Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Útmutató a szabadtéri szexhez – lebukás nélkül

Útmutató a szabadtéri szexhez. A filmjeleneteket felejtsd el, ha a szabadban akarsz szexelni, vagy legalábbis az esélyét szeretnéd megadni a szabad ég alatti légyottnak. Az se jó, ha direkt rákészülsz, majd idegeskedve minden erőddel azon vagy, hogy összejöjjön legalább egy térdelés a fa tövében.

A The Frisky összeszedte azokat, amikre érdemes odafigyelni, ha nem akar lebukni, vagy ha nem akarja magát viszontlátni a Youtube-on, ahogy éppen a Margitsziget közepén élvez, fényes nappal.

szabadban

1. Fontos az időzítés

Igazi lúzerség azt gondolni, hogy például vasárnap délután 3 órakor jó ötlet a Margitszigeten egy padon egymásba gabalyodni. A vasárnapi ebéd utáni időszakban rengeteg család vonul ki a szabadba, és alig találni olyan helyet, ahol kettesben lehet lenni. Az este 8-9 körüli időszak már jobbnak ígérkezik, vagy még később is alkalmasabb bármelyik park – kivéve azok, amik napnyugtakor bezárnak.

2. Válogassa meg a ruhája színeit

Rikító piros, fehér, narancssárga vagy neonszínű felsőket semmiképp ne vegyen magára, ha szeretne intim pillanatokat átélni a szabadban. A természetben el kell vegyülni a szexhez, de ehhez nem szükséges terepmintás szerkóban sétálni menni, elég ha nem feltűnő a ruhája színe.

3. Bugyi nem kell

Megkönnyíti a helyzetet, ha a nő nem visel bugyit, ez nyáron nem nagy probléma, a műszálas bugyik többet ártanak a nagy melegben, mint amennyit használnak. Ha nincs bugyi, kimarad a vetkőztetés, és csak a lényegre kell figyelni: megfelelő izgatás, szenvedélyes szex.

4. Lábakat fel!

Azoknak, akik csak egy-két pózban tudnak elélvezni, és inkább fekve, azoknak nem ajánljuk a szabadtéri szexet. A legegyszerűbb, ha állva csinálják, fához dőlve például vagy leginkább semmihez, ha ez működik. A földön hempergés hangos, kényelmetlen és rengeteg kosszal, bogárral jár együtt.

5. Az előjátékot intézze el otthon, vagy felejtse el

Ha valamire nincs idő a szabadban, az a hosszas előjáték, így a parkban sétálgatás közben kell valahogy izgatni a másikat annyira: hogy a nő megfelelően nedves legyen, a férfi pedig elég kemény. A szabadtéri szex nem a teljes ellazulásról, és a 4-5 órás sessionökről szól, a pár perces gyors élvezés a lényeg, lebukás nélkül.

6. Élvezzen csendben!

A hangos sikítások, nyögések és sóhajok is a négy fal közé valók, ha nem akar lebukni, akkor fogja vissza magát a szabadban. Még akkor is, ha csillaghullást néznek a kocsi tetején fekve, és akkor jön a vágy. Soha nem lehet tudni, ki mászkál arra, és ki hallhatja meg a szabadtéri légyottot.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Négy orgazmusom története - Szex Blog Történetek

Négy orgazmusom története

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg.

mikrobikini

A mikrobikini

A mikrobikini A nyár elmúltával nehezen találhatnánk jelenleg a bikininél kevésbé aktuális témát, de azért reméljük, lesz olyan olvasónk, akiket felüdít ez az apropó nélküli felvetés, amennyiben legalább egy pillanatra feledtetni tudja ezt a hideg őszi időt. A szemérmetlenül szexi fürdőruhákra a mikrobikini szakkifejezést alkalmazzák azok, akik nap mint nap foglalkoznak ezzel az idők során egyre kevesebb anyag felhasználásával készülő ruhadarabbal. A tervezőknek szemlátomást más gondja sincs évek óta, mint hogy honnan lehet még lecsippenteni egy-egy fecnit a nudizmus határait...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük