Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Céges Szex

Egy kb 350 főt foglalkoztató cégnél dolgoztam középvezetőként. Több nagyvárosban voltak telephelyek, pasik, csajok vegyesen. Nagyon jó kapcsolatot ápolt egymással mindenki.

A cégvezetésnek volt egy alapelve: Ha cégen belül kiderül, hogy összejött valaki, valakivel, akkor az egyiknek távozni kell, a másik pedig finanszírozza a betanítását az új embernek. Évente több összejövetelt tartottak, ahol az összes dolgozó részt vett. Mindig a nagyobb szájú és önbizalomtól duzzadó kollégák (volt ilyen bőven) között éreztem jól magam, mivel én is ezt a fajtát erősítettem.

Egy szép nyári nap egy kellemes városka külső részén egy hotelféleségben tartottak csapatépítő mulatságot. Nagy park és medence is tartozott hozzá. Napközben csapatjátékok, szolid ivászat, délutántól főzés és egyre durvább italozás, buli. Este az egyik helybéli kolléga invitált minket hogy gyerünk be a városba és buli ezerrel. Páran maradtak inkább ott buliztak, többen elindultunk a központba.

Észrevettem, hogy ott hagytam a telefonom ezért visszamentem, mondtam, hogy küldjék majd vissza a taxit értem. Láttam, hogy az egyik csajos szoba ajtaja nyitva van és fényesség odabent, ezért bementem.

Két kollegina volt ott, hívjuk őket szőkének és feketének. Megkínáltak piával, iszogattunk. Két lány egy pasi enyhén ittasan, szinte törvényszerű hogy szóba került a szex.

Beszélgettünk majd szőke felállt, hogy megy zuhanyozni. Kiment és pár perc múlva egy szál sunában jelent meg. Fekete láthatóan nem lepődött meg, de nekem leesett az állam és csak bámultam Őt tetőtől talpig.
– Nos, tetszik? – kérdezte szőke.
– Aaaha! – bólogattam szorgalmasan, szemeimet le nem vettem a lassan ringó melleiről.
– Elmenjek? – kérdezte fekete, akiről el is feledkeztem, hogy bent van.

– Dehogy! – válaszolta határozottan szőke. Mindkét leányzó a jó csaj kategóriába tartozik. Mivel még nem volt élményem hárman-párban esetre, ezért úgy gondoltam, hogy nem érdekelnek a céges előírások, lesz, ami lesz, innen már csak egy út van és az a csajok ágyikója. A másik hölgy is lezuhanyozott, majd sietve én is ezt tettem.

Mire visszamentem a lányok már egymást szórakoztatták orális szex formájában. Odaléptem, és mindketten nyalogatni kezdték a péniszemet közben egymással is nyelves csókokat váltottak.

Pár perc múlva ismét egymással kezdtek foglalkozni ügyelve arra hogy mindkettejük hamvas, rózsás punciját lássam. Ezután az ágyra löktek és szőke finoman rám csusszant, lovagolni kezdett. Fekete a számra guggolt, nyalni kezdtem, közben felül Ők egymás mellbimbóit simogatták, puszilgatták.

Abbahagyták, leszálltak rólam. Fekete felém fordította iszonyatosan kerek popsiját és szinte parancsolóan azt mondta:
– Most mutasd meg milyen nagyfiú vagy, dolgozd meg a fenekem keményen!
– Te mondtad?! – szóltam vissza határozottan. Nehogy azt higgye, Ő diktál.

Ekkor előkerült egy doboz síkosító, amivel szőke bekente a barátnője popóját. Őszintén megmondva nem finomkodtam vele. Ha már ezt kérted – gondoltam magamban – akkor olyat kapsz, amin magam is meglepődök.

Elkezdtem dugni felváltva a punciját és a popsiját, ami láthatóan tetszett neki. A másik csajról el is feledkeztem, ezért körül néztem menet közben, hogy hol van, mit csinál.? Nem kellett sokáig keressem, mert amilyen hirtelen a síkosító úgy egy vibrátor is előkerült, amivel fekete hangos nyögdécselések közepette szőkét kényeztette elég intenzív mozdulatokkal, közben nyelvével a csiklóját puszilgatta.

Fekete halk sikongatások kíséretében élvezett el és ezt hallva a barátnő is követte, de neki csak egy hangos visítás jött ki a torkán. Mivel én is közel álltam a végéhez, arra gondoltam, hogy nézem, ahogy párosban szopogatják a péniszem és durván tele lövöm mindkettő száját anyaggal.

Így is volt, kényelmesen hátra dőltem az ágyon és elégedetten néztem, ahogy finoman vitáznak, rajta hogy kinek a szájában legyen a szerszám. Néha még meg is paskolták egymás arcát vele. Elélveztem, de konok módon fekete az összes spermát magáévá tette, majd hirtelen szőkét az ágyra nyomta, és egészen közel hajolva a szájához, átcsorgatta az összes nedűt.

Ettől egy második orgazmust éltem át, olyan felemelő látvány volt. Ezután még egy ideig játszadoztak vele, fincsi erotikus csókok kíséretében cserélgették egymás között. Végül hozzám fordultak és jó kislány módjára nyelvükkel letisztították a péniszem.

Másnap a többiek mondták, hogy bánhatom, amiért elaludtam és nem mentem utánuk a buliba, mert fergeteges volt. Nagyon bánom válaszoltam, de nagyon álmos voltam. Magamban pedig gondoltam, hülyék ha tudnátok…

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Nudista strandon a vízben szopott le

Nudista strandon a vízben szopott le Reggel amikor magamhoz tértem, láttam, hogy a többiek is ugyanúgy lustálkodnak. Hozzám hasonlóan, ők sem tudják, hogy kinyissák-e a szemüket vagy inkább aludjanak tovább. Judit teste csodálatos volt a reggeli napsütésben is. Amikor megmozdultam, karjával átölelt és egy forró csókkal jelezte, hogy ő is ébren van.   Beletúrtam a hajába és nyelvemmel a nyakát ízlelgettem és élveztem testének természetes illatát, amely még reggel is olyan volt, mintha egy csecsemőt csókolgattam volna. Magammal...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük