Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Ica néni a perverz szomszéd

Ica néni most is a főszereplője ennek a történetnek, mert hát ő a szomszédunk, és néha összefutunk. Anyámmal ők barátnők, és időnként összejönnek dumálni. Ilyenkor minden olyan dolog szóba kerül, ami engem nem igazán érdekel, ezért a saját szobámban várom ki, hogy elmenjen.

Amikor ez az eset történt, még tizenhat-tizenhét éves lehettem, amikor még középsuliba jártam, ami nem nagyon kötött le, és volt néhány tárgy, amiből nem álltam túl jól. Anyám persze ezt nem nézte jó szemmel, és ezért megkérte Icát, hogy korrepetáljon engem egy kicsit matektól, amiből akkoriban épp nem voltak jó jegyeim.

Ők kint az étkezőben trécselnek, én meg a szobámban a neten böngésztem a csajokat. Mint oly sok alkalommal ezúttal is felállt, és hát hozzáláttam hogy kicsapjam. Ahogy az ágyamon fekszem, mellettem a laptop, rajta a jobbnál jobb csajok, akikre a nyálamat csorgatom, kezemben meg a farkam, és erőteljesen maszturbálok a látványra, amikor…

Kopogás nélkül benyit hozzám Ica néni. Én persze villámgyorsan a nadrágba rejtem az ágaskodó szerszámomat, becsukom a gépet, és bamba vigyorral nézek rá.
– Csókolom.
– Szia, Anyukád megkért engem, hogy segítsek neked. Erre a szemem elkerekedik, és épp rákérdeznék, hogy biztos-e abban, hogy anyám pont erre gondolt-e, de ő megelőzött. – Na nem pont erre kért meg, hanem hogy a matekban segítsek, mert szerinte elég rosszul állsz belőle.
– I… Igen… azt hiszem.
– Jól van, mikor lenne jó neked? Mire meggondolhattam volna a választ, már ki is bukott belőlem.
– Mindjárt. – mondom neki, majd azonnal rájöttem, hogy szarban vagyok. A farkam ugyanis önállósította magát, és mindenféle segítség nélkül simán elélveztem, bele a nadrágomba. Ahogy ránézek Ica nénire, az csak a nadrágomat bámulja, és közben a szája szélét nyalogatja. A nadrágom épp eléggé ki van dudorodba, és egyre nagyobb rajta a folt is, ami néhány pillanattal korábban még nem volt ott. Én próbálom magam alaphelyzetben tartani, de nem megy, csak vergődök és érzem, ahogy elpirulok. Ez nem jó szó rá, de ez van, valójában olyan vörös lett az arcom, mint egy rák.
– Nos, mit mondjak anyukádnak? Mikor lenne jó neked?
– Ma este is jó lehet. Nyögtem ki, miközben azon gondolkodtam, hogy mi a fenét csináljak, kiküldeni mégsem lehet, mert hát ő már felnőtt meg minden.
– Remek, ma este én is ráérek. Gyere át hozzám hétkor. Ez neked is megfelel?
– Persze, hétre ott leszek. Több ne is kellett neki, lelépett, és az ajtómat is becsukta. Én előhalásztam egy régi pólómat, aminek már a mosásban lenne a helye, de most pont jó arra, hogy letöröljem magamról a sok gecit, és nagyjából tisztába tegyem magam.

Mindjárt hét óra van, ezért összeszedem a matekos cuccomat, és megyek Icanénihez. Bekopogok, mire ő szinte rögtön ajtót is nyit.
– Gyere be. Nagyon pontos vagy, ez jó. Szeretem ha valaki pontos. Nekem valójában nem erényem pontosság, sose voltam az, de hát az a két méter, amit meg kellett, tennem, előre igazán kiszámítható. Bemegyünk az étkezőbe, ahol leültet az egyik székre, és most jön az a rész, amikor megfutja az udvariassági köreit.
– Kérsz valamit inni?
– Köszönöm, egy kis vizet kérek.
– Esetleg egy kis sütit?
– Jaj, ez nem ér. Mondom neki, mert épp fogyókúrán vagyok, és ezt ő is tudja.
– Akkor csak egy kicsit, jó?
– Jó, de tényleg csak egy kicsit.
– Délután, amikor beszéltünk mit néztél éppen olyan elmélyülten? Miközben a konyhából behordja a poharakat, meg a sütit, ilyet kérdez tőlem, hisz szerintem pontosan tudja hogy mit néztem. Erre mit lehet válaszolni? Mondjam azt hogy pinákat meg csöcsöket néztem, amitól felállt a farkam, és ki is vertem volna ha nem nyit rám?
– Csak képeket néztem.
– Képeket mi? Pinákat meg csöcsöket néztél, valld be nekem.
Na bassza meg. vagy meglátta, vagy gondolatolvasó, számomra egyik verzió sem kedvező, ezért úgy döntök, hogy hagyom magam, és belemegyek a játékba.
– Igen, azokat. Találtam egy jó kis pornóoldalt, ahol sok szép nőt lehet látni.
– Gondoltam. – mondja nekem kaján mosollyal. Milyen mellek tetszenek neked? Na erre mit mondjak. Ránézek, és elakad a szavam, mert észreveszem hogy nincs rajta melltartó, csak az a vékony akármi, amit otthon szokott hordani. Kicsit vizsgálgattam, aztán jött a válasz.
– Szeretem ha nagyobbacska, és egy kicsit lógós.
– Miért szereted a lógó melleket? Hisz annyi szép helyke cicit lehet látni a neten.
– …mert olyan jó, amikor a kezembe simul, és körbe lehet ölelni. A lapos csajokat egyáltalán nem kedvelem.

Ica nézni elkezd egy kicsit helyezkedni, majd egy hirtelen mozdulattal leveszi magáról azt a blúzféle felsőt, és ott ül előttem egy szál csöcsben.
– Olyanokat szeretsz mint az enyém?
– Pontosan. – mondom neki, majd vigyorogva bámulom a lógó dudáit.
– Mit gondolsz, ezek is kezedbe simulnának?
– Hát persze.
– Mutasd meg hogyan.
– Fogjam meg a melleit? – kérdezem tőle tettetett csodálkozással.
– Hát persze, de csak ha akarod. Akarod?
– Naná hogy akarom. – mondom neki válaszként, majd a székemet közelebb húzva, megfogom az egyiket. A két kezemmel körbe fogva, szinte az egész a tenyerembe simul.
– A másikat se hagyd ki. Erre a másikat veszem kezelésbe, és csak markolom, dögönyözöm, miközben a farkam egyre jobban ágaskodik a nadrágomban. -Vedd le te is a pólódat. Súgja nekem, szinte alig hallhatóan. – Várj, majd inkább én.

Ica néni feláll a székről, és úgy áll előttem, hogy a mellei az arcom elött ringatóznak, miközben lehúzza rólam a pólómat. Simogatni kezdi a vállam, majd a nyakam, aztán egyre lejjebb, és még a mellbimbómat is meg csipkedi. Ez tetszik, ilyen még nem volt, de hozzá tudnék szokni.
– Mesélj még, milyen képeket nézegettél a neten?
– Mindenfélét.
– Puncikat és szeretsz nézegetni?
– Nagyon.
– Az enyémet is szeretnéd megnézni?
– Ha szabad…
– Persze hogy szabad, mi az ördögre vársz még?

Letolom róla a szoknyáját, ami ugyan olyan átlátszó anyagból van, mint a felsője, majd következik a bugyi. Ez is vékony, szinte nem is érzem az ujjammal, és nagyon könnyen lecsúszik róla. Miután a térdénél megakad, ő csak megrázza a lábát és kilép belőle. Aztán óvatosan megsimítom a szeméremdombját, majd egyre lejjebb csúszik a kezem, amikor megint rám szól.
– Bátrabban fiatalember, nem harap a néni puncija. Nem kellett kétszer mondani, az egyik ujjam betolom a résbe, amitől a farkam megint keményebb lesz, és már alig fér a nadrágba. A puncija tűzforró, és olyan nedves, mintha egy bögre forró síkosító lenne benne. Kiközben én felfedezem a punciját, ő a melleivel az arcomat dörzsöli, hogy szinte megfulladok tőle, de most ez sem érdekel. Csak szopom tovább őket.

Tovább folytatom a felfedezést, amitől Ica néni remegni kezd, és a csípőjét úgy mozgatja, hogy a kezem egyre mélyebben merül el benne. Amikor az ujjam már elég mélyen benne van, kinyújtok egy másikat is, és így már két ujjammal tágítom.
Helyesbítek, tágításról szó sincs, hisz az ujjaim lazán belecsúsznak.
– Bátrabban csináld, még akarom.
– Mit még? – kérdezem őt, de aztán rájövök magamtól is. Bedugom neki még egy ujjam, aztán még egyet, így már mind a négy benne van, és simán csúszik fel, egészen a méhéig.
– Tovább. – jön az újabb utasítás.

Hát jó, legyen. Kicsit helyezkedik, hogy ne törjön ki a csuklóm, majd a hüvelykujjamat is a többi mellé nyomom. Így már az egész kézvejem benne a van a puncijában, ami számomra egy igen különös élmény. Részben azért, mert ilyet eddig csak filmen láttam, másrészről meg azért, mert kibaszottul felizgat a dolog. Nem kellett több instrukció, szinte ösztönösen tettem, amit tennem kellett. Az ujjaimat a tenyerembe hajtottam, és így az öklöm kitölti az egész belsöjét. Benyomom, majd vissza, aztán újra be, majd ezek ismétlését egyre gyorsabb ütemben folyamatosan csinálom, amikor Ica néni visítani kezd. Az első reakcióm, hogy valamit nem jól csináltam, ezért megállok, de ő nem. Úgy ugrál fel-le az öklömön, mintha csak dugna. Ez egy kicsit megnyugtat, és újra felveszem a ritmusát, és amig ő visítva sikongat, én az öklömmel jó alaposan megbaszom a punciját. Érzem a kezemen, ahogy ritmikusan rászorít, és egyre jobban folyik belőle a lé. Amikor már azt gondolom, hogy vége van a játéknak, akkor jön csak a folytatás.

– A másik kezed is dugd bele. – mondja Ica néni, amitől egy kicsit megrémülök. Két kéz? – Csináld már mert megőrülök.
Amiről azt gondolom, hogy képtelenség, a szemem előtt válik realitássá, hisz a másik kezem is simán becsusszan az előző mellé. Immár a két kezemmel öklözöm a punciját, amitől megint elélvez, és újra és újra. A filmeken láttam ilyet is, de azt hittem hogy valami trükk. De nem az. Ica néniről nem tudtam volna elképzelni, hogy mindkét öklöm belefér a pinájába.
Amikor Ica néni már kitudja hányszor elélvezett, akkor kiveszem belőle a két kezem, és csak nézek rá, és nézem a két kezem, ami csurom nyálka. Ica néni nem tétovázik, mert letérdel előttem, és hozzálát, hogy kiszabadítsa a farkam. Már épp időben, mert már szinte fáj, és olyan kemény, mint még soha. Ica néni lehúzza rólam a nadrágot, az alsóval együtt, amitól a farkam ott rezeg az orra előtt. Ő egy kicsit közelebb hajol hozzá, és a nyelve hegyével megnyalja. Na itt a végjáték.

A farkam mintha önálló életre kelne, elkezd ugrálni fel és le. érzem ahogy lüktet, és azt is hogy mindjárt elélvezek. Ica néni egy következő nyalintásra készül, amikor tele lövöm az arcát, majd ő tátott szájjal várja a többit is. Kap belőle mindenhova, de kézbe veszi az irányítást, és a kezével rásegítve, szinte az utolsó cseppig a szájába megy, majd a végén tisztára nyalogatja makkomat.
Miután ez is megvolt, leül a székre, és csak liheg. Én meg mellette ülök a másikon, és én is lihegek. Iszunk egy keveset, a megmelegedett vízből, majd így szól hozzám.

– Nyolc, egy! – majd csak néz rám.
– Mi az a Nyolc, egy? Kérdezem tőle. és ő egyből válaszol is.
– Én nyolcszor élveztem el, te meg csak egyszer. Ezen változtatni kell. A mai korrepetálás csak bemelegítés volt, de haa van még kedved folytatni, akkor legközelebb más egyenleteket is átveszünk majd, hogy a számokkal soha többé ne legyenek problémáid.
– Rendben, én benne vagyok.
– Jól van. Akkor holnap este hétkor gyere át. Megígértem anyádnak, hogy segítek neked.
– Itt leszek hétre.
– Oké, akkor most menj, majd folytatjuk.

Így esett, hogy egyre jobb lettem matekból, egyre több egyenletet ismertem meg, és a megoldásukban is egyre jobb lettem. De ez már egy másik történet.


Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

Hogy szopd le a kedvesedet? - Szex Blog

Hogy szopd le a kedvesedet?

Ha mindenre odafigyelsz, és nem előjátéknak szántad az akciót, a végeredmény hamar szemmel látható lesz. A közelgő ejakuláció hatására a makk megduzzad, színe elsötétedik, ha tehát nem szeretnéd a száddal érezni párod végső gyönyörét, ez az a pillanat, amikor érdemes visszavonulnod.

punciborotvalas

Az első punciborotválás

Az első punciborotválás Mire 14 éves lettem, egy sűrű pamacs (sőt őserdő) volt a puncimon. Habár én szőke vagyok, az teljesen sötét volt és ronda. Nem akartam úgy kinézni, mint egy öreg nő szőrös pinával. De azt gondoltam, hogy most már így kell élnem örökké. Senki nem mondta, hogy másképp is lehetne, amíg nem találkoztam Csillával, aki bebizonyította eztCsilla új lány volt a suliban, igazán csinos volt és azonnal népszerű lett nemcsak az osztályban, hanem az...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük