Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Élvezetes hétvégi medencés buli a barátnőimmel

Ez az eset idén nyáron történt, amikor a legnagyobb meleg volt. Egy szombati napon, döglök az ágyamon, mert még nincs kedvem felkelni, ráadásul a szülein sincsenek itthon, így nyugodtan megtehetem. Mivel az egész hétvégét egyedül töltöm, megbeszéltem a barátnőmmel, hogy szombaton átjön, és majd együtt kitalálunk valami jó kis murit.
Már elmúlt 9 óra is, de még nem jött meg, arra gondolok, hogy felhívom, hogy rákérdezzek, hogy mi a fasz van már. Nyúlok a mobilomért, amikor megszólal a csengő. Én feltápászkodok az ágyról, és úgy ahogy vagyok, tök pucéran megyek, hogy beengedjem. Kinyitom az ajtót, majd szélesre tárom, amikor megpillantom a szomszéd öregurat, aki kerek szemekkel bámul rám.
– Jó reggelt Fred. Mi járatban ilyen korán?
– Én csak… vagyis… á, semmi, majd visszajövök máskor. – Mondja az öreg, de nem mozdul, még mindig a melleimet bámulja.
– Segíthetek mégis valamiben? – kérdezem tőle, hogy tovább húzzam az agyát, bár néha attól tartok, hogy a végén még szívrohamot kap.
Fred csak legyint egyet, majd sarkon fordul, és elballag. Már épp becsuknám az ajtót, amikor meglátom Bea kocsiját, amint befordul az utcánkba. Be is magyar lány, ő a szomszéd városban lakik, és a neten ismerkedtünk meg, Ő is pont olyan, mint én, szeret pajzánkodni. Már messziről integet nekem, hogy jelezze, lát engem. Amikor kiszáll a kocsiból, ő is felrántja magán a topját, kivillantva a melleit, ami szinte ugyan akkora, mint az enyém, miközben már a kocsifeljáróról üdvözöl engem.
– Szia Ribi. Ő így szolit, Rebecca, Rebi, Ribi. Neki megengedem, más meg nem szolit így.
– Szia Pina. – köszönök vissza neki én is.
Amikor odaér hozzám, a mellünket összedörgöljük, ami nálunk egyfajta köszönés. Még látom ahogy Fred a háza előtt áll, és minket bámul. Integetünk neki, és persze egy cicivillantással is jutalmazzuk a csodálatát, amit felénk irányoz. Aztán bemegyünk, én vissza a szobámba, Bea meg jön velem. Amikor lehuppanok az ágyamra, ő is mellém heveredik, és megkérdezi tőlem.
– Mi lesz a mai program? Kitaláltál valami jót?
– Még nem. Az az igazság, hogy nincs kedvem elmenni sehova, mert már most meleg van. Mi lenne, ha itthon maradnánk, és a kertben töltenénk a napot?
– Én benne vagyok, de akkor hívjunk még csajokat.
– Kire gondolsz?
– Még nem tudom, de majd kitalálom.
– Amig kitalálod, mi lenne ha kinyalnád a puncimat?
– Most akarod?
– Naná hogy most.
– Na jó. Feküdj hanyatt.
– Most máshogy szeretném.
Megfordulok, feltérdelek, és a fenekem felé tolva felkínálom neki a puncimat. Ő szeret nyalni, én meg szeretek elélvezni. Amúgy nem vagyok leszbikus, csak imádok lányokkal szexelni. Bea hozzálát a nyaláshoz, amit én nagyon szeretek, mert igazi ínyenc módon tud bánni velem, és minden esetben nagyot és finomat élvezek, amikor a szájával elégít ki. Ahogy most is. Alig kell 3 perc, máris elélvezek a nyelvétől.
Amikor kész vagyok, egy nagyot csak a seggemre és kiadja az utasítást.
– Most pedig csinálj nekem valami reggelit, ha nem akarod, hogy éhen pusztuljak. Addig én hívok csajokat.
– Oké Baby, irány a konyha.
Amig én a reggelit csinálom, ő telefonál. Mire én elkészülök, ő is befejezi a hívásokat, és vigyorogva néz rám.
– Hárman jönnek csajok.
– Remek. Fiúk nem jönnek ugye?
– Nem, őket nem hívtam.
A fiukkal alapvetően nincs bajom, de amikor ilyen bulikat csinálunk, akkor mindegyik kanos lesz, mind meg akar minket dugni, én meg nagyon rühellem, hogy azzal megy el a nap, hogy lehűtsem őket. Nem kellenek ide a fiúk.
– Mikor jönnek?
– Egy órán belül itt lesznek. Kaja sem kell, mert mindenki hoz magával valamit.
– Akkor várunk. Mit szólsz, ha addig pancsolunk egyet a kertben?
– Jó ötlet, nekem már úgy is melegem van.
A medence mellett elállítunk 2 napernyőt, kiteszünk néhány napágyat, majd miután Bea is levetkőzik, beleugrunk a vízbe. Az utóbbi napok időjárása miatt a víz pont kellemes. Egy kis úszkálás után Bea kihasal a medence partjára, én meg utána úszok, és megállok a seggénél. Megfogom a két kezemmel, széthúzom, és belenyalok egy nagyot, mert tudom hogy szereti.
– Most már ne hagyd abba. – mondja Bea, miközben hátra nyúl megmarkolja a fejem, és jó erősen belenyomja az arcom, a puncijába.
Nem hagyom őt kielégületlenül, hisz ő is bármikor a kedvemre tesz, ha úgy akarom. Belenyalok a puncijába, megforgatom benne a nyelvem, majd az ánusza következik. Felváltva nyalom mindkét lyukát, aztán amikor már az orgazmushoz közeledik, 2 ujjamat bedugom a seggébe, hogy ujjazzam, miközben a csiklóját nyalom és szopom. Bea is gyorsan el tud élvezni.
Amikor befejezzük a rögtönzött játékot, meghallom a csengő hangját. Kimászunk a medencéből és mindketten elindulunk az ajtó felé. Amikor kinyitom a három csaj már ott visong, majd sorban betipegnek, miközben ben nem álla a szájuk, egyfolytában csicseregnek. Elkezdenek vetkőzni, és mire a teraszra érünk, már mindegyik lány pucér. LEpakolják a cuccaikat, majd sorban mennek a medencéhez, és egymás után ugrálna bele.
Őt lány, akik mind élvezik az életet, és elég hangosak is ahhoz, hogy a szomszéd, Fred erre felfigyeljen, és a kerítés mellett leskelődjön, de minket ez nem zavar. Amikor vége a hancúrozásnak, kifekszünk a napra, a fűbe, és csak élvezzük a napsütést. Beszélgetünk, hülyülünk, és egymást húzzuk, ahogy máskor is.
A lányok szeretnek nálunk lenni, mert itt nem tilos a meztelenkedés, amikor anyuék itthon vannak, akkor is így szoktunk lenni, de amikor nincsenek, akkor szabad a vásár. Mint ahogy ma is.
– Mi a mai program? – kérdezi az egyik lány, mire mindenki egyszerre válaszol a kérdésre.
– Simogatááááás!
A simogatás egy közös játékunk, aminek a lényege az, hogy az egyikünk lefekszik a fűre, vagy a napozóágyra, vagy ahova épp akar, a többiek meg kor beülik, és simogatják. Képzeld el, hogy nyolc kéz simogat. Nem csak simogat, hanem játszik veled, a testeddel, hogy a végére mindenképpen elélvezel. Most is ez történik.
Az egyik lány jelentkezik elsőnek. Azt állítja, hogy ma még nem élvezett el, és már nagyon vágyik rá. Leheveredik a napágyra, mi meg körbe üljük őt, és hozzálátunk a simogatáshoz. Előkerül a napolaj is, amiből bőségesen kenünk a kezeinkre, és persze arra is, aki épp a soros. Eleinte csak a simogatás van. A lábait, a kezeit, a hasát a melleit, ki-ki a maga tempójában és elgondolása szerint. Nincs szabály, mindent lehet.
Amikor a bemelegítés már megvolt, és az olajtól már mindenhol csillog a bőre, akkor indul az igazi móka. Én a melleit simogatom, mert az a gyengém, imádom dögönyözni a nagy melleket, csipkedni a bimbókat, és közben nézni, hogy a többiek mást csinálnak, máshogy. A mellettem térdelő lány, a hasát simogatja, a köldökét, és még lejjebb, a puncit is, időnként a lábakat is, egészen a bokáig.
Szemben a másik két lény ugyan így jár el. minden centiméterre jut egy kéz, ami a legjobb és legizgalmasabb helyeken érint meg, és simogat. Amikor már látjuk, hogy az izgalom már elég magasan jár, akkor a punci köré csoportosul a nyolc kéz. simogatjuk a csiklót, a szeméremajkakat, és még beljebb is. Néha előkerül egy-két játék szer is, ami még élvezetesebbé teszi a dolgot, de ez csak ritkán, mert ha csak kézzel simogatunk, az sokkal erotikusabb.
A lány már vonaglik a kezeink alatt, de most még intenzívebb a simogatás, mindannyian a punciját simogatjuk, ujjazzuk, és még a fenekét sem hagyjuk ki. Én most épp a két ujjamat dugom be a puncijába, ám ott már van másik három ujj is, akivel megosztjuk a feladatot. A szemben lévő lány, épp a szeméremdombját markolássza az egyik kezével, a másikkal meg a saját mellét dögönyözi.
Nyolc kéz, nyolc érintés, amiből sokszor még egy is élvezetet okoz, ám most az összefogás ereje megtöbbszörözi ezt, és az általunk „kezelt lány” egy hatalmas orgazmust élhet át. Vergődik, dobálja a testét, és közben visong, hogy zeng tőle az utca is, de ez most senkit nem érdekel. Amikor végre lenyugszik, a simogatások is csak simogatássá válnak, és mire a légzése is szabályossá válik, befejezettnek tekintjük a játékot.
Amikor a lány felül, a szemében csak a homály látszik, szinte magán kívül van az extázis okozta élménytől. De nincs megállás. Jöhet a következő. Most a mellettem lévő lány foglalja ez a helyet, hanyatt fekszik, és csak vigyorog, mert tudja mi vár rá, és mert már volt neki is ilyen élménye.
A metódus most is az, ami az előbb is volt, eleinte lassan, majd egyre erőteljesebben, egészen addig, amig a kívánt célt el nem érjük. Már épp a harmadik menet következne, a lány már elfoglalta a helyét, amikor meghallom.
Az utcáról behallatszik a járőrkocsi hangja. Nem szirénázik, csak a kezdő dallamot nyomja, ezzel egy időben a házból is hallani a csengő hangját.
– Várjatok lányok, azt hiszem van egy kis gond. – mondom nekik, miközben elindulok a bejárat felé.
Egyenesen az ajtóhoz megyek, majd kinyitom. Azt látom, amire számítottam. Három egyenruhás áll az ajtóban, akiket látásból ismerek, ám az egyiket közelebbről is. Nm részletezem.
– Szia Rebecca. – mondja nekem az ajtó előtt álló John. – Bejelentést kaptunk, miszerint hangoskodás van nálatok.
– Szia. Lefogadom, hogy Fred jelentette be.
– Erről nem nyilatkozhatok.
– Tudom, de azt is tudom hogy az a dilis vénember volt az.
– Szóval, mi folyik itt?
– Csak a barátnőimmel tartunk egy kis murit.
– Miféle Muri ez?
– Semmi extra, csak hétvége van, jó idő van, és egy kicsit pancsolunk a medencében.
– Bemennék körülnézni. Ha nincs ellene kifogásod.
– Már hogy lenne. – mondom neki, majd félreállok az ajtóból, hogy bejöhessen.
John belép, és a másik kettő is nyomulna utána, de az orruk előtt bevágom az ajtót. John lassan halad a terasz felé, miközben mindent alaposan szemrevételez, mint egy igazi rendőr, ha a helyszínt vizslatja. Amikor a teraszhoz érünk, egy pillanatra megtorpan.
– Mi az? – kérdezem tőle. – Csak nem rémeket láttál?
John még nézeget ki a kertbe, látja a meztelen lányokat, akik úgy hevernek kint a fűben, a medence szélén, meg ahol épp voltak, mintha hullák lennének. Magamban kuncogok, hisz ez jó kis móka.
– Kik ezek a lányok? – kérdezi ismét felém fordulva.
– A barátnőim.
– De ugye nincs semmi bajuk? Már úgy értem nem ittatok, vagy ilyesmi?
– De igen, ittunk, de ilyesmi az nincs.
– Oké, látni akarom az irataikat.
John visszamegy a nappaliba, leül az egyik székre, és rám néz. Szólj nekik, hogy igazoltatás van. Mi mást tehetek, mint kimegyek a lányokhoz.
– Jól van lányok, mindenki jöjjön be, és mutassa meg az iratait, a biztos úrnak. Gyerünk.
A lányok feltápászkodnak, és kelletlenül bár jönnek, hogy eleget tegyenek a kérésnek. Ki-ki a saját cuccait keresgélve, elő kotorja az igazolványát, sorban mennek a hatóság emberéhez, hogy bemutassák azokat.
Az elsőlány megáll John előtt, kezében az igazolvánnyal, és felé nyújtja. John elveszi tőle, ám a szeme folyamatosan a lány testén matat, mintha még nem látott volna pucér nőt. Aztán mégis vet egy pillantást az igazolványra, majd visszaadja azt, de a szeme még mindig a lányt bámulja, aki kilép oldalra, és a rendőr mellé áll, hogy helyet adjon a következő lánynak.
A másodiknak elé járuló lány, a nagy melleit kidomborítva úgy állt elé, hogy John szinte mást nem is lát belőle. Ettől egy kicsit hátrébb húzódik, ám a tekintete kifejezetten a melleken fixálódik, úgy tűnik onnan el sem tudja mozdítani. Amikor az igazolvány átveszi tőle, kissé mocorog a széken, majd belenéz az igazolványba, majd a lányra, látszólag próbálja eldönteni, hogy tényleg ő látható-e az igazolványképen. Miután alaposan megbámulta az előtte ringó nagy ciciket, visszaadja az igazolványt.
A harmadik lány szintén úgy áll meg előtte, hogy szinte az arcába tolja a melleit. John nézi egy darabig, miközben nagyokat nyel, eközben a lány meg őt nézi, majd így szól hozzá:
– Biztos úr. Én otthon felejtettem az igazolványomat.
– Hát ez elég nagy baj. Mondja az egyenruhás.
– Most mi lesz? Megbüntet?
– Igen, meg fog téged büntetni. – mondja a két lány, aki a rendőr mellett ácsorog.
Erre a negyedik lány, Bea, szintén odapenderül a rendőr elé, és letérdel előtte.
– Akkor engem is büntessen meg. Jó alaposan.
– Engem is.
– Engem még jobban.
– Igen. mind büntetést kérünk. – mondják a lányok szinte kórusban.
A lányok körbe állják a Johnt és szinte rátapadnak, hozzányomva a melleiket, a combokat, és szinte úgy tapadnak rá, mint a piócák. John teljesen meg van szeppenve, nem tudja mit csináljon, de láthatóan félti a saját biztonságát, ezért a jobb keze a nadrágja mellett, a pisztolyára markol, miközben csak kapkodja a fejét. a négy lány között.
Én csak állok a konyha pult mellett, és magamban kuncogok, hogy vajon mi sül ki ebből. A négy lány már nem elégszik meg azzal, hogy hozzádörgölőznek, hanem „tettlegességhez” is folyamodnak. Az egyik, az igét kezdi kigombolni, a másik, aki előtte áll, a nadrágját veszi célba, de a másik kettő sem lazsál, bár ők csak a kezeikkel igyekeznek kihozni őr a béketűrésből. Amikor már kilátástalannak ítéli meg a helyzetét. Akkor feláll a székről, és szinte ordítva szólal meg.
– Elég legyen ebből.
A lányok egy lépést hátra lépnek. hogy utat engedjenek neki. John rám néz, majd elindul a kijárat felé, de még visszaszól nekem.
– Ha még egy bejelentést kapunk, beviszünk mindenkit. Jó napot!
Ezzel kilép az ajtón, majd bevágja maga mögött az ajtót. Egy pillanattal később még halljuk, ahogy a járőrkocsi elhajt az utcából.
A lányok ismét önfeledten sikongatnak, miközben kirohannak a kertbe. Van, aki a medencébe veti bele magát, de van, aki a napágyat veszi célba.
– Na lányok? Folytassuk a mókát?
– Persze. – mondja Debbie. – De ki a faszom az a Fred?
– A szomszéd. Egy vén fasz, aki mindig kukkol, és mindig tudni akarja, hogy mit csinálunk.
– Hogy hogy kukkol?
– Leskelődik. Van, hogy a kerítés mellett, de van, amikor itt a ház előtt leskelődik.
– A vén fasz. Nincs jobb dolga?
– Ne is törődj vele, inkább folytassuk a mókát. Gyere.
Alindulok a medence felé, ahol a napágy is van, majd lefekszem rá, és várok.
– Lányok, most én következek. Ki akar simogatni?
A lányok mind egyszerre sikítanak.
– Én.
– Én.
– Én.
– Én.
– Akkor gyertek, mert már nagyon bizsereg a puncim.
Odasereglenek körém, és hozzálátnak a simogatáshoz. Nagyon élvezem ezt a játékot. Szeretem, amikor a barátnőim így érnek hozzám, és imádom, amikor disznó dolgokat suttoknak közben a fülembe.
Szeretem, ha sokáig tart ez a játék, de sajnos a lányok már pontosan tudják, hogy nekem mi, hogy jó, és ezért mindet elkövetnek, hogy gyorsan elélvezzek, ahogy most is. Az orgazmusom után, még fekszem az ágyon, én még akarok élvezni, ezért saját magam kezdem el simogatni. Előbb csak a csiklómat, aztán az ujjammal is felnyúlok magamnak. Előbb csak egy majd kettő, aztán már az összes ujjam bennem van, miközben egyre erősebben döngetem a pinámat, amig el nem élvezek újra.
Ezután a következő lány a soros, aki még kimaradt, de nem sokkal később, már mindannyian túl vagyunk rajta. Ezt követően mindenki a saját hangulatának megfelelően elfoglalja magát, van, aki a vízben pancsizik, van aki olvas a napon, és van két lány, aki egymással van elfoglalva. Az árnyékban hevernek egymás mellett, egy takarón, és simogatják egymást, és saját magukat is.
A nap hátralévő részeben kifejezetten szexuális töltésű elfoglaltságot találunk magunknak. Estére filmnézést tervezünk, de addigra már csak hárman vagyunk talpon, ám a film végére mi is elalszunk a nappaliban.
A reggel első fénysugarai korán felébresztenek minket, így egy újabb túlfűtött nap elé nézünk.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Imádom a nyári meleg napsütést - Szex Blog

Imádom a nyári meleg napsütést

Hogy nyomatékot adjak a szavaimnak, máris odanyúlok a pinácskámhoz, és a két középső ujjamat beledugom. Még mindig lucskos, mitől is változna. Lassan benyomom, majd visszahúzom, aztán újra, miközben nézem őt, hogy miként reagál. A szeme a kezemen, és a puncimon, láthatóan tetszik neki ez a játék, mert a keze a saját puncijára simul, és lassú mozgással simogatásba kezd.

Alaposan felizgatjuk egymást- Szex Blog

Alaposan felizgatjuk egymást

Alaposan felizgatjuk egymást Ez az eset még fiatal koromban történt velem, amikor vidéken éltünk, egy nagy házban, egy kellemesen csendes kis faluban. Mint ilyen, nem igazán volt társasági élet, nem volt olyan hely, ahova egy fiatal fiú elmehetett volna szórakozni. Akkor még csak tizenhét éves voltam, és szinte az egész napomat otthon töltöttem, bár néha elmentünk néhány haverommal a környéken csavarogni. Ezzel csak az volt a baj, hogy a haverok másik településen éltek, és így ritkán...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük