Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szex az erdő szélén egy padon

Szex az erdő szélén, még akkor történt meg velem, amikor Középiskolába jártam és alapvetően meghatározta az egész életemet. Mármint a nőkkel, és a szexel kapcsolatos életemet.

Volt az osztályban egy fiú, aki idősebb volt pár évvel és aki nagyon vagány volt. Cigizett piált és nőzött mérték nélkül, vagyis mindenkit megbaszott, ám a nőket kétszer is. Egy alkalommal ez a fiú odajött hozzám, és így szólt.

– Figyi már. A múltkor itt a suli előtt találkoztam egy barátnőmmel, aki látott téged, és tökre rád kattant.
– Miért? Kérdem én.
– Mert bejössz neki, és randizni akar veled.
– Kösz, de nem, van csajom, és amúgy sem érdekel az ilyen kerítős duma.
– Ne már haver, még nem is láttad a csajt. Ha meglátod egyből elélvezel tőle.
– Köszi, de nem érdekel a dolog. Mondom neki, majd faképnél hagyom, és megyek a dolgomra. A meglepetés másnap várt rám. A suli előtt vártak rám. Az osztálytársam, és a már említett nő. Amikor megláttam őket, próbáltam elsunnyogni, de észrevettek, és utánam eredtek.

– Ne fuss már haver, bemutatom neked Ibolyát, akit már említettem. A hangra megállok, és tétován feléjük fordulok, mert hát az illem ezt diktálja. Rájuk néztem, pontosabban a csajra, és elállt a szavam. Ez a nő pont úgy nézett ki, mint egy kurva. Az öltözete, a sminkje, és nem mellékesen, legalább öt évvel volt idősebb nálam. Amig a csajt bámulom, az odalép hozzám, és egészen közelről a fülembe súgja.

– Szia Bébi, kúrni akarok veled. Erre ledöbbenek, és egyből hátrálni kezdek, hogy a legtávolabb legyek tőle.
– Kedves vagy, de én meg nem akarok veled semmit csinálni.
– Ne kéresd magad, hidd el jó lesz.
– Köszi, de nem. Mint az előző napon, most is otthagyom őket, és megyek a buszmegállóba, hogy végre hazamehessek. Néhány perccel később meg is érkezik a busz és én felszállok. Fél szemmel látom ám, hogy ezek ketten futnak a busz felé, és pechemre el is érik. Én a busz végében ácsorgok, ők meg a két oldalamon. A srác valamit mond, de nem tudok rá figyelni, mert a csaj, rám cuppan és taperol ahol ér. Aztán a nadrágomat kezdi masszírozni. A gondolataimtól eltérő reakciót vált ki, mert a farkam kezd merevedni, és a csaj egyre jobban, belejön a tapiba, és már a sliccemet húzná le, amikor megállítom, és a kezét félreütöm egy laza mozdulattal.

– Talán nem jó, ahogy simogatlak? Kérdezi tőlem, de én nem válaszolok, inkább az ablakon bámulok kifelé. Néhány pillanattal később, amikor megint odapislantok, hogy vajon mi történik, mert nem történik semmi, és ez gyanús. Azt látom, hogy a csaj, az osztálytársam sliccét nyitogatja, majd, amikor onnan kibukkan a farka, akkor ráhajol, és csendben szopni kezdi. Én meg csak állok, és bámulok, hogy vajon honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy a buszon ilyet csináljanak. A következő megállónál leszállok, és otthagyom őket.

Másnap a jelenet megismétlődik, ám nem pont ugyan úgy. A suli után hazarohanok, hogy elkerüljem velük való találkozást, de ez nem sikerül. Már majdnem hazaérek, befordulok a sarkon, és meglátom őket. Pont a házunk előtt ácsorognak, és láthatóan engem várnak.

– Szia, miért rohantál el olyan sietősen?
– Mert mint mondtam már, nem akarok tőletek semmit.
– Ugyan már, hidd el jó lenne neked is.
– Nem, nem akarom! Mondom nekik, majd a srác rám vigyorog, és megkérdezi.
– Lehet, hogy buzi vagy? Szeretnéd inkább az én faszomat szopni?
– Nem, nem akarok semmit. Hazamegyek, hagyjatok engem békén. Felmentem, bezártam magam mögött az ajtót, és bedobtam magam a szobámba, és próbáltam megfeledkezni róluk. Egy kicsit sikerült is. Csak kicsit, mert mindig eszembe jutott, ahogy a farkamat fogdosta, és masszírozta a csaj, és ettől megint felállt. Izgatott a dolog, de mégis visszatartott valami, hogy megtegyem.

A következő néhány nap csendben telt el, a srác nem jött be a suliba sem, – ez volt az egyik oka annak, hogy kivágták az előző iskolákból is. Nyugi volt és én jól éreztem magam. De egyszer minden jónak vége lesz. Most is ezt történt. Vidáman mentem hazafelé, amikor megint megláttam a csajt a házunk előtt. A jó a rosszban, hogy most egyedül volt. Amikor odaértem, egyből megszólít.

– Szia, már nagyon vártam rád.
– Miért?
– Szeretnék bocsánatot kérni, hogy olyan erőszakos voltam, vagyis voltunk, ő ugyanis bátyám, és mondtam neki, hogy már én sem akarom, és szálljon le rólad.
– A bátyád? Kérdezem döbbenten.
– Igen, miért?
– A bátyád? Nálad ez csak így megy, hogy ha kedved szottyan leszopod a bátyádat?
– Persze, miért ne, ő is szereti. Amúgy meg csak a mostoha bátyám. Sétáljunk egy kicsit, ugye nem gond, ha ezt kérem tőled?
– Nem, a séta még belefér. Elindulunk csak úgy, találomra az egyik irányba, és közben beszél hozzám, ám én nem igazán figyelek rá. Elmeséli az egész életét, hogy milyen rossz gyerekkora volt, a szüleiről is mesél, ami igazán rémisztő volt számomra, de valójában nem érdekelt. A séta és a beszéd közben kiértünk a lakótelepről, és a kiserdő mellett leültünk egy padra. Persze egymás mellé. Ő még mindig csak mondta a magáét, én meg észrevettem, ami eddig elkerülte a figyelmemet. Nincs rajta melltartó, márpedig igen méretes dudái vannak. Ami eddig elkerülte a figyelmem, az most teljesen lekötött. Ahogy beszél, és a kezeivel gesztikulál közben, a hatalmas mellei ringatóznak a blúza alatt, amitől a bimbói megkeményednek, és majdnem átszúrják a vékony anyagot. Egyszerűen nem tudom levenni róla a szemem. Ennek a hatásaként a farkam is kezd keményedni, és szinte már szorít a nadrág. Próbálok helyezkedni, hogy enyhítsem a dolgot, de nem járok eredménnyel. Amikor nem felém néz, megpróbálom a kezemmel kényelmesebb pozícióba helyezni, amikor meglátja, hogy mit csinálok.

– Mégis megkívántál?
– Nem, csak… Megmarkolja a nadrágom, és rám vigyorog.
– De bizony, ne is tagadd. Vedd ki hogy kényelmesebb legyen. Mondja nekem, és meg is tenném, mert már szinte fáj, ahogy a szűk nadrágban össze van nyomorodva.
– Nem.
– Jól van, majd én segítek neked. Azzal kinyitja az övem, majd a sliccem, és a farkam szinte magától kiugrik a szorításból, és ebben a pillanatban átkerül egy másfajta szorításba, amit az ő keze képvisel.
– Nagyon szép faszod van. És jó kemény is. Könnyíteni kellene rajta.
– Nem, nekem ez így jó. Mondom neki, mire ő elkezdi lágyan húzgálni, és közben megkérdezi.
– Így is jó neked? Mire válaszolhatnék, egyszerűen rábukik, és a szájába veszi, majd finoman szívogatja a makkomat, és lassan eltűnik a szájában az egész. Teljesen lefagyok ettől. Még nem sokan szopták a faszomat, ám ez, itt és most, olyan élmény, ami teljesen magával ragad. Nem tudom, hogy ösztönösen szopik ilyen jól, vagy a gyakorlat teszi, de nem kell hozzá két perc sem, amikor elélvezek. Bele a szájba, és ő meg csak szopja és szívja. Majd, amikor már vége, és nincs több, akkor rám néz, és mosolyogva megkérdezi.

– Jó volt? Mit mondhattam volna egy ilyen kérdésre.
– Igen, jó volt.
– Azt látom. Miközben ezt mondja, még mindig a farkamat markolja, ami még midig ugyan olyan kemény, mint előtte. Odahajol hozzám, és szájon csókol. Érzem a száján a saját gecim ízét, de nem zavar, és viszonzom a csókját. Egy idő után feláll mellőlem, amire azt gondolom, hogy menni akar, de tévedtem. Elém áll, felhúzza a szoknyáját, és akkor meglátom, hogy nincs rajta bugyi sem. Fölém térdel, és egy pillanat alatt ráhúzza a pináját a farkamra. Érzem, hogy tűzforró, és lucskos. Elkezd rajtam mozogni, majd egyre hevesebben, aminek hatására egy perc alatt elélvez. Érzem a farkamon, ahogy lüktet a pinája, és érzem, ahogy a nedvei folynak rajtam végig.

Megint feláll, megfordul, és most háttal közelít hozzám, és mint az előző esetben, most is rácuppan a farkamra és fel-le mozog rajta. Most sem kell neki egy percnél több idő, hogy elélvezzen. Most majdnem sikerült nekem is, de ő volt a gyorsabb. Amikor egy kicsit lenyugodott leült mellém, és a kezével simogatta a farkam. Nekem se kellett sok, követtem a példáját. Ahogy igazán profi módon, a kezével veri a faszom, egyszer csak megáll. Pont a legrosszabb pillanatban, hisz már éreztem, hogy megindul a lövés, de nem ez történt. A lövés helyett, egyszerűen kiömlött belőlem a sok geci, és a földre folyt az egész. Amikor már egy csepp sem jött, akkor újra kezdte a folyamatot, és megint a kis kezével játszott rajtam, és ettől egy percen belül újra elélveztem. De most nem hagyta kifolyni, hanem rábukott, és szó szerint kiszopta belőlem egy egészet, az utolsó cseppig.

Miután végeztünk, megigazítja magán a ruháját, és visszaül mellém.
– Remélem nem haragszol, hogy így letámadtalak, hidd el nem akartam, hogy ez neked bántó legyen, egyszerűen csak megkívántalak, és meg akartalak szerezni. Nem fogok többet rád mászni, hagylak szabadon élni, kivéve, ha te szeretnél valamilyen folytatást. Még egy darabig mondta a magáét, de engem már nem érdekelt, hisz amit akartam megtudtam. Vége, nincs folytatás. Ennyiben maradtunk. Visszasétáltunk a házig, ahol lakom, ott elköszöntünk egymástól, és soha nem láttam többet.

Érdekességként megjegyzem, hogy a tesóját sem, – aki az osztálytársam volt, – mert többet nem jött az iskolába sem, így ő is kilépett az életemből. Így jó. Nem hiányzik egyik sem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A barátnőm és az anyja - Szex Blog

A barátnőm és az anyja

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki.

A nők orgazmusa

A nők orgazmusa

A nők orgazmusa A nők szexuális kielégülésének sokkal komplexebb feltételei vannak, mint a férfiakénak. Ezzel minden férfinak tisztában kell lennie! A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében: a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre, a kölcsönös érzelmi ráhangolódásra. Át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának. Egyik nő és másik nő között sokkal nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében és az orgazmus feltételeiben, jellemzőiben, mint...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük