Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Életemben először elélveztem a szopástól

A nevem Zsani. Ezek az én emlékirataim, kalandjaim. Már az elején leszögezném, hogy a központi témám az outdoor/public szex lesz. Akit ez érdekel, biztosan boldogan olvas majd. 🙂

Kezdeném azzal, hogy a gólya egy kis Somogyi faluban tett le 33 éve. Apu a helyi tsz traktorosa, anyu pedig a könyvelője volt. ott is ismerkedtek meg és elmondásuk szerint a takarmánytároló mögött dugtak először, ahol egyébként kb. 40 évvel később engem is jó alaposan megkeféltek. Ebből a romantikus kapcsolatból lett házasság majd két gyerek. Van egy bátyám, aki mezőgazdasági gépszerelőnek tanult, de végül egy gyárban lett karbantartó. A kevés lehetőség nekem is egyenes úton garantálta, hogy valami jó munkásasszony legyek, mivel tanulni nem tanultam jól és egyedül csak a sport érdekelt. Azt hiszem ennek köszönhetem, hogy gyökeresen megváltozott az életem.

Emlékszem ötödikes voltam, amikor a tesitanárnő nyilván közrejátszott, hogy „megnyúltam” picit és amikor a fiúkkal kislabdát dobáltak és én szedtem össze a labdákat, tűpontosan a kezébe dobtam mindig. Bal kézzel. Felgyorsultak az események. Még fel sem fogtam, mi történik máris az egyik Siófóki Általános Iskola tornatermében voltam próbajátékon. Emlékszem mondták, hogy kiváló csuklóm van és meg kell ismernem a játékot. Tehát tárgyalások kezdődtek a szülőkkel, iskolákkal, majd azon kaptam magam, hogy az általános iskola utolsó 3 évében végeláthatatlan utazások sorozata történt. Tanítás után utazás edzésre, hétvégén utazás meccsre. Az osztálytársnőim serdülőkorban terebélyesedtek, csöcsösödtek, én meg izmosodtam, popsisodtam 🙂 A fiúk felfigyeltek rám, próbálkoztak, de engem akkor még nem érdekeltek.

Egy siófoki középiskolába mentem tovább tanulni, koleszos lettem, azt beszéltük otthon, hogy a gimi erős lenne, egy szakma bármikor jól jöhet, ha a kézilabda „karrier” mégsem sikerülne, ami meg is történt, bár akkor még, amikor Nb1/B-ben szerepelhettem az ifiben, ezt el sem tudtam képzelni. Aztán a sportban és az országban történt változások során kiderült, hogy nem elég a tehetség, ha van pénz. Az első osztályba már nem kerültem és egy idő után az edzések helyett is inkább a fiúkat és a kocsmákat kerestem. Szép sorban túlestem az első csókon, tapizáson, ujjazás, faszverés majd a szopás után a szexen is. Nem volt valami nagy élmény, osztálytársam is tapasztalatlan volt, a cumi jobban tetszett. Viszont a kalandvágyam hatalmas volt. 18 évesen már tudtam, hogy nem áll szándékomban visszatérni a faluba, hogy az önkormányzatnál, vagy egy helyi kiskirálynál rohadjak meg, így jelentkeztem pestre főiskolára. Itt ismerkedtem meg Péterrel. Ő életem nagy tanítómestere volt. 7 évet voltam vele és jó párszor hozott kellemetlen helyzetbe, sokszor megalázott és uralkodott felettem, de isteni dolgokat művelt velem a szexben.

Még alig múltam 19, még csak 3 éve éltem szexuális életet, de már minden testrészem kapott gecit. Péter egyik mániája volt. Sosem lehetett tudni, hogy hova fogja verni. Egy idő után megszoktam és élveztem is (a mai napig élvezem) a spermazuhanyt, bár a szemem, a fülem és a hajam kellemetlen volt. Egy szép júliusi napon pedig olyat kaptam tőle, ami megváltoztatta az életem.

A Balaton partján napoztunk. Körülöttünk rengeteg ember. Élveztem a nyarat a szabadságot és a napsugarakat. Péter kanos volt. Láttam rajta. Egyfolytában nézte a csajokat és engem is nyaggatott, hogy nézzem a pasikat. Nyaggatott, hogy melyikkel mennék be a mosdóba és ott leszopni? Közben markolta a tangabikinis popsim és azt akarta, hogy pucsítsak be a pasiknak. Ez már elég volt. Gondoltam lehűtöm kicsit és javasoltam, hogy menjünk be a tóba vizibicajjal. A tekeréstől meg a vízbe ugrálástól úgyis lefárad, gondoltam. Már elég messze bent voltunk, alig voltak csak fürdőzők. Megálltunk a tekeréssel, elegyensúlyoztam a hátsó nagyobb részre, levettem a bikini felsőmet és nekiálltam napozni. Vártam, hogy kezdjen ugrálni a vízbe, ahogy szokott. Mint egy gyerek. Nem így történt. Mellém jött letolta gatyáját és már nyomta is a farkát az arcomhoz. Nem volt időm reagálni, szólni akartam, de ennek csak az lett az eredménye, hogy a nyitott számba tuszkolta egyre merevebb faszát. Most már én is élveztem. Gyorsan körbe néztem, nem látott senki minket. Pont úgy állt a bicaj. Megmarkoltam a hátsóját, körmeim belevájtam és engedtem, hogy használja a számat. Nedvesedtem. Élveztem a helyzetet. Még sosem vágytam ennyire, hogy megdugjon.

És akkor megtörtént. Életemben először elélveztem a szopástól. Biztos, hogy a körülmény is közrejátszott, de a tényen nem változtat semmit. Pulzáló orgazmust éltem át és még ennek ellenére volt annyi lélekjelenlétem, hogy felismerjem, ő is robbanni fog. Ezért megfordultam és félrehúztam a bikinim. Úgy vágta be a farkát a sikamlós puncimba, mint egy bivaly. Vadul kefélt, miközben elhúzott mellettünk egy vitorlás. Négyen voltak rajta és ujjongva fejtették ki, hogy tetszik nekik a látvány. Nem érdekelt, hogy idegenek és hogy meglátnak intim pillanatban, meglepő módon tetszett ez is és átéltem a második orgazmust. Közben Péter sem bírta tovább és hörögve telespriccelte a hátam. Miután végeztünk lemosta a farkát és a hátam a balcsi vizében. Visszamentünk a partra. Iszonyatosan fájt a derekam és mindkét térdem lehorzsoltam. A partra érve, alig tudtam menni. A térdeimből szivárgott a vér. Volt egy napozó csaj, elmosolyodott, mikor látta. Ő értette. Én pedig tudtam, hogy ezentúl akarom az ilyen élményeket.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Welcome Drink 2

Welcome drink / 2. fejezet

Tikk-takk tikk-takk. Már csupán 3 nap, és újabb 2 hetet kell kibekkelni szex nélkül. Akkor hát addig kell kihasználni…nem? Üres próbaterem, a kulcs a zsebében… És hogy mire vágyik? Rendelés: egy tanga, amit letéphet rólam, egy neccharisnya, amit szétszaggathat, egy szoknya, ami csak úgy magától felcsúszik, VÖRÖS RÚZS, ami nyomot hagy… Megérkezek. Már a látványától beindulok. Ledobom a földre a táskámat, D letámad. A falnak szorít, és hevesen megmarkolja a melleimet. Aztán az asztalnak dönt. Erős, nagyon...
A nővéremmel huncutkodunk a kertben - Szex Blog

A nővéremmel huncutkodunk a kertben

A nővéremmel huncutkodunk a kertben A nővéremmel hazafelé biciklizve alig tudtam kordában tartani a fütykösöm, mert a nővérem teste és viselkedése járt az eszemben. Lehet, hogy nem is olyan béna a csaj? De miért izgat állandóan? Most is, ahogyan előttem pedálozik abban a rövid sortban, és a kerek feneke jobbra, balra hintázik, néha hátranéz, mintha élvezné a dolgot... Direkt csinálja? Alig vártam, hogy megérkezzünk, mert sürgős dolgom volt a fürdőszobában. - Fürdöm egyet, rendicsek? - kérdeztem, miután...
Tánc - Szex Blog

Tánc

Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón… Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés… Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy… valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között… Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat…

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük