Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szex egyedül

Mindegy, hogy nőről vagy férfiról van szó, többségük rendszeresen kényezteti saját magát. Van, aki csak a kezét használja, míg mások különböző eszközöket hívnak segítségül: vibrátort, csiklógyűrűt, netán a kispárna csücskével dörzsölik nemi szervüket. Te melyiket használod?

Ha maszturbálsz, akkor elég egyértelműen ki tudod deríteni, mi az, ami lázba hoz, illetve mi az, ami elvezet a kéjhez, a mindent áttörő orgazmushoz. Természetesen ezek a tapasztalatok meghatározóak a szexuális kapcsolatodban is. Hiszen, ha kellőképpen meg tudod osztani partnereddel a megszerzett információkat, és rá tudod vezetni őt, hogy mi a legjobb neked, akkor szexuális életetek kiegyensúlyozott és boldog lesz.

Vibrátorok

 

Vibrátort csak ritkán!

Maszturbálni tehát jó, és ráadásul szükséges is. Az azonban nem mindegy, hogyan juttatod el magad a csúcsra. Ha ugyanis olyan eszközöket vetsz be az örömszerzés érdekében, amelyeket később nem tudsz adaptálni a szexuális együttlétek alatt, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem fog orgazmussal végződni az együttlét. Például, ha otthon, egymagadban úgy szoktad eljuttatni magad a csúcsra, hogy összeszorítod a combjaidat, és a szexuális aktus közben nem tudod majd megoldani ezt a fajta örömszerzést, sajnos hiányérzeted lesz.

De ugyanez a helyzet a vibrátorral is. A hüvely ugyanis a vibrációs rezgések által hozzászokik az erős ingerléshez, amit viszont a férfi – testi adottságai miatt – megint csak nem tud prezentálni neked. Ez pedig sajnos komoly orgazmus problémához vezethet. Te ugyanis tudod, hogy képes vagy elérni a csúcsot, hiszen egymagadban sikerül. De partnerrel… sajnos sikertelen vagy. Ebből következik, hogy szinte újra kell tanulnod az orgazmust.

Fontos!

Szex önmagaddal – Legfontosabb ehhez az, hogy nyugodt légkört teremts hozzá. A gyönyör pillanatait ugyanis semmi perc alatt elronthatja, ha megcsörren a telefon, vagy ha a szomszéd éppen akkor csenget egy bögre cukorért. A megoldás tehát: zárd be az ajtót, kapcsold ki a telefont, és keress olyan helyet, ami csendes és nyugodt. Máris nyugodtabbnak fogod érezni magad. Hangulatossá is teheted a saját aktusodat. Gyújts gyertyát, tegyél be egy számodra kellemes zenét, stb. Mindegy, mivel teremtesz jó hangulatot, az a lényeg, hogy jól érezd magad. Csak a fantáziád szabhat határokat…

A legkedveltebb pozíció a hanyatt fekvés, de sokan szeretnek háttal a falnak dőlve, szétnyitott lábakkal a padlóra telepedni. Sőt, akad olyan is, aki a tükör előtt helyezkedik el, hogy közben láthassa magát. Ha elég kísérletező kedvedben vagy, próbálj ki minél több pózt. A változatosság nem árt, sőt!

Most következhet a ráhangolódás. Próbáld ki tippjeinket, biztosan nem fogod megbánni. Masszírozd meg a testedet illatos testápolóval, vagy masszázsolajjal. Lassan kenegesd végig a két karodat, a hasadat, a melleidet, a belső combjaidat a szeméremdomb felé haladva. Ez már magában izgalomba hoz, de most kezdd el magad erőteljesebben simogatni. Váltakozva cirógasd és nyomkodd a nemi szerved környékét.

szex egyedül

Lépj a tettek mezejére!

Ha úgy érzed, hogy már kellemesen ellazultál, lassan csúsztasd a csiklód felé a kezedet. Simogasd ujjaiddal a nagyajkakat és a vaginád egész területét – először finoman, majd erősebben, ahogyan jól esik. Amikor készen állnál a behatolásra, használj síkosítót, vagy nyald meg az egyik ujjadat, és csúsztasd be a hüvelyedbe. De a másik kezed se maradjon tétlen! Körözz vele a csiklódon, és időnként nyomkodd meg egy kicsit. Fontos, hogy ne akard görcsösen az orgazmust. Lazulj el, add át magad az élvezetnek. Ne aggódj, tudni fogod, mikor jutsz el a csúcsra!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Otthonvégezhető munka

Otthonvégezhető munka

Otthonvégezhető munka Amióta műkörmöshöz járok és szoliba, kicsit megcsappant a zsé a malacperselyemben. De hát jár nekem ennyi kényeztetés és a kuncsaftok is meghálálják. Vadászok viszont másodmelóra. Böngésztem a neten az otthon végezhető melók közt. Azt előre borítékolták, hogy a borítékolás lósz@rt sem ér, és átvágás az egész. kerestek ugyan táncoslányokat is, de bébiszitterre nem telne abból is még, meg rezsire is. Bár lehet a Lajossal egyezkedni a természetbeni törlesztést illetően, de a laptop után új autóra...
Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban Ma megint szép idő van, mára végeztem a munkámmal, és épp hazafelé sétálok, a parkon át, hogy máskor is ne nincs kedvem busszal menni. Csodás az idő, süt a nap, a bőrömön érzem, ahogy a napsugarak csiklandoznak, pajkosan megcsipkednek, és ez nagyon jó hatással van rám. Sőt egyenesen izgató. Séta közben megfigyelem a rügyező fákat, a bokrokat, a fűben megbúvó apró színes virágokat, amik valójában nem is megbújnak, hanem egyenesen az ég...
így baszom meg a szád

Szexel indul a hét, a legjobb hétfő

hevesen kezdesz szopni, én pedig tövig nyomom, így baszom meg a szád, amíg érzem hogy elélvezek. Az első lövések még a szádba mennek, de aztán kiveszem, és telespriccelem az arcod a friss és forró gecivel, ami a homlokodtól lassan folyik végig az arcodon, és az álladról lecsepeg a melledre és a combodra.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük