Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Gyönyör a fürdőben

Serdülő lányként kielégíthetetlen kíváncsisággal kerestem az örömszerzés különféle módjait, és felnőttként is mindig nyitott és őszinte szexuális kapcsolatra törekedtem partnereimmel. Jó néhány élményt azonban a rengeteg, szexuális témában elolvasott könyvnek, folyóiratnak köszönhetek. Így a zuhanyrózsával okozható gyönyör módszerét is.

A cikkben arról írt őszintén egy nálam kb. 5 évvel idősebb lány, hogy párjával rendszeresen a fürdőszobában kezdik egymás kényeztetését, és kreativitásukat kihasználva mindig új és új módszerek után kutatnak. Részletezte, milyen mennyei érzés, amikor langyos fürdővízben a hab alatt kutakodva keresik egymás érzékeny pontjait, miközben nyelvükkel egymás száját kényeztetik. Leírta hogy párja testét finom majd egyre határozottabb simogatással izgatja, miközben a fiú odázva a gyönyört csak a vállát, nyakát csókolgatja és finoman dörzsölgeti mellbimbóit. Tapogatózó kezeik a lehető leglassabban jutnak el a legerogénebb zónákhoz, amelyek izgatásának annyi időt szentelnek, hogy egészen a gyönyör közelébe jussanak. Miután kétszer-háromszor már mindketten megélték a „majdnem” állapotot, végül megérdemelten, és habosan-csúszósan hatol belé a párja. Ekkor már olyan hévvel esnek egymásnak, hogy a tényleges aktus nem több néhány percnél, a dörzsölő mozdulatok által hamar eljutnak a csúcsra.

Megemlített még néhány alternatív felajzó módszert, így például a zuhanyrózsából folyó víz csiklót izgató szerepét, és ez felkeltette a kíváncsiságomat. Persze a habos játékok ellen sem volt kifogásom. 🙂

Mivel akkoriban sok estét töltöttem egyedül, volt időm kísérletezni. Egy szép nyári estén két pohár bor után meggyújtottam a fürdőszobában néhány gyertyát, és zuhanyozni készültem. A kád mellé készítettem mindenféléket, amikre – úgy gondoltam – szükségem lehet: törölközőt, még egy pohár bort, a vibrátoromat, hátha nagyobb élvezetet kívánok majd. A szobában bekapcsoltam kedvenc relaxációs zenémet, olyan hangerővel hogy a fürdőszobában is halljam a víz zubogásától. Majd beugrottam a kádba.

Először csak zuhanyoztam, mint máskor, komótosan behaboztam az egész testem, ledörzsöltem a nap porát és lemostam a tusfürdőt. Majd néhány fokkal melegebbre állítottam a vizet, és mintegy masszírozóként használtam a lábaimon, hátamon, majd a mellemen is. Ez utóbbi nagyon kellemes érzés volt, a mellbimbóim hamarosan összehúzódtak és hiperérzékennyé váltak. Lassan engedtem a vizet lefelé, körkörösen mozgatva a zuhanyrózsát a hasamon.

Amikor a víz először érintette a szeméremdombomat, kellemes bizsergést éreztem. Szerettem volna fenntartani ezt az érzést, ezért befejeztem a körkörös mozgatást, és helyette lassan egyre lejjebb masszíroztam magam a vízzel. Amikor a vízsugár széle ütögetni kezdte a csiklómat, megéreztem a gyönyör első szelét: testem összerándult és többet követelt. A zuhanyt forgatva és közelebb majd távolabb engedve puncimtól, kerestem a legnagyobb izgalmat jelentő pozíciót: hamar meg is találtam. A zuhany egyik vízsugara kicsit egyenetlenül lövellte ki magából a vizet, finom ütögetéssel érkezve csiklóm felső csücskére – ez egyszerűen mennyei érzés volt. A vízsugár többi része pedig a kisajkaimat masszírozta.

Meg sem mozdultam, csak ültem a kádban összegömbölyödve és élveztem a vizet. Légzésem felgyorsult, kalapált a szívem. Nem feszítettem a lábizmaimat mint maszti közben általában, nem is volt rá szükség annyira intenzív volt az érzés. Egyedül a hüvelyizmaimat szorítottam össze, tudván hogy úgy nagyobb a gyönyör.

Fantáziám is elindult: elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát, és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört.

Arra koncentráltam, hogy az élvezés pillanatában hogyan spriccelne, és ez a fantáziakép a vízsugárral együtt elegendő izgatást jelentett, hogy elérjek a csúcsra. Egész testem összerándult, hüvelyem többször összehúzódott majd elengedett. Orgazmusom mintha az örökkévalóságig tartott volna. Kontroll nélkül sikoltozni kezdtem, túlharsogva a zene hangerejét, gondolom a szomszédok legnagyobb örömére. 😉

Ezért, és a titkos önkielégítés miatt is feltámadt bennem a szégyenérzet. Reméltem hogy éppen egyetlen kisgyereket sem fürdettek abban az időpontban, mert szegény szüleinek elég kellemetlen lett volna elmagyarázni a hallottakat.

Azóta sok mindent megtapasztaltam, és úgy gondolom, hogy ez az örömszerzés legkevesebb izommunkát és energiát kívánó módja: ha tehát fáradt barátnőd testét szeretnéd kényeztetni, próbáld ki ezt a módszert vele! Ígérem, a látvány és az eredmény kárpótol majd akkor is, ha elmarad a behatolás!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
negyesben-1

2 × 2 néha 5

2 × 2 néha 5 Feleségemmel úgymond nyitott házasságban élünk. Gyermekünk még nincs és ameddig kettesben vagyunk, szeretnénk minél jobban kiélvezni az életet. A nyitott házasság számunkra nem azt jelenti, hogy külön utakat járunk, hanem inkább másokat is próbálunk beszervezni erotikus játékainkba. Jelenleg is tart gyümölcsöző kapcsolatunk egy közelben lakó korunkbeli házaspárral. Egy társasutazáson ismertük meg őket. Fogalmunk sem volt róla, hogy két-három saroknyira laknak tőlünk. Az üdülés alatt nem alakult ki semmiféle szexuális kapcsolat közöttünk. Egyszerűen...
Pajzán Viccek gyűjteményé 1 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 1

– Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
– Rendben van édesem!

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük