Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Gyönyör a fürdőben

Serdülő lányként kielégíthetetlen kíváncsisággal kerestem az örömszerzés különféle módjait, és felnőttként is mindig nyitott és őszinte szexuális kapcsolatra törekedtem partnereimmel. Jó néhány élményt azonban a rengeteg, szexuális témában elolvasott könyvnek, folyóiratnak köszönhetek. Így a zuhanyrózsával okozható gyönyör módszerét is.

A cikkben arról írt őszintén egy nálam kb. 5 évvel idősebb lány, hogy párjával rendszeresen a fürdőszobában kezdik egymás kényeztetését, és kreativitásukat kihasználva mindig új és új módszerek után kutatnak. Részletezte, milyen mennyei érzés, amikor langyos fürdővízben a hab alatt kutakodva keresik egymás érzékeny pontjait, miközben nyelvükkel egymás száját kényeztetik. Leírta hogy párja testét finom majd egyre határozottabb simogatással izgatja, miközben a fiú odázva a gyönyört csak a vállát, nyakát csókolgatja és finoman dörzsölgeti mellbimbóit. Tapogatózó kezeik a lehető leglassabban jutnak el a legerogénebb zónákhoz, amelyek izgatásának annyi időt szentelnek, hogy egészen a gyönyör közelébe jussanak. Miután kétszer-háromszor már mindketten megélték a „majdnem” állapotot, végül megérdemelten, és habosan-csúszósan hatol belé a párja. Ekkor már olyan hévvel esnek egymásnak, hogy a tényleges aktus nem több néhány percnél, a dörzsölő mozdulatok által hamar eljutnak a csúcsra.

Megemlített még néhány alternatív felajzó módszert, így például a zuhanyrózsából folyó víz csiklót izgató szerepét, és ez felkeltette a kíváncsiságomat. Persze a habos játékok ellen sem volt kifogásom. 🙂

Mivel akkoriban sok estét töltöttem egyedül, volt időm kísérletezni. Egy szép nyári estén két pohár bor után meggyújtottam a fürdőszobában néhány gyertyát, és zuhanyozni készültem. A kád mellé készítettem mindenféléket, amikre – úgy gondoltam – szükségem lehet: törölközőt, még egy pohár bort, a vibrátoromat, hátha nagyobb élvezetet kívánok majd. A szobában bekapcsoltam kedvenc relaxációs zenémet, olyan hangerővel hogy a fürdőszobában is halljam a víz zubogásától. Majd beugrottam a kádba.

Először csak zuhanyoztam, mint máskor, komótosan behaboztam az egész testem, ledörzsöltem a nap porát és lemostam a tusfürdőt. Majd néhány fokkal melegebbre állítottam a vizet, és mintegy masszírozóként használtam a lábaimon, hátamon, majd a mellemen is. Ez utóbbi nagyon kellemes érzés volt, a mellbimbóim hamarosan összehúzódtak és hiperérzékennyé váltak. Lassan engedtem a vizet lefelé, körkörösen mozgatva a zuhanyrózsát a hasamon.

Amikor a víz először érintette a szeméremdombomat, kellemes bizsergést éreztem. Szerettem volna fenntartani ezt az érzést, ezért befejeztem a körkörös mozgatást, és helyette lassan egyre lejjebb masszíroztam magam a vízzel. Amikor a vízsugár széle ütögetni kezdte a csiklómat, megéreztem a gyönyör első szelét: testem összerándult és többet követelt. A zuhanyt forgatva és közelebb majd távolabb engedve puncimtól, kerestem a legnagyobb izgalmat jelentő pozíciót: hamar meg is találtam. A zuhany egyik vízsugara kicsit egyenetlenül lövellte ki magából a vizet, finom ütögetéssel érkezve csiklóm felső csücskére – ez egyszerűen mennyei érzés volt. A vízsugár többi része pedig a kisajkaimat masszírozta.

Meg sem mozdultam, csak ültem a kádban összegömbölyödve és élveztem a vizet. Légzésem felgyorsult, kalapált a szívem. Nem feszítettem a lábizmaimat mint maszti közben általában, nem is volt rá szükség annyira intenzív volt az érzés. Egyedül a hüvelyizmaimat szorítottam össze, tudván hogy úgy nagyobb a gyönyör.

Fantáziám is elindult: elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát, és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört.

Arra koncentráltam, hogy az élvezés pillanatában hogyan spriccelne, és ez a fantáziakép a vízsugárral együtt elegendő izgatást jelentett, hogy elérjek a csúcsra. Egész testem összerándult, hüvelyem többször összehúzódott majd elengedett. Orgazmusom mintha az örökkévalóságig tartott volna. Kontroll nélkül sikoltozni kezdtem, túlharsogva a zene hangerejét, gondolom a szomszédok legnagyobb örömére. 😉

Ezért, és a titkos önkielégítés miatt is feltámadt bennem a szégyenérzet. Reméltem hogy éppen egyetlen kisgyereket sem fürdettek abban az időpontban, mert szegény szüleinek elég kellemetlen lett volna elmagyarázni a hallottakat.

Azóta sok mindent megtapasztaltam, és úgy gondolom, hogy ez az örömszerzés legkevesebb izommunkát és energiát kívánó módja: ha tehát fáradt barátnőd testét szeretnéd kényeztetni, próbáld ki ezt a módszert vele! Ígérem, a látvány és az eredmény kárpótol majd akkor is, ha elmarad a behatolás!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Az új lakótárs

Az új lakótárs 1998-ban történt. Budapesten kezdtem el dolgozni, de mivel vidékről jöttem fel 1997-ben, a munkahelyem biztosított nekem szállást. Kis apartmanokat bérelt, és potom összegért adta ki két dolgozójának. Egy szoba - komfortos kis lakások voltak, 2 lány vagy két fiú részére. Meg volt benne minden, ami ahhoz kell, hogy az ember a fárasztó munka után jól érezze magát benne. Egy évig egyedül voltam, nem volt lakótársam. Aztán egyszer csak szóltak a személyezi osztályról, hogy a...

Csipkés tanga

Zoltánt egy házibulin ismertem meg. Fekete hajú. magas fiú volt, és amikor egy lassú számnál hozzám símult, éreztem, hogy nem mindennapi méretei vannak. Hamarosan a teraszon kötöttünk ki, ahol nem zavart senki bennünket. Remekül tudott csókolódzni, és az egyik lábamat felemelve, a puncimon éreztem azt a dudort, amiről tudtam, hogy a nadrág alatt ágaskodó hatalmas farkától van. Legszívesebben akkor, és ott odaadtam volna magam. Már nem is sok hiányzott hozzá, de amikor gombolni kezdtem a nadrágját,...
author-avatar

Az írónk: Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük