Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szex a webkamera előtt

Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire.

Miután Anna kinyitotta a szemeit, bekapta a srác makkját és a nyelvével lenyalta az ondót és kiszívta a szájában a húgycsőben ragadt mennyiséget. Majd oldalról belenézett mosolyogva a kis kézi kamerába és integetett.

leszopja-a-faszt

Krisztina becsukta az LCD kijelzőjét és kikapcsolta a felvevőgépet.
– Felvetted? – kérdezte a srác a farkát törölgetve egy zsebkendővel.
Krisztina szótlanul, fülig érő szájjal mosolygott.
– Basszátok meg, ti annyira hülyék vagytok! – tört ki végül belőle. – Nem vagytok komplettek, ha ezt meglátja valaki…
– Nem fogja meglátni senki. – jelentette ki Anna, aztán eldobta a papír zsebkendőt, amivel letörölte az arcáról a spermát. – Feltesszük a gépre, aztán megnézzük egyszer és töröljük!
– És ha nem törölnénk le? – kérdezte Dávid huncutul mosolyogva.
– Letöröljük és kész! – vette magához Anna a kamerát. – Ezt csak poénból csináltuk.
Felsóhajtott Krisztina.
– Mennyi mindent poénból csináltunk és fenn van a neten…
– De ez nem lesz!
– Hányszor hallottam már ezt… – forgatta a szemeit Krisztina – de ezen legalább én nem vagyok rajta! – nevetett fel hangosan.
Anna kinyitotta az LCD kijelzőt és megnyomta a REC gombot.
– Hééé! Mit csinálsz?! – ordított rá Krisztina Dávidra, mikor a srác rámászott és leteperte az ágyra. – Szállj le rólam!
Dávid nekiesett a sikoltozó lány nyakának.
– Naaaa! – ekkor oldalra nézett Krisztina és észrevette a kamera objektívjét. – Anna!
– Csakhogy ne panaszkodj, hogy kimaradsz a jóból! – kacarászott vidáman Anna.
– De neked legalább volt szereped!
– Egy bulizós kurva! Hát nagyon jó volt.

Dávid lehúzta Krisztináról a fehér topját és a lány melleire cuppant. Krisztina nyögni kezdett Dávid vad mozdulatainak hatására.
– Ez az! Nagyon jól csinálod! Nyögj csak, nyögj! Hangosabban, bébi! – biztatta az ifjú pornószínésznőt a barátnője. Krisztina pedig engedelmeskedett.
– Igen, óóó, igen, gyere te állat! Bassz meg!
A srác lehúzta a fehér melltartó kosarait Krisztina melleiről és a barna, nagy udvarú mellbimbóknak esett. A bimbók megkeményedtek a srác szájában. Krisztina hangosan nyögött tovább és Dávid hajába túrt.

Anna megközelítette a kamerával barátnőjének a melleit és premier plánba helyezte őket. Krisztina mellei oldalra terültek és ütemesen emelkedtek a zihált légzés következtében. Tizenöt éves korához képest nagy, dús keblei voltak, amelyek kívánatosan meg voltak ereszkedve.

A kamera objektíve feljebb kúszott a lány arcára. Sötétbarna szemek tiszta, fehér szaruhártyával. Mandula színű haj. Telt, alsó ajkak. Pisze orr. Selymes, puha, picit fehér árnyalatú bőr. És egy ezüst nyaklánc a nyakban egy hosszú kristállyal a végén.

Dávid vörös árnyalatúra szívta ki a lány érzékeny bőrét a nyakán és haladt lejjebb. A köldökét egyszer megnyalintva nekiesett a fekete csőnadrág gombjának és cipzárjának. Pillanatok múlva a fekete csőnadrág a fehér bugyival együtt a földön landolt. Krisztina csupasz babapuncija feltárult Dávid nyelve előtt.

Az operatőr az eseményeket követve Krisztina lábai közé irányította a felvevőgépet. Dávid nyelve eszeveszetten csapkodta a csupasz puncit és a srác két ujja is izgatta a lucskosodó hüvelyt.

Az orális szex nem tartott tovább egy-két percnél. A srác fürge ujjait felváltotta a merev pénisze. Ráköpött egyet a makkjára és a következő pillanatban már be is vágta Krisztinának tövig. Anna hátulról vette a két heregolyó folytonos nekicsapódását a barátnője hátsójához.

– Gyerünk, kurd szét a pinám! Ahhh! Keményebben! – sikoltotta Krisztina.

A lány nagy mellei sebesen fel-alá mozogtak vízszintesen. Dávid ahogy csak tudta, olyan gyorsan kefélte Krisztinát. A lány csak nyitott szájjal nyögött és nyögött. Egészen addig, míg a felsőtestét be nem borította az ondó. A spermalövedékek eltalálták a nyaklánca végén lógó kristályt és a bal mellbimbóját.

Annának ügyes operatőrként sikerült felvenni egész közelről Dávid ejakuláló makkját. Örömében fel is sikított.

Dávid, ahogy az előző felvétel végén, most is a lány szájába adta a péniszét. Krisztina mosolyogva nyalta le az ondót a puhuló hímvesszőről. Aztán búcsúzásképp leszedte az ujjával a mellbimbójára kerülő ondót és a szájában leszopta.

A felvétel véget ért.
– Hát ez gyors volt. – jegyezte meg Anna panaszkodva. – Igazán válthattatok volna pózt. Legalább egyszer.
– Hát nem rajtam múlott. – mondta szintén panaszkodva Krisztina, aki épp levette a melltartóját.
– Ha vártok tíz percet… – húzogatta a kókadt péniszét Dávid.

A lányok egymásra néztek és tudták, hogy mire gondol a másik. Krisztina letérdelt Dávid elé és a szájába vette a srác hímvesszőjét. Anna pedig barátnője mellé térdelt és elindította a felvételt.

Dávid meglepődve, de elégedetten nézte az előtte térdelő lányt, ahogy az édes nyelvecskéjével megkeményíti a férfiasságát.

A két tizenöt éves lány kiváló szórakozásnak tűnt az éjszakára. Dávid hónapok óta élvezte a lányok társaságát. Sok közös mulatozásban és bolondozásban részt vett velük és, ahogy Krisztina említette, soknak az emléke a neten is megtalálható.

A jelenlegi éjszaka előtt pár nappal picit ittas állapotban a két lány erőteljesen szidta azokat a párokat, akik webcamera előtt szexelnek. Dávid viszont megvédeni próbálta őket, aminek a következménye a mostani éjszaka lett. Anna elhozta a kameráját Dávidhoz.

A teszthez megfelelő hangulat érdekében az éjszakát egy üveg bor elfogyasztásával kezdték. Majd Anna túlzó gesztusokkal imitálni kezdett egy szex éhes, diszkós lányt. Krisztina pedig bekapcsolta a kamerát. Péter nem ellenkezett Annának és hagyta, hogy a lány orálisan kényeztesse.

Dávid tudta, hogy ez a két lány igazi kincs. Pár részegen eltöltött buli után megkóstolhatta mindkét lány testét külön-külön és együtt is. A lányokat az se zavarta, ha néha vagy nem is olyan néha mást is az ágyába hurcol a srác. És Dávidot se izgatta különösebben, hogy a lányok szájában és ölében elég gyakori vendég az ismeretlen pénisz.

Ebből a szabadosságból kiindulva merészelt a lányok érkezése előtt felmenni a világ talán leglátogatottabb webcamos netoldalára és bekapcsolni a webcameráját, ami a szoba egyik sarkában foglalt helyet.

Krisztina szájában megmerevedett Dávid hímvesszője és a lány jól látható élvezettel szopta. Mohón elnyelte a kemény péniszt, mintha attól félne, hogy elveszik tőle. Fogalma sem volt róla, hogy a világ különböző pontjain mennyi férfiasság állt fel rá és vágyakozott a szája melege után.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
férfi erogén zonák

A férfi erogén zónái

A férfi erogén zónái Erosz a görög mitológiában a testi szerelem istene. Talán úgy is lehetne nevezni, hogy a szexuális vágy megvalósulására buzdító, csábító szellem, de lehetne úgyis nevezni, hogy a „test ördöge”. Az erotika felkészítés, előkészületi állapot a nemi együttlétre. Az erotikus gondolatok, akár partner nélkül is eláraszthatják a tudatot, sőt álomban is működhet. Ennek nemcsak az erotikus álmok a megszemélyesítői, hanem az ébredéskor tapasztalható erekció vagy éppen - főleg kamaszkorban - az éjszakai spontán...
napozás

Évezzük a napozást

széthúzom a feneked, és az arcom belefúrom a punci-popsiba, és nyalni kezdem. Előbb az egyiket majd a másikat felváltva, ám mivel nem rég élveztél egy hatalmasat, a puncidból a fincsi nedűt alaposan kinyalom, mindeközben az egyik ujjam a fenekedben merül el, és így duplán izgatom a tested.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük