Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szomszédasszony és a lánya

Szombat reggel van, de már javában süt a nap, és én kint ülök a kertben, egy kávéval a kezemben. Most csak egyedül, Mert vera még alszik, éjjel későn jött haza, mert valamilyen céges rendezvényen vett részt.

A kertben még béke és nyugalom honol, csak a madarak csiripelnek, és én élvezem a nap sugarait, ahogy melegítik a bőrömet. A kezemben egy bögre forró kávé, amibe időnként beleszürcsölök, majd fújok egy vastag füstpamacsot mellé. Szeretem az ilyen reggeleket. Normál esetben ketten ülünk itt, olyankor megcsodálhatom Vera formás testét, és a játékát. Igen, ilyenkor a vágyak is felébrednek, és akkor nincs megállás. Van amikor csak megsimogatja magát, amitől elélvez, van amikor én is vele tartok, ám olyan is van, amikor egyszerűen egymásnak esünk.

Most csak egyedül vagyok, de amikor rá gondolok, a farkam megmozdul, és egyre inkább követeli magának a kényeztetést. Nem hagyom magára, kezembe veszem, és simogatni kezdem, amig már teljes méretében a markomba simul. Hátra dőlök a napozóágyon, és egyre hevesebben verem a farkam, így már nem sok van hátra, hogy elélvezzek, amikor hangokat hallok.

Meresztem a szemem, de nem látok semmit, ám mégis észreveszek egy kis mozgást a szomszéd kerítése mentén. Naná, hogy megint a szomszéd kiscsaj leskelődik. Csak tudnám, hogy ő minek kel fel, szombat reggel, hat órakor. A kezem megáll, a kerítést fürkészem tovább, amikor meglátom a szőke haját. Gondolhattam volna, hogy megint Bea az.

Befejezem a masztizást, felállok, és bemegyek a házba. Szilvia már a konyhában serénykedik. Amikor meglát, hogy álló fasszal közeledek felé, egy széles mosoly terül el az arcán.
– Jó reggelt Drágám. Nélkülem már nem is megy? – kérdezi tőlem.
Arra gondolhat, hogy nem fejeztem be a masztizást, ezért jövök be így, ám én elmondom neki a valódi okát.
– Azzal nem lenne baj, csak a szomszéd kiscsaj megint leskelődik.
– És az neked miért okoz gondot?
– Miért? Mert még csak 15 éves.
– Már 16. Amúgy meg már nagylány.
– Akkor sem szeretem, ha egy gyerek meglesi ahogy kiverem a farkam.
– Jól van, mindjárt kimegyek én is, és meglátjuk, hogy mit tehetünk.

Így is történt. Szilvi, miután a kávéja elkészült, elindul a kertbe, én meg megyek utána. Leül az egyik napozóra, én meg mellé telepedek.
– Látod, már nincs is ott az a gyerek. – mondja nekem, miközben abba az irányba néz, ahol a sövény kissé hézagosabb.
Már tényleg nincs ott. Mivel a kávét időközben megittam, inkább úgy döntök, hogy bemegyek, és hozzálátok az elmaradt munkám befejezéséhez.

***

Miután végeztem a munkával, ami szerencsére nem volt sok, ismét kimegyek a kertbe, Szilvihez. Meglepetésemre már nincs egyedül, A szomszédasszony ül mellette, és beszélgetnek.
– Szia Timi. – köszönök neki, majd letelepedek Szilvi mellé, a másik napágyra.
– Szia Tamás. Most mondja Szilvi, hogy reggel a lányom meglesett téged.
– Hát ja. – mondom neki lakonikusan. – Ez van.
– Úgy tűnik, hogy ő is legalább annyira élvezi a leskelődést mint én. Bevallom, én is meglestelek már titeket, amikor reggelenként kint vagytok.
– Az egészen más.
– Miért más? – kérdezi Szilvi.
– Mert Timi már felnőtt, meg amúgy is voltunk már együtt hármasban, így az nem gond ha ő les meg minket.
– A lányom is felnőtt már. Nem gondolod?
– Nem. Ő még csak 15 éves, aki az én mércém szerint még gyerek.
– Már 16 éves. Amúgy meg hogy lehetne gyerek? Láttad már mekkora dudái vannak? Még a punciját is borotválja.
– Jól van. Túl van tárgyalva. Amúgy mi járatban vagy?
– Nincs semmi különös, csak gondoltam benézek hozzátok. Tudod, szeretem meglesni, ahogy álló fasszal napozol. – teszi még hozzá Timi, és kacsint is egyet.
– Helló. – szól közbe Szilvi is. – Azt hittem, miattam jöttél át.
– Persze hogy miattad, csak cukkolom a férjedet.
– Ja jó, azt lehet.

A két csaj belemerült a beszélgetésbe, már tudomást sem vesznek rólam, ezért lehunyom a szemem, és csak élvezem a nap melegét. Kicsit később, amikor ismét kinyitom, akkor már Timi is ledobta magáról a pólóját és a tangát, ami most a napágy karfáján pihen, és továbbra is csak a csajos támákról csacsognak. Ismét elbóbiskoltam, mert arra ébredek, hogy a szemembe folyik az izzadságom a homlokomról. Amikor kinyitom a szemem, egyből magamhoz térek.

Amig szundikáltam, egyel többen lettek, ugyanis most már itt ül köztünk Bea is. ráadásul ő is tök pucér. A félig csukott szemhéjam alól, most van rá alkalmam, hogy tüzetesebben megnézzem őt. Valóban jó nagy dudái vannak, és ahogy így nézem, tényleg nem látszik rajta hogy 16 éves, ám attól még az. Nézem Bea idomait, miközben Timi adottságaival hasonlítom össze. Sok a közös vonásuk, szinte hasonlítanak egymásra, de hát miért ne lenne így, hisz anya és lánya.

Eszembe jut, hogy reggel milyen kellemesen indult a nap, már majdnem elélveztem, amikor megláttam, hogy leskelődik. Most, hogy nézem a lányokat, megint feltámad bennem a vágy, hogy kiverjem rájuk a faszom, amig ők beszélgetnek, és én nézem őket. Amit erre gondolok, érzem, hogy a farkam önálló életre kel, és ágaskodni kezd. Igyekszem a gondolataimat elterelni róluk, sőt, rájuk sem nézek, de minden hiába. Próbálok másképp helyezkedni, hogy ne legyen feltűnő, mert engem még mindig zavar hogy egy gyerek is van köztünk.

Amikor ismét feléjük nézek, a meglepetéstől kikerekedik a szemem. A két nő még most is beszélget, ügyet sem vetnek rám, vagy a gyerekre. Bea viszont annál több figyelmet fordít rám, mit kellene. Szétrakott lábakkal ül, és az egyik kezével a punciját simogatja, míg a másikkal a mellét markolja, miközben engem néz, pontosabban a farkam, ami már megint áll. A látványtól belém fagy a szó, és még a lélegzetem is eláll. Ebben a pillanatban nem gondolom hogy ő még csak gyerek, sokkal inkább egy szexdémon jut eszembe róla.

Nem tudom levenni róla a szemem, és csak nézem, ahogy az ujjai eltűnnek a nedvesen csillogó puncijában. Ahogy nézem őt, egyre jobban áll a faszom, és valamilyen rejtett erő, a kezemet rásimítja, és megmarkolja. Lassan húzgálni kezdem, ami Beának is láthatóan nagyon tetszik, mert az ő keze is egyre gyorsabban jár, hol belül, hol padig csak a csiklóján.

Akkor Szilvi és Timi szinte egyszerre fordul felénk, és amikor meglátják hogy mi történik, a szavuk is eláll, csak némán néznek. Szilvi máris kapcsol, és odajön hozzám. Leül mellém az ágyra, és átveszi tőlem a farkam masszírozását, miközben Beát nézi, aki egyre jobban kezd belemelegedni. Aztán lejjebb csúszik mellettem, majd a szájába veszi a farkam, és szopni kezdi. Timi sem akar lemaradni semmi jóról, így odajön a másik oldalamra ő is, majd csatlakozik Szilvihez, és ketten nyalakodnak tovább a farkamon. Ez így meg egy darabig, amikor Bea elélvez. Aztán újra, amig az egész teste bele nem remeg. Aztán elernyed, és csak csukott szemmel liheg.

Eközben a két nő tovább szopja a farkam, már én is közel vagyok ahhoz, hogy elélvezzek, amikor Bea odajön hozzánk. Megáll velem szemben, és csak néz, miközben a keze most is a punciját simogatja. Szilvi tudja mit akar a lány.
– Gyere ide. – mondja neki, miközben kissé hátrébb húzódik.
Bea közelebb jön, a lábai a napozó ágy két oldalán, egyenesen fölém áll, majd leereszkedik, rá a farkamra, ami könnyedén csúszik bele a nedves pinájába. A teste mozgásba lendül, előbb lassan, majd egyre gyorsabban emelkedik és süllyed, ennek megfelelően a farkam hogy eltűnik benne, hol kijjebb csusszan belőle. Szilvi és Timi tartják őt, és adják neki a ritmust, amikor Bea ismét elélvez, ám most a farkamon. Az orgazmus után, újra lendületbe jön, és úgy mozog rajtam, hogy ismét csak elélvez. Ekkor hanyatt dől, elterül a lábaim között, és csak liheg.

Szilvi és Timi ismét a farkamat veszik kezelésbe. Együtt verik ki, miközben nyalják és szopják. Emikor elélvezek, akkor úgy fogják a farkam, hogy az összes geci Bea hasára mellére megy, de még a puncijára is jut belőle. Ekkor én is elernyedek, és nézem a két nőt, ahogy a lányról lenyalogatják a gecimet.

Így történt, hogy a szomszéd gyerek is részese lett annak a kis közösségnek, akik időnként egymást kielégítve igyekszünk örömet okozni egymásnak. Mostantól már négyen hódolunk ennek a szenvedélynek.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A kishúgom kíváncsisága megőrjít - Szex Blog

A kishúgom kíváncsisága megőrjít

Elé hasalok az ágyra, és a nyelvemmel izgatom őt, miközben az ujjaival játszik. Kis idő múlva, hugi is mellé fekszik, és ő is Ágihoz hasonlóan, játszani kezd magával. Az egyiket nyalom, a másikat csak nézem. Aztán gondolok egyet, és átcsusszanok hugihoz. Az ő puncija még majdnem sima, alig van rajta néhány pihe, ám úgy nedvedzik, mint egy igazi felnőtt. Oda hajolok hozzá, és megnyalom a csiklóját, ami csak egy apró gyöngyszem a rózsaszín kagylóban. Egyre jobban belemelegedek a nyalásba, és igazán élvezem. Ő most nem a húgom, hanem a szeretőm, akit ki kell elégíteni, és ezért mindent elkövetek, hogy ez összejöjjön.

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük