Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt, ezért úgy döntök hogy lemegyek. Nem csak azért mert elfogyott a kenyér, és az ásványvizem, hanem azért is, mert meleg van és nem tudok aludni. A sarki bolt. nagyjából száz méterre van tőlünk, így nem gond az sem, hogy az itthoni ruhában és papucsban megyek le.

A bolt majdnem üres, hisz már hajnali egy óra is elmúlt. Fogok egy kosarat, majd beledobálok néhány dolgot, amire hirtelen szükségem van, majd mennék is fizetni, amikor eszembe jut, hogy valami felvágott is kellene. Odamegyek a csemege pulthoz, és nézegetem a választékot. Nem sok, de megakad a szemem, egy felvágotton, ami elég jól néz ki. Már csak a kiszolgálás hiányzik, mert nincs ott senki. Egy ideig toporgok, hátha előkerül valaki, de ha nem, akkor legfeljebb szólok a pénztárosnak hogy…
– Szia, mit adhatok? – kérdezi tőlem egy csilingelő hang.
Amikor felé fordulok, egy bájos, mosolygós fiatal nő néz rám várakozóan. Kicsit elképedek, mert nem megszokott a kereskedelemben, hogy a kiszolgáló mosolyogva szólít meg. Hamar túlteszem magam ezen, és kérek a kiszemelt felvágottból.
– Azt nem javaslom. – mondja nekem még mindig mosolyogva, majd még halkan hozzáteszi azt is hogy: – Már lejárt a szavatossága.
– Értem. Mit javasolsz helyette? – kérdezem a lánytól, és már én is mosolygok.
– Szereted a sonkát?
-Igen. Azt hiszem. – válaszolok neki tétován.
– Várj. – szol ki a pult mögül, majd eltűnik a raktárnak feltételezett helység felé vezető ajtó mögött. Néhány pillanat múlva ismét megjelenik, egy nagy darab frissnek látszó sonkával a kezében. – Ehhez mit szólsz?
– Hmmm… jól néz ki. Ez valami titkos árú?
– Valami olyasmi. Ma érkezett, de a főnök nem engedi kitenni, amig a régi el nem fogyott. Mennyit kérsz belőle?
– Húsz deka elég lesz.
A leány pillanatok alatt leszeleteli nekem a húsz dekát, becsomagolja, és átadja nekem.
– Köszönöm. – mondom neki, és egy újabb mosolyt küldök felé.

Megfordulok, és elindulok kassza felé, amikor meghallom hogy mögöttem lépked. Ránézek, és egy újabb mosolyt váltunk, majd megyek tovább. Persze most meg a kasszában nincs senki. Kezdenék morgolódni, amikor a lány a másik oldalról beül a kasszába, és pillanatokon belül el is készül, és mondja hogy mennyit kell fizetnem? Átadom neki a pénzt, amire ő a visszajárót számolgatja, de rászólok, hogy hagyja. Erre még szélesebb mosoly a válasza.

Bepakolom a vásárolt cuccokat egy nejlonszatyorba, majd elköszönök tőle, és kimegyek az üzletből. A sarkon megállok, előhalászok az ingzsebemből egy cigit, és rágyújtok. Azaz gyújtanék, mert a leány, a boltból ott áll előttem, és meggyújtja a cigimet.
– Szia, én Barbara vagyok.
– Szia, én meg Péter.
– Itt laksz a közelben?
– Igen, ott a sarkon, abban a házban.
– Az jó, akkor fogunk még találkozni.
– Te mióta dolgozol itt? -kérdezem tőle, mert még sosem láttam, pedig gyakran betérek ebbe az üzletbe.
– Ezen a héten kezdtem.
– Így már értem, miért nem láttalak eddig.
– Most már akár minden nap láthatsz ha erre jársz.
– Ebben biztos lehetsz.

Így, ismeretlenül nehéz beszélgetést kezdeményezni, ha nincs cél. Miről beszélgessünk, ám a lány eben is a segítségemre siet.
– Mit szólsz ehhez a meleghez? Az előbb néztem meg, és még most is harmincegy fok van.
– Ami azt illeti, nyáron nem szokatlan, hogy meleg van.
– Na de ennyire? Folyik rólam a víz, pedig még bugyi sincs rajtam.
Amikor ezt kimondja, úgy néz rám, mintha a reakciómat várná, hogy vajon erre hogy fogok reagálni. Az igazat megvallva kicsit meglepett ez a közlendője, de csak egy pillanatra esetem ki a szerepemből, aztán válaszolok is neki.
– Nem baj, rajtam sincs.
– A fiúk nem is hordanak bugyit.
– Igazad van, de rajtam még alsónadrág sincs.
– Tényleg? – kérdezi meglepetten, kikerekedő szemekkel.
– Miért olyan hihetetlen ez, ha rajtad sincs?
– Nem tudtam hogy a férfiak sem hordanak ilyet.

Aztán olyat tesz, ami tényleg meghökkent. Felemeli a ruháját, ami amúgy sem túl hosszú, és megmutatja hogy tényleg nincs rajta bugyi. Aztán megfordul, és hátulról is megmutatja. A meghökkenés mellett, ez még fel is izgat. Ritkán adódik arra alkalom, hogy ismeretlen nők megmutassák magukat, bugyi nélkül.
– Te is megmutatod?
– Ez most komoly?
– Persze, én is látni akarom.

Hát jó, gondoltam magamban, majd kigombolom a nadrágom, és latolom addig, hogy a farkam még bent maradjon.
– Ez tök izgi. – mondja nekem Barbi lelkesen.
– Tényleg az, de a tiéd izgalmasabb.
– Miért lenne az?
– Mert neked szabadon van, csak az nem látja, aki nem néz a ruhád alá.
– Valóban.

Miután ezt megbeszéltük, még sokáig beszélgettünk. Néha bement a boltba, mert mint kiderült egyedül van. Már hajnalodik, amikor elköszönünk egymástól, és én hazamegyek.

***

Másnap éjjel ugyan az a helyzet állt elő, mint előzőleg. Meleg van, és megint nincs itthon kaja. Nincs mit tenni, le kell mennem a boltba. Aztán eszembe jut valami. Alig fél órája érkeztem haza a munkából, hazafelé bemehettem volna más boltba is, hogy megvegyem ami kell, de nem tettem. Tudat alatt, de lehet hogy tudatosan, Barival akartam találkozni.

Amikor belépek a boltba, megint nem látok senkit. Hátra megyek a csemegéhez, hátha ott van, de nincs. Körbejárom a boltot, beteszek néhány dolgot a kosaramba, majd amikor elindulok a pénztár felé, egy másik nőt látok ott, aki unott arccal bámul ki a fejéből, és látszik rajta, hogy utálja amit csinál. Leteszem elé a kosaram, majd ő pakolászik egy kicsit, és a végén mond egy számot. Ennyit kell fizetnem. Kifizetem, és köszönés nélkül távozok.

***

A következő nap ugyan így kezdődik. Bemegyek a boltba, és nem látok senkit, nincs ott egy lélek sem. Ismét körbejárok, és a kosárba teszem, amire szükségem van. majd megyek a kasszához, és várni kell, hogy valaki odajöjjön.
– Jaj de jó hogy megint látlak. A hang irányába nézek, és látom, ahogy Barbi fut felém, majd megölel, és kapok egy puszit is.
– Tegnap is voltam de nem voltál itt.
– Tegnap el kellett cserélnem a műszakot, mert volt egy kis gondom, de ma már vagyok. Hogy vagy?
– Most hogy látlak, már sokkal jobban.
– Csak nem hiányoztam?
– De igen. Annyira jól esik nekem a kedvességed, és az, hogy ennyire közvetlenül tudunk beszélgetni.
– Ennek örülök. Ma mit vettél?
– Amit máskor is.
– Megiszunk egy sört?
– Miért ne, milyet kérsz?
– Mindegy, csak hideg legyen, mert ma is pokoli meleg van.
– És ma megint nincs rajtad bugyi, igaz?
– Nincs bizony. Ahogy ezt kimondja, ismét fellebbenti a ruháját, és kivillantja a simára borotvált punciját.
– Megint felizgatsz.
– És az baj?
– Nem, dehogy. csak ilyenkor szorít a nadrágom.
– Menjünk ki, ott hűvösebb van.

Kimegyünk az üzlet bejáratához, és beszélgetni kezdünk, miközben rágyújtunk, és a sört kortyolgatjuk.
– Az mit jelent hogy szorít a nadrágod? – kérdező tőlem ártatlanul, mintha nem tudná.
– Biztosan tudod, hogy mi történik ha felizgatsz.
– Tudom, de tőled akarom hallani.
– Amikor megmutattad a bugyid helyét, vagyis a puncidat, akkor a farkam egyből kimerevedett, és ettől lett szűk a hely a nadrágomban.
– Még most is szűk?
– Még most is.
– Megnézhetem?
– Hogy akarod megnézni?
– Hát így.

Az övem felett bele nyúl a nadrágomba, és megmarkolja a farkam, amitől a szűk hely még szűkebb lett.
– Hú, itt tényleg szúk a hely. No várj csak mindjárt segítek, csak fog meg a sörömet.
Elkezdi kicsatolni az övemet, majd lehúzza a sliccem, és kiveszi a farkam a nadrágból. Én körül nézek az utcán, hogy jár-e arra valaki, de az utca üres. Iszik egy kortyot a sörből, majd leguggol előttem, és a szájába feszi a makkomat. Érzem ahogy a hideg sör körbejárja, ahogy a nyelve is ugyan ezt teszi, és ettől még jobban megkeményedik, és baromira felizgulok. Mikor már a sör megmelegedet, feláll előttem, és megkérdezi.
– Na milyen volt?
– Elképesztően finom.
– Akarod hogy végig csináljam?
– Itt és most, az utcán akarsz leszopni?
– Miért? Nem jár erre senki. – amikor ezt kimondja, megint a szájába vesz egy korty sört, és újra leguggol, és megismétli az előbbi műveletet, azzal a kis különbséggel, hogy amikor a sör már meleg, nem hagyja abba, hanem szopja tovább a farkam, amitől egy percen belül elélvezek. Ő nem áll le, csak szopja tovább, és nyeli a gecimet. Amikor befejezi, újra feláll előttem, és megcsókol. Tiszta geci a szája, a szélén még csordogál, de nem zavar, inkább még jobban felizgat.
– Isteni vagy. Így még soha senki nem szopott le.
– Örülök hogy jó volt neked.
– Én annak örülnék ha én is kielégíthetnélek téged.
– Hú, azt én is bírnám nagyon. Tedd meg most.

Mielőtt bármit mondhattam volna, megfordul, és a kis seggét felém villantva a hátára dobja a ruhácskáját. Egyszerűen nem vagyok képes ellenállni ennek a csábító és hívogató puncinak. Odalépek hozzá, és betolom a farkam, miközben még egyszer körül nézek, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem jár senki a környéken. Nem jár. Elkezdek mozogni benne, miközben érzem hogy a punci belül tűzforró, és az én ritmusomra lüktet. Barbi csendesen nyögdécsel, majd egyszer csak elélvez. én Kúrom tovább a punciját, és ő megint elélvez. Aztán hátrafordul felém, és így szól hozzám.
Basszál még, annyira jó vagy, még akarom.
Mi mást tehetnék, mint kielégítem egy kedves nő vágyát, így hát tovább baszom a kis pináját, ami már szinte folyamatos orgazmusban van. A menetnek akkor van vége, amikor én is elélvezek, bele a lucskos pinájába. Csak nyomom, és lököm, és élvezem hogy annyira jó minden. Amikor befejezem, Barbi megfordul, és lenyalogatja a farkam, majd feláll, és megint megcsókol. Most már nem csak a gecimet érzem a száján, hanem az illatos pinájának a zamatát is.

– Hú baszki, így még talán soha senki nem baszott meg. Isteni vagy.
– Dehogy. Te vagy isteni. Annira izgató vagy, amilyennel még soha nem találkoztam.
– Engem tudod mi izgat fel a legjobban?
– Most elmondod, igaz?
– Igen. Az a legizgalmasabb, hogy itt vagyunk az utcán, itt szoptalak le, és te itt basztál meg. Eddig még soha nem gondoltam volna erre, hogy ez ennyire izgató tud lenni.
– Van róla elképzelésem, mert engem is izgat ez így.
– Akkor jó, basszunk még, kúrj meg itt az utcán, és…
– Szia Barbi, van még hideg söröd? – erre mindketten a hang irányába fordulunk, és felfedezem a hang forrását is. Egy lepukkant alkesz, dülöngél a fal mellett, és láthatóan ide tart, hogy bevegye az újabb söreit.
– Gyere csak Józsi, van még hideg sör, direkt neked raktam félre kettőt.
– Jaj de jó. – mondja a Józsi, miközben Barbi után tántorog.

Itt eszembe jut valami. Más boltos, egyenesen a pokolba küldte volna Józsit, de Barbi nem, sőt úgy szolgálta ki, mint bárki mással tette volna. Mi ez, ha nem nemeslelkűség? …vagy valami ilyesmi.

Józsi megáll a kasszánál, amig Barbi hozza neki a két sörét, én meg az ajtóból nézem őket, vagyis csak Barbit. Amig Józsi az aprót kotorássza ki a zsebéből, Barbi a ruhácskáját felemeli a háta mögött, és a kezével benyúl magának hátulról, majd az a bizonyos ujját felém mutatva a szájába veszi, és úgy nyalogatja, szopja, mint percekkel ezelőtt a farkammal tette. Észbontó ez a nő.

Miután Józsi távozik, Barbi egy fertőtlenítős kéztörlővel alaposan lecsutakolja a kezeit, majd szinte repül felém.
– Nem kell még menned? – kérdező tőlem, és látom hogy várja a jó választ.
– Nem. A tiéd vagyok, amig akarod.
– Akkor jó. – mondja nekem vigyorogva, majd a kezében tartott lakatot, rákattintja a bolt ajtajára, majd szinte húz maga után. – Gyere velem.
– Hova megyünk?
– Nem megyünk messzire, csak ide, ahol nem világítanak a lámpák.

Átmegyünk az út túloldalára, ahol egy magas épület magas lépcsőin szalad fel velem, majd a tetején megáll.
– Most én baszlak meg téged. Ülj le, és vedd ki a farkad. Megteszem amit mond. A lépcsőn ülve várom a folytatást, ami nem késik. Odaáll elém, nekem háttal, és úgy ereszkedik rám, hogy a farkam pont belecsusszan a puncijába. Miután kényelmesen elhelyezkedik, elkezd rajtam lovagolni. De nem csak úgy immel-ámmal, hanem vadul, amitől minden le menet közben nagyot csattan a segge, az ágyékomon. Eközben próbál csendben lenni, de nem megy neki, mert közben sikongat, ami az üres utcán messzire hallatszik.

Miután mér kétszer elélvezett, feláll és megfordul, és úgy ereszkedik rám, hogy közben átölel, és folytatja a menetet. Én eközben szorosan magamhoz ölelem, és minden ütemre még erősebbem húzom rá a farkamra. Miközben Barbi magához ölel, a nyakamat a fülemet harapdálja, majd a fülembe suttog, ami nem is annyira suttogás.
– Ez az. Így jó. basszál még… Ja de jó a faszod… Ez az… mindjárt elélvezek… Auuurrrgghhhh…

Miután lecsillapodik, mellém ül a lépcsőre, majd az ujjával a puncijában matat, majd a számba dugja, én meg élvezettel nyalogatom.
– Most te következel.
– Mi a terved?
– Mégis mi lenne, leszoplak, mint még soha senki. – súgja a fülembe, miközben kapok még egy nyalatot a frisseb baszott puncijából.
– Szeretném kinyalni a pinádat. Súgom a fülébe, amitől megremeg.
– Már alig várom. De előbb leszoplak.

Feláll, hogy pozícióba kerüljön, amikor kutyaugatás töri meg a csendet. Lenézünk a lépcső aljára, ahol egy néni sétáltatja a kutyáját, ami nem nagyobb egy macskánál. A kutya egy darabig néz minket, és ugat, miközben a néni is minket bámul. Amikor elindulnak, Barbi elém térdel, és szopni kezdi a farkam. A néni még mindig ott áll a kutyával, aki a lépcső alját szaglássza, de már nem néznek felénk, tovább mennek.
Barbi meg csak szopja a faszom, ami hamar el is sül ám az élvezeten kívül nem sok jön belőle.

Barbi felemelli a fejét, rám néz, majd kinyújtja a nyelvét, amin épp hogy egy cseppnyi fehérség lapul. Aztán megcsókol, és a fehér csepp semmivé foszlik.
– Hát nem sok maradt benne. – Mondja Barbi vigyorogva.
– Mire számítasz azután hogy már háromszor kiszoptad?
– De azért így is jó volt ugye?
– Isteni volt. Te vagy a világon legjobban szopó nő. Ezt a díjat megszavazom neked.
– Óh, köszönöm.

Ezen a hajnalon is addig beszélgettünk, amig világosodni nem kezdett. A nyár hátralévő napjain, amikor csak tehettük ott találkoztunk a boltban, és ha az idő is engedte, akkor egymáséi voltunk. Amikor a nyár véget ért, akkor más taktikához kellett folyamodni. Én kocsival mentem le a boltba, majd ott beszélgettünk, hajnalig, meg persze mást is csináltunk.

Ez a kapcsolat hónapokig tartott, nagyon élvezetes volt, ám egyszer vége szakadt.


Egy távoli rokon látogatása - Szex Blog

Egy távoli rokon látogatása

Amikor ezt kimondja, belenyal a fülembe, és megmarkolja a farkam, és az általam bevitt ütemben veri tovább. Szeretnék ellenállni, de nem vagyok rá képes. Élvezem a helyzetet, élvezem hogy a forró teste körbe ölel, és persze élvezem azt is hogy a kiveri a farkam.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük