Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az első kalandunk hármasban

Nálunk a történet úgy kezdődött, hogy én sokat dolgoztam a szokásos felállásban, vagyis keveset voltam otthon, a feleségen ezzel ellentétben szinte mindig, hacsak nem akadt valami elintéznivalója. Ez valójában egyikünknek sem volt jó, de mint átmeneti állapot ki kellett bírni valahogy.

A drágám sokszor mondogatta, hogy ha nem vagyok hajlandó otthon lenni vele,amikor szüksége lenne a kedvességre, a becéző szavakra, vagy még annál is többre, akkor az első pasival lefekszik, aki felkínálkozik neki. Ez persze csak duma volt, mert pontosan tudtuk mindketten, hogy ezt nem tenné meg.
Esténként azért amit lehetett bepótoltunk, de ez mégsem volt elegendő.

Egy alkalommal úgy intéztem, hogy hamarabb el tudjak szakadni a munkától, és úgy gondoltam meglepem az én Drága szerelmemet. Nos meglepetés az volt.

Az első jel az volt, hogy a kocsibeállóban állt egy autó, így én a másik ház előtt álltam meg, aztán a másik meglepetés, zárva volt az ajtó. Ekkor már kezdett rossz érzésem lenni. Megnéztem a hátsó bejáratot is, az szintén be volt zárva. Ekkor előkerestem a kulcsomat, és bementem a házba.
Az első amit megláttam hogy mindenfelé széthajigálva ruhadarabok, és a vendéglátás szokásos jelei, poharak, tányérok mindenfelé. Itt már kezdett kiverni a viz, mert arra gondoltam, hogy az igért pasis dolog most realizálódott.
Az emeletről hangokat hallottam, így elindultam a lépcsőn felfelé, ekkor már jól hallhatóan a feleségem éppen élvezett, amitől még idegesebb lettem.

Ekkor értem a nyitott ajtóhoz, és benéztem. A látvány magáért beszélt, a nőm nekem pont háttal… Olvasd tovább

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Első randi és huncut ismerkedés a bárban - Szex Blog

Első randi és huncut ismerkedés a bárban

Oda hajolok az ujjához, megszagolom, és majdnem elélvezek a gyönyörtől. Annyira kellemes punci illata van, hogy szinte megrészegülök tőle. A következő pillanatban megfogom a kezét, majd magam felé húzom, és a számba veszem. Nyalogatom, szopom, de csak óvatosan hogy sokáig tartson. Amikor már nincs rajta semmi, Klári elhúzza a kezét, majd ismét benyúl a ruha alá, és egy újabb adagot tart az orrom alá. Ez most az előző duplája, hisz most két ujját veszem a számba, majd élvezettel szopogatom.

Balatoni nyár szopással

Balatoni nyár szopással Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is. Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet,...
Csajos buli után a folytatás - Szex Blog

Csajos buli után a folytatás

Amig ő néz engem, ahogy a pinámat simogatom, én is nézem az ő játékát. Sima a puncija, és napbarnított, a kisajkai kissé fodrosak, és szinte a feketébe futó árnylat. Tetszik, és egyben még inkább felizgat. A simogatásom átcsap ujjazásba, eleinte csak kettő, majd három ujjam cuppog az ütemes kéjvágyhoz.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot