Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A jó kislányok nem dugnak

Sosem gondoltam, hogy az esküvő jó móka lenne. A kaja szar, unalmas a társalgás, és csak inni lehet. És ami még rosszabb, az elérhető nőszemélyek mind bigottak. Mintha egy rémálom lenne. De legalább a frakk jól áll rajtam. Miközben ezen tűnődtem, kétségbeesetten próbáltam elkerülni az ismerősöket. Semmi szükségem az ilyen “és mi újság van mostanában veled?” – beszélgetésekre.

És akkor megláttam őt. Épp olyan magas volt, mint én, és vállig érő szőke haja. A szeme sötét volt, mosolya pedig mint a napsugár. A bőre sima és finom. Konzervatív, ugyanakkor mégis kihívó, térdig érő szoknya volt rajta, és így jól megszemlélhettem tökéletes lábait. Tudtam, hogy a menyasszony húga, de eddig még nem találkoztam vele. El is terveztem, hogy ezen változtatni fogunk.

Mosolyogva odamentem hozzá.
– Szia – mondtam idegesen. – Azt hiszem, mi még nem találkoztunk. Én…
– Damon vagy – vágott a szavamba. – Tudom.
Egy kissé meglepődtem.
– Én Jill vagyok – mondta vidám, hívogató mosollyal. Az idegeim gyorsan lenyugodtak, és beszélgetni kezdtünk. Megtudtam, hogy messziről látogatott ide az esküvő kedvéért és hogy másnap megy is haza. Azt is megtudtam, hogy épp csak tizenkilenc éves. Sokáig beszélgettünk, teljesen belefeledkeztünk. Azt is elmondta, hogy a családja nagyon vallásos, ami nekem kicsit furcsa volt. Akartam ezt a lányt!

Felkértem táncolni, de azt javasolta, hogy inkább sétáljunk. Boldogan egyeztem bele. Az esküvő az egyik rokoni háznál volt, és a birtok elég nagy volt körülötte, volt hely bőven. Séta közben tovább beszélgettünk, de nem bírtam levenni a szemem a testéről. Gyönyörű volt!

Nemsokára egy vendégházhoz értünk, amit nem nagyon használtak. Jill azt mondta, hogy fáj a lába, és megkért rá, hogy üldögéljünk egy kicsit. Ha nem beszélgettem volna vele ilyen sokat, azt hittem volna, hogy ez a jó kislány meg akar hódítani.

Óvatosan megpróbáltam kinyitni az ajtót. Azt hittem, be lesz zárva, de legnagyobb meglepetésemre könnyedén kitárult, és be is mentünk. Úgy tűnt, hogy a helyet már nem használták egy ideje, vagy legfeljebb raktárnak. Tele volt dobozokkal. A szoba közepén lévő díványról ledobtam pár dobozt, és Jill leült. A hűtőhöz mentem, megnéztem, van-e benne valami innivaló. Persze töküres volt, úgyhogy megpróbáltam a fagyasztót. Volt benne egy féldoboznyi nyalóka, meg egy fagyott Margarita Mix. Adtam Jillnek egy nyalókát, amit boldogan el is fogadott.

Leültem mellé a díványra, és néztem, ahogy a nyalókát szopja. Titokban azt kívántam, bárcsak az én dákóm lenne a szájában. Felajánlottam, hogy megmasszírozom a lábát. Elmosolyodott, lerúgta a cipőjét és az ölembe tette a lábát.

Nem vagyok nagy lábbolond, de alig bírtam levenni a szemem a lábáról. Épp olyan tökéletes volt, mint a teste többi része. Megfogtam az egyiket és simogatni kezdtem. Jill behunyta a szemét, és a nyalókáját szopogatta. Ellazult, és lejjebbcsúszott a díványon. Lenéztem sima lábaira, és megpillantottam a bugyijának fehér csíkját is. Éreztem, hogy a farkam növekedni kezd, de tovább masszíroztam csinos kis lábát. Már kisé túlságosan is eleresztette magát, úgyhogy játékosan megpaskoltam.
– Aúúúúú – mondta mosrcosan, és rámnézett gyönyörű kék szemével.
– Sajnálom, – mosolyogtam vissza.
– Inkább csókold meg – parancsolt rám, és összecsücsörítette aranyos ajkát.

Lehajoltam és a finoman a lábujjához érintettem az ajkam. Erre megint behunyta a szemét, és lágyan felnyögött. Így döntöttem, egy kicsit keményebben hajtok rá. Finoman megszopogattam a lábujját, aztán egy másikat vettem a számba.
– Mmmmmm – nyögte.

Elengedte a lábujjait és áttértem a lábszárára, finoman csókolgattam a sima bőrt. Ahogy a sarkához értem, azt hittem, Jill le fog állítani, de csak hangosabban nyögdécselt, úgyhogy tovább támadtam. A térdéhez értem. Jill lenyúlt és elhúzta az útból a ruháját. Éhes számmal egyre feljebb kalandoztam a lábán. A teste megremegett mikor megérezte forró leheletemet a combja belső oldalán. Lába szétnyílt, én pedig közékúsztam, hogy felfedezzem a köztük rejlő kincset. Jill a nyalókával a szájában nyögdécselt, ahogy szám a fehér bugyin át az édes kis puncijára tapadt.

Hirtelen lenyúlt és eltolta a fejemet. Tudtam, hogy ez lesz, úgyhogy nem lepődtem meg. Azon viszont igen, hogy felállt, és nekiállt levetkőzni. Csak néztem, ahogy ruhái a padlóra hulltak. Ott állt egyszál melltartóban és bugyiban. Aztán visszadugta a nyalókát a szájába, és visszaült a díványra.
– Kezd itt egy kicsit meleg lenni – mondta mosolyogva.

Én is elmosolyodtam, mellémásztam és megcsókoltam. Annyira finom volt, jó tágra nyitotta, és lágy ajkával beszívta a nyelvemet. Éreztem a nyelvén a cseresznyés nyalókát, közben meg tökéletesen kerek mellét simogattam. Pár pillanat múlva a melltartó már le is került, és a meztelen húst simogattam.

A kezem a lába közé dugtam, de közben nyelvünk továbbra is szenvedélyesen simogatta egymást. Megfogtam a kezét, és éreztem, hogy az olvadozó nyalóka az ujjaimra cseppen. Erre megfogta egyik ujjamat, a szájába vette, és finoman szopni kezdte. A kezem a bugyijába csúszott, ő meg mélyen a szemembe nézett.
– Vedd le – suttogta.

Gyorsan lehúztam róla a fehérneműjét. Tökéletes puncija volt! Finom, rózsaszín, és fordított V alakú szőrpamacs is volt a csiklója fölött.

Elvettem a kezéből az olvadozó nyalókát, és pár csöppet a combjára csöppentettem róla. A lány megremegett, és felsóhajtott, én megy nyalogatni kezdtem róla a ragyogó rózsaszín cseppeket. Óvatosan kinyúltam és megérintettem a nyalókával a csiklóját, mire ő nagyot nyögött. Óvatosan fel-le húzogattam ajkaim a fagyott nyalókát, és még a lyukacskájába is bedugtam. Aztán kihúztam és jó mélyen a nyelvemet dugtam be helyette. A forró és a hideg érzés keveréke teljesen eluralta, megragadta a tarkómat és a hajamba kapaszkodott.
– Hajolj be! – mondtam csendesen.

Jill engedelmesen négykézlábra állt. Egyik kezemmel végigsimítottam a sima bőrön, aztán elvettem a nyalókát, és a fenekére csöppentettem róla pár cseppet. Észrevettem, hogy rózsaszín kis segglyuka lüktetni kezd a hideg szirup hatására. Egyre bátrabb lettem, bedugta, a nyalókát a kisajkai közé és felhúztam a fenekéig, aztán ott köröztem a jéghideg rudacskával.

Jill kuncogott és előreesett, hogy elmeneküljön a hideg érzés elől.

Lehajoltam és kinyaltam puncijából a rózsaszín folyadékot. Aztán elhúztam a nyalókát a fenekétől és rózsaszín segglyukára tapasztottam az ajkamat. Jó forrón ráfújtam a kihűlt lyukacskájára.
– Jaaaaaaj – nyögött fel hangosan.

Elmosolyodtam, és a popsijába szúrtam a nyelvemet. Az édes folyadék még mindig ott volt. Pár pillanattal később a nyalóka teljesen elolvadt, és Jill viszonozni akarta a kellemes kezelést.
– Én jövök – mondta, és felállt. – Vedd le a ruhádat.

Meztelenül a hűtőhöz ment és egy másik nyalókát vett elő. Ez már narancsos volt. Kibontotta a csomagolását, és a szájába vette. Mire visszajött, már teljesen meztelenül ültem a díványon, a dákóm meg persze kőkeményen ágaskodott.

Jill letérdelt elém és bekapta izzadó farkamat. A szája hideg volt a nyalóka miatt, ami nagyszerű érzés volt. Ahogy ajkai körémzárultak, a nyelve táncolni kezdett a szerszámom körül. Majdnem felugrottam, mikor megéreztem a golyóimon a jeges nyalókát. Jill csöndesen felnevetett és tovább szopta a dákómat. Összekente a zacskómat a narancssárga folyadékkal, aztán jó mélyen rábukott, és a golyókat is a szájába vette, közben meg a kezével pumpálta a szerszámomat. Meg akartam baszni ezt a lányt!

Finoman eltoltam a fejét, elvettem tőle a nyalókát és eldobtam. Megfogtam a lányt, és a díványra ültettem. Rámásztam, megcsókoltam, két ujjamat nedves kis puncijába nyomtam.
Mikor a farkamat is be akartam nyomni nedves kis lyukába, Jill leállított.
– Nem tehetem – mondta bocsánatkérően.
Meg voltam zavarodva.
– Mi?
– Szűz vagyok. Nem tehetem, míg férjhez nem megyek. A vallásom miatt.

Nem tudtam elhinni, amit hallok. Azt engedte, hogy kinyaljam, és hogy a fenekébe dugjam a nyalókát, de a dugást nem?
Visszarogytam a heverőre és öltözködni kezdtem.
– Mit csinálsz? – kérdezte Jill. – Azért mást még csinálhatunk!
– A dugáson kívül szerintem már mindent csináltunk – válaszoltam.
– Nem mindent!
– Mire gondolsz?
– Hát még kimaradt egy lyuk!
– Úgy érted…?
– A seggem.

Megint meglepődtem.
– Nem dughatom meg a puncidat, de a seggedet igen?
– Igen, ha seggbe csináljuk, nem is számít. Mi van? Ez talán gond? Nem szereted?
– Viccelsz? Boldogan megdugnám!
– Akkor siess, és csináld! – mondta aranyos mosollyal.
Azt hiszem, erre a farkam két mérettel nagyobb lett. Jill megfordult és behajolt.

Megnyalta az ujjait és párat benyomott a seggébe. Figyelmeztettem, hogy síkosító nélkül fájni fog, de nem törődött vele. Azt mondta, már sokszor csinálta. Jill nedves segglyukához nyomtam a farkam, miközben szétházta a farpofáit. Mindig is tetszett, ha láthattam a farkamat egy lány segglyukában, de ez még a szokásosnál is szebb volt. Rózsaszín kis gyűrűcskéje kezdett tágulni a behatoló farkam körül. Persze reflexszerűen össze is húzódott, mikor a makkom teljesen belecsúszott. Egy pillanatra megálltam, aztán továbbnyomtam a farkamat. Nemsokára már tökig voltam a seggében, és a csípőjébe kapaszkodtam. Kifelé mozdultam, ő meg felnyögött. Csak pár centit mozgattam, de a nyálammal benedvesítettem egy kicsit.
– Mmmm, ezt szeretem! – nyögte Jill, és hátranyomta a seggét, egyenesen a farkamnak.

Gyorsítani kezdtem, ki-be mozogtam, és figyeltem, hogy hogyan tűnik el a farkam a szűk kis seggében. Mikor kihúztam, megfogtam a vállát, és a fenekének nyomtam a csípőmet. A golyóim nedves puncijának szorultak, a farkam pedig mélyen a seggébe csúszott. Párszor löktem rajta egy kicsit, aztán majdnem teljesen kihúztam. Visszalöktem, mire Jill, a csípője előrecsúszott.
– Igen! – kiáltotta. – Így! Bassz keményen!

Löktem még rajta egy párat, az arca mindegyiktől a díványhoz szorult. Nyögéseit tompította a vánkos, én meg csak tovább basztam a seggét.

Lenyúltam, megfogtam a csípőjét, és visszahúztam a testét a farkamra. Mikor már teljesen rajtam volt, hátradőltem, és magammal húztam. A farkam még mindig a seggében volt, és ahogy hátraestünk, még mélyebben belécsúszott. Egy kicsit megpihentünk, aztán felnyúltam és megfogtam a mellét.

Megcsókoltam a nyakát, köröztem a csípőmmel, tágítgattam a fenekét a farkammal.
– Várj, áll meg – mondta, és kezét a csípőmre tette.
Abbahegytam, és Jill lassan lemászott a farkamról.
– Mi a baj? – kérdeztem.
– Egy kicsit kiszáradt. Be kéne kenni valamivel.
– De nincs…

Mielőtt befejezhettem volna, Jill megfogta a farkam és a szájába nyomta.

Meglepődve bámultam, de ő csak szopott. Mikor kihúzta, szenvedélyesen nyalogatta, jól benyálazta. Mire jó nedves lett, reámnézett és mosolygott.

Szó nélkül visszamászott, és megragadta kemény farkamat. Hátradőltem, ő meg a fenekéhez illesztette. Lassan ráereszkedett, és a nyálától tényleg jobban csúszott. A feneke a csípőmre süllyedt, ő meg csak zihált nagyokat.

Aztán lovagolni kezdett. Kis csípője fel-le mozgott, fenek teljesen megtelt, aztán megint kiürült. Átöleltem, magamhoz húztam, és úgy basztam tovább. Egyre gyorsabban mozogtam, a farkam úgy dolgozott, mint egy dugattyú. Hirtelen oldalra gördültem, és mindketten a padlóra kerültünk. A farkam továbbra is végig benne volt, és ahogy ott feküdtünk, tovább basztam.

Egyre keményebben kúrtam a seggét. Éreztem, hogy a golyóimban készülőik már a geci, de azért tovább basztam. Gyorsítottam, és már spricceltem is.

Ki akartam húzni, de nagyon jó érzés volt… A krémes anyag csöpögni kezdett Jill fenekéből.
– Óóóóóóóóó ez nagyon jó! – kiáltotta Jill. Érzem a seggemben a gecidet! Nagyon meleg!
A farkam lezdett lanyhulni. Kezdtem kihúzni, de Jill hátranyúlt és megfogtam a fenekemet.
– Ne! Hagyd benne. Bassz tovább!

Visszatérdeltem, ő meg négykézláb alámfeküdt, és előre-hátra mozgatta a fenekét a csúszós farkamon. Éreztem a spermámat a testében, jól benedvesítette a farkamat.
– Érzem magamban – hörögte. – Forró és csúszós…
Kezdtem újra kemény lenni.
– Keményebben akarom! – folytatta. – Baszd meg a seggem nagyon keményen! És spriccelj belém megint!
A farkam a szemem előtt kezdett lüktetni. Megint teljesen kitöltöttem a lány hátsó bejáratát.
Mozdulatlan maradtam, pedig Jill előre-hátra mozgott a farkamon. A dákóm sokkal könnyebben mozgott ki-be, mint az előbb, hiszen már kis pataknyi spermán csúszott.

– Váltsunk pózt – ajánlotta Jill, miközben kihúzta csillogó farkamat. Visszaült a díványra és szélesre tárta a lábát. Biztos táncos volt, vagy ilyesmi, mert nagyon hajlékony volt. Odamentem és visszanyomtam a farkamat hívogató kis segglyukába. Miközben beléhatoltam, mélyen a szemébe néztem. Édes kis ajkait összezárta, a szemét lehunyta. Aztán kinyitotta, és szenvedélyesen a szemembe bámult. A dákóm csak úgy csúszkált a hátsó barlangjában, én meg sziládran tartottam a combját.

Előrehajoltam baszás közben, és csókolózni kezdtünk. Mikor hátrahúztam az arcát és jó mélyen belenyomtam a farkamat, beleharapott az ajkába.

Odalent a spermám csorgott a fenekéből, ahogy kitartóan pumpáltam.
– Óóóóó igggeeeeeeeennn – nyögte. – Tölts tele. Töltsd tele a seggemet a farkaddal.
Egy kissé fura volt hallgatni, hogy egy édes kis csaj ilyen csúnyán beszél, de ekkor már semmi sem lepett meg. Tovább folytattam, a lehető legkeményebben.

Megfogtam a sarkát és felnyomtam a feje mögé, hogy még mélyebben belécsúszhassak. Egyszerre sikoltott a fájdalomtól és a gyönyörtől, úgy nyomtam farkamat szűk kis fiatal segglyukába. A fejemből csorgott az izzadság a kemény baszástól, de lüktető szerszámom egyre beljebb csúszott Jill fenekébe.
– Mindjárt elélvezek – mondtam két nyögés között. – Hova mehet?
– Ahova akarod.
– A szádba akarok élvezni!
– Akkor csináld! Élvezz a számba!

Egy nedves cuppanással kihúztam a farkamat Kill seggéből, és a dívány elejéhez mentem. Verni kezdtem a farkamat, alig vártam, hogy teletölthessem a száját a spermámmal, de ellökte a kezem.
– Engedd meg – mondta.

Majdnem elszálltam, mikor gyönyörű kis kezébe vette a farkamat, és verni kezdte. Az első spricc után Jill bevette a szájába, és a többi kiszívta belőle. Aztán fáradtan hátrarogytam az ágyra. Jill rögtön felkelt, és öltözni kezdett.
– Mennem kell. A szüleim aggódni fognak, hogy hol lehetek.

Gyorsan megcsókolt, aztán elszaladt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

A rózsa illata

A rózsa illata Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze. - Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki. - Drágám!...
Gizi nem csak néz minket - Szex Blog

Gizi nem csak néz minket

Kicsit félénken támaszkodik a kezeivel a vállamra, amikor lassan leereszkedik rám. Amikor a makkom már benne van, egy nagyot sóhajt, miközben egyre lejjebb ereszkedik rám. Amikor már tövig benne vagyok, arra gondolok, hogy most kezd bele a vágtába, de tévedtem. Csak annyit érzek, hogy a pinája összehúzódik, majd ütemesen lüktetésbe kezd. A nő már ennyitől elélvez rajtam. Miközben remeg, lassú mozdulatokat tesz csak, majd rám borul, és a kezeivel magához szorít.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük