Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szombati ajándék

Amikor reggel felébredünk, egy darabig nem történik semmi, csak nézzük egymást. Aztán felkelek és elindulok a konyha felé, mire Te megkérdezed.

– Hova mész?
Egy pillanatra megtorpanok, majd félig visszafordulva csak annyit mondok.
– Hozom neked a kávét.
Néhány pernyi szöszmötölés után kész is van az illatos reggeli kávé, amit az ágyban kapsz kézbe.
– Hú de rég volt már olyan, hogy ágyba kaptam reggel a kávét.
– Nos, részemről ez alap, és csak egy feltétele van.
– M lenne az?
– Előbb kell felébrednem, mint Te.
– Ezt könnyen megoldhatjuk, majd felkeltelek.
Az első korty után eszembe jutott, hogy tegnap hoztam neked ajándékot, de a nagy igyekezetben megfeledkeztem róla, ám most itt a remek alkalom. Ismét felkelek, és megyek érte, hogy átadhassam neked. Szépen be van csomagolva, én nem feltűnően, csak hétköznapi módon. Amikor melléd fekszem, előkapom a hátam mögül és a kezedbe adom.
– Boldog szombatot!
– Miért mi van ma?
– Szombat.
– És ez milyen ünnep?
– Nincs ma semmilyen ünnepnap, ám egy ajándékhoz nem is kell alkalom, azt lehet mindig.
– Ez igaz, köszönöm. Mi van benne?
– Bontsd ki és nézd meg. Remélem pont olyan amit szerettél volna.
A papírtépkedés közben, a bájos mosolyoddal csak annyit mondasz.
– Jó nehéz.
Pár pillanat múlva a papír az ágyon cafatokban, és a fényez dobozzal a kezedben, kerek szemekkel nézel rám, mire én csak intek hogy folytasd a kicsomagolást.
Már a papírdoboz alapján világos volt számodra hogy mi is van benne, de mégis egy gyerek lelkesedésével bontod ki a dobozt, és rázod ki belőle a tartalmát, kezedbe fogod, majd rám nézel és nevetsz.
– Ez pont jó nekem, eltaláltad a méretét.
– Próbáljuk is ki most rögtön.
Egy kicsit még barátkozol vele, megfogod, simogatod, megnyomkodod, majd egyszerűen közköd velem, hogy pont ilyen vibrátort akartál magadnak.
Eközben és a csomagból kipottyant kisebb dobozt veszem kézbe, kiveszem belőle a síkosítót, és egy jó adagot rányomok a kezedben tartott játékszerre.
Nevetve rám nézel és megkérdezed.
– És ezt most hogy akarod?
– Én úgy akarom hogy neked jó legyen.
Lassan hanyatt döntelek, és úgy helyezkedek el előtted hogy kényelmesen hozzáférjek a puncidhoz. Előbb kicsit megsimítom, és végig nyalogatom, széltében és hosszában, majd amikor már úgy érzem hogy pont jó, akkor a vibrátort beillesztem a nyílásba, és lassan elkezdem betolni. Amikor már a nagy része bent volt, bekapcsoltam a rezgőjét is, – ami nagyon kellemesen az egészet megzizgette, – és így tolom tovább, és közben nyalogatom a puncidat is.
A másik kezemmel simogatlak, ahol csak érlek, legszívesebben mindent egyszerre akarnék. A másik kezem is megmártom a forró puncidban, aztán egy kicsit lejjebb csúszva annak a szomszédjánál keresgélem a nyílást, s közben alaposan megkenem, hogy jobban csússzon. Először a középső ujjam tolom be, és belül körkörösen simogatom, és közben még egy ujjam is becsúszik.
Amikor felnézek rád, látom hogy a szemed csukva, a két kezed a melleidet gyömöszöli, és a bimbót csavargatja, mindeközben a vibrátorral baszom a puncit, nyalom, szopom a csillódat és a feneked ujjazom, és mindezeket együtt egyre hevesebb ütemben.
Egy kicsit lassítok a tempón, amit egyből lereagálsz, rám mézel és csak annyit kérdezel.
– Most mi van?
– Cseréljünk. Mondom én.
– Azt akarod hogy én tegyem be neked?
– Majdnem, azzal a különbséggel, hogy magadnak tedd be, hogy én is hozzád férjek.
– Hogy gondolod?
– Feltérdelsz, és úgy dugod be magadnak, hogy érezzem lássam, hogy mi a jó neked, és nem mellékesen szabaddá válik így mindkét kezem.
Mire ezt elmondtam, már térden, az ágyon hasalva, kezedben a vibrátorral, tolod be a puncidba. Amikor tövig bent van, én is mögéd térdelek, és a feneked nyalom körbe, az ánuszt a nyelvemmel feszegetem, amennyire tudom be is tolom, és érzem ám, hogy egyre lazább, és egyre hívogatóbban, cuppog a nyelvcsapásoktól.
Én már nem bírok magammal, feltérdelek mögéd, és a farkam odaillesztem az ánuszhoz, és elkezdem nyomni, tolni, majd egyszer csak enged, és szinte magába szippant.

Szombati ajándék vibrátor

Érzem bent hogy a farkam lüktet benned, ahogy tolom és húzom vissza, és érzem ahogy a vibrátor döngeti a puncit. Felveszem a saját ritmusodat és ugyanabban az ütemben kúrom a feneked, ahogy Te a puncit. Minden lökésnél a zacsim csattan a fenekeden.
Közben a tempód olyan gyors lett, hogy már nem tudom követni, de nem is baj, mert hallom a hangodon hogy már csak pillanatok vannak hátra neked, amit pedig érezni akarok, amikor elélvezel és a puncid lüktet, amikor szinte magadba szívsz, az a legfinomabb.

Mire ezt végiggondolom már élvezel is, néhány nagyon gyors és erős lökés után néhány lassabb, de annál erősebb lökést kap a puncid, ugyanekkor én is akkorát, és annyit lökök beléd, amitől egy pillanattal később egy hangos kiáltást követő gyors remegéssorozat követ, és közben megáll az idő is, szinte lassított felvételnek tűnik minden, de egy pillanattal később újra a vad mozgás követi, és érzem, a farkammal hogy élvezel, ahogy összerándul a belsőd, szinte magába szív és egyben ki is lökne, de nem engedem. Miután újra a lassú levezető mozgás következik, s én veled együtt mozgok. amíg meg nem áll minden mozgás körülöttünk, bennünk.

Végighasalsz az ágyon, és csak szuszogsz, és én meg csak nézlek és simogatlak, amíg a feszültség egy kicsit alábbhagy.
Ezután mögéd fekszem, és hátulról igyekszem hozzád férni, hogy folytatódjék az élvezetek sora. Mindketten oldalt fekszünk, és hátulról, a kanál póz felé igyekszem, hogy újra benned lehessek.
A farkam ismét a punciban, közben a kezemmel simogatom a csiklódat, és ahol csak érem.
Ez a póz egy kicsit kényelmesebb, és így hosszabban és mélyebben érezhetlek, ezért könnyebben felveszem a ritmusodat. Meleg van izzadunk, amitől síkos mindenünk de így pont jó. Szeretem ha közben minél jobban, hozzád tudok tapadni.

Én már elég közel járok, ezért egy kicsit lassítok, és csak a simogatásra koncentrálok, szeretném ha egyszerre élveznénk. Amikor már neked is közel a csúcs, akkor ismét felveszem a tempódat, és szinte együtt mozgunk, és ez így még közelebb hozza vágyott élményt, oly annyira, hogy szinte abban a pillanatban elkezdődik a pumpálás a puncidban, s ismét magába szippant, így hát csak kúrom a puncidat nagy lökésekkel, s aközben a csiklód simogatom, hogy tökéletes legyen az időzítés.
Így is lett, már érzem ahogy mindig, ahogy megáll a lélegzeted, ahogy remegsz, és ezzel együtt egy az eddigieknél is nagyobb lökéssel megindul nálam is a folyam, szinte érzem hogy magadba szívsz, és ahogy folyik beléd a meleg tej, s közben a remegés is megállíthatatlanná lesz, és utána már csak az ernyedtség, és a csend, csak a szívdobogást hallom a saját fülemben.

Percek teltek el így, csendben, csak a kezem járt rajtad, végigsimítva minden kis zugot, minden hajlatot, és minden domborulatot.
Egy kicsit később elhelyezkedtünk kényelmesen, ittunk egy keveset, és rágyújtottunk, együtt, és fújtuk a füstöt és mosolyogtunk, majd ennyit mondtál.

– Köszönöm az ajándékot.

Folytatás következik.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A legfinomabb kávét nálunk ihatod - Szex Blog

A legfinomabb kávét nálunk ihatod

„- Kedves Kati, válaszd inkább a másik bögrét, mert ebbe belevertem a faszom, ott úszkál benne a sok geci.” Jó poén lenne, ha ezt mondanám neki, bár az az igazság, hogy megnézném az arcát, amikor közlöm vele a jó hírt. Ezért nem teszek semmit, csak nézem, ahogy lassan megkevergeti a kávét, majd a kanalat leteszi a tálcára. A bögrét a szájához emeli, beleszagol, majd bele is kortyol. – Imádom a kávédat. – mondja Dórinak, aki csak vigyorog rá.

Őrjítő forróság a szaunában - Szex Blog Történetek

Őrjítő forróság a szaunában

Őrjítő forróság a szaunában Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem Őrjítő forróság. Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra. - Minek? - kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok... Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé. Hatalmasat sóhajtottam. - Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal - mondta...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük