Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses.

Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba is átültetni.

10. Nőuralom

 

A nők szeretik a nagy, izmos férfiakat, akik egy agresszív rohammal leveszik őket a lábukról, majd a tengerparti naplementében ölükbe kapják őket, és futnak velük a homokban. Ugyanakkor arról is fantáziálnak, hogy a hálószobában a nagy és izmos férfitest a lábuk előtt hever, egy kis szexért esedezik, miközben orálisan kényezteti a nagyon szigorú nőt.

nőuralom

9. Férfiuralom

Ez az álmodozás némileg ellentmond a mai feminista elveknek, de létezik, és ha valakinek nem tetszik, tudja be annak, hogy a modern nő nem fél a valódi férfitől, akit szétvet a tesztoszterin és a vágy. Így nem sokat teketóriázik, maga alá gyűri a nőt, térdével szétfeszíti a combokat, és – hajmarkolás és vállharapások közepette – vadul magáévá teszi. A nőket izgatja, ha szexuálisan birtokolja őket valaki, de figyelem, az agresszív férfiuralom fantáziája csak a hálószobára vonatkozik!

ferfiuralom

8. Tanár-diák játék

Nem véletlen, hogy annak idején Britney Spears is iskolai egyenruhában kellette magát. A felnőtt nők közül sokan fantáziálnak arról, hogy diáklányként kelletik magukat a férfi tanár sóvárgó szemei előtt. Az álmodozás kiterjedhet egy régimódi tanári büntetésre is: a férfi átfekteti térdén és elfenekeli a rakoncátlan tanítványt, hogy az események egy forró szexben kulminálódjanak.

iskoláslány

7. Szex idegennel

A férfiak meglepődnének, ha tudnák, hogy milyen sok nő álmodozik vad és felelőtlen szexről, ahol nem kell határokkal, következményekkel, erkölcsi normákkal és társadalmi megítéléssel számolniuk. Mondjuk az történik, hogy egy sötét, füstös bárban egy idegen csak úgy odalép hozzájuk, aztán hátraviszi őket egy helyiségbe, ahol hosszú és vad szex következik. Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a történet – és az összes hasonló – a legtöbb esetben megmarad a fantázia szintjén.

idegen

6. Édeshármas egy másik nő bevonásával

Manapság nem annyira ritka, hogy egy nő szexuális viszonyba keveredik egy másikkal, és ehhez nem feltétlenül leszbikusnak lenni. Így ez a fantázia annyira nem földtől elrugaszkodott. Még mielőtt a férfiak nekiállnának megszervezni a gyakorlati megvalósítást, el kell mondani, hogy a fantázia során a férfi jellemzően csak külső nézője az eseményeknek, mert a nők féltékenyek, nem hívei a megosztásnak, nem szeretik a látványát, ha partnerük megérint egy másik nőt.

édeshármas

5. Édeshármas két férfival

A valóságban gyakorlatilag tabunak számít, de ez nem gátolja meg a nőt, hogy elképzelje: két vonzó férfi egyszerre kényezteti. A férfiak heteroszexuálisak, így minden figyelem rá irányul, ami sűrűszövési szexet jelent. Például azt, hogy egyikük beléhatol, miközben a másikat orálisan kielégíti. De ennél jóval vadabb dolgok is jöhetnek, nem részleteznénk.

édeshármas

4. Kukkolás

A közhiedelemmel ellentétben nemcsak a férfiak, a nők is szeretik kilesni másokat, mert erotikus, izgató és mert kicsit tabu. Így aztán a női képzelet előszeretettel vetít képeket a szomszéd ablakon való belesésről, egy parkban szeretkező párról vagy egy méretes orgiáról, melyet ők a „partvonalról” szemlélnek. A kukkolás során a nő úgy lehet romlott, hogy maga nem szennyezi be a kezét.

kukkolás

3. Szexuális erőszak áldozatának lenni

Ez a motívum masszívan tartja magát a kedvenc női fantáziák élmezőnyében. A pszichológusok a magyarázatot abban látják, hogy a nő ilyen helyzetben úgy lehet részese a titokban vágyott zabolátlan, mocskos szexben, hogy nem kell bűntudatot éreznie. Ellentétben a valósággal. Az elképzelt történet tipikusan arról szól, hogy a vonzó férfi a hálószobájába hurcolja az áldozatát, aki hevesen tiltakozik, miközben ruháját leszaggatják róla és izgatják a testét, de közben élvezi a helyzet minden pillanatát. Az erőszakos közösülésbe és egy hatalmas női orgazmusba torkollik.

eroszak

2. Exhibicionizmus

Hogy miként reagál a nő a valóságban az otthon készült erotikus tartalom előállításának ötletére, az változó, az viszont valószínű, hogy ő maga is már fantáziált erről. A fantázia gyakorlatba ültetése általában ott bicsaklik meg, hogy sok nőt túlságosan is foglalkoztatja a – szerintük tökéletlen – teste ahhoz, hogy részt vegyen ilyen kísérletekben. Ugyanakkor gondolatban tovább is elmennek, és izgatónak találják arról álmodozni, hogy idegenek figyelik, amikor nyilvános helyen szexelnek.

Exhibicionizmus

1. Erotikus tánc

A legtöbb nő soha nem vállalna be egy nyilvános helyen egy sztriptízt, de ettől ez még egy igen népszerű női szexuális fantázia, mely során gondolatban kellően „megkínozzák” a kéjre sóvárgó férfinézőt. A férfiak arcán tükröződő öröm azt bizonyítja, hogy működik női vonzerő, az erekció pedig azt, hogy az ő kezükben az irányítás. Egy együtt olyan kombináció, amelyből soha nem lehet eleget birtokolni egy nő számára.


  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük