Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Perverz Vivi és az 5 pasi

Perverz Vivi nem az igazi neve, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy perverz. Vivit egy társkereső oldalon ismertem meg, és szinte az első perctől megvolt köztünk az összhang. Vivi  telt alakja egyből megigézett, és az ismerkedés során hamar rájöttünk, hogy bizony ugyan azt, vagy hasonló dolgokat szeretünk. Kezdetben csak csevegtünk, és képeket cseréltünk, aztán komolyabbra vettük a dolgokat.

Eljött az a nap, amikor eljött hozzám, hogy próbára tegyük egymást, és kiélvezzük a lehetőségeket. Már a találkozás jól sikerült, hisz amikor kimentem elé a buszhoz, rá kellett jönnöm, hogy élőben még szexibb és vonzóbb mint képeken. Ő is így lehetett velem, mert amikor megöleltük egymást, észrevette, hogy a farkam is rá van gerjedve, amit ő nem hagyott szó nélkül, és ott helyben megmarkolta, amitől majd kicsattantam az élvezettől.

Ezután hazamentünk, és egy kis felfrissülés után egymásnak estünk. Valójában csak kapkodás volt, hogy mielőbb a legtöbbet hozzuk ki a lehetőségből. Mivel nyár volt, és meleg, eldöntöttük, hogy lemegyünk a dunára egy kicsit napozni, és fürdeni.

– Neked mihez lenne kedved? Sétáljunk, vagy bringával menjünk?
– Sétáljunk, mert szeretném jobban megnézni a környéket.
– Jó döntés, én is szeretem a sétát.

Amikor ebben megegyeztünk, el is indultunk. Mindketten az évszaknak megfelelő ruhában, és könnyű lábbeliben keltünk útra. Séta közben megmutatom neki a helyi látványosságokat, elmondtam olyan dolgokat, amit jó ha tud, és persze beszélgettünk is mindenféléről. Mire a kiszemelt hely közelébe értünk, már igen csak melegünk volt. Folyt rólunk az izzadság, én levettem a pólómat.

– Vedd le Te is a ruhát, ha meleged van.
– Jó de nekem nincs alatta semmi.
– Nem baj, annál izgalmasabb. Ami ruha rajta van, az szinte mindent megmutat belőle, ahogy minden lépésnél ringanak a mellei, ahogy jár a feneke minden lépésnél. Ha a ruhát leveszi, akkor sem lehet belőle nagy gond. Így hát levette.
– Gyönyörű vagy mint mindig. Mondom neki, mire ő szinte kislányosan elkezd ugra-bugrálni, hogy kiélvezze a helyzetet, és a melleit megtáncoltassa.
– Te nem veszed le a nadrágot? Kérdezi tőlem, majd odalép hozzám, és lehúzza rólam. Ahogy a kezében tartja, miközben lehajol, a farkam pont az orra előtt meredezik, mire ő teketória nélkül a szájába veszi, magába szívja, miközben megszabadít a nadrágomtól. Így sétálunk tovább, pucéran.
– Ez így nagyon tetszik, el tudnám viselni állandóan. Mondja nekem, miközben az egyik kezével a farkamba kapaszkodik, és szinte húz maga után.

Időnként szemből jönnek mások, akik „csak” sétálnak, néha egy bringás húz el mellettünk. Vivi folyamatosan izgalomban tart, és látom rajta, hogy nagyon élvezi, hogy én álló fasszal sétálok mellette. Aztán meglát az út szélén egy nagy követ, és amikor odaérünk, leül rá, és széttárja a lábait, majd int nekem hogy mentek oda. Persze hogy oda megyek. Ő szétnéz, jobbra és balra, majd megmarkolja a fenekem, és magához ránt, úgy hogy a farkam tövig eltűnik a szájában. Egy gyors akció keretében megint keményre szopja a farkam, majd feláll, és közli hogy mehetünk tovább.

Megérkezünk a kedvenc helyemre. Ez egy kis tisztás féle, ami fás-bokros terület vesz körül, itt nem lát meg senki. Ez a hely, a huncutkodás helye. Épp van egy üres pad, amire letelepedünk, és rágyújtunk, és megkérdezem tőle.
– Hogy tetszik a hely?
– Nagyon tetszik. Kicsit civilizált, kicsit vad, és ez így pont a legjobb. Itt szoktál maszturbálni?
– Itt is, meg még sok más helyen is. Imádom, amikor nap simogat, ez nekem nagyon izgató.
– Mutasd meg hogy szoktad csinálni.

Megmarkolom a farkam, és lassan húzogatni kezdem. Ő egészen közel jön hozzám, rákönyököl a combomra, és úgy nézi a játékomat, mintha még sose látott volna ilyet.
– Ez így nagyon izgi. Mondja nekem, mire az ő egyik keze becsúszik a combjai közé, és masszírozni kezdi a punciját. Aztán a farkamat is átveszi, egy mindkét keze elfoglalt, én meg közben őt simogatom. A mellét, a combját, és ahol épp elérem.

Amikor felnézek, azt látom, hogy tőlünk pár méterre, egy pasi telepedett le a fűbe, és minket néz. Amikor Vivi is észreveszi, úgy helyezkedik, hogy a pasi jól láthassa. Amikor elhelyezkedik, rábukik a farkamra és szopni kezdi. De még hogy. Isteni ahogy a fasszal bánik. Szopás közben, a keze még mindig a punciban, de már úgy, helyezkedik, hogy az idegen is láthassa mit csinál. Ennek hatására a pasinak is áll már a farka, és tétova mozdulatokkal simogatja is azt.

Vivinek láthatóan tetszik a helyzet, mert remeg, immár egyre jobban. Aztán egyszer csak elélvez, és a remegés alábbhagy, de a farkam még mindig a szájában, és még mindig szopja, miközben nézi, ahogy az idegen a farkát veri, ám most már konkrétan. Mindeközben érkezik egy újabb idegen, aki tök pucér, a motyója a kezében van. Megáll tőlünk pár méterre, és minket néz, és időnként a heverésző másik pasit. Látható hogy nem tudja melyik számára az izgalmasabb. Ahogy ott áll, és bámul ránk, ennek is meredezni kezd a farka, ezért inkább leheveredik a másik mellé, és ő is csatlakozik a művelethez.

Vivi ettől még inkább begerjed. Elengedi a farkam, feláll, és rám tolat, majd a forró és tocsogósan nedves pináját, ráhúzza a farkamra, és ritmikusan meglovagol. Időközben érkezik még 3 fiatalabb pasi, és amikor meglátják hogy mibe csöppentek, gondolkodás nélkül előveszik a farkukat, és ott előttünk hozzálátnak a masztihoz. Vivi már megint remeg, alig bírja magát megtartani, ezért feláll, az egyik lába a padon, a másik a fűben, és úgy mereszti felém a seggét, hogy annak nem tudok ellenállni. Nem is kell, mert utasít hogy tegyem be neki hátulról, amit rögtön meg is teszek. Imádom a nagy seggét, imádom ahogy minden lökésre csattan egyet, és ő minden alkalommal felnyög ettől.

A három újonc egyre közelebb nyomul hozzánk, mire Vivi elkapja a legközelebb álló farkát, és magához rántja, majd a szájába veszi a méretes faszt, és szopni kezdi. A másik kettő ettől felbátorodik, és ők is közelebb jönnek, hátha részesülhetnek az élményből. Igazuk lett, mert Vivi sorban mindhárom faszt a szájába veszi, és szopja őket. Amig egy a szájában van, addig a másik kettő csak veri a faszát, ám hamar sorra kerülnek.

Mivel a 3 új kitakarja a látvány a másik kettő elől, ők is úgy döntenek, hogy közelebb merészkednek. Immár mind az öten ott állnak a nő előtt, és felváltva teszik a szájába a farkukat, vagy épp csak réverik. Én mögötte állva még mindig a pináját baszom teljes erőbedobással, de kihízom belőle, és az ánuszába nyomom a farkam, amitől megint csak remeg, és nyöszörög, de tovább szopja a faszokat.

Aztán átszakad a gát, és az egyik fiúka szó szerint megbassza Vivi száját, és tele lövi gecivel, amit szinte nyelni sem tud, csak folyik le a szája szélén. Amikor kész van, egy másik félretolja őt, és az iménti jelenet megismétlődik, megint tele lesz a szája a és ő megint csak nyelheti. Amikor a harmadik pasi kerül sorra, akkor a két másik már nem bírja kivárni a sorát, és egyszerűen Vivi arcára verik ki a faszukat. Amikor mindegyik kész van, a sétáló hármak tovább sétálnak, a másik kettő meg visszafekszik a törölközőjére, és csak nézik, ahogy megbaszom a fincsi segget.

Amikor én is elélvezek, csak simán ráverem a faszom a seggére, és alaposan elkenem rajta. Vivi leül a padra, és a szája szélét nyalogatja, majd letörli magáról a lefolyt gecit. Kicsit liheg még, aztán leheveredik a fűbe, és csak fekszik csukott szemmel. Amig én hátulról keféltem, legalább ötször elélvezett, bár azt nem tudom, hogy a farkamtól, vagy csak azért mert annyira élvezte a helyzetet. Én is leheveredek mellé, és csak fekszünk egymás mellett. Már semmi nem utal arra, hogy percekkel ezelőtt mi történt. Már csak ketten vagyunk itt, és csak élvezzük a napsütést.

Nem sokkal később összepakolunk, és lemegyünk a folyópartra, hogy megmosakodjunk. Ahogy Vivi guggol a sekély vízben és a punciját mossa, azt veszem észre, hogy már nem is mossa a pináját, hanem megint maszturbál, és pillanatok alatt el is élvez. Én csak nézem őt, és élvezem a látványt. Amikor kész van, odalép hozzám, és így szól.
– Ugye holnap is kijövünk ide?
– Persze, ha akarod, minden nap kijövünk.
– Az jó, köszönöm.

Elindulunk hazafelé, persze megint meztelenül, és csak akkor vesszük fel a ruhákat, amikor már tényleg szükséges. Másnap a kaland megismétlődött, de egy kicsit másképpen alakultak a dolgok.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
csepeg a pinámbol a geci

A feleségem pasija nyitott ajtót.

A feleségem pasija nyitott ajtót. Már túl voltam az első traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élő-halott voltam annyira rossz volt. De aztán túléltem hisz' valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már,hogy hazaérjek és elmondjon mindent. Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen őszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és három hét után értem haza....
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük