Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kis roma lány lucskos pinája.

Sziasztok. Elmesélek egy történetet, ami még 14 éves koromban történt meg velem. Ekkor én 179cm magas voltam átlagos farokkal, fekete rövid hajjal és izmos felsőtesttel.

Azt tudni kell, hogy a falu amiben lakom két részre oszlik, van egy nagyobbik része, ahol én is lakom, és van egy kisebbik része ami lényegében egy cigánysor. Egyik délutáni futásom alkalmával épp az említett cigánysor mellett haladtam el, amikor is észre vettem, hogy a fűben valami mozog. Odaosontam és ekkor megpillantottam egy kis roma lányt, aki épp a kis bugyiját tolta le, hogy pisiljen. Kb.12 – 13 éves lehetett, hosszú fekete haj, átlagos testalkatú, kb.160cm magas, szép barna bőre
volt. Kis piros virágmintás egyrészes ruhát viselt, melyet miután levette a kis bugyiját felhajtott a mellkasáig. Abban a pillanatban, hogy felhajtotta megpillantottam azt a kis gyönyörű barna, húsos punciját, teljesen elragadott a látvány. Ebben a korban már rendszeresen maszturbáltam és a farkam a látványra rögtön állt mit a cövek. Mikor befejezte a pisilést észre vette, hogy nézem. Azt hittem elkezd sikítozni, de nem tette. Oda hívott magához és elkezdtünk beszélgetni. Kérdezte, hogy tetszett e nekem a nunija, a válaszom természetesen igen volt. Azt mondta, ha megmutatom a farkam, akkor ő is megmutatja a kis punciját. Rendben van, válaszoltam. Levettem a nadrágom és az alsó gatyámat is. Kicsit közelebb jött, hogy jól szemügyre vegye a farkam.
– Szép egyenes. Megfoghatom?
– Persze!
Elkezdte markolgatni, eközben biztattam, hogy húzogassa egy kicsikét. Hallgatott rám és húzott rajta egyet – kettőt, ami nagyon jól esett.

– Ok most már elég. Válaszoltam.
– Mutasd a puncidat!

Erre ő lefeküdt a fűbe és felhajtotta a ruháját, hogy szemügyre vehessem a kis nuniját. Közelebb mentem hozzá, hogy megszagolhassam az édes kis barlangját. Életemben nem éreztem ilyen jó illatot! Annyira hívogatott a már leheleteimtől jócskán nedvesedő punija, hogy muszáj volt belenyalnom. Szegény kislányt kirázta a hideg, mintha áramütés érte volna, innen már nem volt megállás. Elkezdtem nyalni a kis nedves mézes csuprot, ő eközben nagyokat sikítozott, majd 10 perc nyalás után élvezett a számba. Soha ilyen gyönyörűt azelőtt nem láttam, ahogy vonaglik a kis barna teste a kéjtől. Most az én kielégítésem következett. Megfogta a farkam, miközben én álltam és rá akart köpni a farkamat. Azt mondtam neki, ne köpj rá! Inkább nyúlj oda a nunidhoz, hogy jó nedves legyen a kezed és azzal kend be a farkam
– ok, válaszolta.
Elkezdte a saját punci levével síkosított farkamat ütemesen verni, ahhoz képest hogy kezdő volt, nagyon jól csinálta. Nem is kellett sok, hogy elsüljön a faszom, kb. 3 – 4 percig tartott és egyenesen az arcára élveztem. Volt nálam zsepi, amivel megtörölgettük egymást. Szépen tudtára töröltem a kis punciját, amit aztán eltettem emlékbe.

– Csinálhatnánk ilyet máskor is, mondta.
– Igen, az nagyon jó lenne.
– Gyere máskor is ha pisilek, a nunim csak te rád vár!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A meztelenkedő - Szex Blog Történetek

A meztelenkedő

A meztelenkedő Tegnap figyeltem fel rá, csak úgy, véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjá éledő aszfaltdzsungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen női test. A függönyök elhúzva, két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel, s alá járkált a helyiségben. A nő tett-vett, rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide-oda. Odaragadtam az ablak elé, nem mindennap lát az ember pucér szomszédokat. Kíváncsian figyeltem, mi következik. Semmi. Néha kiment a...
Élvezetek a buszon hazafelé - Szex Blog

Élvezetek a buszon hazafelé

Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

A perverz barátnőm - Szex Blog Történetek

A perverz barátnőm

– Mit szeretnél megmutatni?
– Ház ezt. – Mondja nekem, majd az egyik ujjával bele nyúl a puncijába, és amikor kiveszi, és az orrom elé tartja, akkor láthatom, hogy az ujjait vastagon beborítja az az átlátszó és sűrű nyálka, ami belőle jön.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük