Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban

Rendszeresen járunk a párommal nudizni, mindketten szeretjük a meleget, a vizet, és persze a szexet is, így nem ritka, hogy egy napon mindenből jut elég. Írtam már erről sztorikat, ám ami idén nyáron történt meg, az még minket is meglepett.

Ahogy máskor is, Ildivel kimentünk a nudista tóhoz, és miután letelepedtünk a parton, bementünk a vízbe, és egy jó pancsolás után, szexeltünk is a vízben. Amikor megunjuk a vizet, kimászunk a partra, és csak fekszünk a sekély és meleg vízben, miközben beszélgetünk. Beszélgetés közben észreveszem, hogy a szomszéd bozótosban mocorgás van, de nm látok semmit, és senkit.
– Biztosan megint a múltkori kukkoló srác az.
– Arra gondolsz, aki kiverte rád a cerkáját?
– Igen, arra. Nagyon izgi volt.

Egy idő után kijövünk a vízből és lefekszünk a takaróinkra, és csak élvezzük a napsütést. Ildi, ahogy ilyenkor mindig, most is a farkam barbárja, na nem komolyan, csak úgy játszik rajta a keze. Ő szereti, én meg egyenesen imádom. Amikor ismét meghalljuk a szomszédból a mocorgást, Ildi felül, és figyel, ám most sem lát semmit, ami érdekes lenne.

Biztos, ami biztos, felhasal mellettem, és a játékos faszpiszka helyett, immár a szájával játszik rajtam, miközben figyeli a reakcióimat. Van is mit figyelnie, mert a farkam hegyesen mered előre, ahol a nyelve játszik rajta, és ahol időnként eltűnik a szájában.

Megint a zörej. Most már én is kíváncsi vagyok rá, hogy mi folyik ott, ezért felállok, majd teszek néhány lépést a bozót mentén, mert onnan pont oda lehet látni. Behajolok a bokor ágai között, és amit látok, attól tátva marad a szám. Két kiscsaj igyekszik éppen átlesni a bokrok levelei között, abba az irányban, ahol mi is vagyunk, pontosabban most csak Ildi. Az egyik kislány, épp a bokor felé fordulva, a térdeit beroggyanva, kissé előrehajolva, igyekszik meglesni, a másik oldalon a történéseket, amit halk szavakkal kommentál a mögötte tevékenykedő lánynak.

Igen, tevékeny, hiszen az előtte gubbasztó csajnak a seggénél guggol, és jól láthatóan azt nyalja, miközben hallgatja a közvetítést, hogy éppen mi történik a bozót másik oldalán.
– Most éppen a punciját simogatja. -. mondja a kukkoló, mire a másik csak heves bólogatással válaszol, amire a kukkoló egy halk sóhajjal reagál.
– A pasit is látod? – kérdezi a nyalakodó lány, két nyalintás között.
– Azt nem, talán most a vízben van.
– Szólj a ha meglátod, mert nekem nagyon bejön.
– Jó, szólok.

Meglep engem ez a kis közjáték. Nem azért mert megles minket valaki, ez itt hétköznapos, hanem az, hogy lányok. Sok kukkolónk volt már az elmúlt évek alatt, de lány még soha. A másik meglepő az volt, hogy szinte gyerekeknek látszanak, nem többek, mint tizenöt- tizenhat évesek. Miután már tudom, hogy ki kukkol minket, csendben visszalopódzol Ildi mellé, mintha csak a vízből jöttem volna ki, és lefekszem mellé. Röviden elmondom neki, hogy mit láttam és hallottam, amin ő is meghökken kissé, ám hamar túlteszi magát rajta.

Mivel Ildi szereti, ha kukkolják, úgy helyezkedik el mellettem, hogy a puncija, a másik oldalról is jól látható legyen, majd engem is addig rendezget, amíg kényelmesen hozzáfér a farkamhoz, amit lelkesen húzgál, és a nyelvével nyalogatja. Ettől persze hamar feláll megint, aminek következtében a szomszédból is több reakció ér el hozzánk. Ildi a szopás közben próbálja meglesni a kukkolóinkat, ám se nem sikerül neki. Ildi taktikát vált, mire felemelkedik, majd fölöttem állva, ráereszkedik a farkamra és meglovagol. Mivel nem történik semmi érdekes, Ildi feláll, majd amerre én is mentem, megközelíti a szomszédokat. Még innen is hallom, amit beszélnek.
– Sziasztok lányok. -hallom meg a hangját, aztán azt, is, ahogy igyekszik őket megnyugtatni. – Nyugi lányok, nincs semmi baj, csak érdekelne, hogy melyikőtök szeretné meglesni a férjem farkát közelebbről is.
Erre választ nem hallok, csak Ildi válaszát:
– Akkor gyertek át hozzánk.

Ezután Ildi visszatért hozzám, és mielőtt beszélni kezd, megnyugtatom őt, hogy hallottam mindent.
– Szerinted átjönnek? – kérdezem tőle.
– Nem tudom. Elég bátortalannak látszanak.
– Én nem így vettem észre. Úgy nyalták egymást, mint…
– Csókolom. – köszön az egyik kiscsaj, de mögötte már ott toporog a másik is.
Ildi fogadja őket, feláll, és eléjük siet, miközben korholja azt, amelyik ránk köszönt.
– Kérlek tegezzetek, nem vagyunk mi annyira öregek. Rendben?
Válasz helyett csak bólogatnak, de követik Ildit, aki odavezeti hozzánk őket.
– Sziasztok, gyertek telepedjetek ide mellénk. – mondom a lányoknak, amíg ők tétován toporognak.
– Csak nyugodtan, nem lesz semmi baj. – Mondja Ildi is nekik.

Miután letelepednek, csak hallgatunk. Ez egy olyan szituáció, amire nincs koreográfia, vagy történik valami, vagy nem. Ildi igyekszik megtörni a feszültséget azzal, hogy mellém heveredik, majd a kezével simogatni kezdi a farkam, ami nagyon hamar feláll. A két lány csak tátott szájjal bámul, megmukkanni sem tudnak. Ismét Ildi töri meg a csendet.
– Fogadjunk hogy nem láttatok még igazi faszt ilyen közelről.
– Nem. mondja az egyik, de a másik csak a fejét billegeti.
– Na és, hogy tetszik?
– Nagyon. – mondja megint a bátrabbik, a másik most is csak bólogat.

Ildi elengedi a farkam, majd a kezét nyújtja feléjük.
– Én Ildi vagyok, a férjem meg Tamás.
Most is a bátrabb nyújt kezet Ildinek, miközben bemutatkozik.
– Alexa vagyok. Ő meg Gina.
Én a kézfogás helyett inkább csak intek feléjük, amit egy félszeg mosollyal viszonoznak.
– Hány évesek vagytok?
– Én tizenhét, Gina meg tizenhat.
– Szóval hajt titeket a kíváncsiság?
– Így is lehet mondani. – Válaszol Alexa, majd Ginára néz, aki csak lesütött szemmel bámul maga elé.
– Mire vagytok leginkább kíváncsiak?
– Lehetek őszinte? – kérdez vissza Alexa.
– Persze.
– Valójában mindenre.
– Konkrétabban?
– Tudod, mindkettőnknek van pasija, de nem tudjuk, hogy mit is kellene csinálni, ha együtt vagyunk. Persze a pornófilmeken látottak nem igazán működnek a mindennapokban, ezért elhatároztuk, hogy kijövünk ide, és figyelünk, hátha látunk valamit.
– Ezért lestetek meg minket?
– Igen. Mondja Alexa, majd lehajtja a fejét, és mintha el is pirulna.
– Akkor most jól figyeljetek, mert tanulhattok. – mondja nekik Ildi, majd újra odamászik hozzám, és a farkam kezdi simogatni, ami most egy kicsit lelankadt, ám az ügyes keze által hamar feláll. Amikor már jó kemény, megnyalja a makkomat, a nyelvével köröz rajta, miközben figyeli a lányok reakcióját. Én is ezt teszem.

Alexa a rámenősebb, a bátrabb, aki most is tágra nyílt szemekkel nézi Ildi hogyan játszik a farkammal, miközben egyre közelebb jön hozzánk, így egészen közelről, alaposan tanulmányozza Ildi technikáját. Ildi felnéz rá, majd megkérdezi tőle.
– Akarod megpróbálni?
– Nem. Dehogy, azt nem lehet.
– Miért nem?
– Mert… még fiatalok vagyunk ehhez, és különben is Tamás a te férjed.
– Én megengedem, hogy tegyetek egy próbát, ha akarjátok.
– Biztos? Nem lesz ebből baj?
– Egészen biztos. Semmi baj nem lesz.

Alexa ettől kissé megnyugszik, majd még közelebb jön hozzám, majd bátortalanul hozzáér a kezével a farkamhoz. Az érintésétől megborzongok. Annyira finom a keze, ahogy hozzáér, hogy beleremegek.
– Vedd a szádba nyugodtan. – mondja neki Ildi, mire a lány ránéz, majd a következő pillanatban odahajol hozzám és finoman, szinte alig érintve a szájába veszi a makkomat. Érzem, ahogy a nyelve lassan hozzáér, ahogy végigsimít rajta, és azt is érzem, hogy a lány megremeg.
– Bátrabban csináld. bíztatja őt Ildi.

Alexa egyre jobban belemerül az élvezetbe, látszik rajta hogy még sosem volt fasz a szájában, de nagyon élvezi. Gina, még most is távoli megfigyelőként nézi, ahogy a barátnője a farkammal látszik, ám tétova mozdulatokkal megérinti a punciját, és mintha csak véletlen mozdulat lenne, simogatni kezdi.

Ildi csak nézi, ahogy a lány a farkamat szopja, a szája szélén egy mosollyal. Amikor rápillant Ginára, és látja hogy az épp masztizik, szó nélkül hagyja. Néhány perc elteltével, amikor Ildi már látja rajtam, hogy hamarosan a végére érek, így szól a lányokhoz.
– Most pedig váltás következik. Gyere Gina, próbáld meg te is, milyen fantasztikus érzés, amikor egy fasz a szádban válik kőkeménnyé. Gina elsőre rámozdul, de aztán mégis visszaül. Alexa még szopja a farkam, ezért odaszól Ginának, aki csak egy kis bátorításra vágyik.
– Gyere Gina, próbáld meg, isteni fincsi dolog.
– Inkább nem. – mondja a lány, kissé megszeppenve.
– Ne már, hisz eddig arról áradoztál nekem, hogy ha egyszer faszt kapsz a szádba, azt hogy fogod alaposan kiszopni.
Gina megint csak szégyenlősen néz maga elé, ezért Ildi is bíztatja egy kicsit.
– Gyere már, ne légy szégyenlős, előbb-utóbb majd szembe jön veled egy fasz, és akkor már nem leszel felkészületlen.
– Gyere Gina, ne légy már nyuszi. – bíztatja Alexa is.
– Gyere Gina, vedd a szádba a farkam, és szopjál egy kicsit. – mondom neki én is, mire rám emeli a tekintetét, majd megmozdul, és négykézláb mászik oda hozzám. Alexa a másik oldalamon bíztatja őt, mire Gina végre elszánja magát a nagy mutatványra. Odahajol a farkamhoz, a kezébe veszi, miközben úgy néz rá, mint valami csodára. Tuti, hogy még nem fogott kézbe faszt. Miután eleget nézi, odahajol hozzá, és megnyalja, majd ahogy Alexa is tette, a szájába veszi, és csak szopogatja.
– Ez az kislány, jól csinálod. – mondja neki Ildi.
– Úgy milyen jó? – kérdezi tőle, Alexa.

Gina is hamar ráérez a faszszopásra, mert néhány perc után, már úgy tud cumizni, mint a nagyok. Alexa csak néz egy darabig, majd ő is odakuporodik a lábam közé, és a zacsimat nyalogatja, és a farkam tövét, ami épp nem Gina szájában van.
– Hé lányok, engem nehogy kihagyjatok ebből a játékból. mondja Ildi, majd ő is úgy helyezkedik el, hogy legalább egy nyalintás jusson neki is.
A három nő, úgy vesz körbe engem, hogy mindegyik szopja nyalja a farkam, ami persze nekem a legélvezetesebb, bár, ahogy őket nézem, számukra is pont annyira öröm.

Ildi megint irányít, utasításokat osztogat. Az elképzelése szerint, ideje lenne a lányoknak, hogy megízleljék a szex mélyebb aspektusait. Amikor a lányok már mellettünk ülnek a takarón, megkérdezi őket.
– Ugye már nem vagytok szüzek?
Válasz helyett mindketten csak a fejüket ingatják.
– Jól van. Készen álltok rá, hogy még közelebbről érezzétek egy fasz jótékony hatását?
– Igen. Mondja Alexa gondolkodás nélkül.
– És te Gina?
– Azt hiszem…
– Jól van. Ki akarja kezdeni?
Alexa megint aktivizálja magát, és már jön is közelebb hozzánk.
– Várj egy kicsit, megmutatom, hogy a legjobb.

A lányok kíváncsian nézik, ahogy Ildi feláll, átlép fölöttem, majd a farkam fölött leereszkedik rám. Mielőtt teljesen magábafogadna, elmondja a lányoknak, hogy mit kell tenni.
– Ha nem vagy elég nedves, akkor köpj a tenyeredbe, és nyálazd meg a puncidat, aztán illeszd oda a puncidhoz a faszt és lassan kezdj el rácsúszni. Ne legyél soha türelmetlen, mert annak fájdalmas mellékhatásai lehetnek. Amíg ezt elmondja, már tövig benne van a farkam, mire Ildi lassan fel le csúszkál rajtam. Amig ezt teszi, a két lányt nézi, mert meg akar győződni arról, hogy figyelnek rá. Legfőképp azért mert ez különösen felizgatja őt, ha valaki nézi szex közben.

Ez az egyik oka annak, hogy nagyon hamar elélvez rajtam. Amig az orgazmus megrázza a testét, a pillantásom a két lányra esik, akik már most a puncit simogatják, látom hogy ők is élvezik a látványt. Amikor Ildi már lecsillapodik, leszáll rólam, majd Alexához szólva int, hogy most ő következik.

Alexa is ugyan úgy közelít felém, ahogy Ilditől látta, ám neki már nincs szüksége arra, hogy a tenyerébe köpjön, mert a puncijából vastag cseppek formájában nyúlósan folyik rám a nedve. Én már ettől izgalomba jövök. Amikor Alexa rácsusszan a farkamra, egy pillanatra elgondolkodom azon, hogy vajon tényleg szűz-e még. Annyira szoros, annyira izmos a puncija, hogy szinte satuba fogja a farkam. isteni fonom így. A lány elkezd, a már ismertetett módon fel le mozogni rajtam, amitől ő is meglepően hamar elélvez. Imádom a hangját, ahogy magas hangon sikkantgat, és a végén, amikor elélvez, halkan, ám hosszan sikít. Amikor vége az orgazmusnak, csak eldől rajtam, és egy ideig csak liheg.

Ekkor veszem észre, hogy amig én Alexával voltam elfoglalva, Gina saját magát simogatta, és amikor a barátnője elélvezett, akkor vele együtt ő is. Amikor Alexa lefordul rólam és egyszerűen elterül mellettem, Gina odamászik hozzá, és a puncijára veti magát, és csak nyalja őt. Lehet hogy Gina inkább leszbikus? Annyira élvezettel és hevesen nyalja Alexát, hogy ő újra elélvez. Amikor mindketten csak hevernek egymás mellett, Ildi szólal meg.
– Gina. Te is szeretnéd kipróbálni?
– Azt hiszem én inkább kihagyom.
– Jól van. akkor nem bánjátok ha most én is kielégítem a páromat ugye?
– Nem, dehogy, csináld csak, mi meg nézzük.

Ildi megint fölém áll, majd leereszkedik, a farkamat beigazítja magának, majd örül vágtába kezd rajtam, amitől mindketten egyszerre élvezünk el, és én beleürítem a teljes táramat a puncijába. Amikor Ildi remegése elmúlik, ő is csak lecsúszik rólam a másik oldalamon, és lihegünk. Ekkor egy váratlan dolog történik. Alexa odajön hozzám, és a farkamat a szájába veszi. Lassan, finoman szopja, amitől megint feláll, ám ő csak szopja tovább. A másik meglepetés, Gina. Ő Ildi lába közé fészkeli be magát, és élvezettel nyalja a punciját. Figyelembe véve, hogy jelentős mennyiségű gecit pumpáltam bele, amit ő lelkesen kinyal belőle, lehet, hogy mégsem leszbi, inkább bi, ahogy Ildi is, de lehet, hogy csak simán szégyenlős.

Ildi megfogja a kezemet, és rámnéz. A szemünk szinte falja a másikat, hisz mindkettőnk számára élvezetes ez a pillanat. A farkamat Alexa szopja, Ildit meg Gina kényezteti. Amint elmerülünk egymás látványában, érzem, hogy egyre közelebb kerülünk a beteljesedéshez. A két lány igazán mindent megtesz azért, hogy ez létre is jöjjön.

Érzem, ahogy Ildi keze markolja az enyémet, remegni kezd, aztán egyre jobban, majd amikor jön az orgazmusa, odahajol hozzám, és megcsókol. Ebben a pillanatban én is a csúcsra érek, hála Alexának, így egyszerre élvezünk el, ebben a különös felállásban.

Miután lenyugodtunk, csak beszélgetünk. Mindenről, de leginkább a szexről, mert lányoknak rengeteg kérdése van, amit Ildi a legjobb tudásának megfelelőnem meg is válaszol. A legsajnálatosabb a dologban, hogy velük sem találkoztunk többet, mint ahogy az már ilyenkor lenni szokott.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
  • +2
  • -0
  • 2
2 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük