Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szex a webkamera előtt

Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire.

Miután Anna kinyitotta a szemeit, bekapta a srác makkját és a nyelvével lenyalta az ondót és kiszívta a szájában a húgycsőben ragadt mennyiséget. Majd oldalról belenézett mosolyogva a kis kézi kamerába és integetett.

leszopja-a-faszt

Krisztina becsukta az LCD kijelzőjét és kikapcsolta a felvevőgépet.
– Felvetted? – kérdezte a srác a farkát törölgetve egy zsebkendővel.
Krisztina szótlanul, fülig érő szájjal mosolygott.
– Basszátok meg, ti annyira hülyék vagytok! – tört ki végül belőle. – Nem vagytok komplettek, ha ezt meglátja valaki…
– Nem fogja meglátni senki. – jelentette ki Anna, aztán eldobta a papír zsebkendőt, amivel letörölte az arcáról a spermát. – Feltesszük a gépre, aztán megnézzük egyszer és töröljük!
– És ha nem törölnénk le? – kérdezte Dávid huncutul mosolyogva.
– Letöröljük és kész! – vette magához Anna a kamerát. – Ezt csak poénból csináltuk.
Felsóhajtott Krisztina.
– Mennyi mindent poénból csináltunk és fenn van a neten…
– De ez nem lesz!
– Hányszor hallottam már ezt… – forgatta a szemeit Krisztina – de ezen legalább én nem vagyok rajta! – nevetett fel hangosan.
Anna kinyitotta az LCD kijelzőt és megnyomta a REC gombot.
– Hééé! Mit csinálsz?! – ordított rá Krisztina Dávidra, mikor a srác rámászott és leteperte az ágyra. – Szállj le rólam!
Dávid nekiesett a sikoltozó lány nyakának.
– Naaaa! – ekkor oldalra nézett Krisztina és észrevette a kamera objektívjét. – Anna!
– Csakhogy ne panaszkodj, hogy kimaradsz a jóból! – kacarászott vidáman Anna.
– De neked legalább volt szereped!
– Egy bulizós kurva! Hát nagyon jó volt.

Dávid lehúzta Krisztináról a fehér topját és a lány melleire cuppant. Krisztina nyögni kezdett Dávid vad mozdulatainak hatására.
– Ez az! Nagyon jól csinálod! Nyögj csak, nyögj! Hangosabban, bébi! – biztatta az ifjú pornószínésznőt a barátnője. Krisztina pedig engedelmeskedett.
– Igen, óóó, igen, gyere te állat! Bassz meg!
A srác lehúzta a fehér melltartó kosarait Krisztina melleiről és a barna, nagy udvarú mellbimbóknak esett. A bimbók megkeményedtek a srác szájában. Krisztina hangosan nyögött tovább és Dávid hajába túrt.

Anna megközelítette a kamerával barátnőjének a melleit és premier plánba helyezte őket. Krisztina mellei oldalra terültek és ütemesen emelkedtek a zihált légzés következtében. Tizenöt éves korához képest nagy, dús keblei voltak, amelyek kívánatosan meg voltak ereszkedve.

A kamera objektíve feljebb kúszott a lány arcára. Sötétbarna szemek tiszta, fehér szaruhártyával. Mandula színű haj. Telt, alsó ajkak. Pisze orr. Selymes, puha, picit fehér árnyalatú bőr. És egy ezüst nyaklánc a nyakban egy hosszú kristállyal a végén.

Dávid vörös árnyalatúra szívta ki a lány érzékeny bőrét a nyakán és haladt lejjebb. A köldökét egyszer megnyalintva nekiesett a fekete csőnadrág gombjának és cipzárjának. Pillanatok múlva a fekete csőnadrág a fehér bugyival együtt a földön landolt. Krisztina csupasz babapuncija feltárult Dávid nyelve előtt.

Az operatőr az eseményeket követve Krisztina lábai közé irányította a felvevőgépet. Dávid nyelve eszeveszetten csapkodta a csupasz puncit és a srác két ujja is izgatta a lucskosodó hüvelyt.

Az orális szex nem tartott tovább egy-két percnél. A srác fürge ujjait felváltotta a merev pénisze. Ráköpött egyet a makkjára és a következő pillanatban már be is vágta Krisztinának tövig. Anna hátulról vette a két heregolyó folytonos nekicsapódását a barátnője hátsójához.

– Gyerünk, kurd szét a pinám! Ahhh! Keményebben! – sikoltotta Krisztina.

A lány nagy mellei sebesen fel-alá mozogtak vízszintesen. Dávid ahogy csak tudta, olyan gyorsan kefélte Krisztinát. A lány csak nyitott szájjal nyögött és nyögött. Egészen addig, míg a felsőtestét be nem borította az ondó. A spermalövedékek eltalálták a nyaklánca végén lógó kristályt és a bal mellbimbóját.

Annának ügyes operatőrként sikerült felvenni egész közelről Dávid ejakuláló makkját. Örömében fel is sikított.

Dávid, ahogy az előző felvétel végén, most is a lány szájába adta a péniszét. Krisztina mosolyogva nyalta le az ondót a puhuló hímvesszőről. Aztán búcsúzásképp leszedte az ujjával a mellbimbójára kerülő ondót és a szájában leszopta.

A felvétel véget ért.
– Hát ez gyors volt. – jegyezte meg Anna panaszkodva. – Igazán válthattatok volna pózt. Legalább egyszer.
– Hát nem rajtam múlott. – mondta szintén panaszkodva Krisztina, aki épp levette a melltartóját.
– Ha vártok tíz percet… – húzogatta a kókadt péniszét Dávid.

A lányok egymásra néztek és tudták, hogy mire gondol a másik. Krisztina letérdelt Dávid elé és a szájába vette a srác hímvesszőjét. Anna pedig barátnője mellé térdelt és elindította a felvételt.

Dávid meglepődve, de elégedetten nézte az előtte térdelő lányt, ahogy az édes nyelvecskéjével megkeményíti a férfiasságát.

A két tizenöt éves lány kiváló szórakozásnak tűnt az éjszakára. Dávid hónapok óta élvezte a lányok társaságát. Sok közös mulatozásban és bolondozásban részt vett velük és, ahogy Krisztina említette, soknak az emléke a neten is megtalálható.

A jelenlegi éjszaka előtt pár nappal picit ittas állapotban a két lány erőteljesen szidta azokat a párokat, akik webcamera előtt szexelnek. Dávid viszont megvédeni próbálta őket, aminek a következménye a mostani éjszaka lett. Anna elhozta a kameráját Dávidhoz.

A teszthez megfelelő hangulat érdekében az éjszakát egy üveg bor elfogyasztásával kezdték. Majd Anna túlzó gesztusokkal imitálni kezdett egy szex éhes, diszkós lányt. Krisztina pedig bekapcsolta a kamerát. Péter nem ellenkezett Annának és hagyta, hogy a lány orálisan kényeztesse.

Dávid tudta, hogy ez a két lány igazi kincs. Pár részegen eltöltött buli után megkóstolhatta mindkét lány testét külön-külön és együtt is. A lányokat az se zavarta, ha néha vagy nem is olyan néha mást is az ágyába hurcol a srác. És Dávidot se izgatta különösebben, hogy a lányok szájában és ölében elég gyakori vendég az ismeretlen pénisz.

Ebből a szabadosságból kiindulva merészelt a lányok érkezése előtt felmenni a világ talán leglátogatottabb webcamos netoldalára és bekapcsolni a webcameráját, ami a szoba egyik sarkában foglalt helyet.

Krisztina szájában megmerevedett Dávid hímvesszője és a lány jól látható élvezettel szopta. Mohón elnyelte a kemény péniszt, mintha attól félne, hogy elveszik tőle. Fogalma sem volt róla, hogy a világ különböző pontjain mennyi férfiasság állt fel rá és vágyakozott a szája melege után.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Welcome Drink 2

Welcome drink / 2. fejezet

Tikk-takk tikk-takk. Már csupán 3 nap, és újabb 2 hetet kell kibekkelni szex nélkül. Akkor hát addig kell kihasználni…nem? Üres próbaterem, a kulcs a zsebében… És hogy mire vágyik? Rendelés: egy tanga, amit letéphet rólam, egy neccharisnya, amit szétszaggathat, egy szoknya, ami csak úgy magától felcsúszik, VÖRÖS RÚZS, ami nyomot hagy… Megérkezek. Már a látványától beindulok. Ledobom a földre a táskámat, D letámad. A falnak szorít, és hevesen megmarkolja a melleimet. Aztán az asztalnak dönt. Erős, nagyon...
A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte - Szex Blog

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte Ez a történet a parkban már régen volt, akkoriban 30 éves körül voltam, a pontos évszámra már nem emlékszem. Elég sok időt töltöttem otthon, mert a munkám ezt lehetővé tette, és így volt időm a neten bogarászni, és persze csajokat is keresgélni. Akkoriban volt valamilyen oldal, ahol lehetett ismerkedni, és ahol elég sok bevállalós csaj is megfordult. Egy ilyen alkalommal rám írt egy nő, hogy tetszem neki....
A kukkoló anyós története - Szex Blog

A kukkoló anyós története

Szóval nézi a játékom. Nézd csak, engem nem zavar. Húzgálom még egy darabig, hogy jól láthassa. Aztán amikor már nem bírom tovább, elsül a faszom, és telespriccelek vele mindent. Amikor kész vagyok, a kezemről lenyalogatom a maradékot, majd odanézek a réshez. Pont amikor odanézek, akkor tűnik el, és magamra hagy. Szép kis képmutató az öreglány.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük