Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe

Már többször is idetévedtem az oldalra, és olvasgatom a történeteket. Nemrégen vettem észre, hogy nők is írnak, ezért vettem magamnak a bátorságot, hogy leírjam a saját történetemet.

Rólam röviden annyit kell tudni, hogy van egy férjem, és harminchárom éves vagyok. A férjemmel elég hűvös a kapcsolatunk, mondhatni hogy csak lakótársak vagyunk, mert nincs köztünk testi kapcsolat. Pontosabban van, de ez kimerül abban, – hogy egy évben talán kétszer – hogy ha feláll neki, akkor kezdeményezi a szexet, én meg belemegyek, mert más nincs. Ez is a szokásos három perces menet, amikor ő kész van, akkor hátat fordít nekem, és már alszik is. Én meg ilyenkor előveszem a vibrátoromat, és kielégítem magam.

Egy alkalommal egy céges bulit tartottunk, amolyan előkarácsonyi partit. Voltunk vagy tizenöten. A legjobb barátnőm, aki egyben a munkatársam is volt, egész este engem nézett, de most valahogy másként. Én betudtam annak, hogy már ittunk, ahogy ő is, és ettől olyan más, mint máskor.

Egyszer csak odaült mellém, és csak nézett rám. Nem tudtam, hogy mi a szándéka, de az zavart, hogy nem mond semmit, csak néz, és mintha a szemével levetkőztetne.
– Mi az? Miért nézel így rám? – kérdezem tőle, de ő nem válaszol, csak lesüti a szemét, és a kezét a combomra teszi. – Mond már el, mert kíváncsivá teszel.
– Tényleg kíváncsi vagy arra hogy mit szeretnék?
– Persze, elmondod?
– Ha akarod, akkor igen. De nem szeretném ha megsértődnél azon, amit mondok neked.
– Jó, nem sértődök meg.
– Jól van. Szóval az van hogy tetszel nekem.
– Aranyos vagy, de nem értem miért kellene ezen megsértődnöm?
– Mert úgy tetszel nekem.
– Hogy érted hogy úgy?
– Mint nő. Vágyom rád. Szeretnélek simogatni és kényeztetni.
– Micsoda?

Ez volt az a pont, amikor a szívem a torkomban dobogott tovább, és egy hang sem jött ki belőlem. Már egy ideje ez volt a vágyam, hogy egy nővel lehessek, és érezzem a…
– Jól hallottad. Ez van.
Most erre mit mondjak? Ha nemet mondok, akkor otthagy, ha igent, akkor… Mi fog történni?
– Igen. Vagyis jól van. A francba, persze hogy én is akarom.

A válaszom egy kicsit zavaros lehetett neki, mert furán nézett rám, de aztán elmosolyodott, és szájon csókolt. Ettől végképp elöntött a remegés, és alig bírtam magammal, legszívesebben ott akkor azonnal rávetettem volna magam, de nem lehetett. Amikor leléptünk, csak sétáltunk, és beszélgettünk. Ő elmondta, hogy már évek óta vágyik rám, de mivel én házas vagyok, inkább nem kezdeményezett, és nem is beszélt róla, Én is elmondtam neki, hogy ez kölcsönös, csak hát a férjem miatt ennek nem sok realitás volt.

Mivel nem messze lakunk egymástól, hazáig gyalogosan tettük meg az utat, és alaposan kibeszéltünk mindent. Leginkább azt, hogy valamilyen módon ki kell deríteni, hogy ennek a kölcsönös vonzalomnak van-e jövője, a mi szempontunk szerint.

Néhány nap múlva lett is megoldás. A férjem munkáltatója is szervezett egy karácsonyi bulit, ahova a házastársak is hivatalosak. Tudtam hogy ez az az alkalom, amire vártam. Ami a legjobb benne, hogy egy vidéki helyen lesz megtartva, ami péntek estétől, vasárnap estig tart. Ez az.
Én megmondtam neki kerek-perec, hogy nem megyek, mert ki nem állhatom a munkatársait, ami igaz is volt, mert mindegyik egy bajfék. A közelgő hétvége előtt, elkezdtem az influenzás színjátékot, amit szemrebbenés nélkül bevett.

Amikor már minden biztos volt, szóltam Zsuzsinak, hogy beszélnünk kell. Félrevonultunk a folyosón, ahol az ital automaták vannak, és elmondtam neki hogy mi a helyzet. Erre ő nem válaszolt semmit, csak nézett rám. Már kezdtem aggódni, hogy mégsem gondolta komolyan, de tévedtem. Körülnéz a folyosón, és mivel nincs senki rajtunk kívül, megint megcsókol, de most igaziból. Beleborzongtam az érintésébe.

– Figyelj Zsu. Laci péntek délután elmegy, és akkor te eljössz hozzám. Ez így jó neked?
– Csodálatos. – mondja nekem mosolyogva, és ismét megcsókol, ám most egy kicsit hosszabban mint az imént. Ettől még jobban elolvadok. – Mi lenne, ha te jönnél el hozzám?
– Az még jobb lenne. Szeretek nálad lenni.
– Igen ezt tudom, de most arra gondoltam, hogy ez a Laci egy nyápic fasz, lehet hogy ki sem bírja ot három napig, és váratlanul haza akar jönni.
– Lehet hogy igazad van, volt már ilyen. Amikor elmegy, akkor én átmegyek hozzád.
– Remek. Most menjünk vissza, mielőtt keresni kezdenek.

Végre itt van az alkalom, amire vágytam. Laci elment, de én még várok fél órát, hogy ne érjen meglepetés. Aztán összeszedek néhány holmit, amire szükségem lehet, és máris úton vagyok Zsuzsi felé. Csak két utcányit kell sétálni, és máris ott állok a kapu előtt. Megnyomom a csengőt, és szinte azonnal hallom a barátnőm hangját.
– Gyere fel.

Amikor ajtót nyit nekem, egy kicsit meglepődök, mert ünnepi vagy báli ruha van rajta, és ettől az a gondolatom támad, hogy el akar menni valahova.
– Gyere be. Remélem tetszem neked ebben a ruhában?
– Te még ruha nélkül is tetszenél nekem. – Mondom neki válaszként, miközben ledobálom magamról a kabátot a csizmát, meg a téli kellékeket. Ő eközben ott áll előttem és csak néz. Miután a kabátot felakasztom, és ránézek, még mindig csak áll, és engem bámul.
– Ennyi? – kérdezi tőlem csodálkozva. – Mást nem veszel le?
– Csak haladjunk sorban.
– Rendben, de tudd hogy már türelmetlen vagyok. Mit innál?
– Amit te csak többet. – mondom neki, mire ő elneveti magát.
– Rendben, akkor te korsóban kapod a martinit. Erre már én is nevetek.

A koccintás után csak állunk és nézzük egymást. Mit kell ilyenkor tenni? Aztán rájövök, hogy nincs menetrend, nincs tervezett program, most megtehetek bármit, amit csak akarok. Odalépek elé, átölelem, és megcsókolom. Ő viszonozza, és percekig ott állunk a konyha bejáratában, és csak egymás lihegését hallgatjuk. Egy kis beszélgetés közben megisszuk az italunkat, majd közli velem, hogy szeretne a fürdőbe menni. Elengedem őt.

Öt perccel később ismét ott áll a szoba közepén, ám most már nincs rajta semmi. Csak nézem őt. Csodás az alakja, pont akkora a melle, ami számomra a legkedvesebb, és mindemellett úgy mosolyog, mint egy istennő. Én is ledobálom a ruháimat, és egy pillanatra megállok előtte, hogy lássa mire számítson, de csak egy szót mond nekem.
– Siess.

Sietek. a zuhanyzás nem tart tovább három percnél, ám az nagyon alapos. Amikor benyitok a szobába, ő már az ágyon fekszik, és csak néz rám.
– Gyönyörű vagy. – mondja nekem némi mustra után. – Gyere ide mellém.- mondja ismét nekem, és én elindulok, mintha hipnotizálna.
Lefekszem mellé az ágyra, és várom hogy kezdeményezzen, mert azt gondolom, hogy neki már van ebben tapasztalata. Amikor felém fordul, a keze végig simít rajtam, a mellemen, a hasamon, és az ágyékomon. Beleborzongok. Amikor odahajol hozzám, és megcsókol, akkor már érzem hogy végem van. A remegésem állandósul és a légzésem is nehézkessé válik. Ekkor jövök rá, hogy egy a valódi izgalom.
Most úgy csókol, ahogy még eddig soha senki. Teljesen elveszek a gyönyör hullámain. Egy kis bátorságot merítek ebből az élményből, és a kezem vándorútra indul, hogy felfedezze Zsu testét.

Egy ideig még elég a simogatás, és a csók, ám ennél többre vágyok.
– Szeress engem Zsu. – mondom neki.
– Szeretlek. – Válaszol nekem.

Kissé felemelkedik, és úgy helyezkedik, hogy az arca a lábam között van. A pulzusom már az egekben, a fülemben érzem, hallom a vér süvítését az ereimben. Most. Akarom. És akkor megérzem, ahogy a nyelve hegye megérinti a puncimat. Aztán lassan köröz rajta, kicsit kívül majd belül is. Egyre mélyebben. A nyelvével szinte felnyársal, érzem ahogy ki-be jár bennem. A testem lángol, és remeg.
– Még akarom. – amikor ezt kimondom, szinte olyan, mintha nem is én mondtam volna.
– Ne legyél türelmetlen. Előbb te is nyalj nekem.
– Jó. – mondom neki reflexből, és már mozdulok is, hogy hozzáférjek, de ő visszanyom az ágyra.
Zsu felemelkedik, és fölém térdel, hogy a puncija pont az arcom előtt van.
– Most nyald a puncimat.
Nem kellett kétszer mondania. Már oly rég óta várom ezt a pillanatot, hogy szinte azonnal rávetem magam, és egy laza nyalintás után, úgy esek neki, mint akinek ettől függ az élete. Nyalom az ajkait, a kicsit és a nagyot, a csiklóját a számba véve szívom, és szopom, szinte nem tudok betelni vele. Eközben ö végig hasal rajtam és a lábaim között matat, a combomat széttárja, és belenyal a pinámba. Ettől majdnem elélvezek, és még lelkesebben nyalom öt, miközben is is ezt teszi velem. Isteni érzés. Egy idő után már nem bírom tovább, és elélvezek, bele a szájába, ö meg csak szopja tovább a csiklómat, amitől az orgazmusom nem is akar abbamaradni.

Aztán ő következik, szinte bassza a számat, annyira dörzsöli bele a pináját, hohy levegőt is alig kapok tőle, és még jobban felizgat. Értem, amikor az egész teste megfeszül, és a pinája a számra tapad, hogy most fog elélvezni. Így is történik, érzem, ahogy a nedve a számba csorog, én meg csak nyalom ahogy bírom, mert rá kell jönnöm, hogy ennél élvezetesebb dolog még nem történt velem.

Miután a zihálásunk abbamarad, odafekszik mellém, és megcsókol. Akkor érzem meg először a saját puncim ízét, és illatát. Furcsa módon az jut eszembe, hogy eddig a férjemre pazaroltam ezt a finomságot, pedig ő ezt meg sem érdemli, sőt, értékelni sem tudta soha.

Amikor a csók egy pillanatra félbeszakad, akkor képes vagyok kimondani azt a szót, ami ebben a pillanatban az eszembe jut.
– Szeretlek.
– Én is téged. – mondja nekem, amikor ismét csókra forr a szánk, a keze pedig végig kalandozik a testemen.

Életemben most először érzem magam valóban nőnek. Hálás vagyok neki, hogy ezt az élményt megosztotta velem. Ennek jegyében én is átölelem őt, és cirógatom a testét, amiben benne van minden szeretetem.

Miután a vágyaink lecsillapodnak, iszunk egy pohárka jéghideg pezsgőt, majd az ágyban fekve beszélgetünk. Elmondom neki, hogy ez most mennyire sokat jelent nekem. Elmondom neki minden eddigi vágyam arról, hogy vele lehessek. Az éjszaka hátralevő részében méh sokszor szerettük egymást, aztán reggel folytattuk, és egészen vasárnap estig, megállás nélkül. Persze néha aludtunk és ettünk is egy keveset.

Ez volt az első eset, de még nagyon sok követte. Azóta eltelt fél év, és én beadtam a válókeresetet, aminek a férjem nem igazán örült, de nem igazán volt választása. Most már itt élek Zsuzsával, immár három napja, és boldogok vagyunk együtt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
ujra-itthon-5a

Újra itthon

Újra itthon Késő volt, amikor végre hazaértem.  Gyorsan lezuhanyoztam és meztelenül bebújtam Kedvesem mellé az ágyba. Úgy terveztem, hogy végre kipihenem a két hét alatt felgyűlt fáradtságot. Ám miközben magamra húztam a takarót a fenekem hozzáért a félig kemény farkához. Hú, ezt nem hagyom ki gondoltam magamban. Lejjebb csúsztam és óvatosan a számba vettem a kedvenc testrészét. Rögtön megmoccant és óriásit sóhajtott Kedvesem. Lassan, aprólékosan kényeztettem a számmal. Számba vettem a golyóit és óvatosan nyalogattam, majd vissza...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük