Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Azt hiszem, a Bamboo Club a legcukibb hely a városban, de az is meglehet, hogy az egész világon! Főleg, ha így tűz a nap a csupa beton városra, ahogy ma is. Ilyenkor semmihez sincs nagyobb kedvem, mint behajigálni egy puha frottírtörölközőt és a fürdőbugyimat a nagy, flitteres strandtáskámba, aztán irány a klub!

Ha a város szélénél rákanyarodom a tengerparti útra, szinte azonnal a szemembe ötlik a klub felirata. Hatalmas, édes-pofájú delfinek hirdetik, hogy idegeneknek tilos a bemenet, mert ez már itt a Bamboo Club magánterülete.

A magas kőkerítést végig sűrű puszpángbokrok védelmezik a kíváncsi tekintetek elől. Erre pedig azért van szükség, mert a klubba szinte kizárólag unatkozó diplomatafeleségek, gazdag özvegyek és sznob társasági hölgyek járnak. Na és persze én! Imádom hallgatni a fecsegésüket, amint egy gyümölcskoktél mellett kitárgyalják, hogy a múlt hónapban ki lett terhes a fodrászától – aki mellesleg homokos! -, avagy ki csalja bankár férjeurát a szállodai londinerrel stb. Elképzelni sem tudok üdítőbb szórakozást, mint az aszott testű nők közt heverészni a tűző napon.

–    Milyen angyali ez a fürdőruha rajtad, drágám! – puszilt körbe szuper ajakfeltöltős rúzsával a szénbánya-konzorcium túlsúlyos neje.
–    Koszi, drágám! – cuppantottam tavaly felvarratott ráncai közé egy udvarias csókot.
–    Szerencsés lehetsz, hogy minden ilyen jól áll neked!
–    És tőled… – szólalt meg egy érzékien búgó hang egy malomkerék nagyságú tüllkalap alól.
–    Ó, hadd mutassalak be benneteket egymásnak! – repesett a dundi hölgy, mert imádta az új találkozásokat.
–    Ő Wallyka, a mi csodás kis angyalkánk! Az Emporiumban valamelyik este te is megcsodálhatod!
A hatalmas kalap felém nyújtotta porcelánkörmű szolárium-barna kezét:
–    Úgy örülök! Lady Jenna Appleton vagyok…

Hosszú ujjai megszorították a kezemet, én pedig zavartan elmosolyodtam, ugyanis eszembe jutottak a pletykák Lady Appletonról, aki a hírek szerint úgy váltogatja a férfiakat, mint más a harisnyáit!
–    Jöjjön, kis Wally, a mellettem lévő napozóágy épp szabad! – invitált udvarias illatfelhőt fellebentve a Lady. Leterítettem hát rózsaszínű, Barbie-mintás törölközőmet a bambuszágyra és kényelmesen leheveredtem.
Éreztem, hogy a Lady engem figyel a hatalmas kalap diszkrét takarásából. Szeme talán épp a hegyes mellbimbóimon időzött, vagy a köldököm szexis kis gödröcskéjében. Nem is értettem, hogy egy nő, aki ennyire rajong a férfiakért, vajon miért néz rám ilyen punciig hatoló, fürkésző tekintettel! Talán féltékeny, mert én még fiatal husi vagyok?
–    Nem szeretnél úszni egyet, kedvesem? – kérdezte tettetett közönnyel.
–    Szívesen. Jól fog esni a hűs medence, hiszen annyira elviselhetetlen ma a meleg! -feleltem ártatlan hangon és ruganyos léptekkel elindultam a medence kék tükre felé. Csak egy icipicit riszáltam a popsimat a rózsaszín-párducmintás fürdőbugyimban, mert pontosan tudtam, hogy magassarkú papucsom éppen ott feszíti meg a combizmaimat, ahol arra a legnagyobb szükség van. Igenis büszke voltam a lábamra! A tánc jót tett nekik. Izmosak voltak, de még épp szexisek. A férfiak többsége legalábbis döglött érte.

A medencénél a Lady levette óriáskalapját és átadta egy pincérfiúnak, aki a koktélokat hordta körbe. Most végre megpillanthattam az arcát! Olyan negyven év körüli lehetett, vonzó szemének tigristekintetével nevetett rám és az ajka érzékien duzzadt. Máris meg tudtam érteni a férfiakat, akik nem tudtak ellenállni ennek a gyönyörű asszonynak. Tökéletes fejest ugrott a hűvös vízbe és hagyta, hogy hosszú, aranyszőke fürtjei szétterüljenek a medence felszínén.

Én utálok fejest ugrani, mert akkor összefröcskölődik a hajam, amit úszáshoz mindig feltűzök. És azt sem szeretem, ha víz megy a szemembe, ezért pontosan úgy úszom, mint az öregasszonyok: jó magasan kitartom a fejecskémet a vízből!

A Lady mellém úszott és kikönyököltünk a medence karibi-kék peremére. A víz alatt a combja az enyémhez ért. Tűzforró volt a bőre, szinte perzselt. Mellbimbóim megkeményedtek a hideg víztől és mivel sosem hordok cicitartót, a Lady szemtől-szembe csodálhatta sötétlő kis cicigombjaimat.

 

– Nagyon szexi, mikor lúdbőrzik a melled! – szólt a Lady és keze megcirógatta combjaim hűs bőrét a klórtól csípős víz alatt. A mozdulat továbbsiklott és egyik kíváncsi ujja sejtelmes lassúsággal bekúszott a bugyim szegélye alá. Éreztem, ahogy porcelánkörmei megbizsergetik a bőröm pihéit. Nem húzódtam el a mozdulata elől, mert kezdtem egyre nagyobb kíváncsisággal szemlélni, hogy mire megy ki a Lady víz alatti játszadozása. A Lady nem volt szívbajos, ezt rögtön megállapíthattam, mert ügyes ujjacskája nem elégedett meg a szeméremdombom csiklandozásával, hanem egyre beljebb nyomult és úgy tűnik, célba vette a csiklómat. Picikét felgyorsult a szívverésem, amint kézfeje nekifeszült a rózsaszín úszóbugyimnak, s ujjbegyével finoman megérintette a csiklómat. A kis rózsaszín dudor azon nyomban megtelt vérre és izgatóan megduzzadt a Lady gondoskodó becézése következtében.

Csak ketten voltunk a medencében és egyetlen szempillarezdüléssel sem árultuk el, milyen izgalmas játék zajlik a hűs habokban. A Lady tekintete tökéletesen leplezte pattanásig feszült izgalmi állapotát. Azt hiszem, nem először részesített könnyűbúvár gyönyörökben fiatal lányokat.

– Szereted simogatni magad? – kérdezte csiklóbizsergető hangján, ami valószínűleg a férfiakra is elsöprő hatást gyakorol. Igent biccentettem, de a Lady nem elégedett meg ennyivel. – Mivel csinálod, a kezeddel, vagy vibrátorral, vagy valami mással?

– Mikor mivel… – leheltem. – Ha nincs más kéznél, az ügyes ujjacskám is megteszi.
– Hol szereted a legjobban? – tapogatózott tovább és ujját végigsiklatta szeméremtestemen. – Itt, a finom kis dombokon, vagy itt… ahol a legérzékenyebb?
Amint a csiklómra siklott a keze, egész testemben megremegtem.
– Itt jó, ugye? Tudod, hogy a fiatal lányok nagyon szeretik ám, ha játszadoznak a csiklójukkal?!
– Tudom…én is szeretem.
– A fiúkat vagy a lányokat szereted jobban? – hajolt közel a fülemhez a Lady, hogy forró lehelete a hajtincseimet is meglebbentette.
– És te, Lady Jenna? A fiúkat vagy a lányokat szereted jobban?
– Szeretem, ha egy férfi jól megkefél és szeretem, ha olyan szép fiatal lányokat simogathatok, mint amilyen te is vagy, drágám. A legfinomabb dolog azonban a kettő együtt. Ugye érted, drágám?
Hát persze, hogy értettem! Annyira azért nem vagyok butácska, hogy ne tudjam elképzelni ezt az eszményi hármas felállást, ahol a férfi aztán mindkét nőben kedvére megmártózhat…
A medence túlsó felén fodrozódni kezdett a víz és egy almazöld úszósapka közeledett, egyenesen felénk. Jenna a puncimra szorította tenyerét, aztán óvatosan kihúzta kezét a bugyimból. A polgármester felesége csapkodott el mellettünk, bizonytalan tempóival felkorbácsolva a vizet.
–    Helló, édeseim! – integetett felénk sokgyűrűs ujjaival, aztán csapkodni kezdett és egy hullámmal nekiütközött a medence csempés szélének. Jenna rám mosolygott és megfogta a könyökömet. Picit sajnáltam, hogy a polgármester feleségének épp most kellett lehűtenie magát, és ráadásul épp ebben a medencében! Választhatott volna egy másikat is és akkor Jenna keze még most is ott cirkálna a csiklóm feszülő dombocskáján…
–    Mi lenne, ha elmennénk fallabdázni?! – kérdezte a Lady, szemében a rám váró csodás izgalmak ígéretével. Kiúsztunk a partra, és vizesen cuppanó léptekkel végig sétáltunk a klub naptól forró kövein. A fallabdapálya a bár épületében volt, ott, ahol egyébként isteni gyümölcskoktélokat készítettek. Nem nagyon szerettem volna fallabdázni, mert féltem, hogy megütöm magam az ütővel. A durva sportokat sosem szerettem és különben is, a fallabda szerintem csak fiús lányoknak való!
Jenna egyenesen az öltözőbe tartott:
–    Adok egyet a saját pólóimból! Biztosan jól fog neked állni! – húzott elő egy pedánsan összehajtogatott trikót a szekrényéből. – Várj, hiszen csuromvíz vagy. Előbb szárazra kell, hogy töröljelek!
És egy puha fehér frottírral nekiállt leszárítani rólam a medence klórszagú vízcseppjeit. A nyakamnál kezdte és akkurátusán haladt lefelé. A cickóim bimbóin hosszasabban időzött. Tenyerébe fogott törölközőjével addig masszírozta a sötét-rózsaszín gömböcskéket, amíg azok ki nem hegyesedtek.
–    Ez az! Látod, így megint olyan szexis vagy, amilyennek látni szeretlek.
Közel hajolt az arcomhoz és finoman belecsókolt a szám szegletébe. Óvatosan viszonoztam a csókját. A szája egészen üde volt, mint a frissen rágott mentalevél. Nyelvét a szájpadlásomra csúsztatta, aztán végig járatta a fogaimon, mintha minden kis ízemet ki szeretné élvezni.
–    Finom a szád! Tudod, hogy a lányok csókjából már azt is tudni lehet, hogy milyen a puncijuk íze?
–    Nem, ezt nem tudtam – suttogtam.
–    A te puncid nagyon finom lehet. Édes és bódítóan fűszeres, mint valami keleti csemege.
És forró leheletű szája már indult is, hogy odalent megkeresse kedvenc csemegéjét. Ujjaival ügyesen lefejtette rólam a vizes fürdőbugyit, de meg sem várta, hogy kilépjek belőle.
Kezeimet az öltözőszekrény fémajtajának támasztotta és megmutatta, hogyan hajoljak előre úgy, hogy puncim nyitott gyümölcsként kínálja fel magát mohó nyelvcsapásainak.

Annyira izgalmas volt ott állni a női öltözőben, tudva, hogy bármelyik pillanatban beléphet valaki és felfedezhet bennünket, amint Jenna nyelve a bíborszínű hasítékomat kényezteti! Szinte vágytam rá, hogy jöjjön valaki…

A Lady belecsókolt a klitoriszomba és finom mozdulatokkal megharapdálta duzzadt szeméremajkaimat. Ettől lúdbőrözni kezdett az egész testem és Jenna is egyre inkább izgalomba jött. Úgy kóstolgatta nyílásom nedveit, mint valami különleges frissítőt. Azt hiszem, rengeteget gyakorolhatta már előttem is, más lányokkal, mert olyan pontosan tudta, hogy mikor hol kell csiklandozni, mintha csak magamnak csináltam volna a nagy hálószobatükörben.

–    Kár, hogy nincs itt a vibrátorom! – nyöszörögtem, mert imádtam volna, ha valami kemény dolog mozog bennem, ki és be. A Lady nem akart csalódást okozni nekem, ezért először a nyelvét dugta be olyan mélyen a hüvelyembe, ahogy csak tudta és ahogy meghallotta sóhajtásaimat, időnként a nagyobb hatás kedvéért még az ujjaival is besegített. Annyira nedves voltam már, hogy Jenna ujjai egészen hangosan cuppogtak a puncimban.
–    Ha nálam lenne a fallabda-ütőm, most nem kellene nélkülöznöd a kemény baszást, szívem! – sóhajtotta Jenna. Két tenyerembe fogtam vizes tincsű fejét és lassan, körkörösen mozgatni kezdtem a combom között. Nem szerettem volna, ha abbahagyja a nyalakodást, mert kezdtem nagyszerűen belerázódni a leszboszi játékba! Ujjaimmal kitapogattam mellbimbóit és igyekeztem viszonozni a korábbi simogatásokat. Jenna egyik szabad kezével megmutatta, hogyan morzsolgassam kemény bimbóit. Néha egészen erősen kellett megragadnom, picit féltem is, hogy fájdalmat okozok vele. De a Lady hétpróbás szexjátékos volt és egészen pontosan tudta, hogy mi a jó neki… és nekem is! Tenyerét tiszta erőből a puncimra szorította és mint egy vibrátor, elkezdte körbe-körbe rezegtetni. A csiklóm szinte rázkódott a gyönyörtől, ahogy a nedves szeméremajkak hozzá-hozzáértek.
–    Jenna, azt hiszem, mindjárt elélvezek! – nyöszörögtem vékonyka hangon, mert alig maradt már levegőm.
–    Nem baj, szívem! Látni akarom az orgazmusodat… nyisd ki a szemed… hadd nézzelek, amikor elélvezel!
Igyekeztem hatalmasra nyitni a szemem és elmélyedni Jenna szép kék szemében. Egyetlen másodpercre sem hagyta abba a csodás vibrálást, szinte kiszámított volt minden mozdulata. Puncim síkosságban versenyre kelhetett volna egy delfin bőrével is, de erre már nem is gondoltam, mert méhem kellős közepében támadt egy hatalmas, elsöprő gyönyörhullám, ami magával ragadott és a következő pillanatban egész testemet megrázkódtatta. Jenna keze még ekkor sem pihent, szüntelenül ott rezgett óriásira duzzadt puncimon és szétkenegette finom nedvességemet.
–    Most kellene egy hatalmas fasz, hogy alaposan megkeféljen! Most, hogy ilyen istenien nedves vagy… – és Jenna térdre ereszkedett előttem, hogy arca egy vonalba kerüljön puncimmal. – Ilyenkor vagytok a legfinomabbak! A gyönyörötök leve a legédesebb – lehelte áhítattal és sebesen nyaldosni kezdet a hüvelybejáratomat. Mindenem reszketett, olyan mennyei volt a Lady csiklandozása. Aztán, mikor már szép szárazra és tisztára nyalta a pinámat, újból felemelkedett, és szenvedélyesen szájon csókolt.
–    El kell jönnöd egyszer hozzám! Szeretném, ha másfajta gyönyöröket is megkóstolnál, kedvesem! Érzem, hogy te vagy az a lány, akinek mindent meg kell mutatnom. -Miközben beszélt hozzám, gyöngéd mozdulatokkal felöltöztetett. Nem mulasztott el egy futó csókot lehelni mellbimbóimra és a számra, ami egészen kiszáradt az iménti orgazmustól.
–    Az első lecke az lesz, hogy megtanuld, hogyan kell felhívnod magadra a férfiak és a nők figyelmét.
–    A férfiak mindig is felfigyeltek rám! – próbáltam tiltakozni
–    És a nők? Neked, drágám olyannak kell lenned, hogy mindenki egyformán megbizsergess. Hogy a szűzlányok arra vágyjanak, hogy előtted simogathassák magukat, s az érett nők csakis a te puncid mézízére áhítozzanak… miközben férjeik farka nyugtalanul feszül a vacsoraasztal damasztterítője alatt! – és Jenna mély, érzéki hangján felkacagott.
–    Nincs már erőm fallabdázni… – nyafogtam, mert valóban azt éreztem, hogy Jenna mohó szája már minden erőt kiszippantott belőlem. Ő pedig finom ujjaival visszarendezte elszabadult hajtincseimet és bizalmasan belém karolt. Kiléptünk a folyosóra, ahol halk morajjal nyüzsgött a klub megszokott élete. Jenna intett egy fekete bőrű pincérnek:
–    Wilson, ő a kis barátnőm, Wally. Nagyon finom és tanulékony lány. Szeretném, ha mi ketten most mutatnánk neki valamit!
Wilson engedelmesen biccentett és bevezettek egy aprócska szobába. Azt hiszem, olyan elsősegély szoba-féle lehetett. Wilson szó nélkül kigombolta fehér pincérnadrágját és hagyta térdig lecsúszni.
–    Térdelj le, drágám. Úgy, és most vedd a szádba Wilson fekete farkát!
Annyira meglepődtem, hogy szó nélkül engedelmeskedtem. Kezemmel is segítenem kellett, mert Wilson puha pénisze ernyedten pihent a combjai között, és semmi jelét nem adta annak, hogy kicsit is izgatná Jenna szigorú parancsa.
–    Kezdd el szopni a faszt! – hangzott a Lady utasítása, én pedig szorgalmas lány módjára szopogatni kezdetem a csokifütyit. Wilson mozdulatlanul magasodott fölém, de fáradtan lecsüngő, nehéz pénisze lassacskán mégiscsak éledezni kezdett. Igyekeztem olyan ügyesen dolgozni a nyelvemmel, ahogy csak tudtam. Szerettem volna, ha Jenna azt látja, azért van már némi gyakorlatom a faszok szopogatásában.
Amikor Wilson dákója már szép merev volt, szinte ijesztően hatalmas, Jenna hozzám lépett és kivette a számból a hatalmas hímtagot.
–    Jól van, ügyes voltál. És most segíts Wilsonnak belém hatolni!

 

Láttam megvillanj a fekete pincér szemében a néma, erotikától vibráló áhítatot. Jenna letolta majdnem száraz fürdőruháját, s pináját odakínálta a fekete fickónak.
–    Azt akarom kedvesem, hogy te vezesd belém a Wilson kemény faszát.
Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.
–    Jól van, drágám! Most már tudom, hogy te vagy az én tanítványom! Mindent át kell neked adnom, amit annak idején tanultam…
Wilson mosolyogva visszahelyezte félig még duzzadt, erekkel bőven behálózott, Jenna pinalevével rendesen összekent péniszét a nadrágjába – de még mielőtt begombolta volna a sliccét -, egy gyakorlott mozdulattal eligazította méretes heregolyóit az alsónadrágjában, majd hódolattal kezet csókolt nekem. Úgy léptünk ki Jennával a klub kapuján, mint ősrégi barátnők. Attól a perctől már soha többé nem voltam ugyanaz, mint amikor áthajtottam kis autómmal a delfines bejárat alatt…


punci

A női orgazmus titkai – 2. rész

A női orgazmus titkai - 2. rész A női orgazmus megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével. Bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek. A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes (vagyis a csikló ingerlésével kiváltott és a hüvelyi orgazmusra), sőt ezen nők egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e...
Négy orgazmusom története - Szex Blog Történetek

Négy orgazmusom története

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük