Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Anyám nője, Anyu és én hárman a szobámban

Anyám nője, Viki, már évek óta járt fel hozzánk, amikor ez az eset megtörtént. Akkor még csak tizenhat éves múltam, és már vagy három éve ismertem őt. Nagyon jó fej, sokat nevetünk, sokat játszunk, és ami a lényeg, hogy anyuval jól megvannak. Éjszakánként hallom, amikor épp valami olyan dolgot csinálnak, ami mindkettőjüknek örömet okoz, mert akkor hangosan visonganak. Ezen az éjszakán is ez történt.

Már ágyban voltam, próbáltam elaludni, de nem ment, mert a hangok felkorbácsolták a fantáziámat. Próbáltam elképzelni, hogy vajon mit csinálhatnak együtt. Volt erről némi elképzelésem, de valójában semmit nem tudtam akkor még erről, csak amit a neten láttam videókban.

A lényeg, hogy fekszem a takaróm alatt, és a farkam simogatom, miközben elképzelem Vikit mindenféle pózban. baromi jó csaj, sokszor volt már, hogy csak úgy felállt tőle a cerkám, pedig mindig van rajta valami, pucéran még sosem láttam őt. Szóval épp rejszolok a takaró alatt, amikor eszembe jut, hogy nem kéne az ágyneműt megint összekenni, mert anyu ezért mindig kiabál velem.

Magamra rántom a nadrágomat, és kisurranok a fürdőbe, hogy ott fejezem be az élvezkedést, onnan még jobban hallom a hangokat. Belépek, majd csendben becsukom az ajtót, majd letolom a nadrágomat, és a kád szélére ülök. Kezembe veszem a fütyköst, és folytatom a játékot. Egy idő után anyuék elcsendesednek, majd teljes csend lesz a lakásban. Na, gondoltam, már nincs miért húzni az időt, rákapcsoltam, hogy én is végezzek, aztán végre mehetek aludni.

Már egészen közel járok a csúcshoz, érzem hogy pillanatokon belül kitör belőlem a láva, amikor…
Kinyílik az ajtó, és ott áll velem szemben Viki tök pucéran, kócosan, és láthatóan álmatagon. Nem áll meg csak rámköszön:
– Szia Kölyök. Így nevez engem, mert szerinte olyan vagyok mintha az ő kölyke lennék.
Szóval Viki bejön, és leül a vécére, miközben félvállról odaszól nekem.
– Folytasd csak nyugodtan, mintha itt sem lennék.

Ám én le vagyok dermedve. Képzeld el. ott ülök a kád szélén, kezemben az álló farkam, majd bejön az a nő, akiről épp fantáziálok, és tőlem alig harminc centire leül a vécére, és mindezt tök meztelenül. Volt bennem egy kis rémület, némi félelem, és egy hatalmas adag izgalom is, amitől egy pillanatra az agyam is leállt. Csak ülök a kád szélén, és bámulom őt, ő meg engem. Nem tudtam mit tegyek, de nem is volt időm gondolkodni rajta, mert néhány pillanat múlva a farkam elsült. Igaz hogy a kezemben fogtam, de meg sem mozdultam, ám mégis elélveztem. Nem is akárhogy. Annyi geci jött belőlem, ami még soha. Fröcskölt mindenfelé, még Vikire is jutott belőle.

Mondanom sem kell, hogy Viki legalább annyira meglepődött mint én. Csak ül mellettem a klotyón meztelenül, és tátott szájjal nézi, ahogy elélvezek. Amikor elállt a zuhatag, csak annyit bírtam kinyögni, hogy:
– Bocsi.
Erre ő mosolyogva rám néz és így szól.
– Semmi baj, Kölyök, ez nagyon szép volt.
Aztán tép egy darab papírt, és megtörli a punciját, és épp felállna, amikor észre veszi, hogy a térdén csordogál egy friss fehér csíkocska. Egy pillanatre megáll, amint nézi, majd az egyik ujjával letörli, és utána lenyalja az ujját. Ezután feláll, és kimegy a fürdőből, én meg ott maradok egyedül.

Még most is az esemény hatása alatt vagyok, pedig már vagy egy perce ott hagyott Viki. Akkor veszem észre hogy a farkam még mindig áll, de az is lehet hogy megint felállt, ebben nem vagyok biztos, mert kicsit lefagytam. Miután kifútam magam egy kicsit, én is tépek papírt, és feltörlöm amit szétfröcsköltem. Jó sok volt, a sok papír alig akart lemenni a vécében.

Miután rendbe tettem magam után a fürdőt, vissza megyek a szobámba, és megint a takaró alatt merengek a történteken. Ez még sokkal izgalmasabb volt, mint amiket én fantáziáltam, és ettől persze a farkam megint keményen meredezett. Mit tehettem volna mást, megint kezelésbe vettem, mert amig áll, nem tudok elaludni sem.

Megint ott fekszem az ágyamon, bokáig letolt nadrágban, verem a farkam, miközben Vikiről fantáziálok, amikor kinyíli a szobám ajtaja, és ott áll velem szemben Viki, amitől megint ledermedek, mint egy szobor.
– Szia Kölyök. Arra gondoltam, mi lenne ha segítenék neked egy kicsit?
Mielőtt bármit is szólhattam volna, Viki bejön a szobámba, és az ágyam végére térdel, majd lassan araszolva közelít felém.
– Tudod, ott a fürdőben, az a spriccelés nem volt semmi, bevallom baromira felizgattál vele.
Szólni sem bírok, csak nézem őt dermedten, miközben a farkam még mindig a kezemben.
– Mit szólnál, ha én is beszállnék ebbe a játékba?
– Mire gondolsz? – nyögöm ki, ami alig hallható.
– Mondjuk erre. – mondja Viki, miközben az egyik kezével végig simít az én kezemen.
Nem vár választ, egyre közelebb jön hozzám, miközben már nem a kezemet simogatja, hanem a kezét alácsúsztatva a farkamat kezdi cirógatni.
– Na mit szólsz hozzá? Akarod, hogy veled játsszak?
– Nem tudom. – mondom az igazságnak megfelelően.
Az igaz, hogy sokat fantáziálok Vikiről, de arra még nem gondoltam, hogy ez bármikor valósággá válhat.
– Na várj, mutatok valamit.
Viki egészen közel hajol hozzám, és a száját a makkomhoz közelítve doromboló hangon ismét megszólal.
– Szeretném megnyalni a farkincádat.
Amint ezt kimondja, a nyelve hegyével máris orr köröz a makkomon, amitől olyan történik velem, ami még soha nem fordult elő. A lábam elkezdett remegni, de nem kicsit, hanem nagyon. Aztán a remegés egyre erősebbé válik ás átterjed mindenemre. Egy kicsit félelmetes, de mégis baromi izgalmas nézni, ahogy egy igazi nő, egy bomba nő a farkamat nyalogatja.

A remegésem nem múlik, sőt inkább egyre hevesebb lesz, amikor Viki leáll, és így szól hozzám.
– Nyugi Kölyök, engedd le magad és élvezd.
A kezét a mellemre teszi, és gyengéden ám határozottan lenyom engem a párnámra, majd ismét érzem, ahogy a farkammal játszik. Ezután már nem csak a makkomat nyalogatja, hanem érzem, ahogy a szájába veszi, a nyelvével körbe öleli, és szívogatja, miközben a szája fel-le siklik rajta, hogy szinte tövig benyeli. Már megint közelit az orgazmus, ám ismét egy meglepetés okozta sokk hatása alá kerülök.

– Hát te itt vagy? – hallom meg anya hangját, aki az ajtóban állva nézi Vikit, aki éppen orális szexet oktat nekem.
Viki nem válaszol, csak az egyik kezével maga mögé int. Anya nem jön zavarba, bejön ö is a szobámba, és megáll Viki mögött. Néhány pillanatig csak nézi őt, majd a felfelé meredező fenekét kezdi simogatni.
– Látom, megéheztél a friss husira.
Viki erre sem válaszol, csak szopja tovább a farkam, én meg azt sem tudom merre nézzek, hisz anyu előtt még nem voltam ilyen helyzetben. Na jó, valójában még soha nem voltam ilyen helyzetben. Zavaromban azt veszem észre, hogy a farkam egyre puhább, majd teljesen lekókad.
Anyu látja rajtam hogy zavarban vagyok, ezért megpróbál megnyugtatni.
– Nyugi Kölyök, nincs semmi baj. Amig ezt kimondja, rám kacsint, majd eltűnik Viki feneke mögött. Csak tippam van arra nézve hogy vajon mit csinálhat, ám amikor Viki szájának a játéka újra erőteljesebbé válik, és a farkam megint kezd keményedni, akkor már van némi sejtésem arról, hogy mi történik ott.

Viki egyre mélyebben szopja be a farkam, ezzel együtt egyre gyorsabban is dolgozik rajtam. A légzése is felgyorsult, szinte már liheg, alig kap levegőt a teli száján, így időnként egy nagy sóhaj kíséretében egy nagy levegőt vesz, mint egy búvár, aki mélybe merül. Az én remegésem már elmúlt, ám most Vikin a sor. A egész teste remeg, amikor rájövök, hogy épp most élvezett el attól, hogy anya nyalja őt hátulról.

A remegés hatására szinte leomlik az ágyamra, miközben nagy kortyokban szinte nyeli a levegőt. Anya most feláll, és mellé fekszik, miközben a hasát, a mellét simogatja, amitől Viki egy kicsit lenyugszik, és egyenletesebbé válik a légzése is. Ekkor már ő is anyát simogatja, szinte falják egymást az orrom előtt, én meg csak nézem őket, amitől a férfiasságom ismét az egekig nő, érzem hogy majd szétdurran a makkom az izgatottságtól.

Mielőtt nagyon beleélem magam a látványba, Viki felkel és az ágyam végéhez lép, majd leguggol, aztán térdre ereszkedik, és anya feneke alá nyúlva magához húzza, hogy az egészen az ágy széléig csúszik. Ekkor Viki széttolja a lábait, és az ágyékához hajol, majd lassan érzéki finomsággal belenyal a puncijába. Anya csak vonaglik, ám Viki nem elégszik meg ennyivel, mert egyre hevesebben, és egyre gyorsabb tempóban kényezteti őt a nyelvével.

Én meg még mindig ott térdelek az ágyamon, és tátott szájjal nézem az orrom előtt zajló eseményt. Viki még most is anya pináját nyalja, én meg a farkamat masszírozva, arra gondolok, most meg kellene tenni, mert talán nem is lesz erre több alkalmam. Lejövök az ágyról, és Viki mögé lépve oda térdelek mögé, és megfogom a fenekét. Varázslatos érzés. Ahogy simogatom, szinte érzem hogy a kezem alá dolgozik, minden mozdulata szinte azt sugallja, hogy „még, még még”.

Ettől felbátorodva a kezem egyre inkább azokat a részeket támadja, ahol a legizgalmasabb helyek vannak. Amikor megérzem azt a forróságot, ami a puncijából árad, akkor már érzem hogy elvesztem. A remegésem megint az égig repít, és nem bírok magammal, akarom ezt az érzést. Az egyik ujjam beledugom a punciba, ami szinte éget, és olyan nedves, hogy szinte úgy siklik benne az ujjam, mit ha jégen korcsolyáznék.

Megint érzem, hogy szinte rátolja a fenekét a kezemre, amiből ismét csak bátorságot merítek, és immár két ujjam dugom be, majd három, és végül négy ujjam tűnik el benne, és még csak nem is szorít, ám Viki segge egyre erőszakosabban követeli az összes ujjam. Behúzom a hüvelyk ujjam, és megnyomom a mélység felé, és megnagyobb meglepetésemre könnyedén csúszik be. Mozgatom egy kicsit ki és be, majd egyre erősebben, mire Viki a lihegés helyett, már torokhangon morgás szerű hangokat hallat, eközben a seggét már erővel löki felém.

Egyre erőteljesebben öklözöm őt, és ez olyan frenetikus élmény számomra, hogy ettől úgy élvezek el, hogy a farkamhoz hozzá sem érek. Ahogy az öklöm döngeti Viki pináját, a farkam szinte önálló életre kel, és fröcsköli a gecit mindenre, ami csak elé kerül. Mondanom sem kell, hogy Viki seggére ás a hátára megy a legtöbb, ám ez most senkit nem zavar, mondhatni  észre sem veszi.

Aztán megérzem, hogy Viki pinája rászorít a csuklómra, és egyre erősebben, és sűrűbben ismétlődve, Viki elélvez a kezemtől. Viki most hátra nyúl megfogja a kezem és kihúzza magából majd két nyalás között, szinte önkívületben utasít.
– Basszál meg Kölyök! Verd belém a faszodat.
Nekem sem kellett kétszer mondani, közelebb csusszanok hozzá, és a még csak félárbócon lengedező farkamat a pinájához illesztem, majd lassan letolom neki, ami tövig eltűnik benne.

Viki még mindig anya punciját nyalja, amikor én hátulról megbaszom őt. Eleinte csak lassan, de amikor a farkam már ismét keményre duzzad, akkor beleadok mindent, és úgy kúrom meg, hogy közben csattog a zacsim a lábai között. Nagyon hamar eljutok megint a csúcsra, miközben élvezem nagyon, ahogy a testem belefeszül a mozdulatba, és szinte görcsösen lövöm bele Vikibe az utolsó adag spermámat.

Amikor én elélvezek, akkor meghallom anya hangját is, amiből tudom hogy neki is most jó. Ezzel egy időben Viki az egyik kezével a csiklóját dörzsöli, amitől szinte mindhárman egyszerre jutunk el, az orgazmusok csúcsára. Egy pillanattal később, Viki Anya hasára omlik, én meg melléjük esek az ágyra. Kerülöm anya tekintetét, ám ő másként látja a dolgot, mert oda nyújtja a kezét felém, és megsimogatja az arcomat. Csak ennyi, egy hang nélkül történik az egész. Viki feláll, aztán anya is, és az ágy mellett állva átölelik egymást, és csókolóznak. Ez a csók legalább három percig tart, aztán kéz a kézben, együtt sétálnak ki a szobámból, és ott maradok egyedül az ágyamon fekve.

A következő, ami feltűnik, hogy világos van, besüt a nap a szobámba, én pedig még most is ott fekszem, ugyan úgy, amint amikor elaludtam. Amikor kimegyek a konyhába, csak egy cédula vár az asztalon, rajta anya üzenetével.

„Elmentünk, majd jövünk.
Anya.”

 

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
mirol-almodik-a-no

Miről álmodik a nő

Miről álmodik a nő Volt egyszer egy éj, amikor a levegő édes felfedezéseket ígérő vaníliaillattal telt, s a szoba falán gyertyalángok árnyéka vonagló táncot lejtett. Az öröm vele tombolt, mint láncaiból kiszabadított, amint a nő korlátlan szenvedéllyel vette birtokba saját külső és belső nőiességét. Szabad volt... Ha visszanézett a mögötte levő útra, nem látott mást, csak korlátokat. Külsőket. Belsőket. Szülei mindenre megtanították, amit tudni kellett ahhoz, hogyan kell rosszul szeretni. Aztán jöttek mindenféle önjelölt vallási vezetők, akik...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük