Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A barátom nője szopott le a vízben

Szexfürdőzés Egerszalókon egykoron nem volt elérhetetlen, hisz bárki meglátogathatta. Akkoriban nem volt még gyógyfürdő, és semmi más sem volt, csak a forrás. Egy haverommal és a csajával mentünk ki egyszer. A dolog úgy kezdődött, hogy egy hideg téli estén, felmentem hozzájuk, és ők épp unatkoztak. Ilyenkor el szoktunk menni valahova kajálni, vagy moziba, de akkor pont egyikhez sem volt kedvük.

Egyszer csak a Ádám felkiált.
– Menjünk ki Egerszalókra.
– Oda meg minek mennénk? – kérdeztem tőle, mert akkoriban még nem volt felkapott hely, csak néhányan ismerték a helyet, de Ádám megosztotta velünk az információt.
– Úgy hallottam, hogy ott nincs semmi.
– Akkor mégis miért kéne odamennünk? – kérdezi tőle Aranka is.
– Pont ezért. Nincs ott senki, de a forrás és a meleg víz igen. Egy haverom mondta, hogy ott lehet fürdőzni éjjel nappal, még akár ruha nélkül is. Képzeljétek el, fentről esik a hó, kint hideg van, mint Szibériában, mi meg ülünk a jó forró vízben. Hát nem buli?
– Jónak tűnik. – mondom én, mire Ari is rábólint.
– Nekem is tetszik.
Akkor induljunk. – mondja Ádám, majd belebújik a cipőjébe, és már a kabát is rajta van. Mi is felöltözünk és már a kocsiban ülünk amikor a rádióból Vangelis szól, és mi úton vagyunk Egerszalókra.

Amikor megérkezünk, kicsit keresgélni kellett, mert nem volt még egy tábla sem, hogy „erre van a fürdő”. Ami támpontot adott, az az autók fénye. A területen úgy állnak az autók, hogy a fényszóróik megvilágítják a forrás lépcsőzetes medencéit. Így éjszaka is csodás látvány, el tudom képzeni milyen lehet napfényben.
– Hogy megyünk a vízbe? – kérdezem tőlük.
– Oda megyünk és ott vagyunk.
– Ez oké, de mi van a ruhákkal? Azokat nem vihetjük magunkkal a vízbe.
Ádám egy kicsit gondolkodni látszik, aztán egyszer csak ránk vigyorog, és kimutat a kocsi előtt megvilágított térre.
– Ez a megoldás.
A mutatott irányba nézve, azt látjuk, hogy egy pár, anyaszült meztelenül baktat a bokáig érő hóban a meleg víz irányába, vállukon meg csak egy törölköző lebeg.
– Oké, én benne vagyok. – mondom nekik, és elkezdek vetkőzni. Mire minden ruhámat sikerül magamról leráncigálni, addigra ők is levetkőznek.
– Menjetek előre, és addig eldugom a kocsikulcsot, mert nem szeretném ha eltűnne.
Elindulunk a hóban, ami szinte égeti a talpam, de nem törődök vele, mert alig pár méternyire ott van a meleg víz, ami majd felmelegít.

Az első gátra felmászni a legnehezebb, utána már könnyen megy a dolog. A következő szint üres, úgyhogy itt telepedünk le. Nyakig belemerülve a vízbe. arról beszélgetünk, hogy milyen kár hogy ilyen messze van, mennyivel jobb a helyieknek, hogy nekik itt van egy köpésnyire.

Ahogy telik az idő, egyre többen jönnek. Már a mi medencénkben is vannak páran rajtunk kívül, az alattunk levőben meg egy egész csoport ütött tanyát. Egy idő után észrevettem, hogy a vízből kipárolgó meleg, a víz feletti légréteget is átmelegíti, így kényelmesen ki lehet ülni a medence permére, mert kellemes a hőmérséklet. Miután én kiültem, Ádám is mellém ül, majd együtt nézzük, ahogy az alsó medencében egyre több pár kezd bele valamilyen szexuális elfoglaltságba. Amig mi csak nézelődünk Aranka úszkál a vízben, majd több kör megtétele után, odajön hozzánk.
– Ez nekem nagyon bejön. – mondja nekünk, miközben vigyorog, és folytatja. – Kurva jó a víz, egyszerűen imádom.
Amikor rájön, hogy mit nézünk, akkor odaúszik Ádámhoz, majd kérdés nélkül bekapja a faszát, és szopni kezdi. Ahogy nézem Arit, ahogy szopja az egyre keményebb faszt, az én farkam is feláll, én meg megfogom, és kézzel simogatom. Aranka egyre lelkesebben szopja a szájában lévő faszt, amikor a lábam alatt átnyúl, és megmarkolja az enyémet, majd át is veszi tőlem a faszkiverést.

Amikor Ádám látja, hogy Ari az én farkam is kezelésbe vette, akkor egy biccentéssel jelez Arankának, aki otthagyja őt, és az én faszomat veszi a szájába, majd hevesen szopja.
– Legközelebb több nők kell hozni, hogy jusson elég mindkettőnknek. – mondja csak úgy maga elé, mire Aranka elengedi a faszom, és így szól hozzá.
– Miért, én nem vagyok elég jó?
– De, de, nagyon jó vagy.
– Akkor jó. – mondja aranka és tovább szopja a farkam.

Én igazat adok Ádámnak, mert így csak osztozunk Arankán, valóban jobb lenne ha…
Pont erről beszélek. Aranka kiköpi a faszom, és megy vissza Ádámhoz, hogy most egy kicsit az övét szophassa. Ez így megy egy darabig, amikor Ádám elélvez, Ari meg csak szopja tovább a farkát, miközben az enyémet csak simán kiveri. Na ezért kár volt ilyen messzire eljönni, ám a víz az pompás.

Miután mindkettőnket kielégített a csaj, csak ülünk a vízben és beszélgetünk, s nézzük, hogy mások hogyan múlatják az időt.
Már egy ideje csak beszélgetünk, amikor azt veszem észre, hogy Aranka, szinte rátolat Ádám faszára,  és csak basznak, amig beszélgetünk, mintha ez lenne a természetes módja. Csak nézem őket, és a többieket, miközben a faszom megint feláll, és ott lebeg a víz felszínén, mintha csak arankát nézné, ahogy Ádám bassza őt hátulról.

Aztán aranka int nekem, olyan hívogató gesztussal. Kissé közelebb megyek hozzá, amikor hátrafordul, és Ádámhoz beszél.
– Drágám, nem baj ha közben Pétert is leszopom?
– Nem gond, csináld csak. – mondja Ádám, amikor Ari kinyúl a vízből majd megmarkolja a farkam, és odaránt magához. Minden bevezető nélkül a szájába veszi a farkam és szopni kezd, olyan ütemben, ahogy Ádám épp kúrja őt. Ez így már sokkal jobb. Ahogy körbe nézek, azt látom, hogy mások is hasonló módon szórakoznak, és ahogy én megbámulok másokat, ők is néznek minket.

Izgalmas a helyzet, ami által érzem, hogy hamarosan elélvezek. Mielőtt Aranka meggondolatlanul elengedné a farkam, én megmarkolom a haját, és szó szerint megbaszom a száját, majd beleélvezek. Nincs sok választása, nyelni kell, mert nem engedem hogy lazítson.
Az időzítés remek, szinte egyszerre élvezünk el mindhárman. Így már egy kicsivel jobb a helyzet, ám megfogadom magamban, hogy legközelebb csak akkor jövök el velük, amikor nekem is lesz csajom, mert valójában nem szeretem az ilyen helyzeteket, mert kellemetlen érzéseket hagy maga után.

Sóval jöhet a folytatás.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex – Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex - Hogyan szerezz örömet a barátnődnek. Athena Douris a világ leghíresebb leszbikusainak egyike, számos leszbikus magazin szerkesztője, aki kétségkívül nagyon sokat tud arról, mi minden tudja lázba hozni, felcsigázni a női testet. Athena Douris beavat az orális szex rejtelmeibe. Lehet, hogy a kezdet néha viszontagságosnak tűnik, de cikkünkben közölt útmutatók alapján talán legközelebb jobban fog menni. Megéri igyekezni, mert ha jól csinálod, a barátnőd hálás lesz érte! ELSŐ LÉPÉS: Ha orális szexre kér...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük