Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az első kalandunk hármasban

Nálunk a történet úgy kezdődött, hogy én sokat dolgoztam a szokásos felállásban, vagyis keveset voltam otthon, a feleségen ezzel ellentétben szinte mindig, hacsak nem akadt valami elintéznivalója. Ez valójában egyikünknek sem volt jó, de mint átmeneti állapot ki kellett bírni valahogy.

A drágám sokszor mondogatta, hogy ha nem vagyok hajlandó otthon lenni vele,amikor szüksége lenne a kedvességre, a becéző szavakra, vagy még annál is többre, akkor az első pasival lefekszik, aki felkínálkozik neki. Ez persze csak duma volt, mert pontosan tudtuk mindketten, hogy ezt nem tenné meg.
Esténként azért amit lehetett bepótoltunk, de ez mégsem volt elegendő.

Egy alkalommal úgy intéztem, hogy hamarabb el tudjak szakadni a munkától, és úgy gondoltam meglepem az én Drága szerelmemet. Nos meglepetés az volt.

Az első jel az volt, hogy a kocsibeállóban állt egy autó, így én a másik ház előtt álltam meg, aztán a másik meglepetés, zárva volt az ajtó. Ekkor már kezdett rossz érzésem lenni. Megnéztem a hátsó bejáratot is, az szintén be volt zárva. Ekkor előkerestem a kulcsomat, és bementem a házba.
Az első amit megláttam hogy mindenfelé széthajigálva ruhadarabok, és a vendéglátás szokásos jelei, poharak, tányérok mindenfelé. Itt már kezdett kiverni a viz, mert arra gondoltam, hogy az igért pasis dolog most realizálódott.
Az emeletről hangokat hallottam, így elindultam a lépcsőn felfelé, ekkor már jól hallhatóan a feleségem éppen élvezett, amitől még idegesebb lettem.

Ekkor értem a nyitott ajtóhoz, és benéztem. A látvány magáért beszélt, a nőm nekem pont háttal… Olvasd tovább


  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük