Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Shuri a gyönyörű afrikai lány

Minap, a nyári időt kihasználva, lementem a parkba, és egy padon ücsörögve élveztem a nap simogató sugarait. A padokon anyák ücsörögnek a gyerekeikkel, a focipályán mindenki a labdát kergeti. Felhő sincs az égen, ám a madarak csiripelése megfelelő aláfestő zene a pihenéshez.

Amint így ücsörgök, leül mellém valaki. Ekkor még csak érzékelem, ám mikor odanézek, meglepődve látom, hogy egy fiatal lány az. Csak ott ül, és engem néz. Én is nézem őt, mert egyszerűen nem tudom róla elszakítani a szemem. Egy néger lány, de nem az brutál fekete, hanem csoki színe van, és ebből is inkább a sötétebb fajta. Gyönyörűen sima a bőre. csillogó fekete a szeme, és olyan a szája, mire a fehér lányok csak áhítoznak. Formás és vastag.

Miután eleget gyönyörködöm benne, én tovább nézem őt, mert olyan, mintha mondani akarna valamit.
– Szia, én Gabriel vagyok. – mondom neki, ami talán neki is megkönnyíti az első mondatokat.
– Szia, az én nevem Shuri.

Még mindig csak nézem őt, és a nevén jár az agyam, mintha már hallottam volna valahol. Shuri talán olvas a gondolatomban, mert kimondja azt, amire én csak gondolok.
– Nem a filmből van a nevem, én már sokkal égebben megkaptam, mint ahogy a fekete párduc készült.
– Tényleg, abban a filmben hallottam. Te milyen régen viseled ezt a nevet?
– Már húsz éve.
– Nahát, nem is látszol annyinak.
– Köszönöm.
– Nos, Shuri, mi szél hozott ide mellém a padra.
– Mert már egy ideje látlak ezen környéken, gondoltam hogy itt laksz, és hát megtetszettél nekem.
– Micsoda? Most viccelsz velem?
– Nem, dehogy. Miért tenném.
– Először is, én majdnem háromszor annyi idős vagyok mint te, és ebből adódóan elég csúnya is, vagyis pont az ellentéte annak, amilyen te vagy.
– És ez baj?
– Nem, de… Kissé furcsa, hogy egy ilyen szép fiatal lány, így viszonyuljon hozzám.
– Az én szememben nem vagy csúnya, sőt, ellenkezőleg. ÉS a korod sem zavar.
– Na jó, tételezzük fel, hogy elhiszem amit mondasz, de akkor ismét a kérdés, hogy mit akarsz tőlem.
– Én tetszem neked?
– Nagyon tetszel.
– Akkor jó. Csak azt szeretném, ha barátok lennénk, vagy akár ennél is több.
– Mit értesz az alatt, hogy több.
– Ha te is akarod, akkor szerelmeskedhetnénk is.
– Te most komolyan beszélsz?
– Persze.
– Hát ez elképesztő. Figyelj rám Shuri. Nekem már régóta vágyam az, hogy egy… hogy… egy ilyen gyönyörű nővel megismerkedjek, aki pont olyan mint te.
– Ez alatt mit értesz?
– Mint te! Gyönyörű fiatal, és fekete. Vagyis inkább ilyen csodás barna, mint te vagy. Erre ide ülsz mellém, és azt mondod, hogy legyünk barátok extrákkal. Mi ez ha nem a sors keze, esetleg egy prank.
– Nahát. Erre nem is tudom mit mondjak.
– Ugye?
– Szóval te rám vágytál eddig?
– Ne érts félre, de nem rád, hanem egy pont ilyen lányra. Ha te vagy most itt velem, akkor mondhatjuk, hogy rád vágytam.

Erre Shuri nem mond semmit, csak néz rám, majd egy hirtelen mozdulattal megcsókol, amitől megremegek. Mindenem bizseregni kezd, és érzem hogy az arcom is belepirul, ami egyáltalán nem jellemző rám.
– Ezt miért kaptam? – kérdezem tőle, mert tényleg kíváncsi vagyok a válaszára.
– Mert elmondtad, hogy rám vágysz. Ennek nagyon örülök.
– Mégis mit csinálhatnánk mi együtt?
– Amit most is, beszélgetünk. Csinálhatunk közös programokat is, és persze szerelmeskedhetünk is, ha akarod.
– Mit értesz pontosan a szerelmeskedés alatt?
– Amit szeretnél.
– Én viszont tőled akarom hallani, hogy mi jár a fejedben.

Shuri egy kicsit mintha gondolkodna, majd elkezd beszélni.
– Szeretem a szexet, és mindent amivel örömet lehet okozni. Szeretek faszt szopni, és szeretem ha kinyalod a puncimat.
– Nahát. – mondom neki valódi meglepetéssel a hangomban.
– Talán te nem szereted?
– Oh, dehogy nem.

Shuri megint meglep engem, mert a nadrágomra teszi a kezét, és simogatni kezdi a farkam, ami már így is meredezett, ám az érintése nyomán azonnal reagál, és keményen feszül a nadrágomban.
– Most már tudom, hogy tényleg szereted. – Mondja Shuri, miközben elkezdi kigombolni a nadrágomat, de én megállítom a kezét.
– Mit csinálsz?
– Szeretném megsimogatni a farkad.
– De itt nem lehet, egy csomó ember van körülöttünk.
– Épp ezért sokkal izgalmasabb.
– Figyelj rám Shuri. Tényleg akarod?
– Igen, nagyon.
– Akkor felmegyünk hozzám, és ott megteheted. Rendben van ez így?
– Igen. Köszönöm.

Tíz perccel később, már a lakásban vagyunk. Azt hittem majd körülnéz, benéz mindenhova, de nem. Az ajtón belépve egyből nekiesik a nadrágomnak, és egy pillanat alatt lehúzza rólam, és már a kezében tarja a farkam, miközben gyönyörködik benne.
– Nagyon szép. – mondja szinte suttogva, majd rábukik, és szopni kezd.

Egy ideig csak nézem őt és gyönyörködök benne. Ahogy felnéz rám, csillog a szeme, a vastag ajkaival ahogy a makkomat szopja. A haja, mint megannyi kötél, apró fonatokban keretezi az arcát, amit megmarkolok, és még jobban magara húzom őt. A remegésem már az egész testem átjárja, állni is alig bírok a lábamon. A vágy hajt, még többet akarok ebből a csodás teremtményből. Megállítom őt, és elindulok vele a hálószoba irányába. Amikor odaérünk az ágyhoz, azonnal vetkőzni kezd, egy pillanat alatt ledobál magáról mindent, majd rólam is leráncigálja ami még rajtam van. Csak állunk egymással szemben, és gyönyörködünk a látványban. Csodaszép ez a lány. Akarom őt.

Hátra döntöm őt, majd fölétérdelek, és még most is csak nézem őt, annyira magával ragad a látványa. A kezemmel simogatom a combját, a hasát, a melleit. Aztán oda hasalok elé, és a punciját is megsimítom. Egészen közelről nézve, még inkább beleremegek a látványba, hisz a csoki színű nagy ajkak alatt, a rózsaszín kisajkak még fantasztikusabb látványt nyújtanak, hisz a széle felől, ami még barna, fokozat nélkül megy át rózsaszínbe. Miközben nézem, érzem az illatát, ami egyre csak vonz engem, egészen közel, hogy a nyelvemmel is megérinthessem ezt a csodás virágot.

Nyalogatom fentről le, és lentről fel. körbe csókolgatom, és még a nyelvem is beledugom, ami úgy jár benne, mint egy dugattyú. Érzem, ahogy a kezem alatt megremeg, majd a hangja is eljut a tudatomig.
– Basszál meg. – súgja nekem.
Kicsit feljebb emelkedek, és a farkam odaérintem a rózsaszín réshez, és lassan belehatolok. Isteni érzés, ám a legizgalmasabb az, hogy közben láthatom őt. Ahogy a félig csukott szemei megrebbennek, ahogy a szájából felszáll a sóhaj, és ahogy a lábai a vállamon pihennek, és azokat csókolgatom. Ahogy a farkam ki-be jár benne, azt láthatóan élvezi, és egyre hevesebb reakciót vált ki belőle, ami arra ösztökél, hogy gyorsítsam a tempót, aminek meg is lesz az eredménye, mert elélvez alattam. A szűk puncija rászorul a farkamra, és szinte szívja magába. Halkan sikongat, és dobálja magát, majd az orgazmus csúcsán az egész teste megremeg, hogy egy pillanattal később ellazulhasson.

Amikor vége, csak néz rám, én meg rá, látom a szemeiben azt a kielégültséget, ami ilyenkor még inkább felizgat engem. A farkam még mindig keményen áll benne, ezért hasra fordítom, és megint bedugom neki, amitől a feneke kissé megemelkedik, szinte követeli az újabb menetet. Most is az előzőhöz hasonlóan történik meg, azzal a kis különbséggel, hogy most nem látom az arcát. Ez a menet sem tart sokáig, legalábbi nála, mert ismét elélvez, pont úgy ahogy az előbb is. Amikor megszűnik a remegése, megfordul, majd előttem ülve a szájába veszi a farkam, miközben a nyelvével játszik rajta, nekem sem kell több, mert elélvezek a gyönyörtől. Az első lövést még kiszívja, ám a többit az arcára, a melleire, és a hasára lövi, miközben átéléssel nézi ahogy a cseppek a bőrére tapadnak, majd lassú mozgással egyre lejjebb csorognak rajta. Amikor már nincs benne több, alaposan lenyalogatja a makkomat, és hanyatt dől az ágyon, én pedig mellé fekszem.

– Isteni vagy. – mondja nekem átszellemült arccal.
– Nem. Ha ez a jelző megállja a helyét, akkor az csak a te vonatkozásodban lehetséges, mert te vagy isteni.
– Szóval jó volt?
– Mi az hogy? Életem legnagyszerűbb élménye vagy. Bárcsak mindig együtt lehetnénk.
– Miért ne lehetnénk?
– Mint már utaltam rá, vannak olyan alapvető különbségek köztünk, ami társadalmilag egyfajta megbélyegzést vonhat maga után, ami nem lenne előnyös számodra.
– Nem érdekel.

Erre mit is mondhatnék? Ahogy ott fekszem mellette, az ujjaim hegyével cirógatom a bőrét. Elkenem rajta a fehér cseppeket, majd folytatom a simogatást, ki nem hagyva egyetlen helyet sem. A cirógatás hatására a légzése felgyorsul, libabőrös lesz, és a mellbimbói is olyan kemények lesznek, hogy elakad rajta az ujjam is. Elfordul tőlem. Egy pillanatra nem értem ezt a reakciót, ám hamar rájövök a céljára, amikor a barna fenekét felém tolja, és szinte hívogat, hogy töltsem meg őt újra. Felé fordulok, és a farkam oda érintem a puncijához, amikor elhúzódik, majd újra kezdi az incselkedést. Amikor elmozdul, a farkam az ánuszánoz ér, amitől egy apró sikkantás száll fel belőle, amiből megértem, hogy mit is akar.

Az ágyon fekve úgy helyezkedek el, hogy az arcom a lábai közt legyenek, hogy hozzáférhessek. Megnyalom a punciját, majd a nyelvemet odaillesztem az ánuszához, kicsit megnyomkodom, majd újra megnedvesítem a puncijában, hogy így nedvesítsem be a másik lyukat is. Amikor már elég nedves, beledugom az egyik ujjam, amitől összerándul, ám még inkább tolja felém a hátsóját. Megnyálazom az ujjaimat, és beledugok egyet, majd egy másodikat is, hogy kellően laza legyen, amikor a farkam is betolhatom.

Már három ujjam is benne van, így ujjazom őt, amikor már úgy érzem hogy sima ügy megdugni a popsiját. Elhelyezkedek, majd a farkam odatolom, és lassan nyomom bele, ami meglepően könnyedén hatol bele. Kissé még lazítom, aztán közepes ütemben elkezdem kúrni a popsiját. Ő ezt nagyon élvezi, sőt átveszi az ütemet, és a továbbiakban ő diktálja. Amig a fenekét dugom, az ujjaimmal a csiklóját izgatom, és időnként a puncijába is betolom. Az általa diktált tempó hatása nem marad el, a simogatásommal is besegítve ismét elélvez, és megint érzem azt a szívó hatást, aminek következtében és is a csúcsra érek, de most nem veszem ki belőle, bele akarok élvezni, érezni akarom, ahogy kiszívja belőlem a gecit.

Szinte pontosan egyszerre élvezünk el. Ő felém nyomja a kid fenekét, én pedig tövig nyomom bele a farkam, amitől az élvezet immár nem csak élvezet, hanem eggyé válás. Amikor ez megtörténik, nem mozdulunk, csak fekszünk tovább egymást átkarolva, miközben a farkam kezd összemenni, majd kicsúszik belőle.

Sokáig így fekszünk szótlanul, és némán, hisz nincs mit mondani, mert ez így tökéletes ahogy van. Bennem ismét feléled a vágy, hogy milyen csodás is lenne, ha mindig együtt lehetnénk, és minden alkalommal együtt élvezhetnénk a közös pillanatokat. Talán ki is mondtam, talán csak a gondolataimban olvas, mert néhány perc után így szól hozzám:
– Mindig veled akarok lenni.
– Én meg veled. – válaszolok neki.

Ez az idilli kapcsolat nem volt hosszú életű, de azért néhány nőnapig eltartott. Az történt, hogy a szülei rájöttek arra, hogy Shuri, egy olyan emberrel jár, aki az ő értékrendjük szerint nem való a lányukhoz, és ennek a kapcsolatnak véget kell vetni. Amikor Shuri egy alkalommal, amikor nálam volt, elmondott mindent. Közben sírt, zokogott, és láthatóan nagy fájdalmat okozott neki a szülei döntése, ám hamar túltette magát ezen.

Alig néhány héttel később láttam őt, amint egy korban hozzá illő pasival, kéz a kézben sétálnak az utcán. Amikor észrevett, és rám nézett, bánat és fájdalom volt a szemében. Én csak kacsintottam rá egyet, és egy szinte láthatatlan csókot küldtem felé, ami mosolyt csalt az arcára. Ezután minden alkalommal, amikor összefutottunk, ez megismétlődött. Később azt is megtudtam hogy valójában nem húsz éves, hanem csak tizenhat éves, ami érthetővé teszi a szülei reakcióját, ám ez már nem változtat semmin, mert néhány hete nem látom őt, nagyon valószínű hogy elköltöztek a környékről.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Otthonvégezhető munka

Otthonvégezhető munka

Otthonvégezhető munka Amióta műkörmöshöz járok és szoliba, kicsit megcsappant a zsé a malacperselyemben. De hát jár nekem ennyi kényeztetés és a kuncsaftok is meghálálják. Vadászok viszont másodmelóra. Böngésztem a neten az otthon végezhető melók közt. Azt előre borítékolták, hogy a borítékolás lósz@rt sem ér, és átvágás az egész. kerestek ugyan táncoslányokat is, de bébiszitterre nem telne abból is még, meg rezsire is. Bár lehet a Lajossal egyezkedni a természetbeni törlesztést illetően, de a laptop után új autóra...
Az elbaszott swinger buli - Szex Blog

Az elbaszott swinger buli

Szóval hevesen csókolóztunk és már majdnem elkezdtem kibontani a textilből, amikor észbe kaptam, hogy szinte nincs is rajta ruha. Ami van az pedig nyitott alul. Ezért ezt részét elengedtem a dolognak. Helyette hátrahajtottam az ülést, amennyire csak bírtam és elfeküdtem rajta, őt pedig ráültettem a fejemre. Nem kellett nógatni. Gyorsan elhelyezkedett a 69-es pózhoz, amennyire csak kocsiban el lehet és már szájában is volt a farkam. Nekem se kellett több. Imádattal csókoltam meg a szeméremajkait. Említettem már a mézes csésze hasonlatomat a forró mézzel? Igen? Akkor oké, mert kb. mintha egy olyan cuccba nyaltam volna bele. Be volt gerjedve a kedvesem rendesen.

A szomszéd nő egy valódi kukkoló - Szex Blog Történetek

A szomszéd nő egy valódi kukkoló

Ettől megint kiver a víz, és a farkam ismét teljes hosszában kimerevedik. – Igen, így jó lesz, csináld csak. Hátra dőlök a fotelban, és úgy nézem, mint egy mozifilmet. Ahogy az egyik keze ujjai a szeméremajkait simogatják, a másik kezével a feneke alatt közelit a punci felé, és előbb egy, majd két ujja belecsúszik, és így a két kéz szinkronban dolgozik. Ekkor már én sem fogom vissza magam, és a farkam simogatom, ami láthatóan Timinek is tetszik, mert az ujjai egyre gyorsabban mozognak. Ki-be, fel-le.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük