Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nyilvános szex és izgalom a parkban

Ma találkozni fogok Barbarával, amit már nagyon várok. Barbara egy sarki boltban dolgozik eladóként, ahova én is járok vásárolni. Amikor éjjel betérek, sokat beszélgetünk, és huncutkodunk, ám ez a mostani, egy valódi randi.

A Boráros téren állok a villamos megállóban, mert azt mondta hogy oda fog érkezni, és mert ez a randink helyszíne. Már nagyon izgatott vagyok, fél órával korábban érkeztem, mint ami meg volt beszélve, hátha ő is előbb jön.

Amikor beáll a villamos, a szemem szinte rá tapad az ajtókra, hogy megpillantsam, amint épp leszáll. Itt is van. Ahogy lelép a járműről, az első amit meglátok, ő maga. Pontosabban, mintha meztelen lenne, hisz ami rajta van ruha, az szinte semmit nem takar. Persze, meleg van, tombol a nyár. Amint lelép az utolsó lépcsőről, ő is észrevesz engem, és széles mosollyal az arcán megáll előttem, és lábujjhegyre állva megcsókol. Én viszonzom, és megölelem, miközben érzem, ahogy a lágyan kemény mellei hozzám érnek, amitől az izgalmam a tetőfokára hág. Imádom ezt a csajt, pedig tudom hogy nincs jövője ennek kapcsolatnak, hisz bevallotta, hogy házas. Sebaj, addig élvezzük, amig csak lehet.

Miután szétválunk, megcsodálom a ruházatát. A felsője, egy tüll anyagból szőtt szinte leheletnyi fekete anyag, ami alatt látni lehet a melleit, ami láthatóan őt sem zavarja, mint ahogy azokat sem, akik mellettünk haladnak el, és megcsodálják. A szoknyája is fekete, ami egy árnyalattal többet takar, ám annyira nem, hogy ne vegym észre, hogy most sincs rajta bugyi. Amig nézem őt, ő egy lépéssel hátrébb lép, és körbe forog előttem.
– Hogy tetszem? – teszi fel nekem a kérdést.
– Nagyon. csodálatosan izgató vagy.
– Köszönöm. Te is az vagy nekem.
– Jó, de én miért?
– Elmondom, ha titokként kezeled.
– Megígérem. – válaszolom neki, hisz a titkok még izgalmasabbá tehetik a jeneséget.
– Az van, hogy a férjem eléggé szűklátókörű, és nem tudja értékelni hogy ilyen ruhában járok. Szerinte ez kurvás, és egyszer majd jól megerőszakolnak emiatt.
– Bolond a férjed. Egy ilyen szépséget nem szabad elrejteni.
– Igaz. Ha meglátna ebben a ruhában, biztosan elválna.
– Hagyjuk, többet szó se essen róla. Nekem tetszel, és fel is izgat hogy ilyen vagy.
– Tényleg felizgat?
– Naná. – mondom neki, miközben egy pillantással jelzem neki, hogy a farkam is feláll tőle.
Amikor odanéz, megnyalja a szája szélét, majd egészen közel lép hozzám, és megmarkolja.
– Ha nem tiltaná a törvény, most azonnal leszopnálak.
– Én meg élvezném is. Mi a terved, meddig érsz rá?
– Éjszakára mennem kell dolgozni, de addig azt csinálunk amit csak akarunk.
– Helyes. Ebédeltél már?
– Még nem.
– Akkor együnk előbb van itt a közelben egy kifőzde, ahogy nagyon finom házias ételeket készítenek. Mit szólsz hozzá?
– Mehetünk, már éhes vagyok.

Gyalog megyünk, mert tényleg közel van, csak két utcányira innen. Amikor odaérünk, azt kell látnunk, hogy a hely tele van, minden asztal foglalt. Ennek ellenére bemegyünk, hogy lássuk, hogy állnak a vendégek, van-e olyan, aki már befejezte az ebédjét. Bizony van. Megvárjuk amig kifizeti a számláját, majd leülünk a helyére. Ez a hely, nem egy asztal, hanem az üzlet fala mentén lévő üvegablak, amit nevezhetnénk kirakatnak is, de jobbára csak egy pult, ami előtt két, a szokásosnál magasabb szék van.
– Jó lesz ez a hely ugye? – kérdezem tőle, miközben leülünk a székekre, ami az üvegfallal szemben van.
– Persze. Innen legalább van kilátás, és nem kell nézni ahogy mások esznek.
Az asztalon lévő étlap egyikét elé teszem, hogy lássa a választékot, majd én is böngészni kezdem. Egy pillanattal később, azt veszem észre, hogy nem is az étlapot nézi, hanem az üvegen át bámul a távolba, miközben enyhe remegést érzékelek felőle.
– Mi a baj? – kérdezem tőle, de mintha meg sem hallaná a hangomat.
Próbálom kitalálni hogy mit néz annyira, de nem látok semmi különöset. Megbököm a vállát, és újra felteszem neki a kérdést.
– Mi a baj Barbara?
Ő lassan rám emeli a tekintetét, és szinte alig hallhatóan mondja.
Néznek minket.
– Ki néz, és miért.
– Ott a villamosmegállóban. Az a pár.
Odanézek, amerre ő is, és most észreveszem őket. Egy harmincas pár áll a megállóban, és jól láthatóan felénk néznek, miközben beszélgetnek.
– Most már látom, de mi ezzel a baj?
– Baj? Semmi baj nincs, csak felizgat a dolog.
– De miért? – Teszem fel a kérdést, ám abban a pillanatban rá is jövök, hogy mi ennek az oka.
Barbarán nincs bugyi, és ahogy az üveggel szemben ül, a lábait még egy kicsit szét is teszi. hogy még jobban látható legyen.
– Baromi izgató. – Mondja kissé átszellemülten, miközben a szoknyáját még feljebb húzza magán.

Nézem őt, majd nézem a párocskát, és engem is magával ragad az izgalom. Azt veszem észre, hogy a pár férfi tagjának a nadrágja bizony kidudorodik, amit a nő nem vesz jó néven, és igyekszik a férfi figyelmét elterelni a látványról. Aztán jön a villamos, és ők felszállnak, és így vége a jelenetnek. Időközben megérkezik a megrendelt ebédünk és mi hozzálátunk az evésnek. Amig eszünk, az iménti jelenet kétszer is megismétlődik, miközben marbara, még az ujját is a szoknyája alá vezeti, majd az ujját lenyalja. Be kell hogy valljam, hogy az az exhibicionista perverzió még engem is felizgat, áll a faszom mint a cövek. Még jó hogy rajtam nadrág van, ám Barbara ezt észreveszi.
– Neked is izgató?
– Nem. Nekem az izgató hogy ilyen vagy. Egyszerűen imádom.
– Tényleg?
– Persze.
Erre Barbi rám néz, és így szól.
– Akkor elválok, hogy hozzád megyek feleségül.
Erre nem tudok mit válaszolni, ezért inkább csendben megeszem az utolsó falatokat. Szemben velünk ismét feltűnik egy idősebb pár, akik szintén Barbit bámulják, mire ő ismét megremeg, és váratlan mozdulatot tesz. Bele nyúl a nadrágomba, megmarkolja az álló farkam, és gyors ütemben verni kezdi. Ennek hatására a villamosmegállóban ácsorgó, és minket néző pár, egymást rángatva, eltávolodnak a megálló vége felé.
– Most azonnal hagyd ezt abba. Mondom Barbinak, aki megszeppenten néz rám.
– Talán nem jól csinálom?
– Épp ellenkezőleg. Mindjárt beleélvezek a nadrágomba.

Barbi átgondolja a helyzetet, és úgy dönt hogy igazam lehet, ezért abbahagyja. Mivel befejeztük az ebédet, én fizetek, és elindulunk valamerre cél nélkül. Igyekszem semleges dolgokra vetni a tekintetem, hogy a farkam megnyugodjon. Ez már csak azért is szükséges, mert csak egy vékony vászonnadrág van rajtam, alsó viszont nincs, és így a farkam szinte szabadon döngeti a nadrág belső felét.
Szinte lehetetlen ez a feladat, mert amikor ránézek, és meglátom a lágyan ringó melleit a vékony anyag alatt, akkor ismét az erekció győzedelmeskedik.

– Tetszik nekem hogy álló fasszal sétálunk a városban. Pontosabban neked áll a a farkad, és ez engem felizgat.
– Szóval ez szerinted nem ciki?
– Miért lenne az, hisz ebből láthatják, hogy tényleg szeretsz, és vágysz rám.
– Na jó, de mégis.
– Nincs mégis. Ez így jó. Persze a leszophatnálak vagy kiverhetném, az még izgalmasabb lenne.
– Tudod mit? Nem messze van a Duna part, lemegyünk, és…
– Ott leszophatlak?
– Azt nem mondtam, de ha van erre alkalmas hely, akkor talán… meglátjuk.
– Én benne vagyok.

Néhány percnyi séta után megérkezünk a partra, ahol a meleg miatt most nem sokan vannak. Keresünk egy árnyékos padot és leülünk.
– Baromira felizgat, hogy ilyen perverz állat vagy. – mondom Barbinak minden romantika nélkül, csak a tényeket hangsúlyozva.
– Bárcsak a férjem is így gondolná. – válaszol vigyorogva.
– Talán egyszer majd megváltozik a néző pontja.
– Az kizárt. Ő még attól is kiakad, ha rajtakap maszti közben. Olyankor megy a dráma, hogy „én nem vagyok elég jó neked” vagy  valami hasonló. Meg sem érti, hogy ez nem helyette, hanem mellette van. Egyszerűen felizgat a dolog.
– Megértelek, ezzel én is így vagyok. Ne hidd, hogy a nők nem drámáznak, ha rajtakapnak.
– Neked is volt már ilyen csajod?
– Persze, sok ilyen van, és csak kevés, az olyan, mint te.
– Lehet. – mondja Barbi, miközben mintha csak véletlen lenne, a kezei becsúsznak a szoknya alá, és a puncijában matatnak. – Az sem zavar ha beszélgetés közben megsimogatom a pinácskámat?
– Dehogy zavar, sőt felizgat.
– Mutasd.
– Mit mutassak?
– Hogy mennyire izgat fel a dolog, mutasd a farkad.
– Itt és most?
– Persze, most akarom látni.
Kissé meglazítom a nadrágomat, majd körül nézek, és mivel nincs a közelben senki, előveszem a farkam, hogy láthassa.
– Ez igen, látom hogy tényleg felizgat. – mondja Barbi, miközben a keze egyre hevesebben jár. – Simogasd te is magad.

Ahogy nézem őt, ahogy a padon ül mellettem, és maszturbál, szinte magától rácsúszik a kezem a farkamra, és lassan húzgálni kezdem. Persze csak óvatosan, mert már közel jár a csúcshoz. Amig így együtt, egymás mellett ülve maszturbálunk, Barbi szinte az egész testében remeg. Majd megáll, odahajol hozzám, rábukik a farkamra, majd olyan intenzitással kezdi el szopni, hogy majdnem elélvezek. Persze közben ő is dolgozik, a keze úgy jár, hogy borítékolni lehet az orgazmusát. De nem. Abbahagyja a szopást, körülnéz, majd feláll, és háttal nekem ráereszkedik a farkamra, ami könnyedén csúszik a nedves pinájába. Meglovagol. De nem is akárhogy, mert közben a csípője úgy jár, mintha táncolna. Érzem hogy ezt így nembírom sokáig, de nem tudok tenni ellene semmit. Részben mert rajtam ül, másrészről meg nem is akarok tenni ellene, csak élvezem a helyzetet.

Aztán bekövetkezik az elkerülhetetlen. Elélvez, de nem ám csendben, szolidan, hanem visítva, aminek hatására még a messzebb sétálók is megállnak, és felénk néznek. Az ő orgazmusa magával ránt, és én is elélvezek, bele a forró pinájába. Ezután visszaül mellém, és a pináját simogatja, amig én egy zsepivel letörölgetem a farkam, de ő megállít, és inkább tisztára nyalogatja. Ezután a keze visszatér a puncijába, majd a szájához emeli a kezét, és lenyalja róla a nedveket. Ezt még néhányszor megismétli, amikor a kezét az én számba dugja, én meg lenyalom róla ami még maradt. Ezután a simogatás sem marad abba, tovább ujjazza magát, miközben a szeme jár jobbra-balra, hogy vajon van-e valaki, aki megcsodálja a játékát. Akad ilyen, és ő ismét elélvez.

– Jobb lenne ha eltűnnénk innen, mielőtt még baj lenne. – mondom neki, miközben felállok, és a nadrágomat rendbe teszem.
– Benne vagyok, keressünk egy másik helyet, és folytassuk ott.

Elindulunk dél felé, átvágunk a Petőfi híd alatt, és a rakparti sétányon sétálunk. Itt se sokan járnak, a forró nyári nap elől inkább a hűsbe menekülnek az emberek, ám ez most nekünk kedvez. Amerre járunk, csak fák és bokrok vannak, itt-ott padok, amik szinte hívogatnak minket. De Barbinak nem kell ez a hívó szó. Megáll a töltés fala mellett, és rákönyököl, miközben a szoknyáját egy mozdulattal fellebbenti, a hátára, és úgy rázza felém a seggét, hogy annak nem tudok ellenállni. Odalépek mögé, megsimogatom, és az egyik ujjam bele is dugom. Ő egy nagy sóhajjal fejezi ki abbéli reményét, hogy talán nem csak az ujjammat dugom be neki.

Kinyitom a sliccemet, és a farkam elő véve egyenesen a puncijának nyomom a makkomat, ám az egyszerűen belecsúszik tövig. Lassú mozdulatokkal járok benne ki és be, igyekszem úgy mozogni, hogy az ne legyen nagyon feltűnő. Barbi élvezi a játékot, ahogy én is. Halk hangon sikkant egyet, amikor betolom, és sóhajt, amikor visszafelé mozgok. Így baszunk a sétányon, amikor a szemem sarkából mozgást veszek észre. Odanézek, és egy fiatal pasit látok, aki a szintén a gát fala mellett áll, tőlünk talán néhány méterre, és minket néz.
– Nézz balra. – mondom Barbinak, aki oda is fordítja a fejét, és meglátja a srácot. Ettől még inkább izgalomba jön, és még gyorsabb tempót diktálva, a kezével is izgatni kezdi magát. Én a pináját dugom, ő a csiklóját simogatja, és a kukkolónk is merészebb lett, hiszen ő is a farkával játszik, miközben minket néz. Barbi ettől teljesen extázisba jön, és miután elélvezett, hátra nyúl, megfogja a farkam, és bevezeti azt az ánuszába. Nagyon fincsi, ahogy rászorít, és diktálja az ütemet.

Barbi megint elélvez, majd megáll, megfordul, és letérdel előttem, majd a farkamat kezdi szopni. Nagyon ügyes, bár fél szemmel még most is a kukkolót nézi, ahogy az a faszát veri. Most már én is csúcson vagyok, és egyszerűen a szájába élvezek, ő meg csak szopja, egy cseppet sem enged kárba veszni. Miután én is elélvezek, Barbi feláll, és átölel, miközben nézi a pasit, ahogy az is elélvez. Jó sokat lő ki felénk, majd amikor vége, elteszi a szerszámát, megfordul, és elsétál.

– Ez így baromi izgató volt. Remélem neked is.
– Igen. Imádom hogy ilyen vagy, mert felizgatsz minden mozdulatoddal. De be kell hogy valljam neked, a pasi az ne igazán volt vonzó számomra, ám ahogy te élvezted a közjátékot, az rám is átragadt, és felizgatott.
– Akkor jó. Én imádom ha meglesnek, vagy néznek szex közben, vagy amikor masztizok. Te nem?
– De, az jó, amikor látom a másikon, hogy felizgatja a látványom.
– Ott egy üres pad, üljünk le, mert már remeg a lábam.

Leültünk, és beszélgettünk. Minden féle dolog szóba került, ám a legtöbbször a szex. Elmesélte hogy a férjével mennyire nem az igazi, hogy alig tudja őt felizgatni, és ha mégis, akkor ő percek alatt elélvez, és ez neki nagyon kevés. Ő sokkal inkább szereti az ilyen nyilvános játszadozást, az izgatást, mert szereti ha másokra ilyen téren hatással van. Tipikus exhibicionista.

Miután kellemesen eltelt a nap, elindultunk hazafelé. Pontosabban én haza, Barbara meg a Sarki Boltba, ahol reggelig fog dolgozni.
az éjszaka közepén még meglátogattam őt, mert elfogyott a kenyerem, meg a… A fenét, csak látni akartam őt, és egy kicsit érezni is. Beleszerettem Barbarába.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Négyen a szaunában. - Szex Blog Beküldött Történetek

Négyen a szaunában.

Továbbra sem nyúlt magához a kezével, csupán először a végén kibuggyant az anyag, majd talán kétszer, vagy háromszor lövellt is, miközben a farka összevissza csapkolódott, telefröcskölve a hasát, combját, de még a nyakára is jutott!

A magyar nők szexuális szokásai

A magyar nőknek fontos a jó szex, ahogyan az is, hogy előre bebiztosítsák, nem eshetnek teherbe. A többségük. Mégis sokan vannak, akik az abortuszt választják egy nem jól (vagy éppen túl jól?) sikerült éjszaka után. Ebben viszont messze megelőznek bennünket mások mellett a szerbek, az oroszok, a bolgárok vagy a románok. Európai körkép a szexuális szokásokról. Nyugat-Európából haladva kelet felé egyértelmű trend rajzolódik ki: nyugaton a nőknek sokkal kevesebb idejük jut a szexre, viszont sokkal emancipáltabbak:...
maszti-a-kadban

Maszti után egy menet a barátnőmmel

Maszti után egy menet a barátnőmmel Amit most le fogok nektek írni, két hete történt velem. Éppen egyedül voltam otthon, mert a szüleim elutaztak az egyik rokonunkhoz. Vártam a barátnőmet, akivel megbeszéltük, hogy délután át fog jönni körülbelül négy óra körül és majd elmegyünk valahova, vagy majd nálunk beszélgetünk. Tizenegy óra után gondoltam elütöm az időt és felmentem a szobámba gépezni, már megnéztem azokat az oldalakat, amik érdekeltek és úgy voltam vele, hogy feljövök a mellesleg oldalára....
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük