közepén élvez, fényes nappal.

szabadban

1. Fontos az időzítés

Igazi lúzerség azt gondolni, hogy például vasárnap délután 3 órakor jó ötlet a Margitszigeten egy padon egymásba gabalyodni. A vasárnapi ebéd utáni időszakban rengeteg család vonul ki a szabadba, és alig találni olyan helyet, ahol kettesben lehet lenni. Az este 8-9 körüli időszak már jobbnak ígérkezik, vagy még később is alkalmasabb bármelyik park – kivéve azok, amik napnyugtakor bezárnak.

2. Válogassa meg a ruhája színeit

Rikító piros, fehér, narancssárga vagy neonszínű felsőket semmiképp ne vegyen magára, ha szeretne intim pillanatokat átélni a szabadban. A természetben el kell vegyülni a szexhez, de ehhez nem szükséges terepmintás szerkóban sétálni menni, elég ha nem feltűnő a ruhája színe.

3. Bugyi nem kell

Megkönnyíti a helyzetet, ha a nő nem visel bugyit, ez nyáron nem nagy probléma, a műszálas bugyik többet ártanak a nagy melegben, mint amennyit használnak. Ha nincs bugyi, kimarad a vetkőztetés, és csak a lényegre kell figyelni: megfelelő izgatás, szenvedélyes szex.

4. Lábakat fel!

Azoknak, akik csak egy-két pózban tudnak elélvezni, és inkább fekve, azoknak nem ajánljuk a szabadtéri szexet. A legegyszerűbb, ha állva csinálják, fához dőlve például vagy leginkább semmihez, ha ez működik. A földön hempergés hangos, kényelmetlen és rengeteg kosszal, bogárral jár együtt.

5. Az előjátékot intézze el otthon, vagy felejtse el

Ha valamire nincs idő a szabadban, az a hosszas előjáték, így a parkban sétálgatás közben kell valahogy izgatni a másikat annyira: hogy a nő megfelelően nedves legyen, a férfi pedig elég kemény. A szabadtéri szex nem a teljes ellazulásról, és a 4-5 órás sessionökről szól, a pár perces gyors élvezés a lényeg, lebukás nélkül.

6. Élvezzen csendben!

A hangos sikítások, nyögések és sóhajok is a négy fal közé valók, ha nem akar lebukni, akkor fogja vissza magát a szabadban. Még akkor is, ha csillaghullást néznek a kocsi tetején fekve, és akkor jön a vágy. Soha nem lehet tudni, ki mászkál arra, és ki hallhatja meg a szabadtéri légyottot.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
szexualis-fantaziak

Szexuális fantáziák

Szexuális fantáziák Felmérések alapján kiderült, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Kiderítették, mintha nem tudtuk volna, hogy a szexuális fantáziák mindig filmszerűek. Az eredmény magáért beszél... Fantáziálás a kedvesről Ez jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált – vagy szeretne csinálni. Találjátok meg együtt azokat a helyzeteket, ami mindkettőtök számára a legtöbb élvezetet nyújtja. Egyébként a nők is így vannak ezzel. Felejtsd hát el nyugodtan a szilikonnal és photoshoppal előállított címlapnőket. Ne akarj...
Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

Tánc - Szex Blog

Tánc

Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón… Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés… Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy… valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között… Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat…

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük