IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +6
  • -0
  • 6
6 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Szex egyedül

Mindegy, hogy nőről vagy férfiról van szó, többségük rendszeresen kényezteti saját magát. Van, aki csak a kezét használja, míg mások különböző eszközöket hívnak segítségül: vibrátort, csiklógyűrűt, netán a kispárna csücskével dörzsölik nemi szervüket. Te melyiket használod?

Ha maszturbálsz, akkor elég egyértelműen ki tudod deríteni, mi az, ami lázba hoz, illetve mi az, ami elvezet a kéjhez, a mindent áttörő orgazmushoz. Természetesen ezek a tapasztalatok meghatározóak a szexuális kapcsolatodban is. Hiszen, ha kellőképpen meg tudod osztani partnereddel a megszerzett információkat, és rá tudod vezetni őt, hogy mi a legjobb neked, akkor szexuális életetek kiegyensúlyozott és boldog lesz.

Vibrátorok

 

Vibrátort csak ritkán!

Maszturbálni tehát jó, és ráadásul szükséges is. Az azonban nem mindegy, hogyan juttatod el magad a csúcsra. Ha ugyanis olyan eszközöket vetsz be az örömszerzés érdekében, amelyeket később nem tudsz adaptálni a szexuális együttlétek alatt, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem fog orgazmussal végződni az együttlét. Például, ha otthon, egymagadban úgy szoktad eljuttatni magad a csúcsra, hogy összeszorítod a combjaidat, és a szexuális aktus közben nem tudod majd megoldani ezt a fajta örömszerzést, sajnos hiányérzeted lesz.

De ugyanez a helyzet a vibrátorral is. A hüvely ugyanis a vibrációs rezgések által hozzászokik az erős ingerléshez, amit viszont a férfi – testi adottságai miatt – megint csak nem tud prezentálni neked. Ez pedig sajnos komoly orgazmus problémához vezethet. Te ugyanis tudod, hogy képes vagy elérni a csúcsot, hiszen egymagadban sikerül. De partnerrel… sajnos sikertelen vagy. Ebből következik, hogy szinte újra kell tanulnod az orgazmust.

Fontos!

Szex önmagaddal – Legfontosabb ehhez az, hogy nyugodt légkört teremts hozzá. A gyönyör pillanatait ugyanis semmi perc alatt elronthatja, ha megcsörren a telefon, vagy ha a szomszéd éppen akkor csenget egy bögre cukorért. A megoldás tehát: zárd be az ajtót, kapcsold ki a telefont, és keress olyan helyet, ami csendes és nyugodt. Máris nyugodtabbnak fogod érezni magad. Hangulatossá is teheted a saját aktusodat. Gyújts gyertyát, tegyél be egy számodra kellemes zenét, stb. Mindegy, mivel teremtesz jó hangulatot, az a lényeg, hogy jól érezd magad. Csak a fantáziád szabhat határokat…

A legkedveltebb pozíció a hanyatt fekvés, de sokan szeretnek háttal a falnak dőlve, szétnyitott lábakkal a padlóra telepedni. Sőt, akad olyan is, aki a tükör előtt helyezkedik el, hogy közben láthassa magát. Ha elég kísérletező kedvedben vagy, próbálj ki minél több pózt. A változatosság nem árt, sőt!

Most következhet a ráhangolódás. Próbáld ki tippjeinket, biztosan nem fogod megbánni. Masszírozd meg a testedet illatos testápolóval, vagy masszázsolajjal. Lassan kenegesd végig a két karodat, a hasadat, a melleidet, a belső combjaidat a szeméremdomb felé haladva. Ez már magában izgalomba hoz, de most kezdd el magad erőteljesebben simogatni. Váltakozva cirógasd és nyomkodd a nemi szerved környékét.

szex egyedül

Lépj a tettek mezejére!

Ha úgy érzed, hogy már kellemesen ellazultál, lassan csúsztasd a csiklód felé a kezedet. Simogasd ujjaiddal a nagyajkakat és a vaginád egész területét – először finoman, majd erősebben, ahogyan jól esik. Amikor készen állnál a behatolásra, használj síkosítót, vagy nyald meg az egyik ujjadat, és csúsztasd be a hüvelyedbe. De a másik kezed se maradjon tétlen! Körözz vele a csiklódon, és időnként nyomkodd meg egy kicsit. Fontos, hogy ne akard görcsösen az orgazmust. Lazulj el, add át magad az élvezetnek. Ne aggódj, tudni fogod, mikor jutsz el a csúcsra!

  • +6
  • -0
  • 6
6 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account