Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nyilvános szex és izgalom a parkban

Ma találkozni fogok Barbarával, amit már nagyon várok. Barbara egy sarki boltban dolgozik eladóként, ahova én is járok vásárolni. Amikor éjjel betérek, sokat beszélgetünk, és huncutkodunk, ám ez a mostani, egy valódi randi.

A Boráros téren állok a villamos megállóban, mert azt mondta hogy oda fog érkezni, és mert ez a randink helyszíne. Már nagyon izgatott vagyok, fél órával korábban érkeztem, mint ami meg volt beszélve, hátha ő is előbb jön.

Amikor beáll a villamos, a szemem szinte rá tapad az ajtókra, hogy megpillantsam, amint épp leszáll. Itt is van. Ahogy lelép a járműről, az első amit meglátok, ő maga. Pontosabban, mintha meztelen lenne, hisz ami rajta van ruha, az szinte semmit nem takar. Persze, meleg van, tombol a nyár. Amint lelép az utolsó lépcsőről, ő is észrevesz engem, és széles mosollyal az arcán megáll előttem, és lábujjhegyre állva megcsókol. Én viszonzom, és megölelem, miközben érzem, ahogy a lágyan kemény mellei hozzám érnek, amitől az izgalmam a tetőfokára hág. Imádom ezt a csajt, pedig tudom hogy nincs jövője ennek kapcsolatnak, hisz bevallotta, hogy házas. Sebaj, addig élvezzük, amig csak lehet.

Miután szétválunk, megcsodálom a ruházatát. A felsője, egy tüll anyagból szőtt szinte leheletnyi fekete anyag, ami alatt látni lehet a melleit, ami láthatóan őt sem zavarja, mint ahogy azokat sem, akik mellettünk haladnak el, és megcsodálják. A szoknyája is fekete, ami egy árnyalattal többet takar, ám annyira nem, hogy ne vegym észre, hogy most sincs rajta bugyi. Amig nézem őt, ő egy lépéssel hátrébb lép, és körbe forog előttem.
– Hogy tetszem? – teszi fel nekem a kérdést.
– Nagyon. csodálatosan izgató vagy.
– Köszönöm. Te is az vagy nekem.
– Jó, de én miért?
– Elmondom, ha titokként kezeled.
– Megígérem. – válaszolom neki, hisz a titkok még izgalmasabbá tehetik a jeneséget.
– Az van, hogy a férjem eléggé szűklátókörű, és nem tudja értékelni hogy ilyen ruhában járok. Szerinte ez kurvás, és egyszer majd jól megerőszakolnak emiatt.
– Bolond a férjed. Egy ilyen szépséget nem szabad elrejteni.
– Igaz. Ha meglátna ebben a ruhában, biztosan elválna.
– Hagyjuk, többet szó se essen róla. Nekem tetszel, és fel is izgat hogy ilyen vagy.
– Tényleg felizgat?
– Naná. – mondom neki, miközben egy pillantással jelzem neki, hogy a farkam is feláll tőle.
Amikor odanéz, megnyalja a szája szélét, majd egészen közel lép hozzám, és megmarkolja.
– Ha nem tiltaná a törvény, most azonnal leszopnálak.
– Én meg élvezném is. Mi a terved, meddig érsz rá?
– Éjszakára mennem kell dolgozni, de addig azt csinálunk amit csak akarunk.
– Helyes. Ebédeltél már?
– Még nem.
– Akkor együnk előbb van itt a közelben egy kifőzde, ahogy nagyon finom házias ételeket készítenek. Mit szólsz hozzá?
– Mehetünk, már éhes vagyok.

Gyalog megyünk, mert tényleg közel van, csak két utcányira innen. Amikor odaérünk, azt kell látnunk, hogy a hely tele van, minden asztal foglalt. Ennek ellenére bemegyünk, hogy lássuk, hogy állnak a vendégek, van-e olyan, aki már befejezte az ebédjét. Bizony van. Megvárjuk amig kifizeti a számláját, majd leülünk a helyére. Ez a hely, nem egy asztal, hanem az üzlet fala mentén lévő üvegablak, amit nevezhetnénk kirakatnak is, de jobbára csak egy pult, ami előtt két, a szokásosnál magasabb szék van.
– Jó lesz ez a hely ugye? – kérdezem tőle, miközben leülünk a székekre, ami az üvegfallal szemben van.
– Persze. Innen legalább van kilátás, és nem kell nézni ahogy mások esznek.
Az asztalon lévő étlap egyikét elé teszem, hogy lássa a választékot, majd én is böngészni kezdem. Egy pillanattal később, azt veszem észre, hogy nem is az étlapot nézi, hanem az üvegen át bámul a távolba, miközben enyhe remegést érzékelek felőle.
– Mi a baj? – kérdezem tőle, de mintha meg sem hallaná a hangomat.
Próbálom kitalálni hogy mit néz annyira, de nem látok semmi különöset. Megbököm a vállát, és újra felteszem neki a kérdést.
– Mi a baj Barbara?
Ő lassan rám emeli a tekintetét, és szinte alig hallhatóan mondja.
Néznek minket.
– Ki néz, és miért.
– Ott a villamosmegállóban. Az a pár.
Odanézek, amerre ő is, és most észreveszem őket. Egy harmincas pár áll a megállóban, és jól láthatóan felénk néznek, miközben beszélgetnek.
– Most már látom, de mi ezzel a baj?
– Baj? Semmi baj nincs, csak felizgat a dolog.
– De miért? – Teszem fel a kérdést, ám abban a pillanatban rá is jövök, hogy mi ennek az oka.
Barbarán nincs bugyi, és ahogy az üveggel szemben ül, a lábait még egy kicsit szét is teszi. hogy még jobban látható legyen.
– Baromi izgató. – Mondja kissé átszellemülten, miközben a szoknyáját még feljebb húzza magán.

Nézem őt, majd nézem a párocskát, és engem is magával ragad az izgalom. Azt veszem észre, hogy a pár férfi tagjának a nadrágja bizony kidudorodik, amit a nő nem vesz jó néven, és igyekszik a férfi figyelmét elterelni a látványról. Aztán jön a villamos, és ők felszállnak, és így vége a jelenetnek. Időközben megérkezik a megrendelt ebédünk és mi hozzálátunk az evésnek. Amig eszünk, az iménti jelenet kétszer is megismétlődik, miközben marbara, még az ujját is a szoknyája alá vezeti, majd az ujját lenyalja. Be kell hogy valljam, hogy az az exhibicionista perverzió még engem is felizgat, áll a faszom mint a cövek. Még jó hogy rajtam nadrág van, ám Barbara ezt észreveszi.
– Neked is izgató?
– Nem. Nekem az izgató hogy ilyen vagy. Egyszerűen imádom.
– Tényleg?
– Persze.
Erre Barbi rám néz, és így szól.
– Akkor elválok, hogy hozzád megyek feleségül.
Erre nem tudok mit válaszolni, ezért inkább csendben megeszem az utolsó falatokat. Szemben velünk ismét feltűnik egy idősebb pár, akik szintén Barbit bámulják, mire ő ismét megremeg, és váratlan mozdulatot tesz. Bele nyúl a nadrágomba, megmarkolja az álló farkam, és gyors ütemben verni kezdi. Ennek hatására a villamosmegállóban ácsorgó, és minket néző pár, egymást rángatva, eltávolodnak a megálló vége felé.
– Most azonnal hagyd ezt abba. Mondom Barbinak, aki megszeppenten néz rám.
– Talán nem jól csinálom?
– Épp ellenkezőleg. Mindjárt beleélvezek a nadrágomba.

Barbi átgondolja a helyzetet, és úgy dönt hogy igazam lehet, ezért abbahagyja. Mivel befejeztük az ebédet, én fizetek, és elindulunk valamerre cél nélkül. Igyekszem semleges dolgokra vetni a tekintetem, hogy a farkam megnyugodjon. Ez már csak azért is szükséges, mert csak egy vékony vászonnadrág van rajtam, alsó viszont nincs, és így a farkam szinte szabadon döngeti a nadrág belső felét.
Szinte lehetetlen ez a feladat, mert amikor ránézek, és meglátom a lágyan ringó melleit a vékony anyag alatt, akkor ismét az erekció győzedelmeskedik.

– Tetszik nekem hogy álló fasszal sétálunk a városban. Pontosabban neked áll a a farkad, és ez engem felizgat.
– Szóval ez szerinted nem ciki?
– Miért lenne az, hisz ebből láthatják, hogy tényleg szeretsz, és vágysz rám.
– Na jó, de mégis.
– Nincs mégis. Ez így jó. Persze a leszophatnálak vagy kiverhetném, az még izgalmasabb lenne.
– Tudod mit? Nem messze van a Duna part, lemegyünk, és…
– Ott leszophatlak?
– Azt nem mondtam, de ha van erre alkalmas hely, akkor talán… meglátjuk.
– Én benne vagyok.

Néhány percnyi séta után megérkezünk a partra, ahol a meleg miatt most nem sokan vannak. Keresünk egy árnyékos padot és leülünk.
– Baromira felizgat, hogy ilyen perverz állat vagy. – mondom Barbinak minden romantika nélkül, csak a tényeket hangsúlyozva.
– Bárcsak a férjem is így gondolná. – válaszol vigyorogva.
– Talán egyszer majd megváltozik a néző pontja.
– Az kizárt. Ő még attól is kiakad, ha rajtakap maszti közben. Olyankor megy a dráma, hogy „én nem vagyok elég jó neked” vagy  valami hasonló. Meg sem érti, hogy ez nem helyette, hanem mellette van. Egyszerűen felizgat a dolog.
– Megértelek, ezzel én is így vagyok. Ne hidd, hogy a nők nem drámáznak, ha rajtakapnak.
– Neked is volt már ilyen csajod?
– Persze, sok ilyen van, és csak kevés, az olyan, mint te.
– Lehet. – mondja Barbi, miközben mintha csak véletlen lenne, a kezei becsúsznak a szoknya alá, és a puncijában matatnak. – Az sem zavar ha beszélgetés közben megsimogatom a pinácskámat?
– Dehogy zavar, sőt felizgat.
– Mutasd.
– Mit mutassak?
– Hogy mennyire izgat fel a dolog, mutasd a farkad.
– Itt és most?
– Persze, most akarom látni.
Kissé meglazítom a nadrágomat, majd körül nézek, és mivel nincs a közelben senki, előveszem a farkam, hogy láthassa.
– Ez igen, látom hogy tényleg felizgat. – mondja Barbi, miközben a keze egyre hevesebben jár. – Simogasd te is magad.

Ahogy nézem őt, ahogy a padon ül mellettem, és maszturbál, szinte magától rácsúszik a kezem a farkamra, és lassan húzgálni kezdem. Persze csak óvatosan, mert már közel jár a csúcshoz. Amig így együtt, egymás mellett ülve maszturbálunk, Barbi szinte az egész testében remeg. Majd megáll, odahajol hozzám, rábukik a farkamra, majd olyan intenzitással kezdi el szopni, hogy majdnem elélvezek. Persze közben ő is dolgozik, a keze úgy jár, hogy borítékolni lehet az orgazmusát. De nem. Abbahagyja a szopást, körülnéz, majd feláll, és háttal nekem ráereszkedik a farkamra, ami könnyedén csúszik a nedves pinájába. Meglovagol. De nem is akárhogy, mert közben a csípője úgy jár, mintha táncolna. Érzem hogy ezt így nembírom sokáig, de nem tudok tenni ellene semmit. Részben mert rajtam ül, másrészről meg nem is akarok tenni ellene, csak élvezem a helyzetet.

Aztán bekövetkezik az elkerülhetetlen. Elélvez, de nem ám csendben, szolidan, hanem visítva, aminek hatására még a messzebb sétálók is megállnak, és felénk néznek. Az ő orgazmusa magával ránt, és én is elélvezek, bele a forró pinájába. Ezután visszaül mellém, és a pináját simogatja, amig én egy zsepivel letörölgetem a farkam, de ő megállít, és inkább tisztára nyalogatja. Ezután a keze visszatér a puncijába, majd a szájához emeli a kezét, és lenyalja róla a nedveket. Ezt még néhányszor megismétli, amikor a kezét az én számba dugja, én meg lenyalom róla ami még maradt. Ezután a simogatás sem marad abba, tovább ujjazza magát, miközben a szeme jár jobbra-balra, hogy vajon van-e valaki, aki megcsodálja a játékát. Akad ilyen, és ő ismét elélvez.

– Jobb lenne ha eltűnnénk innen, mielőtt még baj lenne. – mondom neki, miközben felállok, és a nadrágomat rendbe teszem.
– Benne vagyok, keressünk egy másik helyet, és folytassuk ott.

Elindulunk dél felé, átvágunk a Petőfi híd alatt, és a rakparti sétányon sétálunk. Itt se sokan járnak, a forró nyári nap elől inkább a hűsbe menekülnek az emberek, ám ez most nekünk kedvez. Amerre járunk, csak fák és bokrok vannak, itt-ott padok, amik szinte hívogatnak minket. De Barbinak nem kell ez a hívó szó. Megáll a töltés fala mellett, és rákönyököl, miközben a szoknyáját egy mozdulattal fellebbenti, a hátára, és úgy rázza felém a seggét, hogy annak nem tudok ellenállni. Odalépek mögé, megsimogatom, és az egyik ujjam bele is dugom. Ő egy nagy sóhajjal fejezi ki abbéli reményét, hogy talán nem csak az ujjammat dugom be neki.

Kinyitom a sliccemet, és a farkam elő véve egyenesen a puncijának nyomom a makkomat, ám az egyszerűen belecsúszik tövig. Lassú mozdulatokkal járok benne ki és be, igyekszem úgy mozogni, hogy az ne legyen nagyon feltűnő. Barbi élvezi a játékot, ahogy én is. Halk hangon sikkant egyet, amikor betolom, és sóhajt, amikor visszafelé mozgok. Így baszunk a sétányon, amikor a szemem sarkából mozgást veszek észre. Odanézek, és egy fiatal pasit látok, aki a szintén a gát fala mellett áll, tőlünk talán néhány méterre, és minket néz.
– Nézz balra. – mondom Barbinak, aki oda is fordítja a fejét, és meglátja a srácot. Ettől még inkább izgalomba jön, és még gyorsabb tempót diktálva, a kezével is izgatni kezdi magát. Én a pináját dugom, ő a csiklóját simogatja, és a kukkolónk is merészebb lett, hiszen ő is a farkával játszik, miközben minket néz. Barbi ettől teljesen extázisba jön, és miután elélvezett, hátra nyúl, megfogja a farkam, és bevezeti azt az ánuszába. Nagyon fincsi, ahogy rászorít, és diktálja az ütemet.

Barbi megint elélvez, majd megáll, megfordul, és letérdel előttem, majd a farkamat kezdi szopni. Nagyon ügyes, bár fél szemmel még most is a kukkolót nézi, ahogy az a faszát veri. Most már én is csúcson vagyok, és egyszerűen a szájába élvezek, ő meg csak szopja, egy cseppet sem enged kárba veszni. Miután én is elélvezek, Barbi feláll, és átölel, miközben nézi a pasit, ahogy az is elélvez. Jó sokat lő ki felénk, majd amikor vége, elteszi a szerszámát, megfordul, és elsétál.

– Ez így baromi izgató volt. Remélem neked is.
– Igen. Imádom hogy ilyen vagy, mert felizgatsz minden mozdulatoddal. De be kell hogy valljam neked, a pasi az ne igazán volt vonzó számomra, ám ahogy te élvezted a közjátékot, az rám is átragadt, és felizgatott.
– Akkor jó. Én imádom ha meglesnek, vagy néznek szex közben, vagy amikor masztizok. Te nem?
– De, az jó, amikor látom a másikon, hogy felizgatja a látványom.
– Ott egy üres pad, üljünk le, mert már remeg a lábam.

Leültünk, és beszélgettünk. Minden féle dolog szóba került, ám a legtöbbször a szex. Elmesélte hogy a férjével mennyire nem az igazi, hogy alig tudja őt felizgatni, és ha mégis, akkor ő percek alatt elélvez, és ez neki nagyon kevés. Ő sokkal inkább szereti az ilyen nyilvános játszadozást, az izgatást, mert szereti ha másokra ilyen téren hatással van. Tipikus exhibicionista.

Miután kellemesen eltelt a nap, elindultunk hazafelé. Pontosabban én haza, Barbara meg a Sarki Boltba, ahol reggelig fog dolgozni.
az éjszaka közepén még meglátogattam őt, mert elfogyott a kenyerem, meg a… A fenét, csak látni akartam őt, és egy kicsit érezni is. Beleszerettem Barbarába.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A főnökasszony - Szex Blog - szexblog.com

A főnökasszony

A főnökasszony Megunván a vidéki életet nemrégiben úgy döntöttem, hogy felköltözök a fővárosba, és ott próbálok szerencsét. Felmondtam a munkahelyemen és Pesten kezdtem munkát keresni. Egy belvárosi irodaházban találtam magam, ahol már vártak engem és még egy tucat embert. Kicsit megingott az önbizalmam, de próbáltam leplezni. Rendben lezajlott az interjú, amit egy középkorú férfi vezényelt. Úgy éreztem jól sikerült, ezért vártam a folytatást. Nem is csalódtam, behívtak a második körre. Nagy izgalommal mentem el újra, és...
Ébredés - Szex Blog Történetek

Ébredés

Lassan elkezdesz ráereszkedni. Nagyon szűk vagy és csak picit nedves. Ez teszi a legszebbé és legkellemesebbé ilyenkor a behatolást, ahogy makkom utat tör magának a forró puncid legmélyére, miközben hüvelyed minden pontját érinti és ingerli.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük