Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Séta helyett szex

Séta volt megbeszélve ma estére, egy barátnőmmel. Ő egy igazi barát, aki egyben nő is, és persze mindig is vonzott, mert kedves, és mert olyan nagy melle van, hogy egyszerűen a szememet mindig odavonzza. A terv az volt hogy estefelé átjön hozzám, és lemegyünk a Duna-partra, egy kicsit sétálni, és hogy megigyunk egy-két sört is.

Mivel az ilyen esté séták sokáig szoktak tartani, úgy gondoltam, hogy délután egy kicsit szunyálok, hogy nem dőljek ki néhány sör után. Minden jól alakult, kivéve, hogy nem ébredtem fel az órára. Ez még nem is lett volna baj, csakhogy ő is előbb jött. Persze ez mind nem baj, csak épp nem így lett eltervezve.

Ő tudja, hogy az ajtó mindig nyitva van, és bejöhet nyugodtan. Ezen az estén is így tett. Én meg arra ébredtem, hogy ott ül az ágyam mellett. Üdvözöltük egymást, majd én szabadkoztam, amiért elaludtam. Ez így persze nem volt gond, csak össze kell kapnom magam és indulhatunk is. A helyzet az volt, hogy lefekvés előtt megfürödtem, és úgy ahogy voltam, pucéran feküdtem le. Aztán egy jó kis alvás után, arra ébredtem hogy áll a farkam. Pontosabban, amikor ő felébresztett, ezt csak akkor vettem észre. Nógatott hogy öltözzek, de én még kérettem magam, hisz nem akartam előtte így mutatkozni.

Ő egyre csak próbált rávenni, hogy öltözzek már fel, mert el kéne indulni, ám én próbálta az időt húzni, hogy megússzam ezt a kényes helyzetet. Aztán jött egy éles fordulat.

– Ha nem kelsz végre fel, akkor én is melléd fekszem, mert álmos vagyok én is egy kicsit.
– De, de. mindjárt felekelek, felöltözök, és máris mehetünk.
– Na gyerünk. – mondja nekem, majd egy mozdulattal lerántja rólam a takarót, és meglátja a keményen álló farkam. Erre odébblök az ágyon, és befekszik mellém. Erre én kipattanok az ágyból, és kimegyek a szobából, ami mellett ott van a gardrób, ahol a ruháim is vannak. Amikor lenézek, látom hogy a farkam mint egy bot úgy áll ki belőlem, nem puhul, nem lankad, csak mered előre. Most mit csináljak vele?

Amig keresgélek a ruhák között, addig talán majd abbahagyja, de nem tette. Eszembe jut, hogy gyorsan kicsapom, de tartok attól hogy rám nyit, ha sokáig időzök itt. Belebújok egy ingbe, és elkezdem begombolni, amikor mögém lép, és a fülembe súgja.
– Láttam ám.
– Mit láttál? – kérdezek vissza, mire ő válasz helyett oda nyúl és megmarkolja a farkam. Lassan elkezdi húzgálni, amitől majd meg őrülök, annyira izgató.

Azt el kell mondanom róla, hogy ez idáig csak barátok voltunk, nem volt köztünk semmi sex, de még simi sem. Ez a mostani helyzet viszont mindent felborít, és ezzel együtt vágyok rá, hogy történjen valami.

– Gyere. – mondja nekem, majd a farkamnál fogva húz magával vissza a szobába. Ott leheveredik az ágyamra, és letolja a nadrágját, majd a bugyiját is. – Gyere. – mondja nekem ismét, és én nem tudok neki ellenállni. Amikor meglátom a punciját, ami körben szőke pihékkel van körbe szőve, elfog a vágy. Letérdelek elé, majd beletúrom az arcom. Isteni finom, illatos és nedves. Lassan belenyalok, és hozzálátok egy alapos punci nyaláshoz. Ő csak sóhajtozik, liheg, és egyre mohóbb.

– Gyere és basszál meg. Mondja nekem, miközben a szemeiben látom a vágyat. Válasz helyett, megteszem, amit meg kell tennem. Amikor elélvez, én kihúzom belőle a farkam, és nemes egyszerűséggel ráverem a hasára, a puncijára, amit ő kezével alaposan eldörzsöl, hogy pár pillanat múlva nyoma sem marad.

Aztán mellé fekszem, és csak csak nézzük a plafont. Kicsit később szólal csak meg.
– Mit tegyünk? Lemenjünk, vagy inkább ismételjük meg. Ezen egy pillanatig elgondolkodom, majd válaszolok is.
– Szerintem menjünk le, és majd utána folytatjuk, ha még akkor is van hozzá kedved. Ebben maradtunk.

Az este nagyon jó volt, sokat sétáltunk, és beszélgettünk. Megbeszéltük ezt az új helyzetet is, és abban maradtunk, hogy amikor jólesik, akkor megismételjük.


Bevezetés a leszbikus szerelembe - Szex Blog

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.

A magyar nők szexuális szokásai

A magyar nőknek fontos a jó szex, ahogyan az is, hogy előre bebiztosítsák, nem eshetnek teherbe. A többségük. Mégis sokan vannak, akik az abortuszt választják egy nem jól (vagy éppen túl jól?) sikerült éjszaka után. Ebben viszont messze megelőznek bennünket mások mellett a szerbek, az oroszok, a bolgárok vagy a románok. Európai körkép a szexuális szokásokról. Nyugat-Európából haladva kelet felé egyértelmű trend rajzolódik ki: nyugaton a nőknek sokkal kevesebb idejük jut a szexre, viszont sokkal emancipáltabbak:...
mikrobikini

A mikrobikini

A mikrobikini A nyár elmúltával nehezen találhatnánk jelenleg a bikininél kevésbé aktuális témát, de azért reméljük, lesz olyan olvasónk, akiket felüdít ez az apropó nélküli felvetés, amennyiben legalább egy pillanatra feledtetni tudja ezt a hideg őszi időt. A szemérmetlenül szexi fürdőruhákra a mikrobikini szakkifejezést alkalmazzák azok, akik nap mint nap foglalkoznak ezzel az idők során egyre kevesebb anyag felhasználásával készülő ruhadarabbal. A tervezőknek szemlátomást más gondja sincs évek óta, mint hogy honnan lehet még lecsippenteni egy-egy fecnit a nudizmus határait...

Szilvássy Fanny meglepő esete

Szilvássy Fanny meglepő esete Szilvássy Fanny elhelyezkedett a tikfa napozószéken, lerakta maga mellé Mandarina Duck táskáját, kivette belőle az Elit Woman magazint és hátradőlt. Kinyújtotta a lábát, bokában keresztezte, majd szórakozottan meghimbálta Escada márkájú, pántos papucsát, szétnyitotta térdén a magazint, az orrára engedte Sophia Loren napszemüvegét, és a sötét üveg takarásában a közeli teniszpálya felé fordította a szemét.Mercedes teniszezett ott a szálloda alkalmazottjával, Lacival, aki miatt Fanny a szokásosnál bő két órával korábban kelt, fél óráig...
A haverom a húga és én - Szex Blog történetek felnőtteknek

A haverom a húga és én

A haverom a húga és én Sziasztok szeretnék veletek egy kis történet megosztani ami velem történt még fiatalabb korban.Volt nekem egy jó haverom. Mindketten 18 évesek voltunk. És úgy bár nagyon kanosak , hiszen se nekem se neki nem volt barátnője. Így hát csak a kezünk marat. És egyszer csak beszéltünk.hogy ki mire szokta verni . Elárult hogy ha csak ketten vannak otthon a húgával. Ès a huga alszik akkor ki szokta verni rá . Kérdezem tőle és azt hogyan? Elmesélte hogy csak...
napoztattam-a-hasam-mellem-es-puncim

Elfoglalt szülők gyereke

Elfoglalt szülők gyereke Pár éve történt, 20 éves koromban. Gazdag, de elfoglalt szülők gyereke Csaba már 14 éves volt, de rá kellett vigyáznom, mivel a szülők igen gyakran jöttek haza 10 után, rám maradt a vacsorafőzés, házifeladat ellenőrzés, takarítás. Csabával soha nem volt sok gond. Öcsémként kezeltem, akivel néha lehet értelmesen beszélni, néha meg hülye, mint egy állat. A köztünk lévő hat év miatt sosem gondoltam úgy rá, mint férfira.Amit el akarok mesélni, az nyáron történt. A...
Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

Megvalósult álom - Szex Blog Történetek

Megvalósult álom

Ha megkérdezne valaki, hogy mit tegyen, a férje szeretné, hogy hárman együtt legyenek, én mindenképpen csak azt tudnám válaszolni, hogy ha ő is el tudja képzelni, és alkalom, partner is van hozzá, akkor menjen bele bátran, óriási élményben lehet részük mindkettőjüknek.

Balatoni nyár szopással

Balatoni nyár szopással Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet,...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

One thought on “Séta helyett szex

  1. Veloci szerint:

    Nekem is volt egy ilyen szomszédom, kicsit öreg volt a csaj, de szinte minden nap átjött anyámhoz trécselni, miközben állandóan a farkamat fogdosta. Amikör anyán nem volt otthon, akkor egy alkalommal le is szopott minden kérdés vagy bevezető nélkül. Sajnos ilyen csak egyszer volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük